Sziasztok, jöttem kicsit benézni, bepótolni az elmaradást.
Dzsúd, gyönyörűek a Bébik! Tetszik ez a következetes kék-rózsaszín összeállítás, annyira édesek bennük!
Küldök Neked energiát!
Tényleg ne érezz bűntudatot, hogy néha kicsit besokallsz, ez teljesen természetes és érthető, belefér az Anyaság fogalmába.
Zsebi, azt hiszem, egy szinten lehetünk hangulatilag, valahogy én sem találom magam, de remélem, ez csak átmeneti és soha többé nem lesz benne részünk, max. a bébik miatti fáradtság lesz az oka.
Mondtok valamit ezzel a tartalmas, meghitt időtöltéssel. Ha belegondolok, nagyon jól megvagyunk a zurammal
, de nagyon ritkán teszünk azért, hogy igazán tartalmasan teljenek napjaink..., na el is kezdek szervezkedni!
Stella, olyan jó olvasni a soraidat, csupa derű vagy!
Hallom, a Bébik jókat buliznak odabent.
Andi, sajnálom, bízzunk a következőben, muszáj sikerülnie!!!
Tralllala, jófej kollégáid vannak, hogy így vigyáznak Rád, nagyon helyes, csak pihizz is sokat!
Fanny, asszem és is Dzsúddal tartanék repülés ügyben, biztos nem olyan drasztikus, hogy az orvosok ellenjavallnák, de én is minden zizegésre okot adó szitut kerültem, így repülőre sem ültem volna.
Lillus, nekem nem okozott az Aspirin gondot, de mindenki más, máshogy reagálhatunk a gyógyikra, a legbiztosabb megkérdezni a dokit, hogy mit gondol. Drukkk!
Apacs, most már nagyon közel az idő, én is azt mondom, hogy nem szabad figyelni a jeleket, pedig tudom, milyen nehéz, már hogy a fenébe ne figyelnénk őket, muszáj valamibe kapaszkodni ugye...csak ne ez legyen minden gondolatotok.
Nagyon nagyon drukkolok, hogy legközelebb szuper hírekre kukkantsak be!!!
Viki, kívánok Neked egy jó erős 200-as Hcg-t holnapra!!! Nagyon izgi! Drukk megy ezerrel!!!