Sziasztok
Az en napom ugy indult hogy a telefonom otthon maradt..es mivel nem csipogott idoben igy a reggel 8-oras megbeszelesre elfelejtettem menni.Ilyen meg nem volt,total szivacsos az agyam Aelx ota
Pedig elotte hires voltama memoraimrol...Ez veletek is igy van????Kernek nemi megnyugtatast
Kope
PErsze egy hivast meger
Erdekes en nem volta egyaltalan ideges babasan.Olyan lelki nyugalmam azota sem volt
Szerintem inkabb leszek a kovetkezovel,meg hat ugye Alexra is ra kell szolni neha erelyeses,az meg plusz adrenalin...
Bori
Megy a dukk 7.-re.Nagyon ojl csinalod fo a pozitiv hozzaallas
Nem elhet egyszeru egyszerre 2 jo nevet talalni.A novemnek ikrei vannak,es en talaltam az egyikuk nevet(Andras: )mert csak egyben voltak biztik.Egyebkent Ok is korababaak voltak,30.hetre szulettek,de teljesen behoztak magukat 1 ev alatt
Remelem azert neked tovabb sikerul bent tartani oket
Nyuszimami
Hat eloszor nem lesz a babanak kellemes a porszivo hangja de maga a muvelet nem fajt es ez a leghatekonyabb orrszivasi technika.Majd meglatlod hogy szamit hogy minden kijojjan az orrabaol merta kkor hamarabb gyogyul
Enyem 2 eves koratol fujja rendesen,tehat mar nem hasznaljuk
Dorikam
Szegeny Marci
Mostmar csak vege lesz a betegsegnek.Egyebkent en is hallottam ezt a melegitos sapkat,probaljatok ki.ja mega fulgyertya is jo.
Katus
Nagyon gratulalunk Benedekhez
Szep nagy baba.Minel hamarabb legyetek otthon es szep napokat tovabbra is
Ildi
J ohgy mar otthon vagytok es Szasza is kezdi szokni a szitut
Ngyon cuki a kiscsaj
es az a szoke haj
Orulok hogy jo elmenyeid vannak a szulesrol meg az intenzivrol is
Mikor mentel le eloszor megcsodalni a babat???De jo hogy a szopi is megy.
Maga a seb huzodas 2 nap mulva mar elmulik,addig meg kitartas,dehat Te ezt mar tudod
Kataa