Vizimanó
Valóban tervezitek a kistestvért?
Sztem ez fantasztikus!
Azt hiszem mi már nem tervezünk több bébit
De már most is irikedem a várandós nőkre, minden babának úgy tudok örülni. Tegap volt egy 10 perces sírásom is emmiatt, mert úgy nézett rám Rozi, hogy teljesen elolvadtam, és ott sírtunk a Zsófival, hogy mennyire szeretjük ezt a kis törpét
(Épp romantikus zene is szólt).
Fogyás és frizura, amiket írtál: köszi, hogy dicsértél, de egyik témában sem érzem, hogy igaz
Fogyást nem érzékelek annyira, mondjuk megmértem magam és csökkentek a méreteim, de én nem érzem. A frizurámat meg nem tudtam megcsinálni rendesen, mert rám sosem jut idő (anyuka-sors), utolsó pillnatra hagyom a hajszárítást és elkapkodom mindig. Meg épp a képeken néztem, hogy a ruhám is milyen előnytelen...
Önbizalomhiányos vagyok most igencsak, de majd elmúlik
Juszti
Tetszett, hogy azt írtad vágyódsz közénk
Tök jó lett volna, ha eljössz...Majd legközelebb
A hűtőmágneses idézetet is kimásoltam. És: a férjem emlegetett Téged a talin, dicsérte a fényképeidet a többieknek.
Dóri78
Aggódtam, hogy nem jöttetek...és ez a családi vita remélem hamar elül ill megoldódik. A kocsinak is persze pont ilyenkor kell elromolnia...
Blanka nagyon édes a képen, az a sapec tündéri
Ha jólesik kiírni Magadból a dolgokat, akkor nyugodtan írjál terápiás célból ide, megpróbálunk megvigasztalni vhogy, jó?
Babjag
Sztem is beszélj az ismerőssel, hogy nem úgy gondoltad... Kár lenne ezért elveszíteni egy barátságot. Van egy barátnőm, akinek egyik mondata megragadt bennem, ő mesélte egyszer, hogy sokáig nem tudta kialudni magát az egyik gyermeke mellett és a kimerültség miatt már "szinte büntetendő cselekményeket követett el". Ez túlzás persze, de utal arra, hogy mennyire türelmetlen tud lenni az ember, meg semmi beleérző képessége nincs, nulla tolerancia stb. Miközben tudja is magáról, hogy ilyen és utálja magát miatta.
Örülök, hogy már tudtál pihenni
És várunk bármelyik talira továbbra is
Delfinke
Várjuk a képet a ruháról
És tök jó, hogy tudtatok Jégvirágékkal minitalizni. Marcipán akkor meggyógyult?
Vágyódom én is néha baba-nélküli találkozóra, de egyelőre nehéz a Rozi-vigyázást megoldani. Remélem Nektek sikerül összehozni
Berkiadri
Köszönjük a képeket a taliról
Úgy örülök nekik, mert más szögből tudtatok fényképezni.
Sok jópofa jelenetről lemaradok és nem tudom megörökíteni, mert a szoba másik sarkában vagyok épp. És a tegnapi minitalitok milyen lett? Meg ne dolgozd Magad halálra dobozkicsomagolásban, jó? Nekünk még nem olyan rég is volt a háztartásban kibontatlan doboz, pedig 3 éve lakunk itt
Martin annyira aranyos, szép barna szemei vannak. Meg azóta sem megy ki a fejemből, hogy mennyi tejet tudsz fejni, nagyon tisztellek ezért. Hogy tudsz segíteni másik babának is.
Patri
Jól leírtad, milyen volt a tali, visszaadta a hangulatát. Azt hiszem 11-en voltunk, de nekem úgy tűnt, olyan sokan vagyunk. Olyan mozgalmas volt minden pillanat
És az apukák sztem is jól bírták, úgy nézett ki
Az enyém férjem pl igen, most se akadt ki, hogy itt ülök a gép előtt.
Digitális gép: örülök, hogy nekünk van, de néha jó lenne használni a "régi" gépet is, mert szeretem a kézzel fogható dolgokat
A digitális képekből, amit eddig előhívattunk, az szörnyű színű lett papíron. Lehet, hogy jól meg kell nézni, hol hívat elő az ember vmit, godolom.
Köszönünk minden dicséretet a lányaim nevében is. És örülök, hogy tetszettek a képaláírások, jókat rötyögtem rajta én is, amíg írtam.
Zsófi és Veronika szívébe zárta a lányodat, aki valóban nagyon szép
És én is szívembe zártalak Benneteket
Connie
Várjuk a holnapi bejelentkezést, remélem jól telik az a pár nap Nektek Debrecenben. Meg a mélre is válaszolok majd, mert nem tudunk sosem eleget beszélgetni
Vezso