Új privát üzeneted érkezett!

Talival kapcsolatban: Egész héten nem volt hangom, most valami brutál köptetőt és köhögéscsillapítót szedek. Remélem holnapra enyhül a dolog, nagyon jó lenne menni, de nem akarom teleköhögni a helységet. Egyébként tök jól vagyok, ezen a szörnyű köhögésen kívűl semmi bajom.
Holnap helyzetjelentekKép

Rit! A gyerekeknél nagyon jól működnek ezek a dolgok. Barátnőm kislánya megmondta, hogy neki hugija lesz, és az lett. A szülés közeledtét is megérzik a gyerekek, nagyon sokan mesélték, hogy sokkal anyásabb lesz a nagytesó. Nálunk is így volt.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Tali

Persze hogy igenyes a hely, csak nem gondoljatok, hogy valami igenytelen helyet ajanlottam volna?KépKépKép

Csics

Kulonteremben leszunk, vagyis ha mi nem bagozunk nincs fust.KépAmugy Lehet, hogy szombat este cigiszagon kellene atmenni a kulonteremig, de mi szombat delutan 2 es 7 kozt leszunk ott, valszeg akkor meg pangas van.

Magdi,Gumicukor

Hajra, gyorsan meggyogyulni!!!!Kép

Gumicukor

Szakemberek.KépNekem is volt mar dolgom nehany hasonloval a felujitasok soran, szornyen idegesitoek. Azok meg kulonosen, akik meg okoskodnak is. A kedvenceim meg azok, akik ugy beszelnek velem, mintha karalabe szintu lenne az IQ-m, csak azert, mert latja hogy "haztartasbeli" vagyok.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicuki
Nem semmi a kálváriátok a szerelökkel - hát én megörültem volna tölük. Na nálunk tegnap elkezdték a gázcsövek leszállítássát a házba. pERSZE nem sikerült a ház elött parkolniuk, lepakolták kicsit arrébb a csöveket - ez irtó sok 6 m-es darab. Ekkor jöttem én, és mivel épp volt üres parkoló, beálltam az ajtó elé. Hát ott vagyok a kocsi mellett, jön egyik emberünk fordul a hosszú csövel és bumm neki a kocsinak. Jó, csak a tetöcsomagtarto-tartó mqa borításu sín, de akkor is!! Mondtam is neki, hogy figyelek ám, az erkélyem ott fenn, ha legközelebb ilyet látok repül ám a virágcserép - jót röhögött, de megígérte, hogy figyelni fog.

Magdi
Hát nálunk is azt monja, hogy kiscsaj.... apa meg azt rendelt, úgyhogy pocaklakónak jól össze kell szednie magát. Azért próbáltam Dodinak elmagyarázni, hogy ez nem egészen így müxik, azért ám lehet, hogy kiffiú lesz - akkor visszacseréljük - mondta Kép

Na, tényleg leléptem, még annyit, hogy néztem a Brio vonatokat, tényleg olyanok, mint a tescos, és tök sok érdekesség is van hozzájuk Pl. vonatvisszafordító sín, v. olyan, hogy amire rámegy, akkor dudál a vonat... szóval valszeg kombinálva kell venni öket, hogy a sima sineket inkább tecsobol, úgy árban jobban kijövünk. Viszont az eichorn-ról nem találtam semmit, Gumicuki, tudsz linket küldeni????

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali

Ime a hely, ahol a tali lesz:

http://www.champs.hu

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Rit
megvan szabva az oviban hogy mikor hozák az enni valot és mikor jönek a tányérokért nálunk inkább az lehet hogy nem birnak 25 kiscsoportosal fökép a lasubb gyerekek vagy azokal akiknek több segitség kéne vagy több türelem .

Lányok
én is köhögök nagyon Kép

Nyuszi
nekem már 6 óra is este föképp hogy hatkor esteledik Kép .

pusz csics
csics

Én már "csak" köhögök, de viszonylag diszkréten, inkább csak ha sokat mesélek, meg ha lefeküdnék végre...
parazita

Nyuszi!
Ha van olyan újság azok között, amik nem kellenek neked, szerintem hozd el délután, és akkor nem kell annyit visszaküldeni postán. Majd én is viszek még mintákat, hátha megtetszik valamelyik.

A férjem elment egyik munkatársának segíteni költözni. Remélem, hazaér addigra, mikor indulnom kell. A lelkére kötöttem, hogy idöben érjen haza, de nem tudom, képes lesz-e rá...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Mára sokkal jobban vagyok, igaz még köhögök, de nem vészes annyira. Legalábbis most jól vagyok. Remélem állandósul a helyzet és akkor megyek!!!!
Azt nem ígérem, hogy pontos leszek, de igyekszem. Még egy csomó dolgom van, ráadásul reggel 1 órát elsz.rakodtam, kiöntött a mosógép (én voltam a bénaKép), tenger lett a fürdőszobában. Pont azt az időt vesztegettem el, amit hajmossással akartam tölteniKép

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok Lányok!

Reggel elkiabáltam a dolgot. Egyszerűen minden mondat után rámtör egy köhögőgörcs. Nagyon sajnálom, de inkább most kihagyom a bulit.
Mindenkinek jó szórakozást.
Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Lányok!

Teljesen ki vagyok bukva Kép. Ma kötötték be a csatornánkat, és kiderült, hogy a kádból valami miatt nem folyik le a víz a csatornába. De a padlóösszefolyón sem jön fel, csak valami minimális mennyiség ahhoz képest, ami lemet. Valószínüleg lehet egy dugulás a rendszerben, de a nagyobb gond az, hogy valószínüleg szétcsúszott a lefolyócsö a ház alatt KépKépKépKép. Leengedtünk vagy 50 liter vizet, a csatornában egy csepp sem jelent meg, és vissza is csak 1-1,5 liter jött. A többi majdnem 50 meg elfolyt valahová, csak azt nem tudjuk, hová... Ha tényleg ez a baj, akkor szét kell verni az egész fürdöszobánkat a talajszintig, hogy meg tudják találni a bajt. Azért bízom abbam, hogy "csak" dugulás (De mitöl lenne, még sosem használtuk??????). Délután elmegy a férjem valami csögörényért, aztán azzal mahinálnak valamit, hátha sikerül megoldani a gondot. Ha esetleg tényleg szét kell verni az egészet, akkor valószínüleg ölni fogok! Majd látogassatok szorgalmasan a dutyiban...

Megyek, etetni kell, aztán készülödök.

Panda

panda
Halásztelek

Én megyek! Remélem lesz ott vki 14 óra körül mert anyóst már 1-re idehívtam és indulok!
bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok csajok!
Én nem tartozom közétek, mert az én Somi manóm 2002. áprilisi, de majdnem. Azért írok, mert van néhány mesém, amit az enyéim is imádnak, és nem mindenütt lehet őket kapni. Ha szeretnétek belőle, szóljatok! Nem a pénzért árulom, hanem mert szerintem igényesebbek, mint sok bolti társuk.
Ja, mindegyik új, bontatlan VHS. Valamelyik van DVD-is.
Jó babázást, és bocs az off topicért!
Mia

A lista:
Frakk
Dörmögőék kalandjai
Dörmögőék újabb kalandjai
Dörmögőék legújabb kalandjai
Vizipók csodapók
Mátyás az igazságos
A kiskakas gyémánt félkrajcárja
A nagy Ho-Ho-Ho horgász
Idő urai
Futrinka utca
Kukori és kotkoda
Lúdas Matyi
Macskafogó
Mazsola
Mesék Mátyás királyról
Rémusz bácsi
Süsü
Mirr-murr
János Vitéz
Piros alma szép meséi
Hugó a víziló
Pityke őrmester
Kiváncsi Fáncsi
Magyar népmesék sorozat meséi

Néhány kivétellel 1000 Ft/db.
mia

Sziasztok

Mint érzékelhettétek mi sem megyünk a talira. Levi a bronho-waxom ellenére hétfő óta megint beteg, apjával voltak itthon én pedig melóztam.

Manó
nem hiszem hogy az oltás kavart be nektek a magas lázba, Levinek is hétfőn amikor hazajöttem a melóból 38,6-os láza volt, úgy vittem dokihoz, mire visszajöttünk addigra 38,9-re felment és nem lehetett levinni csak fürdővel. Másnap már csak hőemelkedése volt utána pedig már csak takony és köhögés.

Panda
Remélem sikerül kideríteni hova folyik a víz!

Rit
Levi is imádja a favonatot, van hogy órákig eltoligálja őket és variál a sinekkel hogy hogy építse meg őket.

Jó talizást mindenkinek, majd írjátok meg hogy milyen volt. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Tali jo voltKépKépJokat ettunk + beszelgettunk.Remelem legkozelebb tobben leszunk mint 7-nKépKép

Rit
Nalunk az tologatos az Tesco vonat,aaz elemes meg Tommy de Amerikabol van,viszont nagysagrendekkel olcsobb mint itthon a hasonlokKép
Hat Alex mar fel eve mondja hogy jon a teso funek- fanak,ugyhogy erre nem alapozunkKép
Jo beszoktatastKép
Hat teso ugyben nektek egy belevalo fiu dukalna hogy apa extrem sportjait tudja folytatniKép

Csics
Hat az oviban azert ezek mar elvarasok,bar a popotorles talan meg nem.Nalunk amugy megy mar az is,es nagyon soxor jol csinaljaKép

Gumicukor
Sajnalom hogy nem jott ossze a konyha.Ugye Ti talaltok az asztalost???Szerintem reklamaled meg a szamlat es csak resz osszeget fizess.
En megneztem jopar munkajukat mielott megrendeltem volna a mi konyhankat az elozo lakasba.Aztan persze mar ide is O jottKép

Magdi
Jobbulast nekedKép

Forti
Levinek is jobbulastKép

Panda
Szegeny ti ezzel a lefolyo dologgal.

Judy
Gergonek nagyon boldog szulinapot kivanunkKépKépKépKépRemelm jol nagyiztok a hetvegenKép

Mindenkinek szep hosszuhetveges napokatKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
A folytatni szandekos voltKépKép

Kép
Kép
kataa

Hali

Buli jo volt, en nagyon jot dumcsiztam. Tenyleg kar, hogy sokan nem tudtak eljonni, remeljuk legkozelebb sikerul. Igy eleg csaladias volt a hangulat, de tulajdonkeppen az sem baj.Kép
Felmerult, hogy igeny lenne rendszeresiteni az effajta torpek nelkuli talit, merthat anyanak ez az igazi kimeno ugyeKép, ugyhogy javaslom legyen legalabb negyedevente ilyen ...de lehet gyakrabban is... na, mit szoltok? Csak valszeg ugyanabban az idopontban kene mindig, hogy lehessen vele elore tervezni. Pl. minden honap 3. vasarnapja, vagy minden negyedev elso vasarnapja, vagy ilyesmi. A helyszint meg valtoztathatjuk, hogy ne legyen unalmas.Kép

APa nagyon ugyesen elvolt a haramiakkal, ugyhogy en keszenallok...

Beszti

Na, hogy debutalt a parod?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Ahogy látjátok én sem voltam ott számtalan ok miatt 2 közülük hogy irtora köhögök amit csak köhögés csilapitokal tudok kordában tartani Kép másik hogy imike elaludt igy lötek az indulásnak .

Nyuszika
felölem lehet csak egy kérésem van ne tul drága helyen legyen mert akor nem tudok elmeni és ne hónap végén legyen mikor inkább kajára költök mint szórakozásra .

Lányok szervez valaki idén mikulás bulit ?

Pusz csics
csics

Csics

Jobbulast!
Megbeszeljuk mindig a helyszint, lehet mindig mashol, hogy mindenkinek jo legyen. A legolcsobb, ha valamelyikonknel tartjuk, csak az meg esetleg azoknak kenyelmetlenebb, akik nem tudnak autoval menni es az illeto nem kozponti helyen lakik. De ez mondjuk megoldhato, ha fuvarozzuk egymast. En szivesen bevallalom akar a helyszint is, ha megfelel mindenkinek legfeljebb kipakoljuk a nappalibol az osszes butort arra az idore...Kép
De elobb idopontban kene megegyezni. Javaslatok???

Egy kis feeling:Kép

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Jól.Kép Ugyan du. elmentek itthonról, és egy kis káosz maradt. De én meg vásárolni mentem még, úgyhogy 2 órával ki is tolódott a hazaérésem (így is beszéltük meg előre).

Időpont: ha hétvégén van, akkor szerintem a havi az túl gyakori. Én ugyan hétköznap itthon vagyok, de a családi események nálunk is hétvégére esnek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti

A havi talan tenyleg tul gyakori, foleg mikor enyem parom sokat utazik, mert akkor csak hetvegen latjuk. Akkor lehetne negyedeves.
A tali utan en az Auchan jatszohazaban talalkoztam a csaladdal, de apa vasarolt be, aztan meg gyorsan kajaltunk egyet. Jo keson is ertunk haza.Kép

Mikibuli

Talan az iden egy hettel 6.-a elott vagy utan kellene megtartani, akar hetvegen is, mert tavaly is lecsusztunk a vallalati bulikrol a babanetes kedveert. Az mindig a 6.-ai het penteken van a legtobb helyen.
Meg ajandekotletek is kellenek, mert azt meg be is kell ugye szerezni. Nevcimkek valszeg az iden mar nem kellenek... vagy igen?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Én is jól éreztem magam Kép. Kicsit csodálkoztak itthon, hogy milyen korán hazaértem Kép, de addigra már megjárták a játszóteret, épp otthon játszottak. A férjem az esti fektetési ceremóniát is magára vállalta, úgyhogy hej, de jó volt nekem Kép. Igaz, 1/2 11-kor ébresztettem, hogy ideje fürdeni menni, de ez mindegy. Söt, hogy igazán jó legyen nekem, most elmentek hármasban vásárolni az Auchanba, nekem csak listát kellett írnom. Szerencsére vásárlás terén nagyon megbízható a férjem, így nem kell attól tartanom, hogy teljesen más dolgokkal fognak hazatérni, mint amit szerettem volna.

Kataa!
Szerencsére kiderült, hogy hová folyik el a vizünk. Mikor a férjem és apósom ásták ki a csatorna helyét, nem tudtkák egy nap alatt befejezni, csak letakarták. És aztán teljesen elfelejtették, hogy nem egy, hanem két csatorna vezet ki a házunkból, az egyik a wc-konyha-emelet csöve (ezt kiásták), a másik meg a fürdöszobáé (ezt elfelejtették). És így kötöttek minket rá a csatornára tegnap... De ez a legkönnyebben megoldható probléma, mert csak ki kell ásni, és egy picit megtoldani a mostani csövet.

Idöpont
Nekem a vasárnapok nem jók, de ha lehetne, hogy egyszer szombaton, egyszer vasárnap...

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi!
Elküldöm postán azokat a mintákat, amiket tegnap elfelejtettem elvinni. Van még 1-2 Foltvarázsom, amkiet nem küldtem el elözöleg, megnéznéd, hogy neked megvannak-e, hogy ne kelljen potyára feladnom?
Ezek vannak még: 2005. október, 2005. augusztus, 2005. január, 2004. szeptember.
Van még 3 pici készlet, azoknak a mintáit elküldöm. Egy sorozat részei.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Nyuszi
december 3. vagy 10 lene jobb a társaságnak ezek az idöpontok esnek a mikuláshoz legközelebb mert idén 6. mikulás napja az keddre esik .nekem az is jo ha nálad tartjuk majd apa kivisz autoval .Kép

Ajándékötletek
játék vagy csoki ajándékokra gondoltatok ? vagy esetleg mindkettö ?

Pusz csics
csics

Télapóbuli

Tényleg Nyuszi nem lehetne nálatok?? Kép Kép

Az ajándék beszerzését szívesen bevállalom. Támogatom az eddigi szokásunkat, játék+gyümi. Pl. 1000,- Ft / fő

Forti

Kép
Kép
forti

Panda

Nagyon koszi a mintakat, az ujsagok megvannak. Majd en is kuldok nehany leszamolhato mintat, vettem is par keszletet. El is felejtettem meselni a talin, hogy a karacsonyi ujsagbol ki is varrtam az egyik fenyoagas-gyertyas mintat, kepilapot fabrikaltam, megprobalom feltenni:

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Jó volt a tali! Lesz Mikulás????

OFF: Tudok egy jó állást, ha valakit érdekel. Egy ismerősöm autólízing-cégébe kellene valaki, aki jól tud németül, van jogsija, és nagyon pontos, rendszerezett. Adminisztratív jellegű munka. Ha valakit érdekel, vagy tud valaki alkalmas jelöltet, az írjon priviben: ehoppan@gmail.com

Zita
parazita

Nyuszi
gyönyörü a képeslapod hogy neked mikre van energiád Kép

Forti
jó ötlet a játék +gyümi de nálunk alapbol 2 miki csomag kéne mert ugye 2 fiam van Kép

Pusz csics
csics

Hali

Ajandek

Szerintem is jatek+ pl. banan lehetne. A jatek meg lehetne pl. lanyoknak apro baba, fiuknak meg valami speci auto.(pl a Viking Toysnak lattam egy standjat a Coraban, amiben mindenfele meretben es szinben voltak mindenfele autok. Nagyon jo minosegu es nem draga.A legolcsobb 350 penz (ebbol vettem is mindjart 4-etKépvolt a legdragabbra nem emlekszem) Vagy autobol es bababol mar mindenkinek van egy zsakkal....?Kép

Csics

Koszi a dicseretet. Egy ilyen pici mintat kivarrni csak nehany ora...persze mivel egyben soha nincs nehany oram, ezert 3 nap lett belole, de az sem olyan sok.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Nekunk nagyon jol telik a hetvege.Vasarnap anyueknal voltunk es Alex ott is maradt,kedd reggel hozzak haza,mert lementek a ket torpevel a Balatonra,amit a fiuk nagyonelveznekKép
Mi apaval meg Becsben voltunk egy kis shoppingon,mar elore a karacsonyra,bar tomeg ott mar most is volt.
Olyan jo kis cuccokat vettem megint Alexnak hogy mar az megerteKépKép

Nyuszika
En is benne vagyok a rendszeres taliban,akar ugyis hogy mindg masnal tartjuk,es akkor a hazigazda apa meg jatszohazazik a gyerkoccelKépEn is vallalok egy vendegfogadast,persze telen amikor ugyis hideg van jo lesz a meleg lakasban isKép
Mikibuli kene ahogy beszeltuk is csak jo helyszin kene.A Mikkamakkahoz mit szoltok .Vagz esetleg a Sugarban nzilot is megnezhetne valaki arra lakoKép
Tenyleg lehetne szombati nap es akkor nem kavar be senki ceges partyjaba.Nekujn is lesz az iden kettKépAz egyiket en szervezem(apa szerint ez nem meglepoKép )
A keped nagyon tutiKép
Ajandeknak tavaly is felmerult az auto es baba de leszavaztuk.
Lehetne estleg aranyos kepes konyv is,az meg nem voltKép

Panda
Na akkor ez a viz is megoldodottKép

Na tovabbi szep holnapotKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

JA volt mar konyv ,az elso most jutott eszembeKép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Végre én is eljutok ide Kép
Dögrovás van, mindenki beteg a vírusgazda apa kivételével. Köhögés, torokfájás, láz. Katasztrófa Kép Szegény Szilcsinek a mandulája megint nagyon csúnya, úgyhogy lehet hogy mandulakivétel lesz, nem ovikezdés. Jövő héten kezdenénk hétfőn, de majd meglátjuk szerdán, dokinéni mit mond. Már legutóbb is műtéttel fenyegettek minket, annyira sűrűn beteg. KépKép

Én haladok a nagytakarítással, csak lázasan kicsit nehezebb. Ma jól össze is vesztem apával, mert míg én takarítottam, ő aludt 5 órát nappal. Persze gyerekek addig szétszedték a konyhát KépKép

Mikibuli jó ötlet, mi biztosan megyünk. Ajándék??? Játék + gyümi az jó Kép Időponthoz alkalmazkodunk Kép

Panda: nem semmi ez a vizes stori. Azért jó, hogy így megoldódott. Apa már itt kombinált (mikor meséltem neki), hogy hogy lehetne másként megoldani, mint szétverni mindent Kép

Nyuszi
Nagyon jó ez a kép, ügyes vagy Kép

Na megyek, mert Szilcsi még pörög, Tomi meg fél óra alatt kelt 4x.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!
Nálunk is gyorsan telik a hosszú hétvége. Szerencsére sokmindent tudok csinálni, mert apa gyakorlatilag teljesen leveszi a gyerekek "gondját" a vállamról, egész nap velük játszik. Most is sétálni mentek, én meg ide tudok ülni egy kicsit, amíg az ebéd fö Kép.

Nyuszi!
Akkor a készletek mennek. Midegyiket a maradék fonalakkal együtt küldöm, mert nincs mindhez (föleg a pasztelles Lanarté-hoz) odaírva a fonalak kódszáma. Így meg el tusz menni a fonallal, és kiválasztog, hogy melyik az. Csak sajna, így sokal bonyolultabb, mint kódszám alapján Kép. Elküldöm a Lanarte katalógust is, mert az egyik készletnek eltünt a színes képe, így meg tudod nézni, milyen, ha készen van. Ezek általában kicsi készletek (10x12 cm), tehát ha van egy kis idöd (tudom, hogy nincs Kép), esetleg karácsonyra el is készülnek. Van mégegy karácsonyi újságom, Diana különszám, tavalyi, azt is küldöm, jó?

Ajándék
Tölem lehet autó, Ádámnak abból sosem elég Kép.

Megkérdeztük töle, hogy mit kér karácsonyra, és a következöket sorolta: autó, busz, HÉV, vonat, villamos, metró (Kép). Tehát mindegy, csak jármü legyenKép.
Noémi ezzel szemben felsorolta a létezö összes Barbie-formációt...

Kataa!
Kiruccanás... Hej, de jó nektek! Mi egyetlen napra sem tudtunk elszakadni a csemetéktöl, mert anyukám Pécsen van a tesóméknál, a férjem szülei meg vidékre utaztak a halottak napja miatt. De ennek is van elönye: így sokat tudunk együtt játszani, amire egyébként a hétköznapokban nem sok idö jut.

Nyuszi!
Szép nagyon a képeslap! Én is beterveztem egy csomó karácsonyi-adventi hímzést (függönytartó szalag- vagy mi a csuda..., képeslapok, pici képek, pici terítö az asztal közepére, adventi naptár, mikuláscsizma, ilyesmi apró dolgok). De mivel nincs gáz a házunkban, így adventre (de valószínüleg még karácsonyra sem) tudunk átköltözni, így erreöl teljesen lemondtam. Most közerövel kötök (milyen jó, hogy ehhez is értek Kép), már van Noéminek 2 új sapkája és nekem egy negyed pulóverem...

Szilcsike!
Jobbulást! Námunk csak Noémi beteg, de már lassan 2 hete. Köhög és folyik az orra, és egyáltalán nem akar javulni. Pedig kapott rá antibiotikumot, infrázom, szívom, minden és mégsem... Remélem, ti hamarabb kilábaltok belöle. A mütét azért elég korai, nem? Vagy hát, mit tudom én, mert nekünk is javasolta az egyik orvos, mert Ádám tavaly rengeteget volt beteg, és nemcsak egyszerü náthával, de a másik meg ellenezte. Nem vetettük ki, remélem, ti is megússzátok.

Megyek, mert folyton udógrálok a kjához, igazándiból picit ott kellene lennem mellette Kép.

További szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Te jó ég, olyan gyorsan írtam, hogy rengeteg hülyeséget sikerült gépelnem.
Pl.: közerövel= gözerövel
udógrálok=ugrálok

Bocs,

P.

panda
Halásztelek

Panda

A Te ferjed egy angyal. Az enyem is sokat segit, de messze nem ennyit. Meg mindig talal meccset a Sport1 en vagy a Sport2on. Meg enyim gyerekek olyan mertekben anyasak, hogy mint a talin mondtam ,az egyetlen megoldas, ha fizikailag eltunok otthonrol, vagy ok mennek.Kép Mult ejjel 5 orat aludtam, mert mindketto visszaesett , kohognek es folyik az orruk.Holnap irany az orvos. Emi nem megy oviba megint, meg jo, hogy toredezett ez a het.
Nagyon aranyos vagy, ellatsz engem mintakkal vagy 5 evre...Kép Buntetesbol elkuldom a sajatjaimat, koztuk vagy 3 leszamolos nagy kep, gyonyoruek ,nem fogsz tudni ellenallni.(karacsonyi belole 2 is) Meg a keresztszem.hu-n minden honapban van ingyenminta, ha kell azokat is.Kép

Forti

En szivesen bevallalom a Mikibuli helyszint is.Kép
Habar ha mindenki csaladostul jon, lehet jobb egy jatszohaz. Esetleg megkerdezhetem itt a Dunakeszi Auchanben is a Peter Pan jatszohazat, hogy mennyiert lehet kiberelni kizarolagosan mondjuk 3 orara. Ha leszunk vagy 30an legalabb, szerintem nem mondanak nemet. AMugy berlettel (3 oras) 900 orankent. De lehet csoportnak egy osszegert odaadjak es akkor minel tobben vagyunk, annal olcsobb.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
En a hieresen sosem beteg,tegnap belazasodtam estere+faj a torkom.Mara mar Ok vagyok,ugyhogy holnap megyek is dolgozni.
Alex ma reggel jott haza,ugy orult nekunkKépFoztunk fincsi ebedet es apuek is itt maradtak,olyan jo voltKép

En egesz delutan fekudtem es pihiztem ugyhogy apa lefoglalta,most is eppen a baratainkohz mentek ,vittek almat a kisfiukna,igy a seta is meglesz boven mara.

Szilcsike
Szegeny Ti,mindenkinek jobbulastKép Te meg csak izelgesd apat hogy segitsen,ne aludjon annyit,segitsen mert csak az elete rovidul veleKépKép
Remele mazert mutet nem lesz belole,kerd ki legalabb 2-3 orvos velemenyet mielott dontesz,es ha mind ugyanazt mondja akkor nyugodt szivvel mesz neki Te is.

Panda
Hat igen ritka madar az ilyen hogy nics otthon hetvegen Alex,ki kell hasznalniKépBar mi hetkozben is 5-tol mar harman vagyunk itthon ugyhogy jatszasra van idoKép
Anyueknak eleg Zalan aki nagyon sokat van naluk,en meg amilyen hulye vagyok nem terhelem oket...
Mi hetvegen mindig csaladi progikat csinalunk,merthat ugye enyem gyerek mar reggel kerdi hogy aznap hova megyunkKépHa nincs valasz akkor kijelenti:Jo akkor menjunk kalandozni !!!!
Ugyhogy fel van adva a leckeKépKépKép

Nyuszika
Jobbulast a gyerekeknek,neked meg ataludt ejszakatKép
Tenyleg nem jo otlet hogy nalatok legyunk,mert sokan lennenk,es nem terhelnenk meg titeket ezzel,jobb egy jatszohaz Kép
Mikulast kene talalni meg,vagy esetleg lehetne egy apuka,tesomnak van tavalyrol jelmeze,ha kell elkerem.

Puszi
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi
Csak vicc volt, rengetegen lennénk, nem férnénk el. Emlékszem mi volt tavaly is a játszóházban.
Dunakeszi jó 5let, megkérdezed vagy kérdezzem én?
Van egy játszóház a Fóti úton is, azt is meg lehetne nézni. Az hasonló mint az első évben volt a Soroksári úti.

Csics
Tudom hogy két fiad van, értelemszerűen két csomag kell nektek. Akinek három van annak pedig három.

Levi is autó mániás, neki is mindegy hogy busz, vonat, villamos, repülő, csak jármű legyen. Kép
Mit szóltok a képes dominóhoz vagy a memória játékhoz? Igaz nem tudom mennyibe kerül.
El tudok vetődni a Gulliverbe is ha gondoljátok itt van egy köpésre.

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi!

Holnap repünek a minták Kép. Én mindent szívesen fogadok. Van már egy rakás, amit kinéztem amgamnak az újságokból meg a katalógusokból, de idöm, az nincs. A készletekre meg ugye spórolni kell, mert nagyon drágák.
Igen, a férjem valóban egy angyal Kép. A legjobb az egészben az, hogy nem is kell kérni, teljesen magától viszi öket sétálni, játszótérre. Csak szól, hogy akkor indulás, és már mennek is. Föleg, mikor látja, hogy nagyon kivagyok, és ezer munkám van, akkor viszi öket, hogy ne legyenek láb alatt, vagy tudjak egy kicsit pihenni. Vasárnap is elment velük az Auchanba vásárolni. Mikor kiszálltak az autóból, Noémi elhányta magát (annyira köhögött, hogy hányt), de nem telefonált kétségbeesetten, hogy mi van, hanem bevásároltak, és mikor hazajöttek, közölte, hogy ki kell mosni Noémi hátizsákját, mert lehányta Kép. De hosszabb idöre is simán vállalja öket, volt, hogy két napra mentem egyedül Pécsre a tesómékhoz, és vele voltak. Etetés, fürdetés, meseolvasás, játék, minden volt Kép. Persze, a mosogatnivaló megvárt, de mindent azért nem lehet elvárni KépKépKép.

Mikibuli
Én is valami játszóházra szavazok, a helyszín mindegy.

Kataa!

Meggyógyultál?

Panda

panda
Halásztelek

Hali

Forti

Holnap valszeg megyek az Auchan fele, megkerdezem, ha nem szolok.Kép

Szilcsike

Remeljuk nem kell mutet.
Szerintem is kicsit szekald a parod, hogy tobbet segitsen. Azert nem semmi, hogy alszik amig Te takaritasz.Ejjel mit csinalt? Bulizott???Kép

Panda

A mazlista, ilyen minta-apa ferjjel!!!!Kép
Az enyemmel az a baj, hogy hamar megunja a veluk valo jatszast, meg altalaban kimerul a focizas-meselesben. Ha mar kicsit kreativabbnak kell lenni,pl szerepjatek akkor meg van love.Kép Most eppen azt akarja bebizonyitani, hogy meg tudja a 3 eves lanyunkat tanitani sakkozni...Kép

Kataa

Vasarlasert irigy. Sajna en azert nem tudok igy megszabadulni a torpektol, mert legalabb is |Danny meg kicsi, meg sokkal elevenebb, mint a novere es nem varhatom el a 61 eves anyukamtol, hogy egy egesz hetvegere bevallalja oket.Pedig ugy elhuznek mar a parommal valahova kettesben...Kép

Emi legutobbi okos miert-kerdese:
-Anya, miert van nyal a szamban?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Mikibuli nagyon jó ötlet!!! Mi is mennénk, remélem nem jön közbe semmi. Ajándékötlet: puzzle(?), nálunk a könyv is nagyon menő, eddig azzal arattam a legnagyobb sikereket. Érdekes módon a baba nem jött be annyira, talán ahhoz még nőnie kell. Márknak autó jöhet, imádja az összes gurulós bigyót.Kép
Még az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha mindenki egyénileg venne valamit, becsomiznánk, a helyszínen beraknánk a Télapó puttonyába, ő kiosztaná és kész. Ezt csak azért merem javasolni, mert nálunk tavaly az ajándék érdekelte a legkevésbé Nórit, lefoglalta őt a rengeteg játék a játszóházban.Kép Persze a többség dönt, én minden jó ötletre vevő vagyokKép

A taliról való lemaradásomat nagyon sajnálom, de jobb, hogy nem mentem, apát is megfertőztem, most ő nem tud beszélni. Gyerekek érdekes módon -szerencsére- nem kapták el, remélem most már megússzák.

Nyuszi! Az én férjem dettó, már ami a gyerekek szórakoztatását illeti. Viszont nálunk nagyobb korban szuper dolgom lesz, remélem a gyerekek is zseretenek majd horgászni. Akkor egész napokra elmehetnek apával, én meg pihizhetekKép

Minden betegnek jobbulást!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi

Az hogy mindenki sajat maga vegye az ajandekot, nekem is eszembe jutott.Jo otlet es kenyelmesebb is, csak lehet a baj vele, ha a gyerkocnek a mase jobban tetszik majd. Dehat mondjuk ilyen van mas alkalommal is, meg ugye ott vannak a jatszohazas jatekok, amiken meg osztozni kell. Szoval felolem ok a sajat ajandek, csak egyezzunk meg az ertekhatarban.Kép

Kataa

Hat a mostani ejszaka sem sikerult jobban, Danny ugy kohog, hogy oklendezik, tobbszor kis hijan elhanyta magat ugy ejjel 4 korul. Eleg zombi vagyok, de legalabb meg nem kaptam el toluk.kopkop.KépMost varjuk a doktor bacsit.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Kissé eltűntem, csak ejlezni szertném hogy Miki buliba mi is mennénk ám. Nekünk mindegy hol lesz és mikor, majd alakalmazkodunk.

Emma ma elkezdte az ovit, igaz ma csak két órát volt még bent, mert fokozatos szoktatást javaolnak, de ez jól ment, nem sírt reggel, simán bement és állítólag énekelt velük, megmondta a nevét, játszott, jól érezete magát. Csak a reggelit nem fogadta el, de a bölcsiben sem evet sokat. De otthon pótolja, 19 kg, épp tegnap mértük, mondták hogy mehet iskolába a súlyátólKép

Ajándék nekem is mindegy, ami a többségnek jó, emma nem válogatós, mindnennek örül. Kivéve a plüss mikulásnak mert mikulástól továbbra s félünkKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtam veletek találkozni pedig úgy volt, hogy elmegyek csak jöttek a barátnőmék (1 éves a kisfiúk) és elmentünk kirándulni Verőcére és onnan Királyrétre kisvasúttal. Jó volt nagyon, a gyerekek élvezték a vonatot. Az Olivérnél úgyis az most a sláger. Utána nálunk aludtak és mikor lefeküdtek a gyerekek olyan jót kártyáztunk. Azért kell ilyen mert ha megyünk valahova akkor mindig sietni kell, hogy 19-re hazaérjünk. Így csak a reggeli keléssel volt baj.

Ma de. (kedd) belázasodott az Olivér. Remélem nem lesz beteg mert csütörtökön vinném az agyhártyagyulladás elleni oltásra. A héten a Petrácska is itthon lesz mert őszi szünet van az oviba és összevont csoportok lesznek én oda meg nem viszem.

Szilcsike
Nagyon boldog születésnapot!

Gumicukor
Gratulálok az új lakásotokhoz és érezzétek nagyon jól magatokat ott! Szerintem nagyon jó hely a XVI. kerület mi is néztünk ott csak hát ugye egy ház arrafelé megfizethetetlen.

Rit
Nagyon aranyos tortája volt Dodónak és a képek is jók.

Ilke
Mi is szoktunk menni négyen usziban. Ez jó családi program csak az a baj, hogy így nem annyira lehet úszni. Nálunk nem rég épült az uszoda a baj csak az, hogy kb kettőt lépek és már nem ér le a lábam így a gyerekeket folyton kell fogni. Múltkor is úgy volt, hogy mikor apa kiment a gyerekekkel akkor gyorsan visszamentem és úsztam két hosszt. Majd egyszer elmegyek gyerekek nélkül csak egyedül meg nem a legjobb.

Ági
petra2

Hali,
Na megreklamáltuk a szerelést, 2 oldalas levelet írtam. Valahogy érzi már a szerelők főnöke is, hogy vmi nincs rendben. Ma hívta a páromat, hogy mi kell még a konyhába... azt sem tudja, kinél mi van....

Kataa
Mi találtuk az asztalosokat, láttuk is sok munkájukat, összeszerelve, bemutatóteremben, minden és nagyon tetszett. Maga a tervezés (mondjuk mi terveztük) és az asztalos munka nagyon szép, csak a beszerelőkkel fürödtünk be.

Mikibuli
Én is benne vagyok, autóban ajánlanám a Hotwheels kocsikat, azok nem esnek szét ha jobban odavágja a gyerek vhová, nincs rajta mozgó alkatrész. Ezek árban kb. 500 Ft körül vannak, hasonlóak a Matchbox-hoz. Ezek beszerzését bevállalom, ha erre esik a választás.

Forti
Ti mióta Bronchoztok? Mi most 2 hete, de nem lett rosszabb Dani állapota, infrázom minden este, egész jól jön már belőle a cuccos. De láza nincs, jókedvű.

Tali
Én sem tudtam menni, Halacskának mondtam telcsiben, hogy nem 100% hogy ott leszek. Dumapartiban alul maradtam volna, mert Liptai-ban nyomtam, de azt is 3xosan.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,
Látom sokan betegeskednek, mielőbbi jobbulást kicsiknek és nagyoknak! Sajnos Lilinek és Bálintnak is folyik az orra. Ma vittem megint őket dokihoz, viszont úgy néz ki, hogy Lili javul, használ a homeós bogyó. Most Béres cseppet adok Lilinek Cebion-nal kombinálva, remélhetőleg az is rásegít a gyógyulásra. A héten őszi szünet van most nálunk is az oviban, így itthon van Lili.
A tali nagyon jó volt, jó volt kicsit kikapcsolódni, de nagyon furi volt, hogy gyerekek nélkül vagyok, tisztára zavarban voltam miattaKép. Hiába még szokni kellKép. Szerencsére apa is egész jól elvolt velük itthon, persze a lakás romokban hevert.
A rendszeres talikkal kapcsolatban, mit szólnátok ha kipróbálnánk egy pár kávéházat? Azt hiszem az év kávéháza a XVIII. ker-ben van, a neve most nem ugrik be, de majd utánanézek, én szívesen kipróbálnámKép.

Panda, Nyuszi,
Lehetek egy kicsit szemtelenKép? Csak nem keresztszemes mintákról írtokKép? Ha igen engem is nagyon érdekelne, főleg ha van esetleg nagyobb, képnek való minta, mert olyat nem igen találok sehol, nekem csak kicsik vannak leginkább, de igazából bármi jöhet. Le tudom itthon másolni is ha esetleg oda tudjátok adni.

Mikibuli,
Benne vagyok én isKép. Ajándék: Lilinél most a mesedominó és a puzzle megy nagyon, annak nálunk biztos sikere lenne, nem tudom a többi gyerkőc szereti-e ezeket.

Kataa,
Bécsi shoppingolásért irigykedemKép. Én ma a doki, bolt, gyógyszertár körúton is majdnem megőszültem a két manóval. Mivel betegesek kicsit nyűgösek, ráadásul sokan voltak mindenhol, így örültem, hogy hazaértünk és túléltem a délelőttöt.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke

Nahat, de szemtelen vagy....!!!!KépKépKép
Persze, hogy kerhetsz mintat, csere-bere alapon. En is begyujtok egy csomot most, Pandatol mar kaptam nehany evre valot...Kép
Pl ezt a netrol toltottem le, ha akarod atkuldom fajlban:
Milyen az a mesedomino?

NyusziKép

KépKép
KépKép
nyuszika

Ajándék egyedi beszerzése szerintem is jó 5let.
Tavaly Levit abszolút nem érdekelte hogy mi volt a csomagban. Mondjuk azóta sem játszik a bábbal. Kép

Gumicukor
A héten fejezzük be a bronhot! A doki szerint a kúra után jön meg a hatás. Hááááát kiváncsi vagyok rá.

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi!
Minták mentek Kép!

Ilke!
Micsoda arcátlanság, nem szégyelled magad KépKépKép? Szerintem nyugodtan mehetnek körbe a minták, tehát amiket én most Nyuszinak küldtem, azokat nem nekem küldi vissza, hanem elküldi neked, aztán majd te visszajuttatod hozzám. Nekem momentán egyáltalán nem sürgös... Amiket én küldtem ezelött Nyuszinak, azok a Foltvarázs címü újságból valók. Van neked olyan? Mondjuk, nekem csak kicsi képeim vannak. Illetve van egy nagy, meg rendeltem mégegyet (egy Jaguar oldtimert Kép). Csak a nagyot épp most csinálom (illetve pihentetem), úgyhogy azt egy ideig még nem tudom nélkülözni. De igyekszem kivarrni, ígérem Kép.

Ovi
A gyerköceim ovijában is összevont csoportok vannak, az egész oviban van vagy 35 gyerek. Ádámnak sajna muszáj mennie, mert én dolgozom, és nálunk nincsen öszi szünet. Igaz, a mi csoportunkban össz-vissz egyetlen gyerek van, a többiek betegek, de menni kell dolgozni Kép.

Gumicukor!
Helyileg hol lehet Hotwheels autókat kapni? Régebben láttam az Auchanban, de már nincs Kép. Én is vennék párat Ádámnak, mert ö nyüvi rendesen a járgányokat. Igaz, a kereketlen, ajtótlan darabokat sem szabad kidobni, azokkal is ugyanúgy játszik, mint az épekkel.

A vacsi megvolt, most fürdés van, mennem kell.

Minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi, Panda,
Köcci előre is a mintákatKép! Nyuszi, jöhet bármi, a kép is (szép nagyon!), nekem csak a Modern Keresztszemes hímzések újság van meg, igaz annak minden számaKép. Ebben ki is merül a mintagyűjteményem, de ezt fel is tudom ajánlani lemásolásra, ha nektek nincs esetleg még meg. Foltvarrásom nincs egy szál se, el tudod Panda küldeni, vagy megszervezzük, hogy az apucik talizzanak esetleg valamikor a városban?

Nyuszi,
A mesedominó teljesen olyan mint az igazi, csak a pöttyök helyett pl kutyusok vagy egy rajzfilm figurái vannak. Lili nagyon lelkesen illesztgeti az egyformákat egymáshoz. Veszélye, hogy nem hajlandó abbahagyni, míg ki nem rakta mindetKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke! Ez a mesedominó nagyon jól hangzik, azt hiszem megvan a Télapóajándék NórinakKép. Hol vetted és mennyiért?
Tegnap bedobtak egy Auchan újságot, az is tele van játékokkal. Van benne egy plüss ló, amin nyereg van. Nóri rábökött, és mondta, hogy "ilyet kérek, igaziból"Kép

Hányadikán lesz a Mikibuli? És hol? Nyuszika! Megtudtál valamit?

Programajánló: Csili Műv. Házban november 10. 15 órakor Micimackó Meséi gyerekmusical. 600,Ft a belépő.

Mamatali: Remélem lesz még alkalom, kávézók, teázok nagyon jó ötlet!!!! A Tabán teázó létezik még? Régen (középiskolás koromban) nagyon sokat jártam oda.. akkor nagyon jó hely voltKép

Pletyi: Gusztika az óvódában puszilgatja a lyányomat.Kép Haj-jajKép A Többi gyereket változatlanul bántjaKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?