Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csema! Örülök hogy jól vagytok! Az adatokat beírom a táblába!

KépKép
nicika

Angi79Kép
Az osztályon a nővérkék elött le a kalappal, mindenki
nagyon aranyos nem tudom nélkülük és a doktornő mindennapi látogatásai nélkűl hogy bírtam volna ki ezt a hosszú időt.
A csecsemősökkel nem volt kapcsolatom róluk nem tudok mit írni.

KépKép
csema

Nancsika! Aranyosak a rucit! Nekem is tetszik hogy egyszerűek! Bodyból én sem fogok csicsásat venni!

Heti összefoglaló:
http://web.t-online.hu/nicika/Hetiesemeny.htm

Mai tábla:
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

Sziasztok!

Rita: Mit értesz pocifájás alatt (hogyan fáj?)
Pihenj sokat!

Lolita: Amikor lefekszem, akkor általában beindul a baba, egyébként változó, hogy egy nap mennyit mozog. Van úgy, hogy csak pá percig, azán máskor szinte egész nap.

Én nem kenem a hasam, az előző kettőnél kirepedt, most már jobban nem tudKép

Gyezsu: Igazad van a szopival kapcsolatban Nálunk is mindig megnyugodott a cicire, de azért néha most is szopja az ujját, ha álmos.
Légyszi írj a dokidról és a Kistarcsai kórházról!
Édes a baba a fotókon!

Angi: Szörnyűek az emberek, bezzeg ha velük történik valami, akkor nem jut eszükbe, hogy pl. milyen érzéketlenek egy kismamával szemben!

Csema: De jó, hogy megint írtál! Jó nagy a pocid, remélem a sok pihenés megteszi a hatását és minden ok lesz!

Nancsika: Én a 28. héten megyek cukormérésre, itt így szokás ( a védőnő szerint)

Nicika: Olyan jó, hogy ennyire figyelsz ránk és a táblára! A baba később méginkább olyanokat fog rúgni, hogy majd szétesik az ember! Persze ezek vidám fájdalmak!Kép

Tünde 25+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Akkor gondolom a te babád már még intenzívebb mint az enyém!

KépKép
nicika

HiKép

Köszi a kedves fogadtatást. Hát termeltetek ma is szépen.
AFP ügyben sikerült meg is meg nem is megnyugodniKép Úgy döntöttem holnap felhívom a dokimatKép

Lányok! Már gyerekszoba, ruhavásárlás. Akkor én még nagyon babonás vagyok, még eszembe sem jutott, bár nem túl sok dolog kell (remélem).

Nancsika!
Édesek a bodyk (remélem így kell leírni). Csak egy tapasztalat, mikor én ilyeneket használtam a nyaka nagyon gyorsan elnyúlt, bár volt ebből is kivétel.

GyeZsu!
Nagyon jók a 4D-sek, hol voltatok?

Lola!
Hol van itt a pocaklakó????? Nekem előző terhességnél a Milupa jött be, de sokan az olivaolajra esküdnekKép

Csema!
Vigyázz nagyon magadra. Azért a gyerkőcök hagynak pihenni? Van segítséged?

Nicika!
Ennyi szabadidőd van? De nagyon jó az összefoglalóKép Nagy hasznát fogom venniKép

Marika

marika

Marika! Szinte csak szabadidőm van, mert kímélnem kell magam, de nem kell feküdnöm! Veszélyeztetett terhes vagyok!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Lolita: én is kb így érzem a babót! Kép
És nálunk is listán van az Alíz név Kép Majd meglátjuk. Egyelőre jó hosszú a lista, és az elmúlt két alkalommal az utolsó pillanatban meggondoltam magam névügyben Kép

Én a 24-28. hét között megyek majd cukorterhelésre. Valszeg 26-27 körül, de majd megálmodom Kép

Nem fogjátok elhinni, de megint hányok, és többet, mint eddig. Most napi 2-3-szor, mint a 12. hét körül. Ma majdnem volt egy újabb faöntözésem, de végül megúsztam.

cory 20+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Sajnálom hogy megint itt az a fránya róka koma! Kergesd már el!

KépKép
nicika

Ja meg azt akartam írní, hogy az Aventes bimbóápoló krémet mindenkinek ajánlom, mert nekem 3-4 nap alatt helyrehozta a kirepedt és sebes mellbimbóimat, most teljesen simák!

KépKép
nicika

<font color="0077aa">Nancsika,
Te is a Jánosba jársz? Az tök jó. És kihez? (Biztos ott van a táblázatban, de valamiért nem tudja megnyitni a net.) Nicika által összeállított heti beszámolóból az olvasható, hogy most léptél Te is a 20. hétbe. És máris reped a bőröd? Mennék én szülésfelkészítőre, de még nem tudom hogyan működnek ezek a szülőszobalátogatások, meg a fekészítő összejövetelek. Te tudsz már valami konkrétat? (Én mindig elfelejtem megkérdezni a dokitól...) Igen, este tényleg nagyon aktívak, pláne ha az ember átfordul egyik oldaláról a másikra és szegényeket viszi a gravitáció. Na, akkor pipák tudnak lenni, aztán hasfalon át hamar megkapjuk a miheztartásunkat! Kép

GyeZsu,
hát ez igaz, hogy télen nehezebb úgy állni, hogy a kabát alól kivillanjon az ülőkben lelkiismeretet ébresztő domborulat. Nekem elég rossz tapasztalataim vannak. Sokszor volt meleg ősszel és egyszál pólóban egyértelmű látvány lehettem. 3 reakció volt: vagy hirtelen becsukja a szemét, hogy ne kelljen látnia, vagy belemélyed egy újságba, vagy kibámul mereven az ablakon. Egyébként csináltam "terhes nő vs. öregasszony" versenyt is, hogy kinek adják át a helyet az emberek. 4-ből 4x nyert az öregasszony. Valahogy több a rutinjuk, nem értem. Kép

Angi,
köszi a név dicséretét. Alíz nekem volt a kedvenc mesém gyermekkoromban, másrészt az én első keresztnevem Zita, így, ha visszafelé olvassuk, az majdnem Aliz. Dupla indok. Páromnak a Márta tetszett, így két neve lesz. Majd ő eldönti, melyik tetszik neki jobban.

Kissé önző módon úgy gondoltam, hogy felrakok még egy képet - de ezt most Alizról. A kép a 14. héten készült és ez az egyetlen kép, amin kifordul az oldalfekvésből. Ekkor 11 cm volt fejtől lábujjig. Olyan hihetetlen.

Kép

pá,
Lola</font>
lolita

Nicika: igyekszem, de mégsem rakhatok tüzet a nappali közepére KépKép Más ötletem meg nincs, amitől félne.
Ma már azon kattogott az agyam, hogy simán lehet, hogy az előző koraszülés miatt pszichés alapon "alkotom" a dolgot.

cory
Budapest

Sziasztok!

Nicika!
Köszönöm a felvételt! Kép Tényleg nagyon ari vagy, hogy irogatod a dolgokat! Kép

Marika!
Üdv a fedélzeten !Kép

Csema!
Vigyázz magadra meg az újabb törpére! Kép

Angi!
Ma is dolgozik??? Kép Az nem jó! Szegénykém! Ha angyon egyedül vagy ám ilyenkor, akkor randizhatunk is. Kép Vagy összeegyeztetejük a dolgot és átmegyek kocsival. Kép És meglátogatom az uncsitesómat is. Kép Õk is Csepelen laknak. Kép

Jó pihit mindenkinek!

Eszter 16+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsika: nagyon cukik a bodyk, nekem szerencsém van mert anyósom 2,5 éve szült, ráadásul fiút,úgyhogy már kaptunk 3 dobozzal, igaz a legkisebb méretből egy darab sincs mertazt odaadta már másnak 1 éve. Kép

Nicika: annyira szép a táblázat ésmegnéztem a honlapodat is, hát az egyszerűen fantasztikus!!!!!
Írtam ma már de mégegyszer szeretném kérni hogy hagy kerüljekbele abba a gyönyörűtáblázatba. Kép
Az adataimat beírtam már egyszer ma ide, igaz hiányosak kicsit még.

Lolita: nekem kb.5x mozog naponta főleg étkezések után egy negyed órávalna meg amikor pihennék, este mindig áll a bál. Kép

A pocakom nekem még nem csíkosodott igaz még csak holnap töltöm a 22. hetet,én egy barátnőmmel kevertetem a krémemet és az jó zsíros, ha este bekenem még reggelis csúszik. Kép
Amúgy amitőlmég nagyon jó az a mandulaolaj. Én azt is tartok itthon és használgatom is. Amúgy tényleg adottságtól függ szerintem is.

KépKép
erszényes

Cory! Azt azért talán nem! Én olvastam azt hogy ilyenkor visszajöhet a hányinger, hisz a növekvő méh nyomja a hasat!

KépKép
nicika

Erszényes! Már betettelek a táblába! Csak úgy néz ki hogy nem működik az ftp-m, nem engedi feltenni a frissített táblát! Azt hiszem jelenleg nem is jeleníthető meg a tábla! De majd csinálok valamit!

KépKép
nicika

Cory!

Kitartás a rókával. Kép Hozz egy kutyát, az hátha elkergeti. Kép

Puszi:
Eszter 16+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Nicika: köszi Kép

KépKép
erszényes

Nicika: ha visszajött volna, de lényegében el sem múlt. Azért fura, mert az előző két terhességemnél is nyomta a gyomrom a pocak, de akkor gyomorégés volt. Most esténként gyomorégek, napközben hányok. IGazából eddig egészen jól viseltem, de ma valahogy nagyon megviselt. Talán azért, mert ma emellé egész nap émelygek is.
Na, mindegy, igyekszem tűrni, meg nem panaszkodom. Csak ma besokalltam Kép

cory
Budapest

<font color="0077aa">Marika,
olivaolaj????? Biztos jó, de ha bekenném vele, én sajnálnám bármelyik ruhámat összeolajozni utána. Arról nem is beszélve, hogy az olajtól tűz- és robbanásveszélyes is lennél. Kép

Cory,
úgy látszik beindult valami újabb fejlődési szakasz a babádnál. Ezt mindig hevesebb hormonális ingadozás jelzi, ami néha hányással járhat.(Könyv szerint.) Ennek örülni kéne, bár biztos nehéz. Mi maradt nálatok a névlistán? Egyébként nálunk is fordított arányú a lista, ahelyett, hogy csökkenne, a Párom minden nap hazaállít valami új névvel, így inkább egyre bővül. (pl. Polett, Helena)

Lola</font>
lolita

Mi van veletek Lányok?
Mindenki most kotlik a gép előtt? Kép

Csema! Jó látni, h itt vagy! Örülök, h jól vagytok, de pihizz nagyon nagyon!

Niki! Én sem látom a táblát... Tudok segíteni?

Tünde! Akkor jó. Nem aggódok, h lemaradok valami jó kis cukros lötyiről.Kép

Marika! Remélem, azért fogják bírni, majd vigyázunk rá.Kép Bár amennyibe került, nem csodálkoznék rajta, ha 2-3 mosás után szét is hullanának a kis bodyk. Kép

Lolita! A Jánosba még csak 1x voltam, az AFP-n. Varga doki az orvosom, és a magánrendelőjébe kell mennem mindig. A szülésfelkészítőn még nem voltam. Elvileg keddenként van a 17 órától az első emeleten, asszem a könyvtárszobában, vagy hol. Azt is mondták, h 28. héttől érdemes elkezdeni. Úgy emléxek, h majdnem egyidősek vagyunk, szal, ha van kedved menni, akkor akár együtt is mehetünk.Kép
Igen, sajna csíkosodok. Lassan olyan leszek, mint egy zebra. Annyi csíkom van.Kép
Édes a képen a Manód! Kép

Erszényes! Jó nektek. Mondjuk mi is kapunk majd egy adag rucit. Párom bátyjától, akiknek kislánya van.Kép Nekünk meg kukisunk lesz.Kép Szal mókás, de ahogy a pici lányt elnézem, szereti a kéket.Kép Anyukája szerint, csak 1 rózsaszín ruhácskája van, de azt is utálja.Kép

Cory! Kitartás! Tudod: Tűz, vadász, tyúk, esetleg zsák? ;)

Nah futok, varrok. Párom melósgatyáját kell meggenerálozni.Kép Jah! Lányok! Pénteken varrunk akkor?

Meg megy a buta dínós film a TV-ben.

Pussz!

Nancsika 20+1

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Jó sokat írtatok délelőtt óta.

Cory!
Kitartás!
Nagyon sajnállak! Nekem is ez a 3. terhességem, és egyetlen egyszer sem hánytam egyikkel sem, szörnyű lehet. Én biztosan bele lennék betegedve.
Csodállak, hogy ilyen jól bírod.

Lola!
Az én Babóm mindig kajcsi után rugdos, gondolom olyankor Õ is eszik.

Úgy érzem mostanában teljesen lent tanyázik, gondolom ezért is fájt a hasam, egész lent.

Babaruha ügy:
Ti mennyi textil pelust vesztek?
Nekünk az előző gyerkőcöknél volt örökölt kb. 10-20 db., de tegnap ki kellett azokat selejteznem, mert rongyosa, foltosak voltak. Össz.-visz megmaradt 4 db. Nem tudom mennyit vegyek majd hozzá.
A textil pelus csomagban van? Vagy darabra?

Rita
20+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Cory! Nem lehet hogy iratnod kéne valami savközömbösítőt? Talán attól van a hányás. Mindenesetre a dokinak majd említsd meg!

KépKép
nicika

Ritaa! Én azt hiszem 20db textilpelust fogok venni! Egyébként lehet 10-es, 5-ös, 3-as csomagban venni, meg darabra is!

KépKép
nicika

Eszter,
de aranyos vagy! Majd lehet, hogy élek a felajánlással, mert ebben a hónapban ez így lesz mindig. Csak bírja szegénykém, úgy félek, hogy kidől. Adom neki a Béres cseppeket. Kép
Ritaa,
szerintem csomagban és darabra is lehet venni. Olyan 10 darab kellene. Nem?
Nancsi,
mi lesz a varrással? Ki ér rá pénteken?
Cory,
kitartás! Nem is tudom, hogy mivel vigasztaljalak! Dokid mit mond?
Erszényes,
a sógorod egy 2,5 éves baba? Húha!
Mi fiús dolgokat kapunk, de vannak dolgok, amiben szerintem teljesen mindegy, hogy milyen színű pl. kókuszpólya vagy bundazsák vagy egy-két rugi.
Puszi. Megyek vasalni.
Angi
25+4
angi79

<font color="0077aa">Nancsika,
olvastalak a Jánosos topikban. Kíváncsi vagyok, mit fognak válaszolni a többiek a szülésfelkészítővel kapcsolatban, bár a szülésről már majdnem mindent megkérdezett kisJulcsi. Azt sem tudtam, hogy a János Kh. szülészetén van könyvtárszoba. Vicces. Vajúdáskor bemegyek és kiolvasom a Háború és békét orosz eredetiben. Kép Ha Te is elkezdesz járni a 28. héttől, szívesen csatlakozom Hozzád.

Lola</font>
lolita

Sziasztok!

Nicika: tök érdekes, alapvetően sok szokott lenni a savam.Az elején citromot ettem, és úgy volt jó. Most a hányás nincs összefüggésben a gyomorégéssel. Szóval nem akkor hányok. És már savlekötőt is adtam vissza Kép

Angi: mivel kóros fogyás nincs (egyáltalán nem fogytam), kiszáradás nincs, nem mindent hányok ki, így azt mondta, kitartás. A súlyom szempontjából meg végülis pozitív, hogy nem híztam még semmit.

Lolita: a listánk:
Fiú: Ádám, Áron, Barna, Iván, Zalán
Lány: Alíz (Liza vagy Lizi becenévvel), Dóra, Eszter.
Aztán majd meglátjuk Kép

Csajok: annyira jól esik, hogy ennyit írtatok nekem Kép

cory

cory
Budapest

<font color="0077aa">Cory,
olvastam a statisztikai hivatal egy kiadványán az idén eddig anyakönyvezett lánynevek első 10-es listáját. Ebben benne van a Dóra, Eszter, Anna, Hanna, Emma. Pár év múlva az ovik tele lesznek ezekkel a nevekkel. Mi direkt próbáltuk a dömpinget elkerülni. A fiúneveitek nagyon jók és igen ritkák.

LÁnyok,
ma k**vára felhúztak. Az elmúlt 2 hónapban ugye kiderült, hogy puncisunk lesz. Ezt rendre meg is kérdezték a rokonok, idegenek. És tudjátok mi b***ta fel az agyamat? Hogy mikor elárultuk, hogy kislány lesz, több embernek (számomra legalábbis a kritikus érték feletti emberszámnak) az volt az egyetlen reakciója az említett kislány mivoltra, hogy "Nem baj!" Könyörgöm hol élünk? Indiában? Kínában? Mintha fel sem merülne az emberekben az a lehetőség, hogy én a konzervatív tradícióval ellenkező, rebellis módon lányt szerettem volna mindig is!!! Õrület! Bocsi a trágár szavakért, de most nagyon felhúztak és ki kellett öntenem.

Lola</font>
lolita

Lolita: ritka a vezetéknév. Anno a Balázzsal is belenyúltunk, elvileg a statisztikai hivatal szerint abban az évben a 3. leggyakoribb fiú név volt. Mégis ritkán találkozom másik Balázzsal. Majd meglátjuk Kép
Nekem a 2. fiúra mondták mindig, hogy lánynak kellett volna lennie. És akkor msot adjam lelencbe?? Vagy nem értem! Rémesek Kép
cory

cory
Budapest

Cory! Akkor a tanácsom nekem is az, hogy KITARTÁS! Végülés jó dologért szenvedsz! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Gondoltam naívan gyorsan bekukkantok, hát erre nem semmi "terméssel" találtam magam szemben. Kép

Lolita
Az első emeleten van (csak hogy ne maradj le a Háború és békéről) Kép

Babamozgás
Nálunk az a helyzet, egész nap mocorog. Ha eszem akkor azért, ha iszom akkor azért, ha úgy fekszem ahogy nem tetszik neki akkor azért, ha a kocsiban Apa hangosabbra veszi a zenét akkor azért, szóval ha ilyen izgága lesz idekint is akkor össze kell szednem magam Kép

56-os cuccok
Kristófnak anno vettem egy 56-os csodaszép kék Götz plüss rugit, mondván abban hozom haza a kórházból. Amikor ott ráadtam kellett rájönnöm, hogy bizony nagy volt rá. Hozzáteszem 4150 g-al született. Utána még egy jódarabig jó volt rá. Bodyból is vettem neki néhány 56-osat és hát nem azt mondom, hogy sokáig de azért egy darabig azokat is hordtuk. Jó volt addig míg belenőtt a 62-es rucikba.

Nancsika
Helyesek a bodyk, én is ilyet vettem igaz Kristófnak és persze nagy méretűt.

Kreatív kismamik Kép
Apa hazaállított egy Fürge Ujjak gyermek különszámmal. Nem tudom meg van-e valakinek. Tök jó dolgok vannak benne. Vannak jó kis kötött cuccok (pulóverek, kiscipők, sapik, kardigánok) keresztszemes minták (hóember,maci,elefánt stb)

Cory
Neked kitartás továbbra is!

Szilvi
24+1

Szilvi és Katababa
szisz2

Lola,
ezen a fiú lány dolgon én már túl vagyok. Az én családom nagy része nagyon happy a kislánytól, mert nálunk 3 fiú van a családban és az én születésem óta egy lány sincs. Az anyósoméknál meg van egy fiú unoka + 2lány. Na ők fiút akartak. Nem is akrták elhinni, amikor mondtam, hogy kislány. Azért örülnek. A 84 éves nagypapám pedig azt mondta, hogy "nem lett volna jobb elsőre egy fiú?" De rá nem tudok haragudni, inkább poénnak veszem.
Szóval egyik füleden be a másikon ki, ezt tanácsolom!
Szisz,
akkor tessék szépen alkotni! Kép
angi79

Sziasztok!

Nancsi, olyan erősen nem érzem, de azért már rugdos.

Marika, a Praxisban voltunk Győrfy Mátyásnál.

Tünde, nem tudom, pontosan mire vagy kiváncsi, e-mailben megírom, amiket tudok.

Cory, Lola, hol van az a névlista?

GyeZsu
gyezsu

Lolita
nekünk a fiúkra mondták azt, hogy nem baj. Főleg a másodikra.
De kaptam még az első fiúnál olyan megjegyzést is, persze egy olyan kolléganőtől akinek nincs gyereke, hogy "Hát igen, ha tudta volna 100 %-ra hogy neki lánya lesz akkor biztos szült volna". Szóval van ilyen is meg olyan is.
Arról nem is beszélve, hogy most hogy a 3. babát várjuk, most meg mindenki meg volt győződve róla, hogy "csak úgy besikerült". De látni kellett volna a döbbenetet az arcokon amikor megmondtuk, hogy hát bizony tervezett baba volt. Na akkor meg nem egy és nem kettő hülyének nézett mert be mertük vállalni. És ez alól a család sem volt sajnos kivétel. A család, mióta kiderült, hogy a két fiú után nunisunk lesz azóta már nem tartja döbbenetesnek. De erre nézve meg olyan megjegyzést kaptunk (idegenektől is), hogy "akkor megérte". Na akkor meg ezen akadok ki, hogy miért ha most a 3. is fú lett volna akkor már nem is kell? Érdekes az emberek hozzáállása.
Na most kidühöngtem magam Kép Ezen mindig annyira fel tudok háborodni.

Szilvi és Katababa
szisz2

Angi Kép
azon vagyok Kép Csak tudnám már végre befejezni a kocsikabátot amit már több mint egy hónapja kezdtem. Sajna olyan kevés időm van. A lelkesedés az viszont megvan Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Mi most jöttünk meg, ha tudok teszek fel képeket olyan gyönyörű apró emberekkel voltam körülvéve!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anita
Nekem Szeptemberi sarokszelvény kellene... ha van? Vagy ha valaki más oda tudná adni, akkor annak nagyon örülnék! Ha ingyen nem tudom kipróbálni a 3D-t, akkor úgy néz ki, hogy ez kimarad az életünkből...
A talira úgy néz ki, hogy tudunk menni! Előre is köszönöm!

A takaró köszöni a bókokat!
Szabásminta nincs hozzá én rajzolgattam...
Varrógépem sajnos nekem sincs, apósét használom... kihasználom amíg itt lakunk! Kép

Üdvözlöm az újakat!... jó, hogy már Csema is itt van!...így én is képbe kerültem, hogy kiért is izgultunk annyit! A sok kisemberért minden elismerésem!!! Mi is minimum hármat szeretnénk, de majd meglátjuk elég-e a türelmem hozzájuk???

Nancsika
Ezek a Bodyk nagyon aranyosak! Én is körül nézek majd!!!

Cory
A hányásért nagyon sajnállak!!!... lehet bepótolod az előző kettőt is!!!

Lolita
Én nagyon örülnék ha kislány lenne!!! Megszülni is könnyebb!!! bár addig nem akarok ezen rágódni amíg nem tudom a nemét... szegény még a végén elkenődik, hogy nem tud megfelelni anyunak... Kép
Nekem egy ismerős kijelentette, hogy fiú lesz!!! Kép
No majd meglátjuk!

Üdv az újaknak! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
megnézem a sarokszelvényt és viszem a talira!

Csjok,
most voltam babázni egy tündéri 4 hónaposnál itt a házban. Az anyukájától megtudtam egy halom infót. Holnap megismerem az új védőnőt, kiváncsian várom, hogy milyen. Kép

Szép estét MIndenkinek!
Angi 25+4
angi79

Lolita!
Rendben! Mennyünk együtt felkészülni.Kép Én benne vagyok.Kép
Csak nyugika, ilyen fiú vagy lány dolgokon kár felhúzni magad. Az a lényeg, h egészséges legyen, és semmi más nem számít. Az már csak plusz öröm, ha az lapul a pociban, akire vágytál. Többieket meg lesz@rni!

Szilvi!
Te jöszöl velünk felkészülni?
A bodyk, h szuperálnak? Használjátok már őket? Bírják a gyűrődést?Kép
A keresztszemes cuccok érdekelnének, kötni meg sajna nem took. Vagyis de, de az olyan is.Kép Utolsó művem egy pulcsi volt a Barbie babámnak, még pár évszázaddal ezelőtt.Kép Kár, h nincs már meg, lefotóznám, és sírva nevetnétek olyan mókás volt.Kép

Mamacka!
Nagyon, kis ügyi vagy, h így szabásminta, meg minden nélkül ilyen jól sikerültek. Nekem varrónő (ruhaipari technikus) a szakmám, de szabásminta nélkül elveszett ember vagyok.Kép Elismerésem! Kép

Kép Lányok! Akkor pénteken varrás nálam! Mikor tali? Ki jön? Mit akartok enni? Kép Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok, kellemes estét mindenkinek!

Nagyjából befejeztük a gyerekszobát, és emellett csinálgattunk mást is a lakásban. Annyira elfáradtunk mindketten, hogy majdnem elaludtam a kádban. Kép De megéri, mert így legalább ezzel is készen vagyunk, és nem marad akkorra, amikor már mozogni sem bírok a pocim miatt. Kép Babó végig érezte, hogy az ő környezetével foglakozunk, és nagyon jól bírta a strapát.

Apa megdícsért, hogy rengeteget segítettem neki és hogy nem hisztiztem egyszer sem. Kép

Jó lenne, ha holnap nem hajtanának túl a munkahelyemen, így "pihenhetnék" egy kicsit. Kép

Ruhák: mi még nem vettünk kisruhákat, cak nézegettük őket többfelé. Nem vagyok babonás, de szerintem erre még van idő. Nem tudom, hogy a babaruha-árak hogyan változnak, de bízom abban, hogy a karácsonyi őrület után talán lesz akció itt-ott. Mit gondoltok erről?

Tünde: ha minden jól megy, akkor két hét múlva megyünk Gödre, előtte jelentkezek majd. Bár ha jól érettem, akkor Te is jössz a teázóba, és ott is találkozhatunk. Kép

Szisz: hol vettétek a fürge ujjak különszámát? Én elég béna vagyok, ráadásul balkezes is, de az egyik dédi annyira lelkes, hogy kért egy ilyen újságot.

Kellemes, szép estét mindenkinek.

Mariann
23+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nancs, rám számíthatsz a pénteki varrásra!!! Kép

Hú, csajok, próbálok visszaolvasni, és még jövök, ha addig el nem alszom! Kép

Velünk minden ok, baba megint nagyot nőtt, az utóbbi pár napban feszült is a pocim, főként a köldökömnél. Nagyokat mocorog, rúgdal, most már átéri a pocakomat, szóval egyszerre tud jobb és bal oldalt rúgdalni! Imádom! Kép

Üdv az újaknak és örülök, Csema, hogy jól vagy a körülményekhez képest!

Eszti
23+6
Vendég

Angi
Köszönöm! Kép
Nancsika
Én meg a szabásmintával nem tudok mit kezdeni! Kép
Megszeretném tanulni alkalomadtán! Hátha futja rá a türelmemből!?

Mariannka
Ha így látod jónak biztos hogy így is a jó! Talán lesznek akciók!?
Én turiban veszem amit veszek, ezért azok eleve nem drágák! Figyelem, hogy méret szerint milyen évszakra való legyen! Persze már a baba előtt is vettem egy csomót, ráadásul még azt sem tudjuk, hogy fiú vagy lány... de engem nagyon jó érzéssel tölt el ha vehetek neki valamit! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nicika
Írom az adatokat: 6kg plusz , 98 cm has körfogat ,Flór Ferenc alá hogy Kistarcsa,
3000 méhszáj
Köszi és nagyon jó a heti esemény.

Nancsi
Egyenlőre még mindig jó a péntek !!

Angi
Van valami B terv Nov. 10-re ha mégse, férünk majd be?
Édik a ruhák megnéztem

Anita
Neked jobbulást, mire olvasod, remélem már jobban is vagy!

Csema
Három fiú három lány nem semmi! Ebben is ti nyertetek gratulálok.

Tünde
Kistarcsán szeretnél szülni?

Cory
Remélem a talit nem mondod le a szenya rókica miatt?

Bkv: Mentem trolival ,metrón nekem se adták át a helyet bár nem akartam leülni, de figyeltem és igazatok van. Mindenki máshova bámul. Pedig jól látták a pocim, mert meleg volt, csak pulóver volt rajtam.
Szerencse hogy nem használom a BKV-t csak nagyon ritkán.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: talit tuti nem mondom le, de ha elindulok a wc-felé engedjetek Kép

cory
Budapest

OKÉ

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
[b]varrás - péntek (11.04) Nancsilak
<font color="aa00aa">[i]

Kép

Kép
nancsika

Felteszek egy újabb pociképet...

Kép
Kép
velük pedig a hétvégén babáztam...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Holnap reggel megyünk a gyermekeinkért a nagyszülőkhöz. Már alig várjuk! Vasárnap este mentek el, de már nagyon hiányoznak.

Az embereket én sem értem.

Tünde!
Nekünk is azt hiszik, hogy besikerült a 3. pláne egy fiú, egy lány után. Mintha az ember nem akarhatna 3 gyereket.

Nálunk a lánynév valószínű: Fruzsina, Luca (vagy fordítva),
A fiúval még nem döntöttünk, eddig: Boldizsár, Botond, Soma, Ákos a lehetségesek + István a 2. keresztnév (ha Apa ragaszkodik).

http://www.brendon.hu/kupon.html - havi akciók közt láttam egy Prince Oliver bodyt 799-ért, szerintetek az jó ár?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok Lányok!!!!!

Utólag is mindenkinek köszönöm a kedves szavakat a kislányomhoz (annyira furcsa még leírni is)Kép
Gondolhatjátok milyen nagy az örömKépKépKépKép
Holnap reggel meg orvoshoz megyek, meg Leventét viszem vissza gyerekdokihoz, biztos nem tudok jönniKép
Felrakok pár képet a kis nuncisról, milyen nagy már ő is.Kb. 20 centi, és 25 dkg körül vanKépKép
Kép

Csema, örülök, hogy újból jelentkeztélKép
Mariann, neked boldog névnapotKép
Kép

Angi, azt hittem talizunk szombaton, d ekicsit később értünk oda, mert akkora dugó volt, de még így is jó időt futottunk a xv.kerbőlKép

Nicika, holnap, vagy holnapután módosítok egy -két adatot.
Láttam, a kislányt már beírtadKép
KöszikeKépKép
Nevet sajnos még nem tudok.Tetszik a Kamilla, Alexa, Natasa, Léna.Viszont a Vas vezetéknévhez max. az Alexa passzol.De azt a Leventének akartam adni hat éve,így tanácstalan vagyok.

Köszönöm a dícséreteket is a fogyáshoz, de ehhez sajnos azt is figyelembe kell venni, hogy meghízni is meg kellett ehhez.Az meg már nem olyan dícséretesKép
Anita, ha kell segítség a Norbis kajákhoz, kódokhoz, kérdezz nyugodtanKép
Most pár napig nekem is rá kellene megint hajtanom, túl sok volt a felesleges kalóriabevitel hétvégén.Jön pár zöldséges-husis-halas napocska, azt hiszem.(no csoki, no kenyér)Kép

Most megyek aludni, jó éjszakát mindenkinekKép

Ildikó18+4
vas

Ritaa: szerintem nagyon jó ár!
cory

cory
Budapest

Cory!
Te milyen babakocsit nem ajánlasz? Vmi rémlik, hogy valamelyik márkáról írtad, hogy nem jó. Nektek milyen van?
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?