Sziasztok,
Pele,
én is csak olvasgató üzemmódban mûködök... CTG szerint nálam sem akar kijönni a baba, de lelkesen minden héten megfordul. A jövõ héten szülési idõpontot egyeztetünk a dokival.
nekem most sikerült mindenkivel összeveszni, mert õrült hordaként vetné mindenki magát Petrusra, amíg én szülök; viszont mindenkivel közöltük, hgoy a gyerek az apjával lesz, ha valamilyen munkát végképp nme tud eltolni, és Petrust sem tudja magával vinni, akkor arra a rövid idõre lepasszolja a gyereket. Mindenki szerint az a legnagyobb marhaság ha az apjával van a gyerek! Amikor megpróbáltam elmagyarázni, hogyha sokat van máshol a gyerek, akkor utána kispiócócát játszik napokig, és éjszaka ébred, akkor mindenki megsértõdött, hogy mert én nem bízom meg bennük, és nem szívesen adom oda a gyereket, és nem hiszem el, hogy milyen jól elvan náluk a Petrus. Nem is magyarázkodtam... Azon gondolkodom ez alalpján, meg a mostani politikai hangulat alapján, hogy itt mindenki hülye, csak én vagyok normális? Vagy esetleg én szorulok terápiára, mert nem akarok senki torkának ugrani? Vagy csak túl elfoglalt vagyok, és nincs idõm hülyeségekkel foglalkozni?
Barátnõm lánya is pénzt nyelt, egy hét múlva volt egy rtg, hogy kijött-e, nem akadt-e el esetleg, de nyugi, az egyforintos olyan pici.
Verus,
látom Te is hasonló véleményen vagy errõl a harapjukátegymástorkátmintegyfalkatanulatlanvad jellegû politikai köpködésrõl.
Norcsi, Virág,
kívánom, hgoy sikerüljön kultúrált hangnemet tartani. azért én a helyetekben egy-két tonna Seduxent begyûjtenék...
Norcsi,
próbáltad a jégkockával hûtött vizet teáskanalanként, 10 percenként? Ez nekem még mindig bejött... A leadott kilók a betegség után nagyon gyorsan visszajönnek.
Anikó,
nem semmi doki! Mondjuk nekem a doki ingyenes, csak a szülésznõnek fizetek majd, de mondjuk neki igen rendesen. Te tudsz Lilivel sétálni? Hétfõn angol után Petrussal babakocsi nélkül jöttünk haza. apcija felrekott a villamosra, és mi a megállótól kb 5 percre lakunk. Addig nem is volt semmi gond, amíg én arra vezettem Petrust amerre õ menni akart, de ha nem, akkor leült a nem igazán fûtött aszfaltra, és visított, mint a szamár. namost meg akakrt nézni minden autót. Meg kellett nézni minden ugató kutyát, minél hangosabban ugat, annál közelebb kell menni, és annál tovább kell bambulni. minden kerítés minden mintáját végig kell taperolni többször. k kutyaszarról, csikkekrõl, és egyéb szemétrõl már ne is beszéljünk... Szóval miután 20 perc alatt a fél utat sikerült megtenni, felkaptam a gyereket, és hazacipeltem.
Mondjuk ehhez hozzá kell tenni, hgoy a nagy pocakom miatt nem tanítottam Petrát kézenfogva járni, õ egyszercsak egy vasárnap reggel felkelt, és onnantól kezdve önállóan megy.
Ági,
én is csak azt tudom mondani, hogy beszélni, beszélni, beszélni. Többen kérdezik ,hogy két ilyen nehéz és kezelhetetlen ember mint én meg a férjem, hogyan jöhet ki egymással. Ahogy látom egy trükkje van, személyiségünkbõl adódóan mindig minden problémát azonnal kimondunk, és kikövetelünk valami megoldást. Sokmindennel kapcsolatban nagyon hasznos (bár fájó is lehet) egy lista, ami adott döntés mellett és ellen szól. Az ellenérvek mellé a megoldások is odaférnek... így kizárhatóak a személyes indulatok. ezzel mondjuk egy apró gond van, a jelenlegi párom az elsõ aki hajlndó ilyen szintû kommunikációra, és valószínû, hogy én sem ezzel a képességgel születtem.
Ágci,
ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
. Nekünk szép nagy Graconk van, és most így a terhesség utlsó hónapjában már nem szívesen emelgetem a 10-11 kilós 13 hónapos gyerekkel. Egyébként semmi gondot nem éreztem benne.... Mondjuk sokat mászkálunk autóval, tehát nem kell napi szinten több órát gyerekkocsival járni a várost.
Lányok, mi ez a közös kór? Csak a szülni készülõk egészségesek?
Gyógyulgassatok, mert így betegen nem látogathattok meg minket a kórházban
Ma volt nálunk a védõnõ, odaadtam neki egy halom gyerekruhát, amit Petrára sem adtam soha föl, de a következõ babára sem fogok, mert inkább a szárítógépet üzemelem be... Piszkosul örült, fõleg, mikor odaadtam a Petra által kinõtt Siesta szandált is, hát még amikor közöltem, hogy lassan a cipõjét is kinövi a kiscsaj. Én is szoktam nyekeregni, hogy több pénz kellene, de ilyenkor mindig rájövök milyen szerencsés vagyok, mert én holnap elmegyek egy cipõboltba, és veszek a gyereknek egy számmal nagyobb Siesta szandit akkor is, ha nem dob föl, hogy ez 5-6000 Ft lesz. Mondjuk egy csomó más dolgot is kell venni, mert még nem nagyon pakoltam ám be, hogy azután kórházasdit játszhassak
Sziasztok
Madárka