Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Én szívem szerint Graco-t vennék, most látom, hogy a Megatoysnál akciós:
http://www.megatoys.hu/index.php@menu=01.htm
De nézzétek meg, nincs lábtartója!Kép
Egy kicsit nagyobb baba, ha aludni akar lógatnia kell a lábát?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vas
Gratulálok a kislánykához! Kép
Én mindig bátyust szerettem volna!... neki már kettő is lesz!!! Kép

...én is elteszem magunkat holnapra! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Látom itt vagy Kép A 2005 tavaszi babáktól vagyok, nem bánod, ha megkérdezem, hogy honnan veszed az anyagokat a varráshoz? A virágosakat? Olyan szépek, szeretnék ilyen anyagokat venni. Ne haragudj, hogy kérdezem, de köszönöm, ha válaszolsz.
Vezso
vezso

Szia!
A körúton van egy dekoranyagüzlet,(Oktogon után még talán két megálló a Blaha felé???) ott vettem, 950Ft/m. Nagyon aranyosak vannak sok színben. Plüss anyagokat is lehet kapni rugikhoz vagy játékokhoz!
A pontos címet nem tudom... Kép

...már miért haragudnék!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, köszi neked isKép
És nagyon szépek, amiket varrtál, a pocakod is helyes, meg a kiskölykök isKép

Rita, szerintem is jó ár a bodyért.
Prince Oliver bodyk elég jó minőségűekKép

Most tényleg alszom.
Ildikó
vas

Ildi!
Jó éjt!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Mamacka
Nagyon szépen köszönöm!! Komolyan, annyit segítettél, mert holnap megyek be a városba anyagokat venni (pl téliesíteni a sport-babakocsinkat) és sztem ebbe a boltba megyek először. Látom, hogy nem is drágák az anyagok. KépA plüssök is érdekelnek. Szuper! Köszi, mégegyszer! Gratulálok a pocaklakóhoz és további egészséget Nektek Kép
Vezso
vezso

Sziasztok Kép
Hát én is csak egy rövid bekukkot terveztem, de látom rengeteget írtatok Kép

A 4D-s sztáfotók szenzációsak Kép

Csema, Nicika, Mamacka Kép
Szépek a pocakjaitok Kép

Cory Kép
Sajnálom, hogy már megint rosszúl vagy Kép

Nicika Kép
Nagyon tetszik a kis összefoglalód Kép
Jó, hogy ilyen sokat törődsz velünk Kép
Táblában majd ha van időd kérlek javítsd ki a pocakfeliratot, mert az első pocakképen csak 14 hetes vagyok és csak a másodikon vagyok 17 hetes Kép Köszi

Szép álmokat Kép

Annácska 18+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Ma kivételesen én vagyok koránkelő,. Nem igen tudtam aludni. És ehhez még hozzájön, hogy róka koma hazjött 3 napos utazásából és ismét nálam tanyázik. Sebaj. Már ezt is megszoktam. Kép

Cory, látod, nem vagy egyedül. Kép De legalább nem hízunk el. Kép Én ezzel vígasztalom magam. egyébként hízásra hajlamos vagyok és már láttam magmat, mint ahogy az uncsitesóm kinézett terhesen... hatalmas toka, 3x nagyobb test stb. Tudat alatt mindig ez ellen küzdöttem, szóval lehet, hogy nálam is pszichés alapon mükszik. Odafigyel a testem, hogy ne legyek túúúl nagy. Kép

Angi!
Kéne majd beszélni a csajokkal egy randi miatt. Nem tudom, hogy Évi hogy-smint ér rá, de szerintem Orsi is szívesen látna minket. Mondjuk én is őt. Kép Kéne valami jó kis dátumot találni hozzá. Kép Úgy rohannak a hetek.... Kép

Mindenkinek szép napot!

Eszter 16+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Eszter: jaj,t e szegény Kép

Ritaa: nálunk a sport kocsiknak egyiknek sem volt állítható lábtartója, és nem zavarta a fiúkat alvás közben Kép

Babakocsi: hát volt már néhány:
1. Hauck denver 6: ez a batárom. Nagyon szeretem, de csak fél éves korukig használtam a súlya miatt, mert bkv-zom.
2. ABC-Design Pilot: már nem gyártják. Ez egy 7kg-s sportkocsi, majdnem vízszintesig dönthető, nincs állítható lábtartója. Balu majdnem 2 volt, mikor lecseréltem, mert nyár volt, és a feje már hozzáért a kupolához és mindig beizzadt oda.
3. Chicco Ponee: 5kg, de kevéssé dönthető. Végül ezért cseréltem le.
4. Graco Expedition: 9kg, 3 kerekű, majdnem vízszintesig dönthető. Imádtam, de nem fér be az oviba, mert a hátsó kerekei nagyon szélesek.
5. Hauck Sport 6: na, ez gáz. Majdnem vízszintesig dönthető, de nehezen tolható, és valahogy a bolygója sem oké.
Ezenkivül 2 noname esernyőkocsim volt, amiket villámgyorsan eladtam, mert nem jöttek be.

cory 20+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,
Eszter szegénykém,
sajnálom, hogy megint rosszul vagy! Kép Mi is korán fent voltunk, de most sietnem kell, mert vár a védőnő. A tali Orsiékkal oké, ezt majd emailozzuk meg.
Babetta,
ha nem férünk be a teázóba, akkor nem tudom, hogy mi legyen! Kérek tippeket!!!
Nancsika,
a kislányom neve LÍDIA lesz, nem Linda. De a varrássban benne vagyok pénteken. Én kb. 11-re tudok ott lenni.
Esztipeszti,
a Mega Toysban le van értékelve a PP Venezia kék színben, mert ez tavalyi modell. Ja, a Soroksári úton. Örülök, hogy jól vagytok!
Ildi,
sajnáltam én is, hogy nem találkoztunk szombaton. Pedig csúszott is a viszgálat.... Nagyon kis édes a kiscsaj!!
Ritaa,
én vettem már a Mega Toysban ilyen bodyt kuponnal, mert előző hónnapban ott volt. PO jó minőség és ez jó ár, de az 56-os tényleg nagyon picike belőle.
Mamacka,
szépen alakul a pocikád és aranyosak a kicsik!!! Kép

Angi 25+5
angi79

Szép reggelt Lányok!

Mamacka!
Helyesen nő a pocid.Kép És a kismanók is Tündérkék.Kép
Az a dekorbolt engem is érdekel. Lehet, ma megkeresem. Melyik oldalon van, ha a Blaha felől megyek?

Rita!
Szerintem nagyon kedvező így az ára a bodynak. Honnan lehet olyan kuponokat vadászni?

Ildikó!
Nagyon édes a kiscsajod! Kép Gondolom mennyire nagy az örömködés otthon a két kispasid után.Kép

Annácska!
Varrás? Péntek?

Vok!
Sajnálom, h Téged is zaklatnak a rókák.Kép De csak pozitívan fogd fel. Tudom, könnyen beszélek a 3x hányásommal, vagyis múltkori volt a 4., de még mindig jobb, mert nem azért van, mert beteg vagy, hanem mert Pocaklakód van.Kép És ez kib@szott jó! Kép

<font color="ff0000">Angi!
Ezer bocsi!!!! Ne haragudj, kérlek, h átkereszteltem a kislányod.Kép Úgy sajnálom. De már átírom.Kép
NE HARAGUDJ!!!!!</font>

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
[b]varrás - péntek (11.04) Nancsilak - 11 óra?
<font color="aa00aa">[i]

Kép

Kép
nancsika

Nancsika,
nem haragszom. Kép Kép
Akkor pénteken az Örsön találkozó az Ikea előtt 11-kor?
A Burdában van mindig babaruha-szabásminta? Vagy Te mit szoktál venni?
angi79

Angi!
Nekem jó a 11 óra. Többieknek?
Az az igazság, h nem szoktam Burdát venni. Van egy Burda bolt a körúton, és katalógusból néztük ki Lylyvel a szabásmintákat, amit külön meg lehet venni. Ma akarok menni megint, mert múltkor nem kaptunk egy babamintát sem.Kép Ha nem kapok, akkor szívás, mert akkor nem tudom, honnan szedek szabásmintát.Kép Meg megpróbálom megtalálni azt a dekoranyag boltot, amit a Mamacka mondott. Csak össze kéne magam szedni. Apa autóval ment, én meg BKV-zhatok okosan.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

<center>KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

<font size="+2"><blink>varrás - péntek (11.04) Nancsilak- 11 óra</blink>

<font size="+1"><font color="aa00aa">[i]

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nici!

Nagyon jó az összefoglaló, ügyi vagy: Köszönjük neked. A pocid növöget aranyos.

Angi!

Köszönöm a leves receptet. A kertből betermeltük a veteményt (nem én voltam segítség jött), és van egy csomó karalábénk, zellerünk, ezért jött kapóra, hogy írtad, zellerkrém levest készítesz.

Ildi! Gratula a kislányhoz!

Mamacka! Aranyos a pocid, és a kicsik is édesek. Jó lehetett egy kicsit babázni!

Csema! Jó hogy hazajöttél nagyon sokat pihenj, vigyázz magatokra!

Bocs, ha sokaknak nem reagáltam, de nem jegyzeteltem és a fejem szita! Sajnos idegbeteg hetem lesz. Annácska tudja, hogy mit érezhetek. Holnap lesz 2 hete hogy megcsinálták a CVS-t tehát ha gond van mostanában, a héten fognak telefonálni. Nehezen viselem a telefoncsörgést!!!
Az egyetlen esélyem, hogy már ma este megtudhatok valamit az a dokim, aki azt mondta, hogy ma megpróbálja megérdeklődni hátha, nem hivatalosan neki már mondanak valamit, és este 1/2 7 körül kell őt hívnom. De ha az ünnepek miatt még nincs eredmény, akor nem fog tudni abban segíteni hogy előbb tudjak eredményt, mivel elutazik valahová, és csak a jövő héten jön vissza.

Szép napot, jó pocakosodát nektek!

Paga 22+1

Gabi
paga

Jó reggelt Mamikák!

Látom, nem tétlenkedtetek tegnap sem, sajna most nem is fogok tudni alaposan visszaolvasni!

Varrólányok! Még vmikor tavasszal volt az egyik Kismama magazinban (ha jól emlékszem) kismami-és bébiruha szabásminta! Na már most ugye, az én jó kézügyességem... Szívesen elviszem Nektek ezt is a talira, ha gondoljátok! (Van benne tunika, gatya... majd megkeresem és megmondom, pontosan, mi minden)Kép

A sarokszelvényeket természetesen szintén viszem (pl. Mamacka(-szept-iKép), Eszter)Kép

Sajnálom a rókakomákatKép, nem lehet egyszerű velükKép

Ildi! Nagyon édes a kiscsajszi!Kép

Mamacka! A te pocid is nagyon helyes!Kép

Nicika! Köszönjük ezt a sok jót, amit teszel, igaz én még nem tudtam elolvasni! Nagyon kedves tőled, hogy így szíveden viseled a topik sorsátKép

Drága Eszti! Örülök, hogy tegnap te is bejelentkeztél, már kezdtem aggódni, hogy eltűntél hétvégéreKép Orrvérzés???

Szilvi! Te is ilyen kis ügyes vagy? Te készítesz kocsikabátot a picurnak?Kép Ez tök szupiKép Biztos szeretni fogjaKép

Úgy látom Angi, a délelőtti programunk azonos: én is mindjárt indulok a védőnőhöz! ESte pedig remélhetőleg KISMAMATORNA! Igaz, már nem merem elkiabálni, mert kb 2-3 hete tolódik a dolog, mindig történik vmiKép Milupa krémmel a mellet is lehet kenni? Annyira utálom, hogy csíkosodikKép De még jó, hogy a pocim nem... legalábbis eddig nem!

Biztos, hogy akartam még írni, de így, ha kimarad egy kicsit is az ember a körforgásból, tényleg baromi nehézKép

Puszi!

Anita (23+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tényleg, Csema! Nagyon örülök, hogy otthon lehetsz/lehettek! A pocid szépen nő! Vigyázz nagyon a pici lánykára, persze tudom, hogy vigyázol (én is utálom, mikor ezt mondják, csak jó közhelyKép)! Tényleg nagyon szép nevet választottatok nekiKép

Paga! Ezerrel szorkolunk, hogy minden rendben legyen, és a dokid már ma be tudjon számolni a jó hírrelKép! Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Paga: jaj, rémes ez a várakozás! Drukkolok, hogy a dokid már tudjon vaalmit!
cory 20+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita
Még egyszer köszönöm! Jó lenne kipróbálni... csak egy kicsit tartok tőle, hogy a kismamik majd ölik egymást, hogy ki kerüljön sorra... én meg nem vagyok az a törtető típus! Kép

Paga
Ne izgulj! Biztos minden rendben lesz!

Nancsika
Ha az Oktogontól indulsz, akkor jobb oldalt! Nem messze tőle van az a drága anyagbolt, ahol minden színek szerint van a polcokon! Ez a dekorbolt is hozzá tartozik, csak olcsóbb!
Jó varrogatást! Kép

Vezso
Nagyon szívesen! Kép Örülök, hogy segíthettem!

A babák gyönyörűek voltak! ...és nevükben is köszönöm a bókokat! Kép
A pocim is köszöni... az az érdekes, hogy én mindig azt hittem ha babás leszek maradéktalanul elégedett leszek magammal, ezzel szemben egy kicsit nehéz elfogadnom a változásokat... még jó, hogy a férjem napról-napra megerősít! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Rengeteget termeltetek a hétvégén, nem tudtam még visszaolvasni.
Azt kivettem a soraitokból, hogy Csema visszatért, nagyon örülök neki!Kép

Pénteken sem tudok menni sajna, de a programom nem sajna: hosszúhétvége Esztergomban, megünnepelve az elsö házassági évfordulónkatKép

Anita!
Már ki is próbáltad a Kismamás szabásmintákat? Mert én megpróbáltam, és küszködök vele, alig lehet kibogarászni, hogy melyik vonal hova tart... Legalábbis a felnött része. A babásat még nem néztem meg.

Ma reggel voltam AFP-n. Nagyon ügyes volt a nöci, aki levette a vért: a végén közölte, hogy: Bocsánat, a tü vége... majd felszívódik...
Az eredmény:egy még enyhe, de már nagyon fájdalmas lila folt a szúrás fölöttKép
Ma még lesz egy délutáni fogdokiKép és egy esti UHKép Ez utóbbit már nagyon-nagyon várom!

Maminti
16+3

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Húú, de pörögtök. Én is szívsen mennék varni, de suliba kell mennem. Jaj de jó. Kép

Mariann
23+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mamacka!

Mi is megyünk a párommal. Én törtető típus vagyok. Ha szeretnéd, majd török neked is helyet. Kép Nem fog nagyon zavarni. Kép Oda akarok menni korán, sőt, ha lehet már előtte megveszem a belépőket, hogy ne akkor kelljen majd sorbaállni. Az az igazság, hogy én se tudnék egyébként 4d-re menni. Kép Ezek a fránya anyagi dogok. Kép Sebaj. Ezért határoztamel, hogy mindenképp bejutok a kiállításon. Kép Szerintem nem lehetetlen. Majd a talin beszélünk még róla. Kép

Eszter 16+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Helló!
Minden fotó nagyon aranyos, babucik cukik.
Marika,
nadrágot találsz az Örs vezér tér Árkádban, vagy a körúton Blaha és Rákóczi közt MamMistic-ben, vagy a Moszkvánál a Mammut mögött a Lövőház utcában (2 in 1) 7-15 között mozognak az árak.

Lola,
magzatmozgás nekemváltozó, van, hogy 2* 3* naponta, de általában minden órában, mint te.
Egyszer volt, hogy 1 napig semmi, már azt hittem valami baj van de aztán jelentkezett a kis kópé.
Én egyelőre a Milupa krémmel kenem a hasam de már megvettem az Avonosat, mert olcsóbb és mindenki dícséri. Esténként szoktam bekenni (vagy a férjem)
A melleidet is kend rendszeresen, azt is lehet a Milupással vagy van Avonos mellápoló.

Mindenkinek kösz az infókat a cukorvizsgálatról.

Valószínűleg elkezdek vásárolgatni, de csak apránként, ha meglátok 1-1 jó babacuccot jó áron akkor megveszem.
Gyerekszobáról még álmodni se merek, a lakáskölcsön jól elhúzódik....
Nemtom meglesz-e a kégli szülésig...
Az albérletben meg még nem is tudják, hogy terhes vagyok.
Katica, aki pont ma van a felénél!!!!
20+0
katicuska

Jó! Kép
Akkor ha lehet társulok melléd! Egyenlőre még nincs meg a szeptemberi sarok, de anita azt mondta hoz nekem a talira. Így már csak a novemberit kell megvenni! Kép Örülnék ha láthatnám így is! Szerinted itt is készítenek felvételt róla, vagy csak nagyüzemben letudják a kismamikat?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Kell az összes sarok? Nem csak 1? Szerintem csinálnak felvételt is, csak nem 20 perceset, hanem mondjuk 5. Kép Szóval megnéznek mident és kész. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja, most látom kell mind a három. Kép Félre értettem. Kép

Angi! Mégis igényt tartanék a sarokszelvényekre! Kép El tudod hozni őket? Kép Sebaj. Kicsit figyelmetlen vagyok mostanában. Kép

Majd elmúlik ez is. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Én sem voltam benne biztos... szerintem szándékosan nem teljesen egyértelműen fogalmaztak! Neked melyik van meg?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszönöm , hogy drukkoltok nekem. Rám fér!

Marikának, és akit még érdekel: Az Auchanban is vannak kisama nadrágok, ha jól emlékszem 4.000.-Ft körüli áron többféle színben és fazonban a női ruházati részen, ez új nadrágoknál elég jó árnak számít, de a minőséghez nem értek, arról nem tudok mit mondani.

Katica! Gratula neked a félidőhöz!!

Paga 22+1

Gabi
paga

Akik jönnek a talira és már biztosak, hogy nem mennek a börzére, ha lehet hozzák el az összes sarkot és majd osztozkodunk!!! Kép
Részemről nagyon hálás lennék érte! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]http://www.babanet.h

Kép
Kép
Kép
mamacka

Paga,
köszi a gratulációt és az Auchan tippet!
katicuska

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantok, mert hétvégén otthon voltunk és eddig olvastam, amit írtatok.

Az auchanban tényleg vannak nadrágok, 4900 és 5600 Ft-os áron. az anyag nevét nem tudom, az olcsóbb jobbnak tűnik, rugalmas, de abból rám már nem volt méret. A drágább már bolyhosodik a lába közt és nem rugalmas. A C&A-ban is van nadrág meg tunika, (Árkád) 7-8000 Ft-os áron darabja, viszont ott mindenféle méret van.

Nicika!
Szuper a tábla és az összefoglaló!

Ruhát még mi sem vettünk, elvileg öröklünk egy csomót. Januárra tervezzük a vásárlást. Amikor említettem a páromnak, hogy lehet kórházba kerülök addigra, akkor azt mondta, hogy legalább majd olyat vesz, ami neki is tetszik. Szóval ő örül, ha majd neki kell vásárolni.

Ha megtalálom a magazint én is tudok vinni egy sarokszelvényt.

Az én pocim még nem csíkosodik, de szép fokozatosan kinyúlt eddig a hízás miatt. Még tök rugalmas, pedig már elég nagy.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Sok erőt kellett vennem, hogy a gép elé üljek, de ahogy alábbhagyott a görcsös köhögés, egyre elviselhetőbb lett az ülés. Sőt, most a fekvéstől lett herótom. Senkinek sem kívánom, hogy tüdőgyulladást kapjon terhesség alatt! Egyébként már jól vagyok, és kicsit mozgalmasabb hétköznapokra vágyom.

Csema!
De örülök, hogy végre hazaengedtek! Azért vigyázz magatokra!

Varrás: Én is nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még beférek a csapatba! Van sok baba/gyermekruha szabásmintám. Tapasztalataimat, ötleteimet is szívesen megosztanám veletek. Sőt varrógépet is tudnék vinni. Részemről csak egy akadálya lehet a találkának, ha aznap nagyon feszül, görcsöl a hasam, akkor feküdnöm kell. Ha már túl sokan vagytok a varráshoz (lakás paraméterek, férőhely stb.), akkor egy következő alkalommal csatlakoznék.

Bori 26+2/28+2

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok,

megjöttem a védőnőtől. Kicsit furcsa volt, elmondott valamit és rá 5 perce megkérdezte, hogy azt mondta e már. De amúgy kedves, csak nem olyan közvetlen. Jön jövő kedden illetve azt mondta ha 2-ig nem ér ide, akkor ne várjak rá.
A derekamat kisebbnek mérte, csak 83 cm. A súlyomat viszont többnek, de ugye ruhában voltam. Nála már 28 hetes vagyok, eszméletlen. Megnézte a szívhangot és fent volt, vagyis ismét ül bennem a kisasszony. Kép Nem tetszett neki a dolog. Kép
Anita,
neked miket mondott? Én holnap megyek tornára! Most mész először?
Paga,
nagyon drukkolok Nektek! A receptet szívesen, majd írd meg, ha megcsináltad!
Vok, Mamacka,
a sarokszelvény csak az előfizetőknek van? Mert én csak most novembertől lettem az, de az előző újságok megvannak.
Vok Eszter,
jövő kedden megyek a dokinkhoz? Te mikor kérsz beutalót tőle az uh-ra? Hétfőn?
Livi,
nekem se csíkos még a pocim. Kép
Katicuska,
gratula a félidőhöz!
Nancsi,
a Burdát megnéztem, de nem volt benne semmi. Remélem Te kapsz valami szépet. Az az oldal is tök jó volt, amit egyszer ide feltettél. Onnan lesz pl. forgóm a pelenkázó fölé.

2in1 üzlet van a Teréz krt-on is csak bent az udvarban, 33 szám alatt. És a Corában is vannak kismamanacik, ha jól tudom.

Puszi Mindenkinek!
Angi és Lidi
25+5
angi79

Sziasztok lányok!

Bori, örülök, hogy jelentkeztél. Jobbulást!!!

Lányok, nem akar valaki intimtorna tanfolyamra jönni? Én most jelentkeztem be nov. 26-27-re (15.000 Ft, Kriston Andrea tartja).

GyeZsu
gyezsu

Borka
Jobbulást

Angi
Nem csak az előfizetőknek van!
Jó lenne ha el tudnád hozni!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Paga!
Pihizz sokat! Drukk az eredményhez!!!

anita!
Köszönjük szépen, ha elhozod az újságot! Kép

Mamacka!
Köszike, remélem, megtalálom.Kép és pont villamos megállónál van, vagy majdnem?Kép
A változásoktól ne félj! Azok csak jók lehetnek! Kép És most nem csak a babára gondolok! Kicsit pesszimista vagy, nem?

Mariannka!
Terveim szerint nem csak egyszer akarunk varrni! Szal, nem maradsz le semmiről! Kép

Bababörze. Asszem, ha rá tudom venni a páromat, akkor megyünk. Az a gáz, h 12-ig dolgozik, így csak a végére fogunk odaérni. Nem tudom érdemes-e annyi időre kimenni? Ergó a 4D-s vizsgálatról lemaradok, de mondjuk nekem •ingyen• van amúgy is. A sarokszelvények megvannak nekem is, így ha kell valakinek, oda tudom adni a talin. Csak szóljatok rám, mert szita az agyam, és simán itthon fogom felejteni őket. Kép

Borkadorka
Bizti beférsz a csapatba.Kép
Lakás paraméterei: 1 db szoba.Kép elvileg elférünk, max egy kicsit arrébb tologatom a bútorokat. De remélem, jól leszel és tudsz jönni.Kép

Lányok! Ma megyek a szabásmintákért a boltba, délután. Meg veszek valami anyagfélséget, ha megtalálom a Mamacka féle dekorüzletet.Kép

Pusza!
Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Gyezsu Bővebben? Megtanítják hogyan kell össze rakni egy gépet?Kép Mert az nem megy nekem.Kép Amúgy meg szoftverüzemeltető is vagyok.Kép Köszike!

Angi
Mindegyikben van, nem csak alőfizetőknek.
Remélem lesz is. Mondjuk felhívtam az üzletet és mondták, h 2 van, de a 3. majd csak délután 4 körül. Próbálom belinkelni az oldalt, de rafináltan van megcsinálva. Ezeket venném meg:
9782 Overall und Schlafsack
9778 Kombination
9830 Kombination
itt valahogy meglehet találni:
http://burda.hu/Szab%C3%A1sminta-katal%C3%B3gus
utána a Modescchnitte-ra katt, és ott már tudtok a kódra(9782, 9778, 9830) keresni.

Pussz!

Kép

Kép
nancsika

<center>KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

<font size="+2"><blink>varrás - péntek (11.04) Nancsilak- 11 óra</blink>

<font size="+0"><font color="aa00aa">[i]

Kép

Kép
nancsika

Nancsi... nem pont a megállóban! Remélem megtalálod!
Alapvetően nem vagyok pesszimista... talán inkább egy kicsit szorongós... bár a fene tudja! Kép

A szelvényeket akkor ha tudod hozd el! Nekem is szita de megpróbállak még figyelmeztetni addig! Kép

...hogyhogy ingyen van a 3D???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerintem a kismamaholmik között is nagyon aranyos szabásminták vannak!!! Amikor az esküvői ruhához kerestünk valamit, akkor nézegettem!!! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka! Szerintem most már tuti meglesznek azok a szelvények. Kép
Majd jó nagy betűkkel tali előtti 2 nap hírdetjük, hogy a lányok ne hagyják otthon. Kép Nekem egy darabom sincsen, mert a bartáom felesége vagy 40 db magazint nyomott a kezembe és mivel a tartalom nem sokat változik,így nem igazán van rá szükségem. Kép

Angi! Örülök, hogy okés a védőnő. Inkább kérdezzen vissza, hogy mondta-e, minthogy ne mondjon valamit. Kép Nem tudom, hogy el merjek-e menni a dokihoz Mátyáföldre, mert olyankor mindig olyan morcos... Kép Pedig egyszerűbb lenne. Kép Még az is közelebb van Gyálhoz. Kép Az a gáz a keddel, hogy elméletileg akkor Árpádföldön tanítok és onnan még átmászni Budára... hát, kicsit necces lenne. Szerintem marad a hétfő. Kép Megvizsgálnia úgy sem kell. Kép

Puszka:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Csak kukk.Látom nagy szervezkedések vannakKép
Ha adtok egy címet tudom küldeni a 3 sarokszelvényt, nincs rá szükségem.

Mi élvezzük a srácokkal az őszi szünetet, éppen kiakasztani készülnek.......Kép

Becsi 22+5
becsi
Iklad

Szia Becsi! Kép

Megköszönném, ha küldené, mert akkor a talira azt is elviszem, hátha kell még valakinek. Kép

Kovács Eszter
2360 Gyál, Csontos József utca 78.

Köszönjük! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsi,
ezek a rucik (Burda) nagyon jók. Teljesen oda vagyok a 2. keresztelős ruháért. De a többi is szuper.Kép
angi79

sziasztok...most csak egy kép erejéig jöttem, mert rengeteg a melóm Kép

http://www.babanet.hu/album/albumimages/6710/172887.jpg

Titati
titati

talán így eccerübb.Kép
burdás cucok

Kép

Kép
nancsika

Titati,
nagyon édes a kislányotok. Kicsit szégyenlős! Kép
Sajnállak a sok munka miatt, azért csak óvatosan!

Vok,
szerintem is jobban jársz, ha most Mátyásföldre mész. Talán nem lesz most olyan morci Géza bácsi. Kép Én kedden Feri nélkül megyek, így már fél 5-re kértem időpontot. Megtaláltam a sarokszelvényeket!
angi79

Nancsika és a varrósok!
Én már csak autóval tudok közlekedni. Ha gondoljátok, felvehetlek benneteket az Õrsön - elférünk mind a hatan - de akkor olyan helyet kell megbeszélni, ahol meg tudok állni.
Nancsi, a kajához mivel tudnék hozzájárulni?

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Ok beborítékolvaKép
Ma vagy holnap postára kerül......

Becsi
becsi
Iklad

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X