Sziasztok!
Erika: Tényleg szép nagy lakás! Bár a takarításba belegondoltam, és kicsit elborzadtam...
A férjed szerintem is meggondolhatja még magát! Majd ha Lili nagyobb lesz, óvodás vagy iskolás, talán eszébe jut, hogy jó lenne egy pici akit babusgatni lehet!
Az én férjem sok gyereket szeretne, azt mondta lehetőleg 4-6 lurkót, de azért megnézném mit mond mikor már a 3 lóg a nyakában egyszerre! Különben a 3 az igazán reális, mivel 28 éves vagyok és most jön az első, de még kettő belefér 35-36 éves koromig!
Ági: Fogok nagy hassal vezetni, de hosszú utakat nem vállalok (a férjem is és én is a Dunántúlról kerültünk Szegedre, az egyetem miatt ragadtunk itt, szóval sokat utazunk), csak itt a városon belül autókázok. Én kifejezetten azért kezdtem el a tanfolyamot, ha jön a gyerek egyedül is tudjam orvoshoz vinni ha sürgős stb. A lakásárak Szegeden is hasonlóak egyébként, mint nálatok. Általában 180-220 ezer között vannak, a belvárosban láttam 300ezr/nm-ért is. Nem véletlenül veszik meg a lakóparkban az összeset a kedvezőbb árért! A szocpolt egyébként mi is 2 gyerekre vesszük fel. A babakocsit nálunk a párom szülei veszik, ragaszkodnak hozzá. Õk vették az első unokának is, a sógórnőmék kisfiának. Persze mi választjuk ki milyen legyen, de azt hiszem mi is olyat kérünk, mint az unokaöcsinek van. Jane márkájú, nagyon könnyű, jól téliesíthető, és le lehet szedni a vázról a felső részét, ami hordozóként és autóülésként funkcionál 18 kilóig. Pár hónapja nézegetem használat közben, nagyon profi! Igaz nagyon drága, azt hiszem a legfelső kategória, de ha a nagyszülők ezt favorizálják és jó is, nekem jó lesz! Bár a kisördög már megszólalt bennem, hogy vehetnének fele annyiért is, akkor többi pénzt felhasználhatnánk pelenkázóra meg kiságyra (szégyellem is magam
), de nem akarok beleszólni, hogy mit adjanak ajándékba. Így is nagy terhet vesznek le a vállunkról, a babakocsi a legdrágább része a szükséges dolgoknak, ahogy néztem! Van már valami hír a szülés időpontjáról?
Na sziasztok: Zsuzsi