Sziasztok!
Nagyon régen nem jelentkeztem, nézzétek el nekem. Viszonylag jól vagyunk én még mindig émelygek, de azt hiszem nem is fog elmúlni a 12. hét előtt. Azért már nincs olyan sok hátra. Legalábbis ezzel bíztatom magam.
Annamari, én is sajnálom, hogy Balázsnál ezt állapították meg. De azért ne keseredj el. Hiszen időben észrevették és be tudja hozni a lemaradást így a későbbiekben nem lesz gond. Hogy szuperál az új munkahely?
Pirus, először is jobbulást. Remélem csak valami nem tetszett a gyomrodnak. Ilyenkor hogy látod el a családodat? Köszönöm a 4D UH tippet, nekünk pont a hétvége lenne jó, úgyhogy ez tökéletes.
Hát nem vagy semmi nem sokan mondják el, hogy kellemes volt a cukorterhelés.
Milyen babakocsit vettetek? Én is szeretnék újat, nincs tippetek, szuper könnyű babakocsira?
Tök jó, hogy megcsináltatod a fogaidat. Még mennyi van hátra? És érzéstelenítést szokott adni?
Ági, milyen sokára kaptál időpontot a praxisban, hogy nem oda mentél? Olyan sokan mennek? Akkor azt hiszem idejében fel kell őket hívnom. Már megvan az időpont mikor akarok menni, (dec. 17.) szerintetek korai még bejelentkezni?
Kivettem a dokidat.
Emma, neked is köszi az UH tanácsot. Azt hiszem Õt fogom kipróbálni.
Pöttöm_panna, én is gratulálok a picurhoz. A táblába nagyon szívesen beraklak. Tök jó. És már hamarosan túl vagy az első nehézségeken. Nagyon irigyellek.
Hidd el szerintem már csak 1-2 hét és nagyon fogod élvezni a pocakosságot. Lehet, hogy akkor kisfiad lesz, ha teljesen eltérő "tüneteket" produkálsz.
Bár Pirus rögtön meg is cáfol.
Joe, sajnálom, hogy így telt a hétvégéd, de ahogy már olvasom jobban vagy. Egyébként én még az elején tartok, de nekem is van, hogy megy a hasam. Mondjuk eddig 1 délutánnál nem tartott tovább és inkább arra gyanakszom, hogy érzékenyebb most a gyomron. Furcsa mert Fannival ilyen panaszaim nem voltak. Lehet, hogy kisfiam lesz?
Csíkokra én nem tudok tippeket adni. Szerintem is alkati kérdés. És valahol azt olvastam, hogy a krémek nem használnak, csak esetleg a kismama lelkének, hogy Õ mindent megtesz. Egyébként nekem a vakbélműtétem helyén repedt meg a bőröm, hát igen még most is látszik, bár azóta már ezüstös színűre változott, ja és a melleimen vannak csíkok. De engem nem zavar, sőt büszkén viselem, az anyaság velejárójaként veszem.
Hát ha izgulós fajta vagy szerintem ne vállalj be éppen szülés előtt szigorlatot. Ráérsz majd utána befejezni.
Lányok, nekem az émelygés mellé keserű szájíz is jutott. Tapasztalt valaki ilyet? Olyan kellemetlen már szinte ettől vagyok rosszul. Mitől lehet ez?
Na mára befejezem, még rakok fel táblát. Mindenkinek jó éjszakát
Indigo