Sziasztok
Na megjártuk a dokimat, de reggelre már olyan erős vérzésem volt, hogy nem volt kétséges a dolog.
Elküldött minket kromoszóma vizsgálatra, aztán ha azzal minden rendben, akkor kezdjük majd csak a következőt. Bár ha minden jól megy, akkor ez január lesz, szóval nem várunk túl sokat most sem.
Hogy hű legyek a topik címéhez leírom azt is, hogy nekem most valahogy az a legszarabb, amit nagyon nem várok, hogy elegem van a szurikból és a vizsgálatokból és a rengeteg bizonytalanságból. Lehet, hogy jobb lennne, ha húznánk egy sorsjegyet és akkor két perc alatt le van az idegeskedés, ami azért végigmegy a stimun és a transzferen. Tudjátok: mennyi nő, hogy nő, nem durran el, megtermékenyül, osztódik, sikerül vagy nem...
Fúúúú, és még azt mondják jó lenne tartózkodni a stressztől
Na mindegy. Végülis túléljük valahogy
Tralllala
Írogasd csak a te problémáidat, én kíváncsi vagyok arra is. És engem nem zavar. A szomszédunkban most három hetesek az ikrek és annyira jól esik őket is megszeretgetni. Addig is amíg nincsenek saját gyerekeink és saját terhességünk a másén "éljük ki" magunkat
Viki, Zsebi
Szerintem a 7 is jó lenne, meg a több támogatás is. Szerintem vannak köztes megoldások. Pl, hogy első gyerekig több a gyógyszertámogatás, vagy azoknak jár a 7 alkalom akiknek nem sikerült az 5-ből, akinek sikerült az 5-ből, annak meg max 5, ha akarnak még tesókat.
De az is jó lenne, ha keresetigazolással adana több támogatást a TB. A szegény idős embereknek is jár valami gyógyszerigazolvány, amire olcsóbb nekik a gyógyszer. Ilyet adhatnának a rászoruló pároknak is.
Nagyon igazságtalannak találom, hogy vannak, akiknek anyagi okok miatt nem lehet lombikjuk, pedig szeretnének gyereket. Nekünk nem okoz nagy gondot kifizetni háromhavonta a pénzt a gyógyszerekre és még így is mekkora stressz az egész pénzügyi része is, el tudom képzelni azoknak milyen, akiknek úgy kell kinyögni a szurikra valót.
Nem kevés pénz ment el eddig a nemlétező gyerekekre. Ma láttam egy dzsekit ami nagyon tetszett, de 35.000 Ft volt. Mondtam, hogy ennyire azért nem tetszik, a párom meg mondta, hogy csak nyugidtan vegyem meg, merthogy a gyerekekre már annyit költöttünk, megérdemlem én is, hogy rám is költsünk egy kicsit
De azért nem vettem meg. Még
Még gondolkodom rajta egy kicsit
Na jó, befejezem a szómenést, bár legalább van mit olvasnotok. Én legalábbis mindig örülök, ha sokat írtok
Puszi
Wish