Újra itt!
Nagyjából elolvastam az 5 nap termését.
Hüpi: Ez tök jó, hogy írtad, legalább eszembe jutott, én is akartam kérdezni, hogy akiknél cicin alszik el a baba azok nem büfiztetnek?
Csak mert én nem teszem, ámde megfigyeltük, hogy olyankor éjszaka felébred Gréti. Viszont amikor szopizás után büfiztetünk és utána alszik el, akkor nem ébred. Csak hát a fenének (meg az apjának) van kedve olyankor büfiztetni amikor már az esti szopiba ő is meg én is elaludtunk.
Dorka, Adri, Connie, Vaktyúk: Jókat írtatok a nevelésről!
Adrihoz hasonlóan én is gyakran mondom anyukám mondatait, és olyankor útálom is magam, mert azok nem kellemes mondatok. Akkor "idézem" őt amikor ki vagyok borulva. És normál körülmények közt anyu szájából se szeretem hallani, mindig megfogadom, hogy én nem fogok így viselkedni. Aztán mégis
Ez tuti az, hogy belénk rögzült amit otthonról hoztunk.
Úgyhogy tudatosan nagyon oda kell figyelnem magamra. Tényleg nem akarok olyan lenni mint ő.
Ruz: Isteni finom volt a répatorta!! Sajnos volt vele egy nagy baj: kevés volt
Receptét kérünk!
Zitmi: Lányok nagyon aranyosak! Meggyógyultatok?
Berkiadri: Remélem nem árulok el nagy titkot és a lányok nem fognak haragudni rám, de kicsit kipletyiztünk.
Amikor eltűntél egy kis időre, kérdeztem a lányokat, hogy hová lettél, és Vezso mondta, no akkor megbeszéltük, hogy azért nem mindennapi csaj vagy, és le a kalappal előtted, a kitartásod, akaraterőd előtt.
Szépszemű Martin baba igazán büszke lehet anyukájára!
Vezso: Én szoktam üveget festeni. Gréti születése óta mondjuk még nem volt rá időm
Nagyon szép képkereteket lehet gyártani. Veszel apró pénzért Tescoban is van pl. üveglapos képtartót, és arra festeni valamiket.
Digitális géppel fényképezett képeket mi néha szoktunk előhívatni. Rossmann, Media Markt, DM, az RTLKlub honlapján szoktak lenni akciók, van hogy egy csomó képet ingyen is elő lehet hívatni, és akciósan van hogy 20-25 Ft 1 kép. Ezek jó minőségűek.
Kingu: A szoptatást ne add fel, halgass Zitmire! Amúgy Grétivel is küzdök mostanában, ő is harap, pedig még foga sincs.
Lir: Mi is napi 1 csepp Vigantolt adunk a lánynak! Remélem minden rendben van/lesz Lilócával!!! Szorítunk nektek!
Juszti: Vezso férje egyenesen ömlengett a képeidről, mi többiek pedig bőszen helyeseltünk.
Remélem csuklottál.
Patri: Hehe, kesztyűben gépelsz, hát ezen borultam egy nagyot
Nekem nincs hosszú körmöm, többek közt ezért, számítógépezni kényelmesebb nagy körmök nélkül.
No, ezt elküldöm, aztán jövök egy hétvégi élménybeszámolóval.
Bea