Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsika,
én is nagyon várom már a mi holnapi 4D-ket, így tökre át tudom érezni, hogy mennyire izgulhatsz! De jó lesz!!!! Kép Kép Kép
Medike,
jó pihit és kellemes 7végét!

Én lassan megyek, felmosok és aztán találkozom a Vörösoroszlánban Vokkal és még egy pocakos barátnőnkkel.

Puszi. Mindenki menjen a szabadba, aki teheti! Süt a nap!
Angi 25+0
angi79

Ezt a vonalzót láttátok már?

Kép

Kép

Kép
nancsika

Mondjuk belegondoltam Angi, és pont 4 hete voltunk 4D-n. egy kicsit luxus szerintem... Dehát nem tudtam apának nemet mondani.Kép És olyan jó ráfogni, h miatta kell menni megint.Kép

Kép

Kép
nancsika

Na csak felhívtam a dokimat, hogy miért kisebb a gyerek, nemigen nyugtatott megKép

Azt mondta hogy szerinte nincs gáz, DE vannak olyan kromoszómarendellenességek ami miatt kisebb lehet.

Köszönöm szépenKép

Három hét múlva kell mennem megint UH-ra, akkor megnézik hogy nőtt e ez a különbség vagy nemKép

Annyira aggódom a pici miattKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi! Természetesen a falfestés megoldható! Majd csak szólj nyugodtan ha kell!

Szelivi! A receptet illetően darált husi helyett akkor valami üveges szószt ajánlanék!

Annácska! Nagy nagy gratula az egészséges és gyönyönyű kifiúhoz! Láttam a kukiját is! Nagyon édes! És írtón örülök hogy minden rendben! Már én is alig várom a jövő pénteket! Tűkön ülök!

Ja és még olvasok tovább vissza...

KépKép
nicika

Titati és többi csillagot váró! Én még ma sem kaptam meg, pedig már annyira várom! Kiváncsi vagyok hogy néz ki!
Ma kérdeztem a védőnőtől hogy mit kell tenni az anyasági támogatás ügyében. Azt mondta hogy a mi esetünkben (tehát itt Sopronban) úgy működik hogy a doki a terhesség vége felé odaadja hozzá a nyomtatványt, aztán ha megszületett a baba, már csak be kell adni! (Hogy hova kell beadni? Fogalmam sincs!) Kép

KépKép
nicika

Nicika
Állítólag ablakra lehet cuppantani, és rá van írva, hogy 3 éves kor alatt NEM használható...
De még én se kaptam meg....

Zsuzsó
Bízol még a dokidban? Folyton csak rémísztget téged Kép

Angi:
A Suttogó című könynek ki a szerzője, vagy kiadója?
titati

LÁnyok itt bőgök, annyira féltem a kislányunkat És az a legszarabb hogy nincs 10e ft-om hogy elmenjek 4d-s genetikai ultrahangra megnézni hogy van-e valami baja

Szegény kisfiam meg nem tudja mi bajom van

Iszonyat szar érzés hogy ennyit nem tudok megadni a gyereknek

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Titati

Kiben bízzak ha benne nem? Nem rémiszget csak elmondta a tényeket.

De annyival nyugodtabb lennék ha el tudnék menni 4 dimenziós ultrahangraKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mamacka! Láttam a poci képedet! Látom te is köldök alatt kezdesz kerekedni! Kép

KépKép
nicika

Nicika a TÁH-hoz kell beadni ahol a Gyest, és a Családipótlékot is igényelni kell.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bartika! Az én védőnőm az Avent bimbóvédő krémet ajánlja! Ez szoptatás mellett is tökéletes, mert nem kell lemosni! Mondjuk elég drága! kb 2500 Ft! Ja és ez azért kell nekem mert kirepedt a mellbimbóm és sebes!

KépKép
nicika

Bartika! A te pocakod is kezd már kerekedni!

Titati! A te pocid pedig egyenesen hatalmas! Kép

Ja és visszatérve a bimbóvédő krémhez, szerintem a Baba lanolinos testápoló is tökéletesen megfelel, vagy lehet kapni gyógyszertárban sima lanolint és az még nem is drága!

Vas! A te pocid is szépen kerekedik már!
Mamacka! A te pocid pedig szintén szép kerek!

KépKép
nicika

Zsuzsó
Nem találom, hogy mennyivel kisebbnek mérték a babád a menzi korhoz képest...
Látod én 27 hetes vagyok menzi szerint, és a fejátmérő mégis csak 24 hetesnek felel meg! De a doki egyértelműen mondta, hogy ez azért van, mert más fejformája lesz, hisz a párom és én is hosszúkás fejűek vagyunk... A lányom, akinek ugye más az apja, neki meg 2 héttel mindig nagyobb volt a feje... a mostani meg ugye 3 héttel kisebb! Ja és ugye a súly alapján is 3 héttel kisebb... de mégse kell aggódnom... Próbálj meg Te se aggódni annyira! De a dokidat akkor sem értem, hogy mondhatott ilyet telefonban, hogy... Kép Hihetetlen Kép

Titati 27+1
titati

Nicika Kép
Küldtem e-mailt Kép Nem tudom megkaptad-e, de leírtam minden baba adatot Kép
Ha tudod majd írd be a táblába. Köszi Kép

Zsu Kép
Nyugodj meg Kép Ez nem akkora lemaradást amiért aggódnod kellene Kép

Annácska 17+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Andi, készíteni kell a magnéziumot? Érdekes, nekem egyáltalán nem készítették, ez egyenesen a gyárból való pharma gyógyi. Ez is szerintem annyira tipikus, mivel olcsó ezért nem akarják a gyógyszerészek ezt adni, pedig a legjobban felszívódó magnézium! Minek fizetnénk akkor 10-szer annyit?????? Felháborító....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Én is jövő tavaszra várom a babámat, csak már a 3. a sorban. Terveztünk 3. gyereket, de nem most, hanem 2-3 év múlva.

Van 2 fiam, Gábor most októberben volt 3 éves és a jövő héten kezdi az óvodát.
Danikám 10 hónapos és mire megszületik a legkisebb akkor is még csak 16 hónapos lesz. Ez természetesen azt jelenti, hogy nem fog még olyan magabiztosan járni, főleg nem időre az oviba, meg a piacra... hogy is várhatnám el egy alig másfél évestől.

Ez azt eredményezi, hogy az álmaim babakocsiját, amit most augusztus közepén vettünk kénytelen leszek eladni.

Próbáltam sok babakocsit, főként Pierre Cardint (2 félét) volt esernyőkocsim, meg valami kínai is és egyik sem vált be. Mikor a nagyot vártam, el voltam telve a kínálattal és (majdhogynem) megvettem az első babakocsit amit megláttam, persze megbántam, mikor megláttam az én álmaim babakocsiját. 3 évet vártam rá, erre kénytelen leszek eladni és lecserélni egy testvér babakocsira.
Ez egy Graco Quattro Tour babakocsi (bébihordozó nélkül) ami nekem nagyon bevált. Óriási bevásárló hálója van amibe minden belefér, vízszintesig dönthető a háttámlája, szép nagy tálca van a baba előtt amit a fiam imád. 2 pohártartó (cumisüveg) van a mama előtt is közte meg egy fedett rekesz amibe én a kulcsom, mobilom, aprópénzt szoktam berakni, mert így rögtön kéznél van minden. Sok szimpatikus dolog van még amit érdemes megnézni erről a babakocsiról. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, és nagyon vigyázok rá.

A babakocsi összsúlya 9 kg, de elég nagy, ezért liftes, vagy kertes házba ajánlanám. A liftesnél is olyanba ami 6 személyes és nem 4, mert abba nem fér be.

Irány ár:
55000 Ft.
Fényképet fogok feltenni, ha megengeditek, ide.
Itt a weboldal amin bemutatják a babakocsit:
http://www.graco.co.uk/product/wheels/travelsystems/quattrotourts/
Az Interactive demo-ra ráklikkelve bemutatják a babakocsi tulajdonságát.

Jajj még egy ami fontos. Mivel április 26-ra vagyok kiírva áprilisban szeretném eladni, hogy addig is tudjak mivel közlekedni és csak a szülés előtt venném meg a testvérkocsit. Ezért is írtam inkább ide hozzátok, hátha érdekelne valakit így is.
E-mail címem a profilomban, de ide is leírom:
sasha@fw.hu

Köszi, hogy elolvastatok, boldog babavárást mindenkinek!

sasha

Kép
sasha

Megnyugodni nehéz, de próbálok nem aggódniKép

Titati, azért jobban haraugdnék az orvosomra ha elhallgatná a negatív lehetőségeket és bekövetkezneKép Váratlanul sokkal rosszabb. Így leg. számítok rá, könnyebb feldolgozni ha tényleg baj van, viszont én leszek a legboldogabb, ha semmi gond nincs, és csak téves riadó volt. Mindenesetre visszatérek a napi egy elevithez...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Titati,
gyorsan írok Neked! A szerzők: Tracy Hogg és Melinda Blau. Jó kis vaskos könyv. Ja és a Picik és Kicsik is jó könyv, de annak nem tudom ki a szerzője.

Zsu,
ne aggódj. Az én babum is kisebb. Szorítok Nektek!!!!
angi79

Annácska
Köszi a Márianagyker címét!

Nicika
Igen... nagyrészt... végülis még a köldökömig sem ér a méhem! Kép

Zsuzsófi nyugodj meg!
Biztos nem lesz semmi baj!

Bartika!
A ciciviszketés ellen még nagyon fontos, hogy puha pamut melltartód legyen és a bimbódnál ne legyen se varrás se csipke!
Nekem a hétkőznapi melltartóim is mind Anita(most anyumét hordom mert az egy számmal nagyobb) szerencsém volt ajándékba kaptam őket, de én amúgy sem szeretem a hiperszexi csipkecsodákat! Nagyon tudom ajánlani, nagyon kényelmesek és csinosak!... bár egy kicsit drágák...
http://www.anita.com/
http://www.divatnagyker.hu/anita/maternity.htm
Kép
Az enyém ilyesmi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bocs... hétköznapi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok! Ha már a nyomtatványokról szó esett, nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni?

KépKép
nicika

Zsófi, nyugi, nem lesz semmi gond a kicsivel. 4D-vel kapcsban meg beszélj a Czankkal, hátha olcsóért segít nektek!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita (nyúlanyó) hétfőn megyek terhesdiagnosztikára majd ott megpróbálok kikönyörögni vmitKép

Én nem akarok három hétig várniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! Anett vagyok. CseMa hazajött a kórházból, itthon van :D

KépKép
csema

Na még közben olvasgatok ám! De azért mutatok egy-két baba holmit is amit most vettünk (szerdán és csütörtökön):

KépKép
Ezt vettük szerdán! Egészen pontosan én választottam és a nagypapa fizette! Kép

KépKép
nicika

Csema itthon van? Hogyhogy hazajöhetett? Jaj de jó!

KépKép
nicika

Sziasztok
csillagot várók, én már megkaptam nem túl nagy de aranyos.
wukk
28+3

KépKép
wukk

Na még mesélek is és aztán mutatom a többi holmit amit vettünk!
Szerdán voltam cukorterheléses vizsgálaton, illetve vérvételen. A cukros lötyi borzalmas volt! De azért túl lehetett élni. A vért meg úgy sikerült levenniük hogy kék meg zöld az egész szúrás környéke! De a lényeg hogy túléltem! Kép
Csütörtökön egyedül voltam vásárolni Sopronban.
Ma reggel pedig voltam a védőnőnél. Két órát dumáltunk. A súlyom 64.5 kg-ra változott, tehát eddig 1.5 kg plussz van csak rajtam! A vérnyomásom rendben! A szívhangot az én védőnőm dopplerrel hallgatja. Ma pont aludt mikor néztük a szívhangot, úgyhogy gyönyörűen lehetett hallani! Úgy néz ki hogy jelenleg is haránt fekvésű a Pici! Na és mindjárt felrakom a csütörtöki vásárlás eredményeit!

KépKép
nicika

Nicika Kép
Nagyon édesek a rugik Kép

Annácska 17+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na és íme a képek:
KépKép
Kép
Kép
Kép
Ez egy 4 részes plüss együttes, 56-os! És nagyon jó áron vettem! Kép

KépKép
nicika

Aztán még:
KépEz egy halvány barnás-sárga 56-os body!
KépFrottír fürdőlepedő!
Kép56-os plüss kiscipő!
KépMűanyag cumisüveg!

KépVízhőmérő!
Kép1 perces digitális lázmérő

KépKép
nicika

Ja és vettem még anyagot is angol pólyához!
Kép
A zöld az plüss - ez lesz a színe a pólyának, a fehér pedig flanel - ez lesz a bélése. A figurák pedig természetesen díszítések! Elméletileg az 1-1 méter anyagból két pólya is kijön! 2400ft volt a zöld anyag, a fehér pedig 1150Ft + a két figura 300ft. Ezt azért mondom el, mert szerintem jobban megéri megvarrni, mint megvenni!
Valamint a pelenkázó szekrény elejére is vettem függönynek valót, ez pedig még 500 ft sem volt, 1.10m-es az anyag!
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Sasha: megnéztem a linket, és ott 12,5kg-t ír a babakocsira.

Zsu: van már egy gyereked, tudod nagyon jól, hogy ezek a gépek mindenhol átlagos babáról, átlagos fejlődésről beszélnek. Ilyen baba meg nincs! Nem véletlen, hogy tök egészséges babák születnek időre 2500g-5000g-ig. Sőt, akár még durvább szélsőséget is mondhatnék. Meg fogják nézni hosszú távon, hogy fejlődik. Ha most újra megnézed, nem látnál semmit. 1 nap alatt nem nőtt úgysem. Nyugi!!!!!

cory 20+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nancsika és Lyly! Mit sikerült tegnap turiznotok! Muti!

Vas! Hihetetlen hogy 25 kilóval több voltál! Ha nem látom a képet, el nem tudtam volna képzelni! Szóval most akkor tessék odafigyelni! Kép És fogadd öszinte elismerésemet!

Zsuzsófi! Nagy-nagy gratula a kislányhoz!

KépKép
nicika

Cory!

Köszi, hogy szóltál, a papíron amit kaptam a hossz, magasság, öszecsukott hossz, magasság mellett a 9 kg szerepelt mint súly... teherbírásnak meg 18 kg és plusz 5 kg a bevásárlóhálónak. Csak azt írtam amit a papírján olvastam.

sasha

Kép
sasha

Jajj, Cory!
Csak most tudatosult bennem a nevedKép Te is ismét babázni fogsz? De hát ha jól emlékszem Te is nemrég szülted a másodikat ugye?
Jaja, 2 picurt látok a profilodbanKép Gratulálok!!!
sasha

Kép
sasha

Cumi téma: én is amellett szavazok hogy inkább cumizzon, mint az újját szopja! Meg aztán arról nehezebb is leszoktatni, hisz mindíg ott van neki! Kép

KépKép
nicika

Cory, igen, van már egy gyerekem, amelyik sose tért el az átlagtól, ill a vége felé nagyobb volt de csak 4-5 nappalKép Ilyen előzmények után jóhogy megdöbbenekKép

De majd kiderül hogy mi van, remélem jövő hét vége felé eljutok UH-ra, majd akkor kiderül hogy mi lesz...

Zsu
20+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én meg a se ujj se cumi, hanem cici mellett voksolok Kép

Sasha: hát igen Kép Azért nálam a kicsi is már elmúlt 2.

cory
Budapest

Zsu: nemcsak a pocakbeli eltérésre gondoltam, hanem kintire is. Nem lehet minden baba átlagos Kép

cory
Budapest

Titati! Örülök hogy minden rendben a kiscsajjal! Már jó nagy! Kép

Lingelera! Az ide való látogatást illetően akkor tényleg beszéljetek a talin! És mindenképpen számítok rá hogy csináltok sok-sok fotót! Kép

Zsuzsófi! Itt lehet megnézni hogy a méretek alapjn hány hetesnek felel meg a babó:
www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

KépKép
nicika

Nekem a cumival az a bajom, hogy mesterséges dolog. Mi adjuk oda, aztán ha mi meguntuk, akkor elvesszük szegénytől. Ráadásul a játékhoz kéz kell, akkor nem szopja úgysem az újját viszont cumizni játék közben is tud. A beszédhibák is több cumis babánál előfordulnak, mert cumival a szájában próbál beszélni.
Ez az én véleményem, persze elfogadom a másik oldal véleményét is!! Így szép az élet!

Tünde 25+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ja és Zsuszófi! Szerintem ne aggódj! Az én babámnak is eltérőek voltak az adatai a 19. héten. A feje alapján 19 hetes, de a combája alapján csak 17 volt! De azt mondta a doki hogy rendbe van, hisz minden baba nem lehet egyforma!

KépKép
nicika

Niki! Nem vettünk semmit, csak szabásmintát.Kép

Cumizás. Az én Manóm már most szopcsizza az ujjacskáját. Kijön, akkor is azt fogja csinálni?Kép Jaj nekem! Kép

Bocsi, nagyon hülye vagyok most. Felébresztettek a szerelők. Jöttek vízórát cserélni....

Kép

Kép
nancsika

KépKép
nicika

Ja Nancsika akkor valamit félreértettem! De hát kb. 10 oldalnyi visszaolvasás után előfordul...
De már végeztem! És azt hiszem mindenre reagáltam!

KépKép
nicika

gihiii.Kép Én is mingyá' pirosbetűs leszek.:D

Kép

Kép
nancsika

Azok közül akik tudják a nemét:

10 lány
10 fiúKép

Jó mi?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szerintem meg:
12 lány
10 fiú, Kép
ha a Bori ikrei 2-nek számítanak. Márpedig miért ne számítatának 2-nek?Kép

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: