Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Köszi a pocidícséretet!Kép Kép

Eszti, köszi a mail-t, épp meg is néztem! Kép
Tibi most fogja tanulmányozni! Rá van kattanva apuci a babakocsikraKép Mózes tényleg jól jöhet, meg a bundazsák isKép Ilyen árban eddig úgy gondolom, ez lesz az, de még nem kapkodjuk el!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita, én is tőle veszem majd, mondtam is anno, emlkszel, hogy nagyon rendes a csaj, mert ideadja részletre is. Pedig neki biztos nem éri megKép

Vas, nekem a Vas Luca tetszik a legjobbanKép

A mi lányunk nevére is sokan mondják, hogy nem vagyunk normik, de nekünk nagyon tetszik:

Kern Kata Kitti

Katababa jól van, nagy iramban nő a pocakom is, remélem ő is behoz közben vmit a lemaradásábólKép

Iszonyat sokat mozog mostmár, ha óránként nem rúg párat, akkor már idegeskedekKép Hajnali egyig dajdajozik, és délelőtt 11 körül kezd el mocorogni. Végülis ez nem is lenne olyan rossz idekint seKép

Mennem kell apa itthon van vasárnap óta (na jó szerdán dolgozott) és olyan jó vele lenniKép
Igaz vasárnap még panaszkodott hogy mi nem is veszekszünk, ma már belátta, hogy ez azért volt mert nemigen láttuk egymást.KépKépKépKépKép

Puszi

Zsu
21+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Paga: gratulálok, remélem, most már teljesen nyugodt a lelked.

Én is adok pocifotót. Ez lesz az első.

Nicika: betennéd a táblába?

Mariann
23+4Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

És ezt nem látják a BKV-n. A vak meg én vagyok...

Kép

KépKép
mariannka

Marika!
Hol voltál 4D u.h.-n?

Kocsi téma: Nekünk úgy néz ki egy gyereket kell kiszolgálnia a kocsinak (4. császárom nem hiszem, hogy lesz), ezért is dilemmázok, hogy mennyit ér meg egy babakocsi egy gyereknek 1.5-2 évre?
jó lenne, ha 50-60.000 -ből kijönne.
Honnan van ez a PP-os elérhetőség és nála milyen árak vannak? PL. Venezia?

Rita
20+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Halihow!

Bocs, h nem szólok mindenkihez külön, de egy kicsit kómás vagyok.Kép

Gyezsu!
Nem? Pedig aszittem.Kép Biztos megint szemüveg nélkül olvastamKép Pedig oda is lehet külső perifériákat kapcsolni.Kép na mind1.Kép Az is érdekel.Kép

Ildi!
Nekem az Alexa a nyerő. Lehet az AlexMartinom miatt?Kép
A ruci is nagyon édes! A sütikre meg nem is merek gondolni.Kép

Esztipeszti!
Mekkora pocak!!! Király! Nagyon csini! Hozzad holnap magaddal! Kép

Anita!
A Te pocid se semmi. Mekkora lesz még? Jézusom. Nekem még közel sincs ekkora, de legkésőbb a 30. héttől tuti beindul. Nem toom, h fogom elviselni. Iszonyatosan sokat fáj már most is a derekam. Mosogatok 5-10 percet, és majdnem járni sem tudok, úgy sajog!Kép

Mariannka!
Ott egy csodaszép pocika! Kép

Asszem elteszem magam holnapra. Jó8 Nektek. Holnap tali az Ikeánál 11-kor. Ha nem lennék ott csörögjetek már rám, mert félő, h elaludtam!Kép

Pusza!

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Paga
Nagyon örülök hogy minden renben van veletek, és gratulálok a kisfiúhoz.

Anita
Jó nagy a pocid,és persze nagyon aranyos, nekem fele ekkora. Sokan még mindíg nem nézek kismamának az ismerősök közül, pedíg már 25hetes elmúltam!

Nicika
A táblát nem győzöm dicsérni, de el kell hogy mondjam most is, hogy nagyon szép!Kép

Mariannka
Neked is nagy már a pocid, a bkv-ra csak azt tudom mondani, hogy szomorú hogy az emberek ennyire nem törődömök, vagy nem tudják az illemet. Remélem mi majd a gyermekeinkel megtudjuk a jövőben változtatni ezt egy kis jóneveltséggel!

Nem igazán volt több olvasásra most időm, mert 1 hónapunk van arra, hogy felújítsunk egy házat, rohangálunk csempéért bútorokért, burkolólapért stb stb... egész nap, és így nap végére nincs nagyon kedvem netezni.
Ja és ha van kedvem már dobozolok és zsákolok is mármint a cuccainkatKépRemek ugye??Kép

Kisfiamról: nagyon sokat mozog, rúgkapál, tegnap felébredtem akkorát rúgott, és nem nagyon tetszik neki hogyha a jobb oldalamon fekszem, próbálja a bordáimat rugdosni, még nem sok sikerrel, de előbb-utóbb meg fog győzni az elfordulásrólKép
Nov 18.-án megyek UH-ra.
Ma voltam a belgyógyásznál, ekg stb...minden rendben.

Bocsi hogy csak pár maminak tudtam írni, természetesen mindenkit próbálok figyelemmel követni!!!
Vigyázzon mindenki magára és a babára, babákra!!

Alina + kis Márk (26hét)
Vendég

Anita: nem semmi pocakod van Kép

Zsu: nekem kifejezetten tetszik az alliteráló név Kép (Engem Kállai Kornéliának hívnak, és mindig mindenhol megjegyzik, hogy milyen szépen hangzik Kép)

cory 21+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Holnap reggel frissítem a táblát, de még csak a nov. 2-i adatokat sikerült frissíteni! De ne aggódjatok, folyamatban van! Kép Senkit nem felejtek ki!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ti aztán tudtok termelni!!!

Akkor megadom én is az adataimat, hogy bekerülhessek a táblába:

Márkus Eri, 29 éves, Tárnok
Ikrek - fiú, lány
Tesó: Bence, 2001. 11. 15.
Utolsó menses: 2005. 05. 09.
Kórház: Schöpf-Merei
Doki: Dr.Garamvölgyi György
Méhszáj: certage - összevarrva (21.héten)
Haskörfogat: kb 100 cm
Plusz 9 kg Kép
Vércukor 9,1 mmol, glükóz intolerancia
AFP: 61,45 IU/ml
MOM: 1.88
25+3

huhhh, mi kell még?

Mindenkinek köszönöm a gratulációt! Kép

Ritaa!

Nekem írtad, hogy felénk jöttök disznóvágásra Oroszlányba?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

Na lányok, mire visszaolvastam! Kép

Eszti,
én is kérek emailt a babakocsikról! Hol néztél mózest a PP-be, mert én is azon gondolkodtam, hogy ehhez ugye nincs, mint a Gracohoz. Szép a pocakod!!
Anita,
a Te pocakod is nagyon jó! Szépen alakul már, benned biztos jól elfér Boti! Kép
Nekem ma azt mondta az igazgatónő, hogy picike a pocim.
Ildi,
szép neveket választottatok! Nekem a Szófia is tetszik.
Paga,
gratula a jó eredményhez és a kissráchoz! Jó lesz a neve!
Mariannka,
pedig igen jól látható a poci. Kép
Nici,
gratula Neked is a jó eredményekhez! Holnap lesz a 4D?

Üdv az újaknak! Bocsi, ha valaki írására nem reagáltam.
Puszi:
Angi
25+6
angi79

Sziasztok!

Hát, ma is jóóó sokat termeltetek. Kép Öröm viszaolvasni. Kép

Hát, tudjátok, lehet, hogy maradok a BKV-nál. Mi most a kocsival jártuk meg rendesen. És oooolyan nagyon felidegesített a szerelő. hogy szívem szerint leütöttem volna.... Meg a páromat is, mert ő tehet az egészről. Minden tegnap kezdődött, amikor elszakadt a kuplunk bovdenje. Ami nem is olyan vészes, mert csak 4 ezer Ftbe kerül. Node a párom ezzel a béna pasival huzatta magát haza a Lágymányosi hídtól (ezért felszámolt 6ezer Ft-t) és még a motort is lemosatta. Amivel nem is lett volna baj, csak ez a pasi már a skodácskámat is úgy elcseszte, hogy mással kellett megcsináltatnom, hogy menjen. Nem volt képes még aznap megcsinálni a kocsit, így ma este tudtunk csak érte menni. Mondtam Ádinak, hogy olyan fura hangja van a kocsinak. Rossz is, pesrze, mert úúúúgy pörög, mintha kellene neki, pedig nem. Visszavisszük a kocsit, erre az a pasi (huhh, de vissza kellett fogni magam) közli, hogy amikor elindultam még nem volt semmi baja a 2 éves Matizkámnak, és biztos utánna romlott el. És ezt akarja nekem bemagyarázni. Értitek??? Út közben elromlik és erről nem ő tehet. Hát azt hittem hogy belerúgok kettőt és még rá is ugrok, biztos, ami biztos. Montam neki, hogy ha nem tudja megcsinálni, elviszem szakszervízbe és jövök a számlával és nyugodtan kifizetheti. Nem igaz, hogy mennyire dögök tunak lenni az emberek! ehhez képest a BKV kismiska. Ja, és ami a legdühítőbb 14.000 lett a vége egy bovden cserének!!!! És ezek után nem működik az autóm! Na, most kidühöngtem magam. Sorry! Kép És köszi, hogy elolvstatok. Kép

Dühös és mérges
Eszter

Más: Kép Ami nem is idegesítő, hanem szép és nyugtató... A nevek: Nálunk nicsen ennyi variáció Kép Kiszl Ádám vagy Kiszl Hanna. Bár én úgy érzem Ádámom van, de majd az uh-n kiderül. Kép

Angi! Képzeld, próbáltam hívni a Péterfyt, de üzenet rögzítő volt és azt mondták visszahívnak. Kívánsi leszek. De azért holnap újra próbálkozom. Mert ugye elméletileg csak 8-9 között lehet őket hívni, csak épp soha nem veszik fel a telefont.... Kép Milyen volt a torna?

Annyira édesek a pocitok! Nekem még alig van. Kép

Gartula a jó eredményekhez! Kép

Üdv az újaknak! Kép

Puszi mindenkinek:

Eszter 16+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Anita Mariann
Óriási a pocitok!!! pár hét alatt ilyen rengeteget nő!!!? Döbbenetes! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszter
A Hanna név nálunk is nyerő, Ádám meg már van apája személyében,... de ahogy olvasom nálatok is ez a felállás!
A kocsi miatt meg nyugodtan dühöngd ki magad ha jól esik! Kép Legutóbb már mi is úgy voltunk vele, hogy inkább megpróbálta a férjem otthon kicserélni a vacak alkatrészt, csak ne vágják át!
Apósom kocsijáról meg a szakszervíz lelopta a kereket és kicserélte valami vacakra. Mikor visszament reklamálni még meg is sértődtek, hogy hogy képzeli... csak az a ciki, hogy elég egyértelmű volt... no mindegy...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kép
Hát nem semmi a termés, végre sikerült visszaolvasnomKép
Alig győztem és szerinetem tuti nem tudtam mindenre reagálni Kép

ElőszörisKép
Mindenkinek gratula a jó eredményekhez Kép

Titati Kép
Gyönyörű a kislányod Kép Huncutul már most mosolyog Kép
Nagylányod mit szólt a fotókhoz? Gondolom már most oda van a hugicájáért Kép

Nyúlanyó Kép
Örülök, hogy Ti is kisöcsivel lepitek meg a lánykádat Kép
Azért ez nem semmi, hogy Szegeden teljesen normális az az AFP érték, amitől Pesten szívrohamot kapnak a dokik.
Eddig sem bíztam ebben a viszgálatban, de most már teljesen lemondtam róla Kép

Ágiboszi Kép
A klinikán még nem voltam tornán, mert a legutóbbi elmaradt, a múlthetire nem tudtam elmenni, de jövő héten elvileg lesz és akkor megnézem milyen Kép
Hát a uh gépek tényleg nem valami újak, de legalább működnek Kép Nem tudod véletlenül, hogy a szülőszoba melletti uh milyen? Nekem oda kell mennem hétfőn valami főmukihoz genetikai uh-ra. Már előre cidrizem, hogy nehogy valami "kedves" dokit fogjak ki.
Nagyon édes a kis maszatkád Kép

Bartika Kép
Gratulálok a kislányhoz Kép

Nicika Kép
Sokat gondoltam ma rád Kép
Munka ügyben Győrbe kellett utaznom és végig az járt az eszembe, hogy milyen jó lenne leugrani hozzád Kép
Igérem egyszer megteszem Kép
Gratula az eredményekhez Kép Sajnos én nem értek a számokhoz, de bízom benne, hogy minden rendben a kis maszatkával Kép

Anita Kép
Hű ez nem ér Kép Én is megkívántam a kókuszgolyót Kép
Holnap meg is csináljuk a lányommal Kép
Nagyon szép pocikád van Kép

Eri Kép
Üdv a csapatban Kép
Még egy ikres kismami Kép Te vagy a harmadik Kép Szerintem tuti volt valami a levegőben Kép

Paga Kép
Gratulálok az egészséges kisfiadhoz KépKépKép
Tudom mit érzel, ez hihetelen megkönnyebbülés!
Most aztán csak is mosolygást szeretnék látni Kép

Ildi Kép
Még jó hogy kislány Kép Viccesen nézne ki rózsaszín habos-babosba fiú létére Kép
Nekem mindegyik név tetszik Kép Lány nevekkel nem is volt gondom, de a fiúval most meg vagyunk lőve Kép

Esztipeszti Kép
Hatalas a pocid Kép
Kiváncs vagyok ki nyeri a végére a pocaknövesztő versenyt Kép

Mariann Kép
Hát nem semmi a pocakod, ezt tuti észre kellene venni Kép
De az emberek már csak ilyenek Kép

Zsu Kép
Nekem is nagyon tetszik a név, szépen hangzik Kép

Vok Kép
Dühöng csak ki magad, de hidd el nem ér az egész ennyit Kép
A szerelők szeretikúgy megcsináni az autót, hogy egy héten belül tuti visszavidd. Már egy pár szerelőt leüvöltöttem emiatt, pláne mikor eltünt a szakszervízben az összes emblémám az alufelnimről Kép Nem is szeretnek a szervízben Kép

Nancsika Kép
Sajna holnap (ma Kép) én kihagyom a varrást mert nem tudnék a lányommal mit kezdeni. Megigértem neki, hogy a holnapi nap csak az övé Kép
De a következőn tuti ott leszek Kép Addig is gyakoroljatok szorgalmasan Kép

Amúgy mi jól vagyunk, élvezzük az őszi szünetet a lánykámmal Kép
Pocaklakó vígan rugkapál, főleg este Kép

Annácska 18+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Elképesztő történeteket hallottam én is a szakszervizekről, de azért az a kerékcsere már nagyon durva!!!!!!! Van nekem egy naaagyon jó autószerelő bácsim, csak ő sajna még mindg Mátyásföldön leledzik, így Gyálról nehéz elérni, de hozzá szoktam járni. Csak a párom és a megrögzött hülyeségei... Kép Remélem nem fog a végén nagyon sokba kerülni a kocsi, mert akkor a törpemobilvásárlás tolódik pár hónappal, pedig metaláltam álmaim babakocsiját... Kép Sebaj! Az élet mindig tartogat meglepetést számunkra. Kép

Viszont el tudtam aludni és csak a görénykém keltett fel. Valami nagyon furi hangot adott ki. Azt hittem valami/valaki van a lakásban, pedig nem. Szerintem félrenyelt szegénykém... Kép És persze nem tudtam visszaaludni, még. Kép Nem adom fel. Kép

Mamacka!
A párom kijelentette, hogyha neki fia lesz, csakis Ádámnak hívhatják, mint őt. Én hadakoztam ellene kézzel, lábbal, hanggal, meg mindehogy, de sajna rendíthetetlen volt ebben a témában. Így kénytelen voltam fejet hajtani. Persze a lány nevet én adhatom neki. Kép Abba meg ő nem szól bele. (legalábbis ezt mondta Kép )

Kedves varrósok!
Nagyon jó időtöltést nektek mára és mutassátok be a műveket. Kép Én, mint varró analfabéta (édesanyám varrónőként végzett, de sajna nem örököltem erre hajlamot tőle) kitartást és sok szép munkát kívánok! Kép

Nekem ma csak 1 tanítványom van, az is házhoz jön, szóval nem lesz nehéz napom. Max, hogy meg kell küzdjek ezzel az idiótával, aki autószerelőnek hívja magát. És ha nem lesz kész a kocsi, a kiszemelt manómobilt se tudom elhozni. Kép De pozitívan gondolkozom. Lehet, hogy így kellett mindennek történnie és később kiderül majd, hogy miért. Kép

Vannak ám képek rólam is, csak a párom eltűntette a kábelt és nem tudom összekötni a gépeket. Kép De látszik a különbség, bár még nem hívnám terhes pocinak a hasam, max kicsit túlsúlyosnak... Nem is csodálom, hogy nekem nem adják át a helyet. Kép

Na, ma hajnalban tényleg szómenésem van. Kép

Lépek is, olvasok egy kicsit, meg adok interjút a nagy fehér mikrofonnak. Kép Ugye a megszokott reggeli rutin. Kép

Szép reggelt nektek!

Eszter 16+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Szép reggelt Lányok!

Engem is kidobott már az ágy.Kép Biztos a tegnapi korán beájulás miatt.Kép Tyű, de készen voltam.Kép

Eri!
Asszem még nem üdvözöltelek. Ne hari! Most megteszem! Üdv itt, és érezd nagyon jól magad!Kép Grat az ikrekhez! Kép

Én majd a követkző babázásnál fogok "parázni" az Ikrektől. Párom is ikrek, igaz Õk is kétpetéjüek, és a családjukban is van nem egy ikerpár. Szal lehet sanszos.Kép Régen jósoltak nekem ingával, h hány gyermekem lesz. 2 fiú és 1 lány. Aztán megcsináltam a párommal is, neki is ugyan ez jött ki. És az a vicc, h 2 babát szeretnénk csak.Kép Majd kiderül.Kép

Eszter!
Dühöngd ki magad, de aztán, tessék lenyugodni, mert nem egészséges! Tudom, h kakás a helyzet. Én azt utálom a legjobban, ha pénzt akarnak kivenni a zsebemből, ha próbálnak meglopni. Olyankor engem sem kell félteni, páromat meg főleg. Nem tudom meséltem-e a felnijavításos történetünket? Szal kátyú, felni eldeformálódott, megcsináltatni. Elvittük felnistül gumistul a szerelőhöz. Majd mentünk érte, és visszakaptuk a csak a felnit. Uram kiverte a balhét, h milyen már, h a gumi meg sehol, mi az, h kidobják. Igaz, tönkre ment, de a biztosító miatt kellett volna. Addig hisztizett, amíg a főnök hozzánk vágott 2 vadi új pirellit. Remélem, sikerül elintézned neked is, h jól gyertek ki az autószerelésből.
A szakszervizektől én pl rosszúl vagyok. Egyáltalán nem végeznek olyan színvonalas munkát, mint ahogyan az el lehetne várni, vagy ha igen, akkor valami horror összegért. Nekem sajna van/volt 2 db BMW-m, és szakszervizbe vittük az egyiket állandóan, amikor baja volt. Ne tudjátok meg. Valami 8000 ft körül volt akkor a 1 óra díja. Frankón kölcsön kellett kérni, h ki tudjuk fizetni a bömöst.
Jah, és Eszter, attól még jöhecc varrni, mert nem tucc! Én sem tudok, csak szívatom a csajokat, mert unatkozok itthon. KépKépKép

Nevekkel kapcsolatban: Még most sem döntötte el a Kedvesem, h Alex vagy Martin legyen a kisfiunk. Úgyhogy addig is AlexMartin lesz.Kép

Mamacka!
Jó látni, h mostanában ilyen sokat mosolyogsz! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Annácska!
Már pont kérdezni akartam, h mi van veled, mert olyan régen írtál!
Sajnálom, h nem tucc jönni, de majd akkor legközelebb! Első a lányod és a rúgkapáló Pocaklakód! Kép

Pussz!

Nana

Kép

Kép
nancsika

Jó reggelt,

Vok Eszter,
de korán keltél! Nem hagyott aludni a Manócska? Nem semmi a sztori az autóval. Itt aztán tényleg kiadhatod a dühöd! Aztán, ahogy Nancsi is írta tessék szépen lenyugodni!!!!
Fura ez az üzenetrögzítő a Péterfyben, remélem sikered lesz és kapsz végre időpontot!
A torna jó volt, sokan voltunk. A szomszéd csajnak mondta a gyógytornász, hogy ő már csak jövő héten jöhet, mert 34 hetes. Olyan jó, hogy ő itt van a házban és van kivel kidumálni az aktuális dolgokat!
Nancsi,
akkor ma találkozunk, elmentettem a számod, ha valami lenne! Köszi.

Puszi:
Angi
26+0
angi79

Sziasztok!

Húúú, de korán kelt mindenki.

Szerelők: már csak ilyenek. Nekünk is van egy kedves ismerősünk, aki otthon csinálja az öregebb kocsikat. Alapos munkát végez és nem is dolgozik olyan drágán. A szakszervízekről tudnék mesélni: kötelező szervízbe kellett vinni az autót, és Pesten kétszer annyi az óradíj, mint Szlovákiában. Szerencsére az esztergomi szervíz árai harmonizálva vannak a szolvákiaival, így mi majdnem 15 eFt-ot tudtunk spórolni. Kép Csak utána kellett járni.

Varrós lányok: Érezzétek jól magatokat, készítsetek sok szép babaholmit. Kép Sajnos nem tudok menni, mert ma egyetem van egész nap. Reggel tanítok,utána meg nekem osztják az észt.

És holnap a rendes helyemen dolgozhatok estig. Kép

Tegnap este a barátokkal voltunk, és szinte mindenki engem kérdezgetett mindenféléről. Olyan fura, hogy én voltam a középpontban...

Mariann
23+5

KépKép
mariannka

Jó reggelt Kismamik!!! Ti aztán koránkelők vagytok... Én bezzeg tudtam volna még aludni fél 7-kor, amikor csörgött a vekker... Már úúúúgy utálok munkába menni!!! Kép

Vas! No igen, tényleg sok a hasonlóság, egy dolgot kivéve... hibádzik nálam két fiú Kép Nem bánnám ha ebben is hasonlítanánk... Kép

ANITA!!!! Teljesen elájultam a pocakodtól! HATALMAS!!! Hány cm az átmérője? Belegondolva, hogy csak 4 hét van közöttünk, elképzelhetetlennek tartom, hogy nekem is így megnőjön... Kép Pedig akkor jobban átadnák talán a helyet a BKV-n... Kép

PAGA! Kitartás, pihizz sokat! És GRATULÁLOK a kicsi fiúhoz!!! Kép

Csajok nem találom mikor és hol lesz a bababörze! Meg tudja valaki írni? Köszi előre is.

Megcsináltam tegnap a kókuszos golyót, jól telezabáltuk magunkat a kedvesemmel, még este 10-kor... hmmmm!!! Kép

Az almás kalács receptet én is várom!!! Érdekes, hogy én is mennyire kívánom a kelt tésztákat és a szénhidrátot. Eddig alig ettem ilyet. Na most bezzeg behozom a lemaradást.

Dolgozó lányok! Más is dolgozik holnap? Bele vagyok betegedve, hogy még szombaton is be kell jönni. Kép

Na mentem. Írjatok!

Puszi:
Bartika
18+4

Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

SziasztokKép

GyezsuKép
Ha az Anita faáruira gondoltál, akkor nincs nekik boltjuk, és lehet nem kapta meg az emailod és azért nem válaszolt. A fakönyvboritónál ki van likasztva, igy azzal neked nem kell bajlódnod a füzésnél. Én máskülönben nem postán szoktam tőlük rendelni, hanem találkozom a férjével a munkahelyén és odaadja a cuccost (ha neked közel van és elérhető, akkor kérd te is ugy tőle: az RTLklub székházával szemben melózik a Fehérvári uton XI. ker)
Nah jó szép hosszu ujjai vannak, lehet hogy zongorista lesz, vagy ha olyan ambiciói lesznek és fiu akkor esetleg jó kis nőgyógyászKépKépKép

AnnácskaKép
Voltam a nagy uhán a héten én is a laborvezetőnél a földszinten. Valamivel jobb uhá gép van fent, mint a lentiben. Viszont ne várj sokat a dologtól, nekem egy nyik nélkül nézett meg mindent a főorvos és utána se volt, mit ne mondjak nagyon bő beszédű, pl a leletre egy darab számadat nem került fel csak sima szöveg.
Az időpontra menésnél meg számolj rá hogy egyáltalán nem biztos hogy ráér akkor, nekem egy bő órát kellett várnom rá. Egy jó tanács: ha ott vagy már akkor ott a folyosón van a csontsürűség vizsgáló szoba, ott dolgozik az asszisztense a labrovezetőnek, oda szóljál be hogy megérkeztél, bizti ami bizti, hogy tudjanak rólad.
Jah és nem tudom hogy mostanában jártál e bent, mert uj rendszer lett a betegfelvételen és egy örökké valóság mire rádkerül a sor, kb 8 an álltak elöttem de bő husz perc volt mire végeztek velük, ennyit az uj rendszerrőlKép

Minden varrós lánykának nagyon jó bulizást kivánok és este bemutatni ám a műveket. Szivesen mentem volna, de a fiam taknyol és most nem volt aki vigyázzon rá Kép

EszterKép
Nah én is tudnék regélni a szakszervizekről hogy mennyire sunyik és szemetek. Felirják még az anyukájuk cipőméretét is a szervizlapra hogy fizess, de még az is előfordul hogy ki se nyitja a motorháztetőtKépKép Amig volt külön autóm addig én is inkább elmentem a világ végére (budafokról Szentimrére) mert ott találtam egy becsületes nagyon jó kezű szerelőt, akiben sohasem csalódtam.
Én nyugodt szivvel letekertem volna a pasi fejét a nyakáról.

NancsikaKép
Nagyon jó varrást mára nektek, és ha más nem legalább jó fogod magad érezni a csajokkal, ha már szivatod őket KépKépKépKépKép
Nem semmi nálatok is a szerelős sztori, de legalább a főnök rájött hogy rosszul jár ha sokat kekeckedik.

PAgaKép
Hála a jó hírnek, remélem mostmár sokkal kellemesebben viseled hogy feküdni kell. Mennek a pozítiv energiák hogy hamar felkelhess, mert már minden rendben vanKép

EriKép
Üdv a csapatban és nagy gratula a duplázáshoz KépKép

NicikaKép
irtam multkor néhány adatot, berakod majd a táblicskuba? Amugy le a kalappal elötted nagyon klasszul vezeted és tök jó hogy minden infot ki tudunk belőle nézniKép

Ági
22+1

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Bartika!

Kiállítás: nov 19-én reggel 8tól a hungexpo A pavilonjában lesz. Kép

Szegénykém! Nagyon rossz az a szombati munkanap!!! Kép Kitartás! Kép Meddig akarsz még dolgozni?

Eszter 16+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziazstok!
Én is hajnalban keltem ma, de gondoltam, hogy senki nem ül a gép előtt, így nem kapcsoltam be - tévedtem!

Eri!
Üdvözöllek! Én lennék az egyik ikres kismami, szintén februárra várnám a lányokat, de sajnos öregednek a méhlepények, ezért örülhetek, ha januárig kihúzzuk. Nektek azért ezt nem kívánom! Egyébként korábban én is Garamvölgyihez jártam, de családi okok miatt orvost váltottam.

Titati!
Nem kekeckedésnek szánom, csak mivel magad írtad, hogy milyen bizonytalan vagy a hetek számában, több kalkulátort is megnéztem. Akárhogy is számolok, a menzeszed alapján, a várható szülésed alapján, vagy akár a többiekhez viszonyítva, mára 27+1 jön ki.
Egyébként gratulálok a kislányodhoz, és a névválasztáshoz. Nekem is a Kincső tetszik, de a párom hallani sem akar róla.

Ha már a neveknél tartok, sajnos nem tudtunk egyelőre megegyezni. Kép Ha minden kötél szakad, az egyik baba Bori/Borka lesz (ezekben a formákban is anyakönyvezhető), ezzel csak az a szépséghiba, hogy Anna lányunk második neve Borbála, de nem igazán használjuk.

Pocak fotók: szépen növöget mindenkié, csak így tovább, ne hogy az enyém legyen a legnagyobb! Kép Kép Kép

Bori

Kép
borkadorka

Jó reggelt Mamócák!

Sajnos most nem tudok visszaolvasni, mert millió dolgom van, de gondoltam, azért gyorsan lejelentkezem, hogy el ne felejtsetekKép

Voltam tegnap vérvételen. HorrorKép Beszippantották az érfalamatKép És azt is csak a harmadik próbálkozásra sikerült elérniKép
Na mindegy, túl vagyok rajta, mostmár izgulok az AFP-ért. Illetve lehet, hogy nem is izgulok, mert kedden este voltam UH-n és ott minden oké voltKép

Remélem, mindannyian jól vagytok a Babócákkal együtt!!!

Olvasgatok, aztán majd jövök!
Ha mégsem, akkor majd csak holnap, akkor remélem, nyugisabb munkanapom lesz.

Puszi nektek és szép napot!

Medike
16+6

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vok Eszti! Köszi! Ide vajon van belépő? Ez most kiállítás, vagy olyan börze, ahol használt dolgokat lehet venni?

Sajnos december végéig tutti dolgozok, aztán meglátjuk, hogy állunk anyagilag. Sajnos elég sok hitelünk van a lakás miatt, amit szeretnénk mihamarabb kifizetni, szóval amíg nincs panaszom, addig dolgozok. Igzából, mint már említettem csak a közlekedéssel van bajom... Kép Itt bent aranyéletem van... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Mindjárt hívom a pasit, hogy csak azokat az alkatrészeket mozdítsa, amit tegnap, mert ha így nem tudja megcsinálni, inkább elviszem máshoz, nehogy tovább rontson a helyzeten! Persze miért is venné fel a telefont??? Na, mindegy! Remélem minden rendben lesz a kocsival. Kép

Persze az ultrahsngon se akarják felvenni a telefont, mindig csak az az üzenetrögzítő felel. Mert az jó vicc szerencsétlen embereknek, hogy minden egyes aljalommal, amikor próbálják elérni a őket, fizessenek kapcsolási és percdíjjat. Ez így helyes. A múltkor, amikor még nem volt rögzítő, akkor 1,5 órán keresztül hívogattam őket, mire felvették. Édesek! Kép
Jajjjjj! De nem szeretem a kórházakat! Kép

Angi!
Nem a törpe nem hagyott, hanem Trinity ébresztett fel és én nem nehezen alszom vissza. Kell pár óra fentlét, mire újra el tudok aludni. Kép Jó játék. Kép

Nancsika!
Én sajna vagy szerencsére nem uncsizom itthon soha. Kép Van egy édes kutyám, akivel folyamatosan foglalkozni kell. Olyan, mint egy gyerek, csak szőrösebb és gyosabban fut. Kép Meg egy vadászgörénykénk, aki szintén megfelelő mennyiségű odafigyelést igényel. No meg egy szép nagy lakás, amit rendben tarthatok utánnuk. Kép Én akár folyamatosan al tudnák lenni itthon uncsi nélkül. Kép Csakhát a pénz az nagy úr és amíg a drága párom nem szerez valami jobb állást (erre még várni kell, mert még nem fejezte be a fősülit. Kicsit későn érő típus), addig nekem is melóznom kell. Kép Persze ameddig bírom. Kép

Puszi nektek!
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Bartika!
Szerintem van. Igaz osztogatott valamelyik magazin belépőket is, lehet hogy több is, de csak az előfizetőknek. Használt cuccok lesznek, ha jól tudom. Csak a kiállítási helyen. Kép

Hát igen, a bkv. Kép Én már gondolkodtam egy olyan pólón, hogy "kismama vagyok, de tényleg ne vegyetek észre" vagy "kismama a buszon, nézz permanensen a másik oldalra" vagy "kismama vagyok, nyugodtan lökjél fel, nem árt a gyereknek" Kép Lehet, hogy segítene! Kép Csak azokból a pólókból indulok ki, amelyek a koldulásra, hittérítésre, adománygyűjtésre és egyéb zavaró tényezőre mondott nemet. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek! Ti tényleg rengeteget írtatok! De visszaolvastam!

Lányok, varrjatok sok szépet, és képeket rakjatok fel, de ne csak a munkákról, hanem rólatok is, ahogy szorgoskodtok.

Cory! Örüök, hogy aranyos a védőnénitek. Én is elégedett vagyok az enyémmel, habár még csak egyszer találkoztunk.

A PP babakocsis hölgy elérhetőségeit én is kérném ill ha valaki megnézi akkor jó lenne tudni, hogy mlyen típusú, felszereltségű és árú.

Bartika! Nagyon helyes, kicsi pocid van, és nagyon csinos vagy!

Vok Eszter! Hát igen úgy látom a szakszervizekről itt mindenkinek egyezik a véleménye. Kőkemény lehúzás, kevés hozzáértés, lekezelő stílus!! Borzasztó!!! Utálom!!! Szerintem az Ádám és a Hanna név is szép, és jól megy a vezeténevetekhez. Milyen típusú az a babakocsi amelyikbe beleszerelmesedtél, tudsz esetleg képet rakni fe róla?

Anita! Hatalmas a pocakod! Ez olyan érdekes hogy ennyire különböző méretű és alakú a pocakunk és ugyanakkora baba elfér benne!!

Eszti! Ha segítség én is keresek almáspite receptet, ami nagyon finom és mivel én is meg tudom csinálni egyszerű is. Van nagyon finom kakaós maszolás kalács receptem is (kelt). Még ma előkeresem.
A pocakod nagyon helyes!!!

MAriannka! Neked is jól megnőtt a pocakod, csinos, ami rajtad van az már kismamanadrág?

Rita! Ha már így megérdezted szerintem a Medve Luca Fruzsina hangzik jobban. Függetlenül attól, hogy melyiket fogjátok használni.

Vas Ildi! A Vas Alexa szerintem tök jó, jól hangzik együtt, de Gyezsu szerintem a Kocsis Kailla is dallamos szépen hangzó, jó választás lenne.

Már szeretnék én is dühöngeni a BKV-n, mert borzasztóan unom az állandó otthonlétet remélem nemsokára már én is a várost utcáit járom és mindenfélét vásárolgatok.

Márkus Eri! Szia, gratula az ikrekhez! Én is a Schöpf Méreiben fogok szülni. A Garamvölgyi ő az igazgató főorvos?

Sziasztok

Paga 22+3

Gabi
paga

Eszter,
elküldtem Neked az uh számot. Ezt hívtad?

Bartika,
nagyon csinos vagy! Jó ez a szoknya! Kismama vagy normál? Nem biztos, hogy nagy pocakod lesz, nekem sincs az. Ez azért egy csomó mindentől függ! Jó munkát! Kitartás!
Angi
angi79

Sziasztok!

Itt a legfrissebb sztárfotó BabókárólKép Kár, hogy rajta vannak a görbék, de talán látszik valami. Bal fönt a feje, maga mellett a kis kezei, a lábai felhúzva és szétterpesztve. Ha lát valaki véletlenül árulkodó jelet, ne árulja el, hogy fiú vagy lányka lesz-e!!!Kép
Kép

Babetta!
Fennáll a veszélye, hogy meglátjuk az UH-n, de tudom, hogy nincs akkora képességem az ilyenek felismerésébenKép Amiket a többiek tesznek fel képeket, azokon sem szoktam látni a lényegetKép

Hát, a történeteitek után örülök, hogy nincs kocsink, és kilátásba sincsen!Kép Minél késöbb kell elkezdeni a harcot a szerelökkel, annál jobbKép

Jó varrást ma mindenkinek!

Maminti
16+5

Kép
Kép
maminti81

Angi! Köszi a bókot, jól esik... én olyan elefántnak érzem magam,mert minden a derekamra jött. EZ kismama szoknya, de azért mertem megvenni, mert pamut betétes és akkor is lehet hordani, ha lapos lesz a pocak!!! Kép

Mamminti! Én világosan látom a babót! Ez fotó vagy a TV-t fényképezted le?

PAGA! Ez mókás! Nem is gondoltam arra, hogy minden relatív. Ha nem BKV-zhatnék szigorú fekvés miatt, akkor de jó is lenne... Kép No majd erre gondolok ma hazafelé... Kép

Barti
18+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Angi!

Ezt és SIKERÜLT!!! Kaptam időpontot. Kép

Meg a pasi is hívott. Persze nem tudott mit csinálni a kocsival. Viszem máshoz. Kép

Inulok a kocsimért. Majd még jelentkezem.

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Lányok! Indulunk lassan Sopronba, aztán pedig Győrbe a 4D ultrahangra! Kérlek szorítsatok hogy megmutassa magát! Kép

KépKép
nicika

Anita: hú, óriási pocakod van...már be is előztél Kép

Ritaa: Fruzsina Luca-ra szavazok Kép
Nancsika: Martin-nak 1 szavazat Kép

Paga, maminti: gratulálok a babók neméhez Kép

Mariskaris: köszi a zsömle receptet....ha kipróbálom, bezsémolok milyen lett Kép A szezámmagot azt bele, vagy a tetejére teszed?

Gyezsu: megnézem a kókuszgolóy receptemet (gyermekszakácskönvyben), és ugyanaz, mint amit tegnap írt valaki (bocsi, már nem tudom ki volt)

Annácska: Kali továbbra is telejsen odáig van a pocaklakótól Kép

Borkadorka: akkor ma 27+2 vagyok? Köszi az infót...akkor ehhez tartom magam Kép Én ezt a számozást soha nem tudtam követni Kép

Hoztam tegnap reggeli képet, akkor 27+1, és az aláírást javítom rajta:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=3

Titati 27+2
titati

Csajok, ha tudtam volna, hogy mindenki fent kuvikkolt...Kép 4 órakkor kirúgdalt törpe az ágyból (lehet, amúgy is felkeltem volna) és fél 7-ig tébláboltam, gondoltam, senki nincs ébren ilyenkor, így a gépet be sem kapcsoltamKépKép Törpe meg közben végib focizott, úszkált, kergetőzött a korgó gyomrommalKép Aztán aludtam másfél órátKép

Varrós csajok! Érezzétek jól magatokat, és ügyeskedjetek! Várjuk a képeket!

Eszter! Sajnállak az autószerelő miatt! Fel a fejjel! Nálunk mindig panaszkodhatsz!

Annácska! Örülök, hogy jól vagytok és boldogok!Kép

Mamacka! ÉN is örülök, hogy mostanában ennyi mosolygós arc van a hozzászólásaidban!

Bartika! Ahogy Paga is írja, tényleg nagyon sokmindentől függ a poci mérete, alakja! Nekem is mondták már, hogy nem is olyan nagy, meg azt is, hogy hatalmas! Nagyon eltérő egyénenként! Amúgy 5 hét van köztünk, és hidd el, a 19-20.héttől nagyon be fog indulni! A táblában van fent asszem 17 hetes pociképem, láthatod, hogy hasonló volt akkor a tiedhezKép Szépen alakul a te pocikád is, nagyon helyes!

Mariannka! Ti is jól megnőttetek!Kép Bár mi nagyon egyidősök vagyunkKép

A babaruhabörzére a belépő:900 Ft/fő (előfizetéssel rendelkezőknek a novemberi számban ingyenes belépőt küldtek)

Bocsi, ha kihagytam vkit! MÉgegyszer visszaolvasok és jegyzetelekKép

Anita (23+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt Lányok!

Anita, Mariannka, Bartika: Édes pocakok, bár mind más, a tartalom ugyanaz!KépKép
Szerintem teljesen alkati kérdés kinek milyen formájú és nagyságú a pocija.
Nekem hasonló nagyságú Anitáéhoz, sógornőmnek pedig olyan, mint Bartikáé, pedig egyidősek vagyunk.

Eszti: Nagyon jó a babakocsiba a kivehető mózes, mert nem kell megzavarni az alvó babát és be lehet vinni avval a lakásba! Ha melegebb lesz, akkor is lehet használni, nem kell annyira bebugyolálni.

Vok: Bár én nem járok most BKV-val, de jó ötlet a póló feliratozás, bár ha ennyire félrefordítják az emberek a fejüket, akkor el se olvasnák!

Maradok a dokimnál és megyünk vele a Szabolcs utcába. Férjem közölte a csecsemős főnővérrel, hogy velem lesz a baba mindig, nem vihetik el.
Beleegyeztek!! Hiába, egy jó férj kiáll az ember mellett!!KépKép

Tünde 26+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Maminti! Nagyon szépen látzsik a Babókátok, nagyon édiKép Én nem látok árulkodó jeletKép

Titati! Köszi, de szerintem nem előztelek beKép Meg hát, nem is verseny, de pl. sokkal vékonyabb vagy, mint én (tudod, adottság függvénye)! Meg sokat számít, hogy nem "ruhában" van fotózvaKép Nagyon nagy, szép pocid van, és nagyon csini vagy! Irigylem én a 2kg-datKép

Nicika! Nagyon szorítunk, és várjuk nagyon a híreket! MUTASD MEG MAGAD ANYÁÉKNAK NICI-BABA!"Kép
Kép

Eszter! Grat mindenhez!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Kép
Tünde Kép
Ügyes a férjed, hogy elintézte hogy a baba veled lehessen végig Kép Így maradhattál a régi dokidnál, ugye?

Nicika Kép
Nagyon szorítok, hogy ma végre megmutassa magát a kispöttöm Kép
Jó mozizást Kép

Titati Kép
Nagyon szép a pocid Kép

Maminti Kép
Hogy bírjátok ki, hogy nem kérdezitek meg a nemét? Nekem amint lehetőségem volt rá azonnal tudni akartam Kép

Ági Kép
Hűűű, hát akkor nem fűzök sok reményt az uhhoz Kép Bár nem értem miért nem képesek megnyugtatni a kismamát azzal, hogy elmondják milye hol van és minden rednben. Neked ki csinálta?

Bartika Kép
Nagyon csini vagy Kép

Annácska 18+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

BartikaKép

Van belépő, 900 Ft lesz idén. Vannak használt cuccok is, de vannak újak is. Kint szokott lenni a Libero, a Pampers, Mildi, a Gabi, Aventosok is megjelennek, szal vannak gyártók is, de a legnagyobb mennyiséget a használt dolgok teszik ki. Sok jó dolgot ki lehet fogni, nagyon jó áron. A kismamaújság előfizetők kaptak ingyenbelépőt. Reggel 8tól lehet menni, ha jól tudom idén du 2ig lesz a börze. A ruhától a játékon keresztül a babakocsiig, mellszívóig és egyéb babaápolási cuccokig szinte minden lesz kint.

Eszter Kép
Szerintem vágj bele ebbe a poló bizniszbe, tuti sikert aratnál vele a kismamiknál, bár azt hogy az eddigi is bunkon átnézőknek változna e a hozzáállása azt nem garantálnám.
Én bevallom már nem szégyenlősködöm egy csöppet se a bkvén, hanem kinyitom a számat, ha másként nem megy a dolog, a sok hülye még a karomon ülő fiammal is képes lenne átnézni rajtam, nem hogy észrevenné hogy domborodik még mellé a poci.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági! Köszönöm a választ! Akkor lehet, hogy kinézek, bár hétvégén a korán kelés nem a barátom, ilyenkor 10-ig elő sem bújok... Kép
No de hátha odaérek 2-ig... Kép

Tünde! Ez nagyon jó hír!!! És a Szabolcsban is vannak egy ágyasok? Vagy Te közösben szeretnél lenni, de úgy, hogy ne vigyék el a babót?

Anita! Köszi a megnyugtató szavakat. Megyek is és megnézlek 17 hetesen... Kép

Titati! Neked is nagyon szépen kerekedik már pocak! Tényleg érdekes ez a dolog. Mert nem is feltétlenül örökletes, anyumnak inkább olyan pocakja volt, mint Titatinak, előre álló. Én meg olyan egybe vagyok. Nem is szeretem előlről fényképeztetni magam még egyelőre... Kép Na hiúsági kérdésekről ennyit. Kép

Vok Eszti! Mikorra kaptál időpontot?

Hmmm meghozták az ebédem: ma lazac lesz rozmaringos színes borsmártással, barna rizzsel. Hmmmm! Azért próbálom húzni legalább 11.45-ig a zabálást... Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

AnnácskaKép

A Bakos főorvos csinálta, a földszinti uhá az ő privilégiuma, azt más nem is használja ha jól tudom. PEdig kár, szerintem azért enyhe tulzás a klinika részéről hogy a lenti uhá gépekhez képest egy szinttel profibb gépet, csak kivételes esetekben használják... no comment...
Vigyél magaddal egy kis elemozsiát meg olvasni valót és nem lesz uncsi várni. A monitort tettek a falra is hogy láthassa a kismama is, de hát én a melleim takarásából nem láttam semmit (kétszer álltam sorban anno mikor a ciciket osztottákKép)

Bartika Kép
ez emberkinzásnak számit ám, hogy itt ecseteled mi jót fogsz hamizni Kép Jó étvágyat hozzá, ha még nem késtem el vele, ha már tul vagy akkor egészségetekreKép

TündeKép
A Szabolcsban azért tényleg jó ha kiáll melletted a párod, nem a legjobb dolgokat hallottam rólukKép

NicikaKép
A drukkok uton vannak veled, reméljük nem lesz szégyenlős a babó és elárulja mit rejtegett a lábaközöttKép

Menni kéne fözni, de nincs kedvem hozzá, megint agyalhatok hogy mit gyártsak csirkemellből, ami nem volt még.... imádok főzni... de utálom kitalálni hogy mit is...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vok, jót derültem a pólós ötleten. Igazad van, mért ne lehetne ilyen?

Maminti, szépen látszik a babó!
Én megkérdeztem az elején a férjemet, hogy szeretné-e tudni a nemét, mire ő azt mondta hát persze. Nekem eleinte mindegy lett volna de már nagyon bökné az oldalam...
katicuska

Sziasztok!

Köszönöm a póló dícséreteket. Kép Majd lehet, hogy csináltatok az egyik helyen. Kép Aztán kell még egy kis marketing és megszedem magam a bunkó utazókból és a fáradt kismamákból. KépKépKép

Bartika: 22én 12.15-re megyek. Kép Igaz, reményeim szerint a bababörzén bejutok az ingyenes 4Ds uhra és akkor már csak rutin lesz az uh. Kép Ha nem, akkor meg nagy izgalom. Kép

Kocsi történet folytatása:
elmentem a kicsiért és persze jól összevesztem a pasassal. egyrészt nem adott számlát, mert ő nem számlára dolgozik és közölte, hogy a motos külső mosására nem ad garanciát, mert arra nem szoktak vállalni. Azt hittem lefejelem. És persze többszőr közölte, hogy amikor elindultam a kocsival nem volt még semmi baja. Huhhhh!
Aztán átvittem a másik srátchoz, aki viszont rögötn megtalálta a hibát (amit ugye a másik nem is lelt. Beázott egy kütyü, ami szabályozta a gáz hozzáaadást. Hétfőn mehetek vissza és elviszi megnézetni géppel is, hogy nincsen-e még valami baj. Kép Szóval lesz autóm is valamikor! A másikat meg feljelentem az önkormányzatnál, mert nem adott számlát. Ha nekem az ő általa fonotsnak vélt motor mosás miatt 10ezerrel többet kell fizetnem, akkor ő meg fizethet 50ezret gond nélkül. Nagyon szemét volt! Persze sírtam egy kört, mert nem tudtam másképp levezetni a dühömet!! De most már legalább lenyugodtam és várom, hogy anyósom hazaérjen és meg tudjam vele beszélni, hogy kit kell majd keressek. Kép Még nem tudja az ember, hogy kivel húzott ujjat!!!!! KépKépKép

Jó főzést, munkát vagy pihit nektek!!! Kép))

Puszika:
Eszter 16+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok Eszter! A polók BKV-ra kismamikna tényleg nagyon jó ötlet, a feliratok ötletesek.

Titati! Jó a pocifotód! Csini vagy!

Nici! Én is drukkolok hogy megtudd a baba nemét!!!

Paga 22+3

Gabi
paga

Nici!!! Hajrá!!! Jaj már én is nagyon kíváncsi vagyok ki lakik a pocódban!!!

Vok! Megnézegettem a képeidet, Te aztán úgy váltogatod a külsődet, hogy ember legyen a talpán, aki az utcán felismer! Kép Nekem a szőke hajad tetszik a legjobban! Most is olyan? Nagyon szép vagy az esküvői képeken, az állataid meg olyan cukik!!! Nem unatkozhatsz mellettük nagyon... Kép Juj de messze van a november 22! Kép
Azért drukkolok, ok? Kép

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

sziasztok!

Paga, nagyon gratulálok az egészséges kisfiatokhoz, tyuhéééj!:-)

Anita, leesett az állam a hasad láttán, hatalmas és gyönyörű:-)

Marika, neked is gratulálok a kisfiatokhoz:-)

Márkus eri, grat az ikrekhez, nagyon jól "összeraktátok" őket:-)

Annácska, hát igen a fiú nevek...nekünk is tuti lány nevünk volt, most teljesen tanácstalanok vagyunk fiú nevet illetően.

Nyúlanyó 20+3

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nicika, megy a drukk, hogy kiderüljön a baba neme:-) lehet szavazni:-)...jó csak vicc volt:-)

Maminti, húúh jó nagy az akaraterőtök, hogy kibírjátok ne kérdezzétek meg a baba nemét, én tuti nem bírnám ki:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Almás pite: 2 db egész tojás, 25 dkg prcukor, 12 dkg zsír, 50 dkg liszt, 1 cs. sütőpor és annyi tej, hogy jól gyúrható legyen. Összekeverem. Két részre osztom. Mindkettőt tepsi nagyságúra nyújtom. Zsírozott lisztezett tepsibe terítem az egyik részt, majd almát ízesítve (túrót, meggyet is lehet) teszem a közepébe s az egészet lefedem a másik rész tésztával előelegített sütőben sütöm.

Kakaós, mazsolás kalács: 3 dkg élesztőt, 4 dl langyostejben 3 evőkanál cukorral felfuttatjuk. 60 dkg lisztet 1 mokkáskanál sót, 1 dl étolajat összedolgozzuk majd az élesztős tejjel összekeverjük, hozzáadjuk a 10 dkg mazsolát is.
A tésztát kettévesszük. Az egyik feléhez hozzákeverünk 3 evőkanáltejjel kikevert 2 evőkanál kakaót, pici cukorral.

Mindkét tésztát elnyújtjuk, egymásra tesszük (alul marad a fehér, rárakjuk a barnát majd feltekerjük.
Zsírozott tepsibe tesszük.
2 órát kelesztjük meleg helyen, majd felvert tojással megkenjük. Előmelegített sütőben sütjük (Kb. 30 perc alatt megsül). Nagyon finom, vajazva kakaóval.

Sziasztok!

Paga 22+3

Gabi
paga

Sziasztok!!!

Nicika, drukkolunk fiú ügyben!!!!!Kép
Kihagytam egy adatot a táblához:első magzatmozgás:16-17 hétenKépKép

Anita, Mariann, tényleg jó nagy a pocitokKép
Ezt észre nem venni????
Bár, már mondtam,nekem a 36 hetest nem vették észreKép a buszon.

Bartika, a tiéd is ariKép
Tényleg csak 2 fiúval vagy lemaradvaKépKép

Na, mi történt a "varrótanfolymon"????Kép

Tünde, jó hogy döntöttetek, az orvosod a lényeg, a kórháziakat meg helyre kell rakni párszorKép

Maminti, tök jó a kép a babárólKép

Szerintetek Gastroyal a jobb, vagy Foodexpressz???
Ide Gödöllőre is szállít mindkettő, és elegem van már a mindennapos főzésbőlKép
Várom a szavazatokatKépKép

Ildikó, aki éppen ma 19 hetes(vagyis a babája)Kép
vas

Paga, nyami-nyamiKépKép
Nagggyon jól hangzik mindegyikKép
Bár én most nem sütöm meg, mert kicsit elszaladt velem a szekér hétvégén, most nem lisztezek, cukrozokKép
Majd jövő héten.
3 nap büntit adtam magamnak,(de ma már ettem egy kis sült krumplit), eddig bírtamKépKépKép
Vagy lehet, hogy belekell törődnöm, hogy elérkezett nálam is a hízás ideje??????

ildikó
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?