Sziasztok! Kellemes napot mindenkinek! Olyan szepen sut ma itt a nap, hogy meg nekem is jo kedvem lett
Sokaig nem voltam igy volt mit bepotolni eloszor is szeretnem a szulinaposokat Sashat es Gittat koszonteni, valamint megkoszonni a gratulaciokat , de ne oregits engem Lella nem 3an volt a szulinapom hanem 4en ;)
A folsavrol annyit, ha en nem kerem es nem nyuzom az orvost akkor eszebe sem jut adni nekem, vasat is pl csak a 12. hettol kapok, vitamint meg egyaltalan nem, valahogy a Virag altal leirtakkal hasonlokat mondott O is.
Lella! Igy kell am hozza allni! Hat persze, hogy nem fog tobbet beduzzadni a labad!
Szilcsike! Legy udvozolve korunkben
! Mi 4 hetente jarunk dokihoz, de csak azert mert ismeros, egyebkent itt se allnak szoba az emberrel a 12. het elott.
Sheila! bar en kos vagyok, azert teljesen meg tudom erteni ezt az iranyu vagyadat, hogy ne egy bizonyos jelen esetben kos jegyu babad legyen. Az en babam kiiras szerint merleg amit remelem ki is var a kis manocska mert nem szeretnem meg csak veletlenul se ha barmiben is hasonlitana a szuz jegyu anyosomra.
Bori! Drukkolok Neked, hogy bent maradjon a baboca egeszen a vizsgaig es hagyja tanulni a mamat. Sok sikert hozza!
Kata es Halacska!
szerintem az egesz vilagon igy vasarolnak a nok! De akarmiben nem csak babacuccban.
Kata! Milyen jo, hogy ilyen kis segitseged van a lanyod szemelyeben, es teljesen igaza van a fiuk mindig mindent elfelejtenek, osszekevernek...
Talaltam egy nagyon jo kis oldalt lanyok akit erdekel nezze meg, eddig annyit aggodtam milyen hatalmas vagyok mar most, de miutan megnezegettem a hasonlo korban levo tobbi kismama kepet rajottem, hogy teljesen normalis
[url=http://pregnancy.about.com/library/belly/blbellyindex.htm" TARGET="_top]http://pregnancy.about.com/library/belly/blbellyindex.htm[/url]
Rolam csak annyit, hogy pocsekul vagyok, eg a gyomrom , olyan (ne nevessetek ki) mintha ereznem a baba hajat a torkomban
Borzaszto pocsek erzes, allandoan oklendezem es estenkent eleg gyakran hanyok. Probalkoztam mar sok mindennel, vettem egy tablettat ami enyhit picit, sajnos Lella nalunk mandula szorp nincs pedig biztos hasznos es fincsi is lehet. Ezenkivul eleg gyakran szedulok, pl tegnap is ki kellett jonnom a boltbol mikor vasarolni mentunk a ferjemmel mert azt hittem ott esek ossze. Aztan egy ket perc a friss levegon es maris jobb lett.
Allitolag a masodik harmadban szuperul kene ereznem magam, csupa energia , hol van ez nekem kerdem en?
Mar regota tervezgetem, de megegyszer megkerdezlek benneteket, mikor erdemes elmenni az elso 3d-s uh-ra? mikor van az, hogy nem olyan vekonyka mar a babo, de meg latszik az egesz teste a monitoron?
Edina