Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildikó: hát igen. Ez van. Általában már meg sem rezdülök. Arra ugrom csak, ha akadályoznak. Pl elkezdek leszállni kezemben a babakocsival, és akkor beállnak az ajtóba. Na, akkor harapok.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én is már hozzászoktam, de hála isten elköltöztünk Pestről, és nem kell a bkv-t használnom , csak ritkán.
Azt meg kibírom, de volt már pár eset, amikor én is ordibálva szálltam le a buszról babakocsistól.
Ha meg akadályoztak, jól rájuk toltam a kocsit, vagy oldalba löktem a kocsivalKép
Tudok én is bunkó lenniKépKép
vas

Sziasztok!

Basszus-basszus, most jövök a Coraból, és elfelejtettem kókuszgolyó-hozzávalókat venni. A receptet ugyan csak most láttam (köszi, Anita Kép), de a hozzávalókat tudtam. És még a kismamabugyit is megnézhettem volna. Na mindegy.

Ildi, én a Kamillára szavazok Kép Nekem is tetszik, csak nálunk nem nagyon megy a vezetéknévhez (Kocsis).

GyeZsu
gyezsu

Mamacka: kivi leszek a pocakos "kisfilmedre" Kép Mi is terveztünk ilyet, de aztán ellustultunk sajna...

Nicika: köszi a segítséged! Kép

Lyly: szerintem páromra hasonlít... van néhény kép, ahol az álla, meg az orra alatti rész vaskossága teljesen az övé Kép De majd kiderül...

Márkus eri: üdv köztünk... én is februári vagyok (2-a)

Ildikó: rácsos linzer receptet kérek Kép

Én a kókuszgolyónál magába a golyóba is rakok kókuszt, nem csak megforgatom benne...

Titati 28+0
titati

GyeZsu, nekem is az áll az első helyen, de a Vas-hoz annyira nem jó.
Vas Kamilla- olyan kemény hangzása van.
Vas Alexa ez hangzik szerintem legjobbanKép
Nem tudom, még kiforrja magát.Van még bő 20-21 hetemKép

Ildikó
vas

Ildikó:
Alexa vagy Aletta?
Nekem a Léna is nagyon tetszik a neveid közül Kép
titati

Rácsos linzer:

50 dkg liszt
25 dkg margarin
1 tojás
20 dkg cukor
1 kanál tejföl
1 sütőpot
reszelt citromhéj
Töltelék: lekvár , dió

Összegyúrod a hozzávalókat, 1/2 órát pihenteted a hűtőben.
2/3-ad részét kinyújtva a tepsi aljára kell rakni, jöhet rá a lekvár(én sárgabarackosat, és eperlekvárosat is csináltam), és arra jön a dió, és a kisodort rácsok. Fél óra alatt meg is sülKépKép

Fincsi leszKépKépKép
Aztán mehet a tejére porcukor, de én nem is raktam rá, mert nem volt itthon, meg anélkül is tök édesKép
vas

Aletta is ,meg Alexa is.
Most látom ,hogy az Alexát kihagytam a listából.
Szóval mind a kettő szóba jöhet.
Inkább a becézésük tetszik:
Aletta-Letti
Alexa-Lexi (de az kicsit kutyásKép )
Kamilla-Milla
Kép
vas

Ildikó
Köszi a linzert...darált dió?
Aletta talán jobb mint Alexa KépSzámomra Kép De innen könnyen bezsélek Kép
Milla Kép Gazdag kislány Kép
titati

Sziasztok!

Ma délelőtt annyira felhúztam magam, olyan hisztis lettem, hogy alig bírtam ki nyilvános helyen is bőgés nélkül.
Az ok persze bagatel, a férjem 1/2 órával később ért haza (a kocsimmal) és én így én nem tudtam időben elindulni. Ráadásul nem is tudtam elintézni, amit akartam, mert nem fogadtak el egy papírt (az Oriflame központba), majd kikaptam a csajt a pult mögül.
Ott már annyira ideges voltam, lényegében a semmin, hogy hajszál választott el a bőgéstől.
Szegény férjemhez azóta sem szólok. Nagyon nehezen bírtam megnyugodni, pedig semmi egetverő dolog nem történt.

Nektek nem volt még ilyen "indokolatlan" hisztériás rohamotok?

Tünde!
Én is néztem az eldobható bugyit a Brendon katalógusban benne van 4 db kb. 500-600 Ft.
De, aztán láttam a Skálában is pl.(de más kínai boltban is van) silányabb minőségű pamut bugyit 100 Ft-ért. Én olyat veszek egy párat és, ha nagyon véres lesz, majd kidobom a kórházba. Nem küldöm haza Apával, hogy mossa ki.Kép Annál is inkább, mivel fogalma sincs hogy kell a mosógépet használni.Kép
Mert az legalább pamut és nem papír, és még olcsóbb is.

Bartika!
Gratulálok a kislányhoz!!! KépKépKép

Márkus-Eri!

Üdv köztünk!
Mi tőletek nem messze Oroszlányba megyünk majd disznótorba, dec. elején.

A többieknek is üdv:
Rita
20+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

darált dióKép
vas

Ildi!

Szépek a nevek.
A szomszédék unokáját Millának hívják (nem Kamilla)
Egy másik imerősünk lánya, pedig Letta.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Tünde: szucs.gabriella@eggon.hu - PP ügyben.

Anita, ma én is pakoltam, az új, átrendezett konyhabútorba az összes cuccot. Mindent kitörölni, selejtezni, áttenni, szóval király volt. De most olyan klasszul sok hely lett, és még a mosogatógép is bent van. Kép Kép Állat.

Konyhatündérek, egy kérdés: én akárhány almáspite receptet csinálok, a tésztája mindig kemény lesz. Isteni az almatöltelék része, de a tészta csapnivaló. Már írtatok ide többféle receptet is, de mi a titka, hogy ne legyen kemény? Sütöttem már kis lángon sokáig, nagy lángon rövid ideig, még közepes lángon közepes ideig is Kép, de mindig kemény lett a tésztája. HELP! Kép
Ildi, ez a rácsos nagyon jól hangzik, már le is írtam a receptes könyvembe! Kép

Eri, gratula az ikrekhez, és érezd jól magad köztünk. Kép

Puszi
Eszti
24+1
Vendég

ritaa,
nekem folyamatosan vannak ilyen hiszik, ált. ok nélkül.
a férjemnek előre szóltam amikor kiderült,hogy terhes vagyok, így tudja, hogy nem haragszom rá igazán. Ha rámjön a kkor inkább békén hagy.

Én naponta 4 órát BKVzom, az elég sok, és szinte mindig állok.

2 hete akartam már almás pitét enni, de az albérletben nem működik a sütő.
Így hétvégén mikor otthon voltunk beállítottam nagymamámhoz egy csomó almával és sütött nekem Kép

Méhszájról:
19 hetesen megvizsgált a doki akkor zárva volt, viszont most jó ideig nem kell visszamennem. Azt mondta 24 hetesen menjek el a cukorra és ha lesz lelet menjek vissza. Az 5 hét. Mi van ha közben kinyílik? Én meg rohangászom meg utazgatok egész nap...
katicuska

Szerintem a Vas Luca is aranyosan hangzik
katicuska

Sziasztok!

Ma jö értem a férjem, és veszünk egy újabb kismamanadrágot. És nem kell BKV-zni, hanem autózni fogunk. Már ez is sokat jelent most.

Babó elég intenzíven rúgdal, ezért végre nyugodt vagyok, hogy biztosan minden rendben van odabent.

Mariann
23+4

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Rita, tudom, hogy van olyan is, hogy Milla, de az se nagyon passzol a Vashoz.Jobban hangzik, ha magánhangzóval kezdődik a keresztnév.
(bár a Kamilla is mássalhangzósKépKép )

Én se veszek ilyen eldobhaós bugyogót, nekem is jobban bejött a pamutKép
Azt meg tényleg, vagy kidobom, vagy ki domestos-ozom.Megvannak még valahol azok amiket Olivérrel vittem be a kórházba.Majd előbányászomKép

Ildi
vas

Eszti, konkrét pite receptem nekem sincs, de szerintem előtte felfogom hívni anyukámat, majd ő elmondja(századszor), amit múltkor mondott az tök finom lett, de elfelejtettem az arányokatKép
Katicuska, kösz a Lucát, tetszik az is, de abból meg sok van.
Most mondjátok, hogy nem vagyok problémásKépKép

Én is szoktam hisztizni, de egyre ritkábbanKép
vas

Eszti, mióta nekm is van mosogatógépem(február)
azóta az a legjobb barátomKépKépKép

Ilyenre már nem is emlékszem:
Kép
vas

Titati
Hát arra én is... ahhoz képest, hogy apuja úgy gondolta minden nap lefotózza, mert úgy az igazi még alig csináltunk... hetente alig bírom rávenni! Kép

Felteszem az első és sajnos egyben eddig az utolsó UH képünket.
Nicika ha tudod kérlek ezt is tedd fel köszi! Kép
Íme a mi kis nokedlink:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi, köszi, ha megkérdezed anyukádtól a pitevarázslatot. Kép
Ja, a Vas Luca nagyon vagány kis név lenne, szerintem. Úgy elképzeltem egy két copfos kislányt, mokány tekintettel, merészen kiállva. Igazi rosszcsontnak. Ilyen lehetne Vas Luca. Kép
Vendég

Ha a mi Babónk lány, remélem a neme a holnapi u.h-n kiderül, akkor az egyik keresztneve Luca lesz.
Szerintetek a:
Medve Fruzsina Luca vagy a
Medve Luca Fruzsina hangzik jobban?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Fú, Ildi! Ez tök jól hangzik ez a recept! Azt hiszem a hétvégén ezt is megcsinálomKép
Ez én legjobb barátném is a mosogatógép, bár nekem még csak 2 hónapja vanKép

Eszti! Ügyi voltál ma nagyon, de mostmár pihikézz! Szerintem nagyon nagy segítség lesz a gép, főleg, ha megszületnek a babók!Kép Orrvérzés nem volt?

Rita! Hiszti nálam is be szokott játszani - sajnos! Pedig alapvetően nem vagyok hisztis!
Alig tudom lenyugtatni magam olyankor, az egész világgal bajom van! NYUGI, holnapra már jobb leszKép

GyeZsu! Szívesen! Majd holnap megcsinálod, ne húzd fel magad! (bár, tegnap én is egyből akartamKép)

Cory, Ildi! Besz*rok ezeken a BKV-s story-konKép Nagyon durva!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és Eszti! Én almás kalácsot csináltam a múltkor (kelt tészta, természetesenKép)! De én ezzel is könnyítek magamon, mert beledobálom a hozzávalókat a kenyérsütőbe, és az dagassza be nekemKép

Nekünk, ha lányunk lenne(de nem azKép) az egyik keresztneve nálunk is Luca lett volnaKép

Rita! Szerintem ezzel a vezetéknévvel a Fruzsina Luca jobban hangzikKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nálunk a Fruzsinát a gyerekek, a Lucát Apa választotta.
Nekem Medve Dániel, Medve Dorottya (a nagyobbak nevei) után a Medve Dalma jönne be a legjobban, de ez a név a családomnak nem tetszik.

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Bár, attól is függ Rita, hogy ténylegesen mindkettőt akarjátok-e használni? Mert a Medve Luca lehet szerencsésebb, mint a Medve Fruzsina! Mindkettő szép, de az elsőt szerintem könnyebb kimondani!Kép De a Ti döntésetek!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, ismét lekopogom, ez a 3. nap, hogy nem vérzett az orrom...juhhééééé! Kép
Ezt az almás kalácsot leírhatnád, kezdek a kelt tésztákba belejönni. A múltkor marha jó lett az aranygaluskám. Én dagasztok ezerrel, csak úgy nagyi módjára, kézzel, vagy fakanállal. Bírom nagyon. Kép

Hisztiről én nem is szólnék inkább.........

Rita, szerintem meg sokkal könnyebb kiejteni a Medve Luca Fruzsinát...legalább is nekem.

Eszti
24+1

Ja, és itt egy mai fotó a pocimról a jól bevált csíkos nadrágos sorozat legfrissebb tagja. Kép

Kép
Vendég

Majd előkotrom a receptet, csak jön haza az uram, és adok neki enni,meg foglalkozom vele egy picikétKép Csúcs nagyon a kép, nagyon szépen nő Bence és vele együtt a mami pocija!Kép

Látod Rita, kinek melyiket könnyebb kimondani! Nektek melyiket? Alapvetően én is azt mondom, hogy a Medve Lucát könnyebb kimondani, csak a kettő együtt jobban hangzik nekem akkor, ha a Fruzsina van elől (mert, ha a Luca van elől, kell tartani egy pici szünetet a két keresztnév között (legalábbis nekem))! Ezért is kérdeztem, hogy mindkettőt akarjátok-e használni? A fenébe, ebbe már jól belegabalyodokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Megjöttem a dokitól! Mindjárt megyek a padlásra pakolni, csak beírom az FTP eredményemet! Ha valaki ért hozzá, az mondja meg hogy ezek az értékek jók-e, mert én csak az AFP értéket és az ahhoz tartozó MoM értéket tudom! Köszike!
AFP 35.52 IU/ml 1.20 MoM
HCG 12.83 IU/ml 0.37 MoM
uE3 0.43 ng/ml 0.52 MoM
A MoM értékeket korrigáló faktorok: anyai testsúly.

18-TRISZÓMIA SZÛRÉS
a 18-triszómia kockázata 1:692. Az eredmények alapján a 18-triszómia nem valószínűsíthető.

21-TRISZÓMIA SZÛRÉS
A tripla teszt eredménye negatív. A tripla teszt eredmény alapján várhatóan 7125 hasonló adatokkal rendelkező terhes nő közül egynél fordul elő 21-triszómia és 7124 esetben normál terhesség.
Feltűnő az alacsony HCG érték. Kérjük vegye figyelembe, hogy minden eredmény statisztikai jellegű.
Elegendő mennyiségű adat esetén a fals pozitív ráta tekintetében 5.0%-ra lehet számítani.
A PRISCA szűrőteszt érzékenyésége elérheti a 75-80%-ot, azonban a számított kockázat jelentősen függ a beküldő orvos által közölt információk hitelességétől.

VELÕCSÕ ZÁRÓDÁSI RENDELLENESSÉG SZÛRÉSE
A szűrés eredménye: negatív.
A velőcső záródási rendellenesség kockázata <1:10000. Az eredmények alapján velőcső zár. rendell. nem valószínűsíthető.

KépKép
nicika

Anita!

Én ebbe a névválasztásba, már totál bele vagyok gabalyodva.
A fiú nevek közül ráadásul, mindet úgy érzem, nem ez az igazi.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Eszti, komoly a pocakodKépKép
A pitét én is meg akarom sütni szombaton, számíthatsz rám, majd valamikor addig úgyis hívom telefononKép

Rita, szerintem Fruzsina LucaKép

Eszti!!!
Coffos kiscsaj, mokány tekintettel??????KépKépKép
Előre imádom!!!!
Mondtam mindenkinek, tök mindegy, ha fiú lesz, ha lány, ennek a gyereknek hosszú haja lesz coffokkal, ésrózsaszínbe fog járniKépKép
Szerencséje, hogy lány leszKép
Turiztam neki ma egy vagesz kis pólót, majd lefotózom, és felrakomKép

Ildi
vas

Sziasztok!

Rita
Szerintem is a Medve Fruzsinát könnyebb kimondani

Ildi
Nekem tetszik a Vas Szófia is nagyon szépen hangzik.

Era
Gratulálok a gólyátoknak, hogy egyszerre két babát is kaptok tőle.

Bartika
Gratula a kislányhoz

Maminti
Ti nem akarjátok tudni a nemét ,de mi történik, ha az egyik UH-on meglátjátok ,mert ő megmutatja nektek? Ez benne van a pakliban.

B és L

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Tök cuki, nem????KépKép
vas

Most ültem le a géphez, és mieőtt még visszaolvasnék mondom a jó hírt: egészséges, és pasi. Tuti, a kezemben van a papír. Így egy héttel előbb lett hivatalos eredmény, a jövő hét csütörtökre már csak az ellenőrző UH van hátra.

Jelenleg úgy néz ki, hogy Bacher Bernát lesz a neve. Ez most mindhármunknak tetszik. Így aztán már van egy Barnink, és most lett egy Bernink, de a Bernát még változhat.

Nagyon boldogok vagyunk mind! Most már az állandó fekvést is nagyobb kedvvel viselem, mert sajnos még mindig életben van, hogy csak naponta 3-4*15 percet lehetek fent. Kedden megyek dokihoz remélem ez is változik.

További szép napot mindenkinek!

Paga 22+2

Gabi
paga

Sziasztok!

Képtelenség titeket követniKép, így amikor bekukk akkor csak az utsó oldalt olvasom.......

Eszti:Én almásom tésztája /ha már nem ehetek legalább írjak rólaKép/50 dkg liszt, 25 dkg ráma, 20 dkg cukor ,egy teáskanál szódabikarbóna /szerintem ez a titka/, pici só, 4 tojás sárgája és annyi tej, hogy jó gyurható legyen.Szerintem szuper!

Holnap jó talizást Nektek és képet is csináljatok!!!!

Becsi 22+6
becsi
Iklad

Paga, tök jó!!!!!
Gratulálok!!!!!
Kép
vas

Becsi, jó ez a recept, lehet most ezt próbálom ki, nem az anyukám félétKép

Nicika, sajnos semmit nem mondanak ezek a számok nekem.

Most megyek, apa is hazajött
További szép napot mindenkinekKép

ildikó
vas

Nicika: szerintem okés Kép

Paga: gratulálok Kép)))

cory 21+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Paga, szuper! Gratula, hogy egészséges és hogy kisfiúKépKépKép

Ildi! Nagyon vagány kiscsajod lesz, látom előreKép

Becsi! Csinálunk tuti képet, és felrakjuk! Vigyázz magatokra! Köszönjük a receptet, jól hangzikKép

Nekem már megint szarakodott a fórumKép A hozzászólásomat 25 perce próbálom minimum elküldeni:

Eszti! Beszéltél már a csajjal PP-ügyben? Mert a párom is rátalált az elérhetőségére, most, hogy elkezdtünk nézelődni a babakocsik iránt! Kiszemeltjeink: Peg Perego Venezia, Graco Quattro Tour Deluxe, ABC DEsign Travel System... (nem tom pontosan)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, én holnap nem leszek a talinKép Mindig félreolvasok vmitKép

Nicika, nekem sem mondanak sokat a számok, tudod: még tanuló vagyok ez ügybenKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Nagy örömmel olvastam bele a beszélgetésbe - mennyi minden változott, mióta utoljára benéztem!! (főleg a hasak:-))

A tábla szuper - tök jók az oszlopok, rögtön elő is vettem a meglévő eredményeimet.
Beírnád, Nicika?

Plusz kilók: 6:-(
Kórház: Székesfehérvár
Doki: Dr. Bata Barnabás
12. heti UH: 2 mm, CRL: 55 mm
AFP: 25,95, Mom: 0,75
Köv. UH: 11.04.

Nevek: Botond, Sára

Mariskaris 19+6
mariskaris

Vas: Tuti a recept!
Nekem az Aletta tetszik, de a Vas Aletta (vasal) miatt csúfolhatjákKép

Rita: Akkor ez a hisztis kismamák topicja. 2 hete szombaton annyira bőgtem a kocsiban, hogy anyósoméknál ki sem szálltam. Persze a férjem "bántott meg", mondjuk ő nem tudta mivel!
A végén már én sem!

Eszti: Nagyot nőtt a pocid, köszi az e-mail címet!

Nicika: szerintem nagyon jók az adatok, biztos egészséges a baba!!!

Tünde 26+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Aug.ban ígért zsemlerecept: (azóta a táskámban van)(bocs, bocs)

Zsemle (12 db)

30 dkg teljes kiörlésű búza v. rozskiszt
10 dkg rétesliszt
1-2 mokkásk. só
3 dkg ráma
320 ml víz
fél csomag élesztő v. sütőpor
szezámmag
kizsírozott tepsi
mariskaris

Anita, épp most néztem meg az e-maileket, és írt a csaj. Ráadásul ott lakik pár utcával az én lakim mellett. Szóval remélhetőleg holnap meg is nézem a kocsikat. Alig használt kocsikat hoz be Angliából, van Venezia, Atlantico és Caravel 4 funkciós. A Venezia autóshordozóval, lábzsákkal, esővédővel, pelenkázóval együtt 90e. Mivel a többi típus is érdekel, kíváncsi vagyok, hogy a többi milyen és mennyi. Képeket is küldött, tényleg abszolút vadiújnak néz ki. Meglássuk...Kép
Átküldöm a mailjeit, így te is látod. Kép

Becsi, köszi a receptet, kipróbálom.....remélem jó lesz a tésztája.

Paga, szupcsi nagyon! Veletek örülünk! Kép
Vendég

Sziasztok!

Paga!

Nagyon-nagyon gratulálok! Milyen jó hír, hogy egészséges a baba!

Anita!
Nálam is ezek a babkocsik jönnek be.
Csak hát az áruk....
De,azt semmikép nem szeretném, hogy egy szr kocsival szerencsétlenkedjünk.
Mi készülünk ki Szlovákiába is ebbe a hónapba, ott is megnézem hátha ott olcsóbb.
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Paga: Nagyon örülök, hgy az eredmény jó lett, gratula a kisfiúhoz!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mire hazértünk már lehet, hogy egy csomó dolog nem is aktuálisKép

Kata, Paga!
Köszi az infókat, sajna nem sok sikerrel jártunk. De majd megpróbálok itt is szétnézniKép

Cory, kitartás már kevesebb van hátraKép

Lola, én is csak hallottam, még nem alkalmaztam (mármint az olivaolajatKép. Mondjuk nekem anno a krém is összekrémezett mindent, így maradt az esti kenegetés, rá egy törüölköző, na meg a pizsik pótolhatókKép Lány témához csak annyit, hogy sz**d le Õket, én belepusztultam volna ha elsőre nem lány (na jó nem így van, de jobban örültem neki) Hozzáteszem a családban van 1 fiú és kb 30 lány (ez nem vicc, mindenki legalább 3-at csináltKép és a pároméknál is ezen az ágon Õ az utolsó fiú, szóval nevet is jó lenne ha valaki továbbvinnéKép

Rita, szerintem olyn 10-15 textil pelus minimum kell, darabra is lehet venniKép Még itt Miskolcon isKép Hiszti bárhol-bármikor, sírógörcs, naná. Legalább ennyi kell nekünk isKép

Doree, én most voltam 4D-n, és 17 hetes vagyok. Legalább megnyugdtam, hogy minden rendben.

Varró lányok, nagyon irigy vagyok. Nekem csak az egyenes varrás megy, az sem mindíg jólKép

Titati, nagyon szép pocid van és a febr 2 is elég közel vanKép

Paga, gratulálok. Most olvastam vissza nov. 1-től és végig szurkoltam, hogy mikor lesz már valami jó hír. Kép

Ja írtam már kicsi fiunk leszKép Most nagy az öröm, hogy párban lesznek a gyerkőcök (bár én még reménykedek egy 3-ban isKép)

Marika

marika

Eszti! MegköszönnémKép Így, hogy benne van a hordozó is, még hagyján, sztem az ára! Mi kell még hozzá, hogy téliesítve legyen?

Rita! Tudom, hogy elég húzós az áruk, de úgy gondoljuk, hogy első baba,még a másik (kettőKép)babának is lehet, jó lehet! Meg nem akarok én sem szerencsétlenkedni vele. Sok sétát tervezek. Ráadásul felénk még most épül ki az élet, még van több helyen földút is...Kép

Marika! Gratula a pucushoz!

Hoztam pocifotókat, maiak: 23+5!

Kép
Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, óriási pocid van!!!! Nem csoda, hogy Botit nagyobbnak nézik a koránál!!! Juhhhéé! Kép

Csini vagy! Kép

Már át is küldtem.

Szerintem a Venezia a lábzsákkal király télen is. De ha gondolod (én asszem fogok venni), lehet kapni pár ezer forintért kisebb típusú mózest, orkánból, megfelelően kimerevítve, azt a vízszintig dőltöttbe bele lehet tenni. És ha kell, csak kiemelni. No, meghát ugye a bundazsák...Kép

Ja, és eddig mindenkitől azt hallottam, hogy egy PP mincsi két gyereket kiszolgál. Akkor pedig már megérte! Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?