Lányok gépeltetek már kesztyűben, na nem fázik, csak a körmeim annyira kopognak a klaviatúrán, hogy a családom nem tud tévét nézni, és veszekszenek velem. Vakon gépelek és gyorsan annak meg úgye van hangja. Én meg nem akartam rólatok lemondani, ezért kompromiszumot kötöttünk.
Marha rossz, nem érzem az ujjaimat.
Lir!
Az tuti, hogy bent maradhatsz a kórházban, ( ha nem verd ki a balhét). Mi is megyünk 2 hét múlva és én is befekszem, akkor majd szüneteltetem magam. Jobb ha egy lelkismeretes doki megvizsgálja, mert ha semmi szervi gond akkor, a lelki gondok könyebbek. Az mondjuk érdekes, hogy ilyen picike korban lehetne allergiája, de mostanában semmin sem lehet csodálkozni.
Ne idegeskedj az a legfontosabb most.
Vezso!
Olyan szépen irtad le a karácsonyt, komolyan most elkezdtem már várni. Olyan sok energiád van, nálad egy nap hány órából áll 48-ból??
Tök jó a férjednek ilyen kellene neked is nem, pihi, reggeli a szabadban a lányaiddal, vagy a barátnőiddel.
Én is nagy kézimunkás vagyok, a lányomat is erre ösztönzöm, hogy a saját kezével gyártott dolgokat ajándékozzon. Én Beninek a szobájába a takarót, baldahint, lámpabúrát magam varrtam, de nem is ez a lényeg, hanem a két macis képet amit feltettem én csináltam és ilyen is csinálhatnál, tök könnyű, és olyan édes szalvéták vannak. Majd mi is viszünk Veronak szalvétát, nekem is annyi van.
Ja én tavaly olyat csináltam többeknek, hogy lehet kapni szép sálselymet (négyzet alakú). Na arra van selyemfesték és szép mintákat festetünk rá. Tényleg szépek lettek, mert hordják őket az ismerőseim. Eredetileg meg marha drágák.
Persze, hogy szeretnénk a talin, SÕÕÕÕÕÕTTTTT!!
Timmur!
Irtó nagy haja van Majának (férjem kis kedvence) és azok a szemei. Tényleg aranyossak a dédivel, büszke rá mi?
Kingu!
Na úgy néz ki, hogy Boti cumisüveg függő volt, az a lényeg,hogy ilyen aprósággal rendbe is jöttek a dolgok eddig legalábbis, a cici az cici, nem harapdálni való.
Te mikor vizsgázol legközelebb, tudsz a Mamatalira jönni?
Szilvi!
Akkor pár nap múlva névnapozunk, milyen csokit kérjünk? Sajnálom, hogy nem vagyunk rokonok, pedig ilyen szép nagy családom van.
Azért cselesen megoldottad a cicicserét, ilyen már én is csináltam.
Adri!
Ha Barninak semmi baja nem lett tőle, akkor már nem hiányzik. Lehet, hogy csak eltünt, papír volt tehát emészthető.
Zitmi!
Engem a keresztanyám próbál néha kirángatni, de nem tud ellenállok. Nagyon feszes a hátam, lassan fát lehet rajta vágni. A csontkovácsolás komolyan nem kellemes, de ha sikerül akkor nagyon javul a közérzeted, a vérkeringésed. Persze csak ha nem vagy nagyon merev. De jó,hogy eljutottál masszőrhöz.
Jimboen!
Nagyon édes Áron, hány hónapos, irtó vagány kismanó, a szökőkút nagyon bejött neki.
Juszti!
Persze gyere csak, ha a férjed elhoz, adjál neki egy puszit, hogy ilyen rendi.Boldi nagyon édesen ül, Benihez képest olyan kis formás lábai vannak, Beninek olyan kis husis. (Bocsi annyira feltünt)
Szépek a közeli képek, de tőled ez nem csoda!!
Ime a képek a falon, szalvéta technikával és thermo anyagból van a keret. Valahol láttam és tök drága volt.
Patri