Sziasztok!
Most kicsit hosszabban írok.
Panka!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Kedden voltam a 16. hetes vérvételen, remélem minden rendben lesz. Viszont, teljesen mindegy a neme, a lényeg, hogy egészséges baba legyen, és én is az legyek. Ha nem így lenne, nem vállaltunk volna 3. babát, 3. császárral. Egyébként, mi hárman vagyunk lányok (1 nővérem és 1 húgom van
), a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk.
Megnéztem a rucikat, de mi inkább 5 év feletti lány ruciban vagyunk érdekeltek. Meg majd tavasszal a bébinek.
Nézegettem a képeket a gyerkőcökről, nagyon szépek.
Iskolaválasztás. Teljesen egyetértünk a párommal is abban, hogy tanítónőt kell választani, a lakáshoz viszonylag közel. Viszont akkor nem tudom megválasztani, hogy iskolaotthonos osztályba járjon, vagy délben már haza is jöhet. Mert a legtöbb iskolában 2 elsőosztály indul, és az egyik általában iskolaotthonos, a másik nem.
Koda!
Hogy vagytok? Marcinak tetszik a bölcsi? Állítólag hétvégén már nyit az új játszótér, remélem ott majd gyakrabban összefutunk Veletek és Emeséékkel is. Kérdezted régebben a költözést. Még nem esedékes, hisz, csak egy kiságynyival kell több hely, az a hálószobánkban elfér, a járóka a konyhában lesz, annak is lesz ott helye szerencsére.
Gyöngynek egyre jobban megy az úszás, már a mélyvízben is úszik. Járunk mind a két lánnyal heti egy alkalommal angolt tanulni, nagyon aranyosak, ahogy itthon is eljátszák a mondokákat, dalokat. Na és Gyöngy péntekenként judozni, mert az egyik kisbarátja is jár, mindenképp ki szerette volna próbálni. Eddig tetszik neki.
Hangával pedig szombatonként zeneoviba járunk (zeneovi/zenebölcsi). Nagyon élvezi az egy órás foglalkozásokat a hasonló korú gyerkőcökkel.
Egyik hétvégén kimentünk kisvonattal Lillafüredre, és bementünk a Szent István barlangba, egy 20 perces "túrára". Nagyon élvezettel figyelték a cseppkövek formáit.
Elmentünk velük a cirkuszba is, Gyöngy nagyon élvezte, viszont Hangának nem tetszett, mikor az artista néni a felment a magasba és ott mutatta be a produkcióit. Szegénykémnek tériszonya van, akkor is megijed, ha apa felemeli.
Az elmúlt hétvégén pedig megtekintettük a bábszínházban a Vitéz László c. előadást, majd a bábkiállítást. Hétfőn benne is volt a lányok fotója a helyi újságban.
Mi is voltunk színházban a férjemmel, a Nézőművészeti főiskola c. előadást néztük meg. Elég éredekes volt, de mindent egybevetve tetszett.
Most megyek, esedékes a meseolvasás, Hangánál kisvakondos mesék vannak porondon, Gyöngynél Pöttyös Panni sorozatok.
Gyöngyöske