Jucus!
Ízlés dolga, nekünk van, és még most is használjuk, de ha veszel, csak olyat vegyél, ahol külön levehető a felülről lelógó játékkarély, mert azt csak bedobod a gépbe és kész.
Ági rendszeresen lebukja, így én heti 2* mosom
Mi 14000 vettünk Babyfehn márkájút, annak külön kupolája volt, de van Kukacos is (mamas&papas márkájú), az nagyon tetszik, csak az egy 20000-as körül van.
Van aki simán leterít egy plédet az is jó, rajtad múlik szeretnél e erre költeni.
Pocak!
A férjem átrendezte a gyerekszobát és így van egy 8 m2-es játszósarka ahol szabadon garázdálkodhat, és nekem oda beraktunk egy kanapét, hogy mégse a földön üljek
Ági már lassan 2 hónapja a Humana Baby Fit 2-t és a Humana Folgemilch 2-t eszi.
Ezeken nin cstámogatás, de más mint, az 1-es táp, prebiotikus, ami azt jelenti, hogy felkészíti a kicsi gyomrát a hozzátápláláshoz. Ezért érdemes fél éves kor körül már ezt adni nekik, ha tápról van szó.
Ági napi 2* eszik tápot, így az ára sem olyan gáz. Nem beszélve arról,hogy szabadáras termék, és patikánként változó az ára...Nálunk itt 4 patika van, ezért tudom
Fricky!
Mázlitok van a foggal, mi már hetek óta szenvedünk, folyik a nyála és nyűgős, de a fog még sehol...
Tibicsoki!
Email megy este, leírom, nekünk mi oldotta meg Ági is pont ezt csinálta, hídba lement evés közben...
Kizsó!
Jobbulást a kicsiknek, reméljük már hamarosan jobban lesznek.
Jobbra el a férjem ugyanis mindjárt éhenhal, és még a holnapi ebéd sincs elkezdve...
POCAK ÍME A MELEGÍTÕ