Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kedves baba-mama kép Hadriról és Barniról
Barni bebarangolta az egész termet. Kép
vezso

Kép
Connie és Ákos tornamutatványokat is bemutatott Kép Ez a pacijóga Kép
(Ákos szemeit próbáltam pirosmentesíteni, ennyire sikerült, kicsit űrlényes így a tekintete Kép)
vezso

Kép
Ruz Család
Ruz férje olyan sármos pasi, nem?
(Bendi egyik szeme nem piros igazából, persze, a másikból sikerült kiszedni a pirosat)
Ruz répatortája hatalmas sikert aratott, morzsája sem maradt.
vezso

Kép
Amikor a buli már elfajult, és Csipetre két mininő is rávetette magát. Kép Pviki próbálja menteni a helyzetet.
Apukák is hevertek itt-ott a babák között.
vezso

Kép
Jégvirág Család. Õk, Westerék és Hadriék igen hosszú utat tettek meg, hogy a babák résztvehessenek a baba-mama konferenciabulin.
Gréti mosolygós pici lány, néha ugyan összevonta a szemöldökét, amikor Rozi a hangját próbálgatta.
vezso

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek! Kép

Betegektől helyzetjelentést kérünk!! Hogy vagytok és hogy vannak a babák?
Remélem, Mindenkinek jól telik a hosszú hétvégéje a szép-rozsdás leveles-napsütéses őszi időben. Kép

Az egész családom nevében szeretném megköszönni Mindenkinek, aki tegnap eljött, hogy részt vett a Baba-Mama konferencián, abban a reményben, hogy legalább annyira jól éreztétek Magatokat, mint mi. Vagy még jobban Kép Rozi köszöni a bulit, egy végigaludt éjszakával hálálta meg KépKép
Lehet, hogy minden napra kellene neki babatársaságot biztosítani? Kép
És,hazafelé végig mosolyogtam magamban, boldog voltam, hogy eljöttetek! Kép

Megállapítom, hogy
- az egy négyzetméterre jutó babák száma néha elérte a 3-at is,
- a férjek egész jól bírták a bulit,
- mindig a másik baba csörgője az izgalmasabb,
- nemsokára kis nosztalgiával fogunk gondolni ezekre az időkre, amikor még "nagyjából" egy halomban maradtak a babák (hason, háton, ülve,és négykézlábazva)
- pletyizni mindig jólesik Kép
- a házilag készített sütemények legyőzték a ropikat és a pilótakekszeket.

Jelentem, találtunk egy gazdátlan gumikacsát, szegényke nagyon hiányolja a szokásos otthonát. Keressük szerető gazdiját! Kép

Delfinke Marcipánjának üzeni Gréti,hogy a legközelebbi keddi talra viszi neki a cumit egy futárRozi Kép Mert már akkor a torka sem lesz Marcipánnak piros biztos (ugye bacik??)

Tegnap nem tudtam este jönni, bár ez volt a szándékom. A két ok:
1. a párom rávetette magát a gépre és a babanetre Kép, aztán meg eltanult vmi sg-es trükköt Connie Férjétől és azt próbálgatta, közben kurjungatott a boldogságtól.
2. Este 7 után elaludtam, hiába no, ebben a korban már hamarabb kidől az ember Kép

Mindjárt jön a többi kép.

Vezso, aki próbálja megakadályozni, hogy a lányai ne tüntessék el az összes pilótakekszet, nem sok sikerrel
vezso

sg-s trükk = számítógépes trükk, bocsi Kép
vezso

Kép
Rozi töpreng: "El kellene tanulnom Barnitól (Hadri) ezt a mászást, és akkor nemcsak itt ülnék egy helyben!"
vezso

Kép
Patri és Beni mosolygós portréja
vezso

Kép
És még egy Patri-portré, KisPatrival, és Benimanóval.
KisPatri és az én Veronikám barátságot is kötöttek. Kép
vezso

Kép
Itt van pl egy olyan helyzet, amikor nem is 3, hanem 4 baba, egy apuka (Pviki férj)jut egy négyzetméterre. Connie és a mi középső leányunk szemléli a kupacot.
vezso

Kép
Ákos elgondolkodva nézegeti Rozit: "Lehet, hogy nem is tetszik ez a kislány nekem, hiszen cumizik!!"
vezso

Kép
Ákos: "Na, add csak ide azt a cumit! "
Rozi: "De nem adom, jaj, segítség! "
vezso

Kép
Martin (Berkiadri), a legminibb pasi, aluszkált érkezéskor. Később aztán figyelgette a többieket, hogy ő is eltanulja az ülős és mászós trükköket hamar Kép
Ezt egy nagyobb képből vágtam ki, olyan édes Martin, nem?Kép
vezso

Kép
Csudszép képecske Bendiről (Ruz)Kép
vezso

Kép
Vince: "Jaj, ne ez a nő már megint meg akar puszilni!!! Kép" (Mármint Rozi)
vezso

Kép
Rozi: "Miért nem tetszem a fiúknak? Én már örökre szingli maradok? Pedig felvettem a dögös farmer miniszoknyámat is!! "
vezso

Kép
Csipet-portré
Csipet Zsófi lányom egyik kedvence lett, a másik pedig LucaZsófi
KépKép
vezso

Csendélet babákkal, mamákkal, papákkal, tesókkal Kép
Itt van LucaZsófi is a kép bal szélén Westerrel.
vezso

Kép
vezso

Sziasztok
Nagyon jók a talis képek, remélem tavasszal én is tudok menni.

Vadri
Vannak elvárásaim, sőt mióta a húgi megszületett sokkal következetesebb vagyok. Inkább úgy mondanám, hogy háromig számolok mielőtt valamire reagálok, és megpróbálom humorral elütni.Mert eddig, ha úgy gondoltam, hogy igazam van és a férjem másként látta, akkor úgy robbantunk mind a ketten, hogy volt, hogy napokig nem szóltunk egymáshoz. És ez általában a gyereknevelés vitájában alakult ki vagy amikor tanulnom kellett volna, de nem kaptam semmi segítséget sehonnan. Úgyanis a férjem nem tudja elképzelni, hogy mit lehet csinálni egész nap két gyerek mellett. Hisz itthon vagyok és mindenre kellene, hogy időm legyen, ő viszont egész nap dolgozik, ami igaz is (van, hogy elmegy hajnali 3-kor és haza jön este 7-9 között, de a napi átlag az, hogy reggel 5-kor el, este 7-8 között haza) és ilyenkor ne zaklassam, hogy tudjon pihenni és hagyjam békén olyan hülyeségekkel, hogy tanulnom kellene és úgyan már esetleg fürdesse le mind a két gyereket. stb. Szóval nem kerülöm a konfliktusokat, meg mondom most is a véleményem, de elütöm humorral, poénnal az élét. A gyerekekkel kapcsolatban pedig nem éreztetem, hogy milyen feszült, ideges vagyok mert két nam múlva megyek makroból zh-ni. Nem félreérteni nem velük vagyok feszült, hanem eljutottam arra a pontra, hogy zh ide vagy oda házi munka ide vagy oda amire időm jut, tanulás, takarítás azt megcsinálom, amire nem azon nem idegesítem magam és igenis a gyerekek a fontosabbak nem a vizsga és megpróbálom kiélvezni, hogy velük lehetek, mert gyorsan elrepül ez a pár év és lehet visszamenni dolgozni és akkor már nem lehet bepótolni, ami elmaradt. Hogy én nem csattanok rögtön, nyugodtabb lettem a férjem is másként reagál, ő is, én is jobban érezzük magunkat. És megpróbálok minden szabad időmet (általábqn éjszaka) kihasználni arra, hogy tanuljak, még akkor is ha csak 15-30 percről van szó, sőt újabban már akkor is tudok tanulni ha mellettem zaj van, szól a tévé, rohangál a gyerekem, stb. Régen meg csak csendben tudtam tanulni. Lehet, hogy megint nagyon zavarosra sikeredett, amit írtam, nehéz leírni úgy a gondolatokat, hogy ne lehessen félreérteni. Amúgy az összes osztálytársam, akinek két pici gyereke van, mind ugyanazzal a problémával küzd, amivel én. Mindenki el akar válni (ezért gondoltam én, hogy én mégsem, és ez egy átmeneti állapot, mert furcsa, hogy minden férj ennyire egyformán viselkedik, reagál), de aki már túljutott ezen az időszakon és mondjuk mind a két csemete óvodába jár, tehát nem igényel már annyi gondoskodást, és eddig nem váltak el, ezután már nem is akar. Pedig a padtársam, amíg a két fiú el nem kezdte az óvodát (nem tudott sem tanulni, nem volt segítség) addíg minden alkalommal válni akart és most már nem, sőt már szeretne egy harmadik gyereket is. De ami a lényeg, hogy ha én netalántán mégis szülök mégegyszer, azt csak tanulás nélkül fogom vállalni.
Remélem nem voltam off.
Monika
monazsu

SziasztokKép
Vezso
Nagyon köszönjük a tegnapi talit,nagyon jól éreztük magunkat.Légyszi köszönd meg a nevünkben a férjednek is a lehetőséget,mert a nagy hazameneteli kavarodásban neki külön meg se köszöntük,h ilyen klassz termet tudott nekünk biztosítani.
Nagyon jók a képek,én is fogok még feltenni,csak neki kell állnom kicsinyíteni.Egyébként az én férjem is leste tegnap a babanetet,nagyon várta/várja a képeket!

Zitmi
Vezso mondta,h a lányok is elkapták a betegséget.Gyógyuljatok meg hamar!!!Sok-sok gyógypuszit küldünk!

Timurr
Köszi h betetted a képeket a táblázatba.Maja továbbra is szerelmetes abban a lila sapiban!Kép

Ildi
Nagyon is gondoltunk azokra,akik nem tudtak jönni a talira.Nem csuklottatok lányok??Kép

Vizimanó
Örülök,h ilyen jól sikerült a családi program!Kép

Jövök még ma remélem.
Virág
villes

Ezt a képet muszáj feltennem VincérőlKép Tegnap készült miután hazaértünk a talirólKép
Kép
Virág
villes

Sziasztok!

Szuperek a talis képek!!!

Vezso,
én is köszönöm a hiányzók nevében is, h. ilyen lehetőséget teremtettetek.

Kriszti,
Ti is aranyosak vagytok, örülök, h. jól sikerült a kirándulás!

Monika,
az itteni hozzászólásaimból is kiderült, h. az utolsó hozzászólásoddal párhuzamosan gondolkodom, azonban, ez nem teljesen az, amiről Dorka is írt. Bár sejtem, h. csak tényleg a net-írott szöveg sutasága miatt nem stimmelt az én olvasatom.
Amúgy a Házasságban újra egymásra találni topik nagyjából arról szól, amiről itt írtál. S tényleg "meghülyülnek" a pasik (meg valószínűleg mi nők is) a kisgyerekektől, ill. babáktól.

Szép napot mindenkinek:
vAdri

Ui.: és most már tényleg megígérem, h. nem írok ilyen gyakran, biztos az agyatokra mentem, hiszen offolom a topikot.
Vendég

Sziasztok!!

Vezso!!
A te képeid is nagyon jók, aranyos Rozi a kis farmer szoknyájában...Kép

Patri!
Nagyon szépek vagytok ti is!!!!!!!!!!!!és Bendi, Ákos, Csipet, Vinci,Dóri, Gréti, Martin, Barni ti is...Kép (remélem nem hagytam ki senkit..)

Timurr!
Maja, a huncutszemű már megint tarol a sapkás képével...Kép gyönyörű...Kép

Nálunk megvolt az első, fárasztó éjszaka..Kép Fürtös hajnali 2-kor úgy döntött, hogy ő most ölben szeretne aludni..?.. megszoptattam (máskor utána bealudt..)de most csak feléledt, nézte a világító órát, dumált, simogatta az apja karját, leszorított engem az ágyról....betettem az ágyába, hátha.......áh, nem jöttek az álommanók..Kép elráztam a seggét, de ahogy a kiságyba betettem, ordítás...ezt játszottuk hajnali n5-ig...Kép nem tudom mi lehet a baj, eddig soha ilyen nem volt.....
Vezso!
Írtad, hogy nálatok is volt ilyen, hogy Rozi éjjel nem akart visszaaludni, ugye ez nem mindennapos??? kb. 3 órát aludtam....úgy látszik eddig nagyon elkényeztetett bennünket Fürti..Kép

8 hónaposok szorongása kezdődne..?...az szép....de lehet anyahiánya volt, mert tegnap elmentem 9-kor suliba és fél 4-re értem haza, addig anyukámmal volt...?...
na majd meglátjuk......

mindenkinek jó hétvégét kívánok

próbálok visszaolvasgatni....

üdv.

kingu
cica29

Kingu
Ne aggódj,nálunk is van ilyen néha,h nem alszik vissza,nem lesz általános-legalábbis reménykedjünkKép
Próbálj pihenninapközben,puszi
Virág
villes

vAdri!!!

Szépek a gyerkőcök!!!Édesek így együtt!!! A szoptatós kép nagyon cuki!!!!!!!!!!Kép

Kriszta!
Örvendek, hogy jó volt a kirándulás, tetszik a kép rólatok!!!!!!!!!

Juszti!
Kicsit későn reagálok, nekem is hasonló a véleményem arról a nőről, aki inkább elhallgatta volna mit tett a gyerekével, nemhogy még dicsekedjen vele....szomoru...Kép még az állatok is jobban szeretgetik, féltik, nevelik kicsinyeiket...egy-két anyuka példát vehetne róluk....

na megyek, mert az éjjeli bagoly éhes...Kép

kingu
cica29

Kedves Kingu Kép
Sajnálom az éjszakát KépKép
Nálunk ez elég mindennapos, de azért talán javulgat a helyzet, nem merem elkiabálni. Az, hogy felkel többször is, az még ok, úgy kb 4 hónapos koráig minden gond nélkül viasszaaludt egy kis szopi után, meg én is, néha csak félálomban szoptattam és ezt kiválóan bírtam. Kb 4-4 és fél hónapos korától kezdve nem, szóval nem alszik vissza, csak nagy nehezen, és elég sokszor kb 2-3 órát is fenn van ilyenkor, az éjjel közepén. Ha csak úgy elvan közben, az még jó helyzet, de ha síróska, az a nehéz dió. Többször felébresztette már az egész családot. De, mintha ez ritkább lenne már, pl most éjjel is nagyon szépen aludt, kb 3x kelt és visszaaludt rögtön.
Ez van nálunk. Minden baba más és más, nem törvényszerű, hogy a gyönyörű Kisfürtös is lekopírozná Rozi éjszakai dorbézolásait. Sztem isaludj napközben, amennyit csak bírsz, ahogy Virág írta. És köszi Rozi nevében a dicséretet, annyira tündér az a kis farmerszoknya, olyan pinduri, nem tudtam neki ellenállni a boltban...Kép
Jókai bablevest főzök, ki kér? Jó sok lesz Kép
vezso

Virág!!

Kép erősen jó ez a kép..KépKép
Látom élvezte a talit...Kép

k.
cica29

Sziasztok

Vezso
Koszonjuk szepen a lehetosegetKép, nagyon jo volt, akik nem voltak ott, ok pedig nagyon hianyoztakKép

A kepek nagyon jok lettek, en persze egyet sem csinaltam a sok agyammal pedig, most fel is toltottem direkt...Kép

Gyerekneveles igaz sok tapasztalatom nincs meg, csak amit lattam magam korul es en ugy erzem nem szabad altalanositani mert nagyon fugg a gyerek habitusatol is, neki mi a jo elo pelda erre a hugom neki "kemeny" neveles kellett volna, tehat pontos hatarok meddig mehet el, mit csinalhat meg, es nem engedni neki, hogy a hatarokat kitolja, hanem kovetkezetesen betartani amit mondott az ember az ugy van ha torik ha szakad, ez nem tortent meg, es egy elviselhetetlen kis perszona lett belole,akivel mar nem lehet mit kezdeni, masik pelda az unokatesom, o vilag eleteben szofogado gyerek volt, pesztralta a tesoit szo nelkul, es fiu letere mindenfele szidas nelkul rendet tartott az osszes szekrenyben, jatekai kozott, vele az ember lehetett kicsit engedekenyebb, tehat ezekkel a peldakkal arra akarok kiterni, hogy a gyerek milyensegehez is kell, idomuljon a nevelesformaKép Remelem senkit nem untattam ezzel a kis szofolyammalKép
Vizimano nektek mikor indul a gyerekproject?

Kép
vaktyuk

Timurr meg neked szerettem volna annyit irni, hogy Maja-baba oylen ezen a kepen mint egy Libero-reklam-babaKép Kép Kép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Csak gyorsan néhány mondatot: fantasztikus képeket tettetek föl, biztos vagyok benne, hogy mindenki remekül érezte magát, ez bizony látszikKépKép! Gyönyörű gyerekek, mosolygós mamák, a családjukkal együtt lévő papák, jó hangulat, finom sütemények...ennél többet kívánni sem lehet. Nagyon sajnálom, hogy mi kimaradtunkKépKép!

Köszönöm az érdeklődést, sajnos a lányok valóban elkapták tőlem a betegséget, erre számítani lehetett. A pénteki nap volt nekem a legnehezebb, akkor voltam egyedül, és a legrosszabbul. Estére (péntek)már a lányok is köhécseltek, éjjel aztán 11x keltem a két gyerekhez, talán ha 2 órát aludtam összesen. Viola volt rosszabbul, szegénykém láza szombat estére 38,5 lett (Germicidet kapott, attól lement neki), Virág szerencsére nem lett lázas. Viszont állandóan szívjuk mindkettejük orrát, Viola köhög is, és nyűgösködik, Virág csak icipicit köhög, és ugyanúgy viselkedik, mint egészségesen, de alig eszik, csak szopizik (úgyis az a lényeg most). Violába úgy kellett szombaton minden kortyot beleimádkozni. Mára már ő is jobban van, még igaz alig-alig eszik, de már legalább iszik. A kedve egyébként jó.
Azért csak kilábalunk ebből a nyavajából hamarosan...
Én a minimál-alvás ellenére egész jól voltam szombaton, ma viszont hullaként ébredtem, mert szörnyűségeket álmodtam (hajnalban ébren voltam 3 órát a gyerekekkel, egyébként most aludtam). Lázam csak pénteken volt, ma már csupán orrfújás van. Az a legrosszabb, hogy semminek nem érzem az ízét/illatát.
Anyukám aranyos volt, főzött rengeteg ételt, az öcsémmel elküldte Budakalászról, így nem kell főznöm, van ebéd.
Igyekszem még jelentkezni később is, ha tudok.

Ja, Vezso, a nagylányaid csuda csinos ruhákban voltak, és gyönyörűek!

Patri, a lányod nagyon-nagyon szép!

Sziasztok, sok puszi (de csak így a neten keresztül, hogy el ne kapjatok tőlem semmitKép )

Zitmi
zitmi

Sziasztok Lányok!

Olyan izgatott lettem ahogy megnéztem a talis képeket!!! nagyon jó lett volna ott lenni. Azért is mérgelődök mert csak ma utazunk le Békésccabára és tegnap elmehettünk volna. Kép bár rengeteget dolgoztam: ablakpucolás, függöny mosás-vasalás + vásárlás+ házimunka. De sokkal jobb lett volna köztetek. Ahogy néztem a képeket ez jött ki belőlem: Vágyódom közétekKép

NAgyon gyönyörűek a csemeték. Vincétőkl kész vagyok a kócos képenKép

Köszi a hozzászólásokat az izzadós témámhoz Kép akkor megnyugodtam hogy nem vagyok hormonzavaros és ez ösztönös . azért elmúlhatna Kép

Zitmi : örülök hogy jobban vagy. Rossz lesz 3 napig hogy nem olvashatlak titeket. csak szerdán "találkozunk". addig is vigyázzatok magatokra és sétáljatok nagyokat ebben a szép napsütésben.

puszilunk Titeket:
Kép
Juszti és Boldizsár
ui: a pattanásaimat direkt nem szedtem le photoshoppal , pedig gondolkoztam rajta Kép de hát ez vagyok én.

és egy szép idézet mára egy hűtőmágnesemről:
Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Millió bocsánat mindekitől, tegnap mégsem tudutnk elmenni :-(KépKép

Annyira bánt és olyan szomorú vagyok, hogy nagyon. Sajnos nálunk a robban a családi vita, az öcsémék is bekevertek, így nem tudtunk elmenni. Pedig annyira készültünk, már 8-kor felkeltünk, meg minden. Nagyon mérges vagyok a világra!
Minden esetre látom, hogy jól sikerült a buli, és örülök, hogy jól éreztétek magatokat. A legközelebbit semmiféleképpen!!! nem hagyjuk ki! Ígérem!

Betegek, jobban vagytok: Zitmi, Delfinke?

Nekünk még a kocsink is bedöglött, közölték, hogy nem aggódjuk, potom 100-150ezerből megcsinálják, úgyhogy nem kell mindjárt kétségbe eskünk. Köszi.
Este még írok.
Puszi mindenkiek
Dóri&BlankaKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Köszönjük mi is, hogy részt vehettünk a tegnapi találkozón és megismerhettünk benneteket! Sajnáljuk, hogy nem tudott mindenki ott lenni! Mi nagyon jól éreztük magunkat!
Férjemnek nagyon ízlett a répatorta!
Teszek fel én is pár képet!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
berkiadri

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy megint hozzátok jövök tanácsért!

Lányok!
Nem tudom, hogy megint mi van, de Erhard nem alszik csak bömböl. Nov 6-án leszünk 2 hónaposak.
Egész nap a cicimen lógna, csak ott nyugszik meg
Nem tudok enni, inni, WC-re menni.
Most is üvölt.
Valakinek valami jó tanácsa van?
Este annyira felidegesített, hogy a vitamin helyett véletlenül a szájpenész elleni szert öntöttem bele a cumisüvegbe
120ml ment a csapba
Na akkor még idegesebb lettem. Szinte az üres ciciből evett, de az is megnyugtatta.
A cumit utálja. Öklendezik tőle.
Persze jól túleszi magát és bukik is.
Lehet, hogy megint egy növekedési ugrása van?
Vagy kevés a tejem? Vagy nincs elég tápértéke?

Annyira ideges vagyokKép
Help!!!

Sziasztok!
Angelani
(aki 3 napja éhezik)

Kép
angelani

Látom, jönnek az új képekKépKépKép!

Ildi,
hogy van Marcipán? Jelentkezz!

Dóri,
sajnálom, hogy ennyi gondotok van mostanábanKép. Nem kérdeztek meg egy másik autószerelőt is? Hátha kedvezőbb árat mondana.

Vízimanó,
Jó volt olvasni, milyen jól éreztétek magatokat SzombathelyenKép. Örülök, hogy Ákosnak hamarosan lesz kistestvéreKépKépKép!

Virág,
Vince mint egy mini Einstein, annyira égnek áll a hajaKép!

Juszti,
helyesek vagytok!

Kingu,
mikor végzel a suliban? Nagyon kedves anyukádtól, hogy ennyit foglalkozik Botival! Már más is írta, de szerintem is olyan jókedvű hozzászólásaid vannak, biztos nagyon optimista ember vagyKép!

Nebula,
szépek vagytok a New York-i képen! Micsoda poncsója van Flórának!

Most alszanak a kis betegek. A férjem nagyon sokat segített, mióta betegek lettünk a lányokkal. Szívja az orrukat, elküld engem aludni, eteti, pelenkázza, fürdeti, altatja őket, játszik velük. Ma az ügyeletes patikába is elment Violának lándzsás útifű szirupért. Jaj, csak meggyógyuljanak! És a férjem ne kapja el!

Zitmi
zitmi

Sziasztok!

Ugy sajnalom, hogy nem tudtunk tegnap menni a talalkozora. De kedvenc ferjem, nekem jot akart es szervezkedett, igy egyik legjobb baratomekhoz mentunk babanezobe, mert megszuletett ott is 6 hete a masodik kislany.

De kar volt hogy mentunk, mert kicsit kifordultam magambol. (annyira faradt vagyok mostanaban, es mindig beszolos hangulatban vagyok, hogy mar magam elott is ciki) A srac kb 10 eve a legjobb haverom, es most megszuletett a masodik kislanya, nem tudott kivenni szabit, es a felesege panaszkodott. PErsze elojott belolem, hgoy micsoda disznosag, hogy nem vesz ki szabit. Mondtam a magamet, a prioritasokrol meg minden, tokre nem vettem eszre, hogy az egesz helyzet eszmeletlen kinos. Kiderult, hogy a feleseg is allandoan panaszkodik, es a hazassagunk nincs is emiatt a legjobb formaban, en meg meg ra is rakok a tuzre. Raadasul a legjobb haverom tolem varta volna, hogy nyugtatgatom a feleseget, mert ugyebar az en ferjem is sokat dolgozik.
Ferjem nem gyozott bokan rugdosni, de en meg csak mondtam a magamet. Annyira rosszul erzem magam.

Nem vagyok en ilyen harpia.. (csak neha)

Remelem nem tettem tonkre a baratsagunkat.

Ma viszont ferjem hagyott aludni (ugyebar azt a plusz orat is megkaptam) vegre kialudtam magam. Ferjem szerint kicsereltek.

Szoval most jo kedvem van.

Nem tudom tegnap mi jott ram..
Nektek is van neha ilyen?

Fenykepek szuperek. Gyerekek nagyon edesek.....

na megyek, mert idekuszott egy kis nyoszorgo mano.

udv, BJ
babjag

Szia Angelani!

Martin nov. 7-én lesz 3 hónapos és kb 1 hónapja hasonlóan viselkedett, mint Erhard. Nekünk azt mondta a dokinénink, hogy a hasa fáj és azért lenne mindig cicin, de mivel a tej meg jön állandóan, ezért túleszi magát. Ami megint csak fokozza a hasfájást. Ez egy körforgás. Mi kaptunk egy kúpot, amitől 1 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok. Azóta legalábbis nem volt ilyen!
Remélem tudtam segíteni!
berkiadri

Sziasztok!

Berkiadri!
Nagyon köszi!
Bár eddig Erhard nem volt hasfájós. Nem is huzogatja a lábát sem csak sír. Persze ha felveszem, akkor egy kicsit nyugodtabb, de csak a cicin nyugszik meg.
Azért holnap felhívom a dokit.

Még egyszer Köszönöm!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Képzeljétek, ma mégis találkoztunk Beáékkal(Jégvirág).
Felhívott,beszélgettünk és mondta hogy az Árkádban vannak.Mi is ott voltunk keresztelőruhát venni; és találkoztunk.
Kép
Úgyhogy Marcipán mégiscsak találkozott aszonnyal!
Kép
Tökre örültem nekik! Kép

Ildi

delfinke

Helló!

nagyon jó képeket tettetek fel, akik nem voltak pedig nagyon hiányoztak, olyan jó lenne egyszer egy olyan tali, ahol mindenki ott van. Kép

Én béna módon nem feliratoztam a képeket. Kép De a többi alapján remélem felismeritek a rajta lévőket.

Vezso

Az a kép tényleg nagyon jó Bendiről. Kép Te készítetted, vagy a lányod?

Amúgy a többi apuka is sármos. Kép férjecském kommentárja egyébként ehhez a dologhoz, épp Bendivel beszélgetett:

"hallod Bendi azt írják a babaneten, hogy az apu sármos, biztos azt akarták írni, hogy sáros, csak elírták, hihi" Kép Kép Kép

Virág

Ez a kép, tuti Vincéről, férjemnek is nagyon tetszett. Kép

Patri

Én is akartam mondani, hogy nagyon szép a nagylányod. Kép

Na megyek, mert Bendi nyűgi, férjecském meg durmol, úgyhogy nekem kell Bendit szórakoztatni. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz

A képet én készítettem Kép, de Zsófi képeiből is tettem fel, jól fényképez, meg sokat is, volt miből válogatni (úgy 80 kép, és egy csomó video is). És nem sáros, hanem sármos Kép. Bár, azt megjegyzem, hogy Zsófi lányom kiakadt ezen a mondaton: "Mami, ezt most azonnal töröld ki! A papit akkor nem is szereted?!" és fel volt teljesen háborodva. Kép
Megyek babát fürdetni Kép
Vezso
vezso

Helló mindenkinek!Kép

Tényleg szuperek a képek. Egytől egyig. Kár hogy nem lehettünk ott, úgy irigykedünk! Tényleg, most végeredményképpen hanyan voltatok a találkozón?

Bagjag
Fel a fejjel. Pihenjél amennyit tudsz, és bizos, hogy más szinben fogod látni a világot. Ne aggódj, ha ez téged megnyugtat, akkor én is szoktam ilyen beszólogatós hangulatban lenni. De nálam ez a kimerültségtől van.KépKépKépKép

Virág

Ez a kép szenzációs a kis Vincéről!Kép

Nebula

Nagyon helyesek vagytok azon aképen, amit felraktál. Tiszta Amerika!Kép
Véletlenül nem 2001 szeptembert akartál írni, hogy jártatok New Yorkban? Ha nem, akkor én értettem félre valamit.

Delfinke
Ezek szerint már meggyógyult a topik masszőre? Találtatok keresztelőruhát? Mi annkidején (3 hete) nagyon sok helyen járzunk, mire végre valahára kaptunk egy normális elegáns ruhát a fél éves gyerekre.

Vezso

Szerintem is sármos Ruz férje. Olyan SörRobis nem?Kép

Üdv nektek!
SzilviKép
hüpi

Hüpi!

Szerencsére találtunk, de mi is 3hete rohangálunk.Sehol nem volt 80-86-os méret.
Majd holnap rakok fel képet a ruháról, most töltöm a fényképezőgépet!
Kép

Lányok!
Nektek nincs kedvetek néhanapján csak úgy gyerkőc nélkül összefutni?
Én néha annyira vágyom már rá, hogy kicsit kikapcsolódjak, beüljek valahova és beszélgessek!De hát egyedül nem megy; és hát ugyebár a barátnőm sincs már!
Kép
Csak egy ötlet,de hátha valaki támogat!
Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok

Ildi en tamogatom, nekem kell neha, hogy mano nelkul elmehessek, nem tudom ki hogy van vele.
Babjag en is hisztis harpia vagyok a faradtsagtol, mar mondtam is a paromnak az elso 10 percben ebredes utan amit mondok ne vegye figyelembe mert az a napi csucsom hulyesegbenKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Tényleg tök jó lehetett a találkozóKép

Ildi,
én szívesen mennék, de nem hiszem, hogy sikerülni fog megfelelő emberre bíznom ÁkostKép

Zitmi,
remélem jobban vagytok, és a lányok is meggyógyulnak minél előbb.Kép Én még nem kászálódtam ki rendesen a nyavalyából, még folyik az orrom, és köhögök is néha.Kép Remélem neked több szerencséd lesz.Kép

Juszti,
én is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült találkozni a többiekkel.Kép

Virág,
Vinciről ez díjnyertes fotóKép

Ákos ma teljesen megdöbbentett. A Metroban voltunk vásárolni, és nyűgi volt, apája kézben vitte. Erre a kistörp elkezdett cuppogni az emberekre. Azok meg mind beszéltek hozzá.Kép Persze nekünk nem akar cuppogni. Csak idegeneknekKép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyuk,
gyereknevelésben amit írtál azzal 1000%-ig egyetértek, mert minden személy más és más, és a szülőnek arra is figyelnie kell, hogy felismerje milyen az ő gyereke.Kép

Babjag,
reggel az első korty kávé feltankolásáig a férjem csak mosolyog rám. Én isKép
Mi lenne, ha beszélnél barátoddal, hogy mit hogyan, és miért mondtál?Kép

Kép

Kép
vizimano

Szia Szilvi,
én írtam, h. 2001 augusztusában voltam NY-ban, egy hónappal a szörnyűség előttKép. S bár csak 40 percet - buszra vártam - tudtam sétálni, így is lenyűgöző volt.

Babjag,
jobb az a barát, amelyik nem képmutató. Valószínű, h. fáradt vagy. Pihenj sztem is.

Vezso,
ZsófiKép, de édes!

Zitmi, gyógyuljatok meg minél előbb!!
Honnan a szeretet Németh László iránt? Mit szeretsz tőle leginkább? És milyen tájékozott vagy!

Juszti,
ez megint nagyon édes fotó!!!!

Vaktyúk,
igen én is írtam ezt is - csak asszem nagyon "tömény" voltam, h. a módszer helyett az a fontos ki csinálja (könyvből nem lehet megtanulni, max. csak csiszolni ilyen dolgokat), és hogy kinek.
Ua. a dolog egyikből ezt, a másikból mást vált ki...

Kingu,
kitartást!
Nati is most sokszor ébred, már azt is kipróbáltam, h. még egy esti kajálást is beiktattam, de így is többször szopizik.
Én is tanácstalan vagyok...

A nő, aki sírni hagyta a gyerekét, tényleg szánalmasabb, mint a legtöbb állat. Azért vigyázat, kit választunk példának az állatvilágból!Kép (Úgy tudom, pl. az oroszlán - a , ha jól tévedek, a hím - megeszi a kölykeit, ha nincs más kaja.)

Virág,
Vince is kis huncut!

Nem tudom elvonni magamat a nettőlKép, bocsánat.

vAdri
Vendég

Mindenki füröszt-altat? Vagy kihalt tőlem a topik? Elköltöztetek?

Vízimanó,
Te is gyógyulj meg!
(Te írtad, h. megbüntetett a rendőr, de költse gyógyszerre? Még ma is kuncogtam rajta.Kép)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?