Sziasztok!
Ildianyu
: hát akkor miért nem szólítottál meg?!
Persze, közben gondolkoztam, mit is mondtál volna:
-Szia én vagyok az Ildianyu, hát Te ki vagy? (hi-hi)
Nekem meg majd kigúvadtak a szemeim (+lencséim), hogy el tudjam olvasni a kislányod nevét. Az arca ismerõs volt különben, hazajöttünk gyorsan meg is néztem a profilodban. Nagyon édi volt különben tegnap. És akárhogy is, azért látszik, hogy nem 3 hónapos! Lehet, hogy nagyságügyileg nem, de amúgy igen!
gabó 65 centi és 7670 gramm, pelenkástul. valamivel több mint egy kilót hízott 5 hét alatt. ÕRÜLET!
A játszóház címe:
Wagner udvar, Klauzál tér 7. Hétköznap 10-12.30 és 14-18, szombaton 10-14 óráig van nyitva.
400,-/óra, ha bérletet vesz vki: 290/óra.
lehet gyermekõrzést is kérni: úgy 500/óra, bérlet esetén: 390/óra.
Én is azért lettem volna kíváncsi, mert érdekelne Lara a feltett kérdésedre a válasz. Persze gondolom vannak jó kis fejlesztõ játékaik stb.
Lara,
a mi védõnõnk is azt mondta 8000,- körül van az ára!
Szóval: oltás. Most sírt szegény, de aztán mikor kijöttünk, hazafelé már nézelõdött, az utolsó néhány percben elaludt. Itthon nem is kelt fel rögtön. Épp, hogy levetkõztem, éktelen zaj: a szomszédunk, most rendezi a lakását, gondolom konyha- és beépített szekrény szereltek fel, mert a fúrónak iszonyatos hangja volt. Na, gondoltam ez kell ma a boldogságunkhoz! Cumi fel is ébredt, ekkor peluscsere, kúp, borogatás. Evett, ahogy elaludt volna, fúró. Nos, ez ment egész délután! Szegény, annyira sajnáltam. Talán, ha 2xfél órát tudott pihizni, sokat mondok. Az õ szobájában nem lehetett annyira hallani, de ilyenkor a mi szobánkban szokott lenni, amúgy is ott eszik, és teljesen ki volt szegény "idegileg", fõleg mikor a délutáni evést is vagy 3x megzavarta a fúró hangja. Nagyon sajnáltam. Kapott még egy kúpot délután. Este fürdés után egy kanálka Panadol szirupot adtam neki, aztán vacsi. Egy kicsit sírós volt, alig akart enni, szerintem eszébe jutott, hogy milyen élmény érte. De aztán néhány percig feküdtünk egymás mellett, õ ordított, én meg próbáltam eleinte nyugtatni, de mivel nem használt, hagytam hadd panaszkodja ki magát. Egyszer csak meggondolta magát, az oldalára fordult, és folytatta a vacsit. Aztán letettük aludni, reggel fél 7-ig fel sem ébredt!
Nem is tudom, mikor aludtam utoljára ilyen jót! A párom mondta is, ezentúl a vacsi elõtt mindig kap egy kanálka Panadolt...
Ha tegnap nincs a fúró, akkor szerintem nem lett volna semmi probléma, mert amúgy gagyarászott, és édesen nevetett mikor meglátott.
Mi vasárnap biztos megyünk usziba, ha megint el nem alszunk!
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett:
Ágci
No, ma bepótolta az alvást, szinte egész nap azt csinálja.