Panu
szegény Lizi !!! Takony, köhögés nincs ? Legalább délután tudott aludni?
Brigi
költözzetek már el gyorsan !!!! Én akarok menni hozzátok vendégségbe Zsuzsival együtt !!!
Köszönjük a tesóbíztatást az egész topik nevében !
18 perces szülés, az nem semmi? Barni nem repesztett? A szüléstörténeted, meg akkor csak 2 mondat lesz, nem?
1. hű ha, jön a gyerek.
2. már itt is van
Kriszti
nálunk igen macerás volt az alvás sokáig, írtam is, ha emlékszel rá. De nem egyik napról a másikra alakult ki. És több hetes "munkával" sikerült csak visszaszoktatni a normális alvásra. Márminthogy a kiságyában aludjon el és ne babakocsiban eszement rázás és tologatás közepette. Aztán pár hónapig egyedül is szépen elaludt, de utána megint visszaesett. Most pl. ott tartunk, hogy fognom kell a kezét , amíg el nem alszik. Ez kb. 20 perc. De volt pár hét, amikor 1 órát is ott tököltem vele. Persze akkor már ideges voltam és volt, hogy kijöttem. Mondtam neki, hogy tessék aludni és kész. Persze sírt pár percig (nem tovább) és simán elaludt. Másnap meg 15 perc alatt már húzta is a lóbőrt.
Nyilván én sem tudom, mi járhat a te lányod fejében, de nekem is úgy tűnik, hogy kicsit megzavarhatta valami. Az én véleményem az, hogy neked kell eldöntened, mit akarsz és azt véghez is kell vinned. a te lányod is elég nagy és okos már ahhoz, hogy észrevegye a gyenge láncszemet.
Én személy szerint nem örülnék, ha Niki még szopizna, de ez az én véleményem. Lehet, hogy egy ragaszkodós időszak jött most elő nálatok. Nálunk is ez megy kb. 2 hónapja.
Nappal hányszor alszik és hogyan? És hányszor szopizik ?
Szerintem magadba dogozz ki egy tervet és ahhoz tartva magad tedd le aludni. Ha veszekedve, akkor veszekedve. Eszternek sem jó ez a hercehurca. Gondolom, ahogy jön a lefekvés ideje, egyre izgágább.
De mivel nem ismerlek titeket, lehet, hogy az egész hülyeség, amit írtam. Akkor felejtsd el.
Mi voltunk ma anyósnál. Délután elmentek sétálni hármasban. Mama,Papa,niki. Én meg ott maradtam a házban. Hát olyan nyomsztó érzés volt, alig vártam, hogy visszajöjjenek. Nagyon egyedül éreztem magam.
Holnap (állítólag) apa telefonál. Ma megint írt, magától. Én most nem írtam neki. Mégiscsak használt az a leb.szás.
Dorki