Sziasztok
))
Ilyen jó hírt
)
Kelimoni gratulálok!!! Gondolok rátok így ismeretlenül is sokat
))
Az írásod alapján nagyon "egyek" vagyunk lelkiekben, de hamarosan ti is olyan boldogok lesztek, hogy a sok éves várakozás a múltté lesz. Nem mondom, hogy elfelejtitek, de mindenesetre a múltté lesz
Jó, hogy írtál, örülünk ha drukkolhatunk
A vásárlás nagyon jó dolog, egy várandós kismaminak kijár
)) És a szívnek hatalmas öröm, ugye??
És mekkora öröm lesz, ha a család és az ismerősök úgy gratulálnak majd, hogy ha te szűlted volna a babucit, fele ennyi mosolygást és drukkolást se kapnátok..
Én csak tudom
Nagyon sok aranyos és kedves ember van a világon, akik átérzik a sok év várakozást...
Jajj lányok, nagyon beindultatok írásilag
)
Csak győzzem olvasni
Ildikó, vagyunk még!!!!!
Idusa, Rayo, RKata, Mera, Nikianyú, Naninga??? és még vagyunk sokan! Javaslom, hogy ha jelentkeznek a többiek, akkor folyamatosan írjuk nekik, hogy várjuk a táblázatba őket is
Mindjárt átküldöm az adatokat
Meg próbálok reagálni az írásaitokra, mert sok a téma nagyon
)
Matiba!
A tortákat megszemléltem, nagyon nagyon szépek
Hogy finomak-e azon nem agyaltam, mert marcipánimádó vagyok
Tehát nem kérdés...
Viszont kíványcsi lennék az árukra, lehet valamit tudni róla? Cska már Noriszra is gondolok, hogy nemsokára szülinap lesz, 10 hónap múlva
Jó munkát mára, látom lesz
Jajj lányok, fontos bejelentenivalóm van
Norisz tegnap 8 hetesen a kezébe vette a csörgöt, és pár percig csörgőzött
/Mellékesen jegyzem meg, hogy valószínűleg a rengeteg foglalkozás hozta meg az eredményét... Tényleg nagyon sokat játszom vele, tanítgatom új dologkra, és mindent!!! elmesélek neki, hogy hogyan mükődik, vagy mi az és mire való... Higyjétek el, nagyon értik!/
Nagyon kummonikatív, sokat mosolyog már vagy 3 hete... Gügyög, lelkesen sikongatna, helyette hüüű hangot hallatt, és a hangszintje az egekbe van... Szóval olyan mintha valamit kapna, és annyira örülne neki... Pedig csak játszik
) Anyukája meg visongat az örömtől, hogy a kisfia ilyen boldog!
Gügyögése meg azért is örömteli dolog számomra, mert azt jelzi, hogy nagyon kommunikatív, szeretne szóba elegyedni... (Állítólag ez nagyon ritka, hogy ilyen korán kezdje... Van egy baráti pár, akinek mesélte egy beszédterapeuta, hogy mindenképpen jó dolog a gügyögése, annál hamarabb kezd el majd beszélni
Nme tudom, majd úgyis kiderül
Egyenlőre annak örülök nagyon, hogy BOLDOG!!! Ez határozottan látszik
Reggel mikor sír, hogy éhes odamegyek a kiságya fölé, nem veszem ki egyből... És bezsélgetek hozzá, hogy jól aludt-e és hogy mekkorát nőtt éjszaka stb, és miylen gyönyörű... Õ erre olyan mosolygásba csap át, hogy el sem hiszitek... Rúgkapál és "dumál" hozzám egyfolytában, minta elakarná mondani, hogy ő mit gondol... És mikor azt ecsetelgetem, hogy mennyire szeretem/szeretjük, ő szinte teljesen bizonyosan érzi ezt a hangsúlyomból, na hát akkor úgy mosolyog, de úgy, mintha azt mondaná, hogy én is.... Na ekkor én rendszerint elbőgöm magam, persze előtte csak könnyezem, mert azért nem akarom megijeszteni
Szóval lányok, türelem, és nektek is hamarosan minden napotok boldogsággal, és néha könnyes szemmel telik
))
Puszi! Jövök még!
Mosolygós