Sziasztok Csajok!
Na, nem vagyok pár napig és mekkora élet lett itt
De örülök, hogy volt mit visszaolvasni!
Kinga, örülök, hogy túl vagytok a nehezén
Fiúk, hogy viselték?
Én most hallottam a múlt héten a védőnőtől, hogy itt lesz az új lakóparkban az ovi!Biztos választási fogás, de mindegy is csak legyen, és maradjon is!Lehetne minden évben választás,nem???
Hátha így több dolog válna valóra.Az aszfaltról én nem is nyilatkozom! Nálunk az utca katasztrófa. Mondjuk állítólag jövőre csinálják.
Edinának még 1 hete van
Már naon várja a babát, és türelmetlen, de mi ugyebár ismerjük már ezt az érzést
Majd tudósítok, ha lesz fejlemény!
Mincso, sajnálom Kincsőt!
Igazán nem tudom miért csinálja ezt, de valami oka biztos van.Egy gyerek azért semmit sem ok nélkül csinál!Nem viszed át másik oviba?Nem akarlak "vígasztalni" de én arról az oviról hallottam a legrosszabbakat!A Szt. László, meg a másik nemtom milyen utca, a régi trafiknál kellett bemenni, az sokkal jobb azt mondják
Rosenbach u. az tudom melyik;))
És a minap sétáltunk az új játszó fele is! Egész jó lesz tényleg, de mért nincs még befejezve??Még a járda sincs
Panu,Ne mérgelődj, lesz még min
Még hátra van a költözés és miegymás!
Amúgy minket láttál
Állandóan kint vagyunk. Tudod amíg jó idő van!Aztán lehet Pöttyös Tigrisezni! Bár ahogy hallom itt az árakat.....hát nem occcsó az már biztos! De egyszer-kétszer azért biztos elmegyünk majd!
Szerintem azért tuti lesz majd buszjárat a lakóparkban is!A főút baromi messze van onnan,még nekünk is pont 1 km-er, de onnan???
Képzeljétek, ma voltunk oltáson
Szegénykém végre megkapta, de már hetek óta húztuk, mert beteg volt!Úgy sírt, én is majdnem
De aztán megvígasztalódott, kapott a doktornénitől Mildibé nyuszis matricát! Egész du. azzal volt elfoglalva, nagyon tetszett neki!
Ja, panu akartam még írni neked, hogy ugyanaz lesz a védőnénitek mint nekünk!Jól fogsz vele járni
Most tudtam meg.
Most enny, mert már késő van.Jó éjt mindenkinek, manó