Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Itt vannak, Bartika!!!
Te kis kíváncsiKép

Zsu, nagy-nagy gratula!!!!
Mindenhez!!!
Érettségihez, és a kislányhoz is!!!!!!!
IldikóKép
vas

Vas
Most nagyon ügyesen csinálod! Milyen magas vagy?
Én még nem híztam de így is 63 vagyok (165cm)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezt most kaptam! ...érdekes...

Felhívás! - A Rendőrkapitány tájékoztatója

A közelmúltban elkövetett két típusú telefonos csalássorozatról értesítettek bennünket, ezért kérem, hogy amennyiben bárki hasonlóval találkozik, az alábbiak szerint járjon el.

Az első eset a hagyományos, vezetékes telefonokat érinti, amelynél egy automata géphang értesíti a hívást fogadó személyt, hogy egy egzotikus nyaralást nyert, amelynek minden költségét fizetik. Ezután megkérik, hogy nyomja meg a 9-es gombot a további részletekért. Ekkor egy emeltdíjas számra kapcsolnak, amelynek a percdíja 20 angol font. Ezt követően azonban már hiába szakítjuk meg a hívást azonnal, minimum 5 percet, azaz 100 fontot kiszámláznak. A hívás végén megkérnek, hogy billentyűzzük be a postai irányítószámunkat és a házszámunkat és további két perc múlva tájékoztatnak, hogy mégsem mi vagyunk a szerencsés nyertesek. Ez alatt az idő alatt a hívás díja elérheti a 260 fontot.

Mivel a hívások eredete külföldi, a hatóságok és a telefontársaság nem sokat tehet ellene. Az egyetlen, amit tenni lehet, hogy AZONNAL MEG KELL SZAKÍTANI A HÍVÁST, AMINT EGY ELÕRE FELVETT ÜZENET ARRÓL TÁJÉKOZTAT, HOGY NYERTÜNK VALAMIT!

Egyéb variációk is előfordulhatnak, ezért minden hasonló esetben így járjunk el!

A második eset a mobiltelefonokkal kapcsolatos. Nem fogadott hívásként a 0709 020 3840-es szám jelenik meg. Az utolsó négy szám változhat, de az első négy ugyanez marad A szám visszahívása 50 font/percbe kerül.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most vagyok(ma reggeli adat)62,3 ,és 171 cm a magasságomKép
(60-60,5-el kezdtem a terhességet)
vas

Zsuzsófi!!!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN a kislányotok!!!!
Ugye ezt szerette volna? Kép

Vas! Ez hihetetlen. Teljsen mások a vonásaid, az arcod... minden elismerésem a fogyásért!!! Le a kalapot előtted...

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vas

Ez nem semmi!
Mivel fogytál le ennyire???
Hány kilót szedtél fel a babával?

Minden elismerésem!!! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi
Gratula a kiscsajhoz! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi,
Talán képpel hihetőbb leszKép

Képzeljétek, azt mondta ma az egyik koléganőm, hogy "asszonyosodok".Mondanom sem kell, mennyire jól esettKép
Én meg tök büszke voltam magamra reggel, mert végre felvettem a legkisebb kismamanacimatKép
És hogy kockul a hátsóm?Hát, na bumm.......lesz az még kockább isKépKép

Majd csak elfogadnak valahogyKép

Annácska!
Láttad a kisfiadat és érzed a moocorgást.
Nyugtasson ez, amíg kideríted miért ilyen magas az AFP-d.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vas
...és mennyi idő alatt? A fiad alig látszik idősebbnek! Vagy az már a másik fiad?

...nem térek magamhoz! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsu,
GRATULÁLOK!!!!! A kiscsajhoz, az érettségihez!
Pihenj, mert mindkettőtökre ráfér!

Ildi,
Feladom, tényleg rád fértKép
De elképesztően ügyes vagy, hogy most ilyen csini vagy!!! Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor szörnyen néztél ki, ne érts félreKépKép Csak minden elismerésem!!!
Hogy csináltad? Nekem néhány kg is gondot okozKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ildi, köszi a Tgyás-os infót! Sztem úgy fogom csinálni, hogy a 2. félév első napja előtti naptól igénylem meg, így hátha kihúzzuk! (Talán febr.6, mi pedig febr.24-re (volt már 11-i felvetés is) várjuk a manót!)Gratula a fogyáshoz! Mintha nem is te lennél a képeken!Kép Akkor félő, hogy én is nagyon dundi leszek, mert már 67-nél járok (+5kg)a 171cm-hezKép Igyekszem visszafogni magam, de majd csak lemegy utána...

Zsu! Gratula a kiscsajhoz, és az érettségihez!Kép

Medike! Olyan kedvesek tudnak lenni a kolléganőkKép Csak az irígység beszél belőlük, nyugiKép

Annácska! Nyugi, ne foglalkozz az AFP-vel, hiszen te pontosan tudod, hogy minden a legnagyobb rendben! No para!

Engem meg most hívott fel a védőnő, hogy mi van velem, mert már nagyon rég nem találkoztunk (a múltkor annyian voltunk nála, hogy besegítettek neki,és pont máshoz kerültem), meg hogy aktuális lesz mennem a 24.heti vérvételi papírokért, de ő most nem fog dolgozni 2 hétig! Mondtam tudom, és, hogy ő felejtette el, hogy jövőhétre amúgyis be vagyok rendelve tanácsadásraKép Teljesen lesújtotta, hogy kórházban voltam, de mondtam neki, hogy nem olyan tragikus a helyzetKép Hogy aggódik...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ez a kisebbik fiamKép
És öt hónap alatt dobtam le egy 20-ast(kőkemény update betartással), csak 1-es, 2-es kódú kajákat ettem, kenyér, cukor, fehérlisz, csoki nukuKép
Aztán utána még lassan lement pár kiló, itt viszont már mindent ettem, csak odafigyeltem.
Most is így csinálom.Délelőtt mindenevő vagyok, késő du. és este viszont vigyázok.
De azért este is lecsúszik néha egy-két hízlaló kajcsiKép
Ja, többet szedtem fel, mint 20 kiló, pontosan nem tudom, mert ahogy elhagytam a 85-öt nem álltam mérlegre.De ez már a végén volt.

Most megyek vasalni, du. még benézek!!!!!

Sziasztok!!!
Ildi
vas

Sziasztok!

Annácska, gratulálok a kisfiatokhoz! :-) Az AFP-vel ne is törődj, én nem is értem minek ez.....

Tegnap voltam dokinál és megkérdeztem, hogy nálunk itt Szegeden miért más az AFP érték. Azt mondta minden labor más értéket mér és sokan szeretik minimálisra venni az értéktartományt és ezzel paráztatni és újabb vizsgálatokra küldeni. Nah erről ennyit. Amúgy Prüntyi jól van, aludt a hasán felhúzott tappancsokkal. Az uh szerint nagyobb egy héttel, 4D-re kedden megyünk, remélem azért ott felkel:-)

Zsófi drága, gratulálok az érettségihez és a kisasszonyhoz:-) Sokat kellett várni UH-ra?

Közvéleménykutatás: A lányom a hasamban állandóan izgett-mozgott, mindig volta valami dolga, soha nem ért rá pihenni, mindig a hátán feküdt. megszületett, most se ér rá, mindig dolgozik valamit és a hátán fekszik. Prüntyi eddig még nyugis, alszik, hason fekszik. Reménykedhetek szerintetek egy fokkal nyugisabb gyerkőcben? :-)

Puszi mindenkinek, üdv a hazatérőknek(Barti:-))és gratula a kisbabákhoz, akik gyönyörűen fejlődgetnek:-)

Nyúlanyó 19+2

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Még valami, aki Magne B6-ot szed az próbálja meg a dokijától kérni, hogy írja fel a Magnesii citrici nevű magnézium tablettát, mert sokkal de sokkal olcsóbb és a dokim szerint a legjobban felszívódó magnézium. Csak tipp volt:-)Jah és 10 darabos dobozban van, aminek az ára 25 Ft körüli:-)

Ildi, hihetetlen változáson mentél át, nem semmi az akaraterőd:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziszatok,

elolvastam gyorsan ezt a nagy mennyiséget, amit alkottatok. Ma megint csavarogtunk anyuval, a Mária nagykert néztük meg. Két bodyt vettem + cumit.

Ildi,
a különbség bámulatos! Nagy elismerés hozzá!!
Zsu,
gratulálok az érettségihez és a kislányhoz! Kép
Anita,
nem leszel nagy darab! És egyébként is le fog menni a felesleg, ha lesz...
Vok,
mi ez a csomó negatívitás! Szép vagy, szép kismama. (a többieknek írom, hogy mi ismerjük egymást) Holnap találkozunk és dumálunk!

Puszi. Angi 24+6
angi79

Szia Angi!

Gondoltam, hogy ebben a szép időben csavarogsz, azért nem vagy gépközelben!Kép Biztosan nagyon szép kis bodykat kapott Lidike! Milyen cumit vettél: játszót v alvót?

Pusssz!
Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tényleg jó meleg van kint, szépen süt a nap. Használja ki mindenki, mert már csak ma lesz ilyen!
A cumi Aventes és játszó. Kép A body-k meg elég jó árban voltak, remélem megtartja a méretét, ha kimosom. Kép
angi79

sziasztok!

Anita: Mivel a tgyás 168 napra jár, ezért bármikor kezdheted! Ha túlhordod, akkor is 168 nap lesz!

Szilvi: Nekem is van egy 2 éves 0,7 MOM-os "sorvadt" babám. Ma a játéküzletben 2 percig a földön feküdt, mert haza kellett indulni. Hagytam, mondtam neki, hogy szóljon, ha végzett. Utána felkelt és mehettünk. Én így kezelem a hisztit!

Nancsika: pocirepedésre:
Calcarea fluorica: a harmadik terhességi hónaptól kezdve ajánlott gyógyszer, mely segítségével megelőzhető a terhességi csíkok (striák) kialakulása, a bőr rugalmasságának elvesztése.

Homeopátiás szerek a szülés segítésére:

http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&target=cool&group_id=59&sid=100 416

Eszter: Üdv. közöttünk, jó kis csapat ez, remélem Te is jól érzed majd magad!

Vas: Mintha magamat láttam volna a képeken!
Én is 90kg-al mentem 2 éve szülni, csak 70-re sikerült lefogyni. Most vagyok 76kg.
Majd a szopi után szeretnék visszatérni a 60-hoz!

Zsuzsófi: Grtaulálok a jó hírekhez!! Akkor bejött amire vágytál, hogy kislány legyen!!KépKép

Mamacka: Köszi az infót a csalókról, majd figyelek!

Annácska: a 2 MOM nem is annyira magas, különben is cvs után mindig magasabb!!

Medike: Várom az e-mailt, ost már le tudom rendesen írni a címem:
tpribus@invitel.hu

Mariannka: Barátnőmnek is a Rennie vált be gyomorégésre! Remélem neked is megszűnik valahogy!

Tünde 25+0 KépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi: Nem akarok ám beleszólni, de a cumival az első időben vigyázni kell, mert cumi-mellbimbó zavart okozhat.
Ez azt jelenti, hogy ha cumit kap az elején, akkor kevesebbet és máshogy fog szopizni, kisbesedhet a mellbimbó és kevesebb lehet a cejci!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nyúlanyó:
Nem tudom van-e összefüggés a pocibaba és a megszületett viselkedése között, de nekünk elég aktív volt eddig mindkettő és kint is azok!
A mostani sem hagy éjjel aludni, pedig megbeszéltem vele, hogy nyugis legyen, legalább egy kicsit. KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska
A 2 az még nem magas, nekem 1,9 volt, engem is ijesztgettek, aztán kiderült 2,5-ig normális.

Szilvi
Nekem is van egy "sorvadt" babám 0,8-as AF-vel...csak nézd a profil képem...teljesen be van horpadva szegény... Kép

Szerződés drukkokat köszi mindenkinek!

Vas: nem semmi micsoda változáson mentél keresztül! Gratulálok!!!
Maminti: te meg jó vékony vagy!

Cory: tök jó, hogy ilyen olcsón találtál egy profi gatyát Kép

Anita: lehet, hogy a "hagyományos" rugi snassz a mai világban, de nagyon praktikus. Én a lányomra pl nem tudtam olyna zoknit venni, ami ne szorította volna el a lábát. Ja és persze mindig letornázta, majd levette magáról.

Szájöblítő: Én corsodilt vettem, az íze tök jó, csak utána egy napig nem érzek ízeket. Kész vagyok tőle Kép

Titati 27+0
titati

Sziasztok Lányok!

Még a végén kitekeritek a nyakam a talin az AFP miatt. Nekem ezt a védőnéni mondta, de ha figyelmesen elolvastátok amit írtam, akkor az is ott van, hogy annak is lehet kicsi, akinek elnézik a dátumot. A védőnéni egyébként se genetikus. A ng/ml-es érték a babanet rendelő szerint 20-100-ig jó, a MoM-os 1-2,5-ig, de itt a babaneten is az van, hogy 0,7-nél még nem ideges senki.
Nem azt mondtam, hogy akinek 1 alatt van, annak sorvadt, dilis, mozgássérült gyereke van. Én is olvastam pár napja, amikor írta mindenki, hogy korábban mennyi volt neki.
El merjek ezek után menni a talira?

Ildi!
Gratula a fogyihoz! Én este nem bírok már 1-es kaját enni.

Egyébként jól vagyunk, néha fáj a pocim ,de biztosan csak azért mert növöget.

Lívia (17+0)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi:
ha ezek után nem jössz el akkor fogjuk kitekerni a nyakad Kép

Titati 27+0
titati

Helló!
Rég nem jártam erre, beteg voltam sokáig.
Képtelenség mindent visszaolvasni de örülök, hogy írtok!
20. hétben vagyunk, minden oké, a táblához majd írok adatokat!
Most már látszik a pocakom, de még mindig megtévesztően kicsi. Tegnap kaptam először helyet a metrón Kép
Katicuska
katicuska

Vas
Gratula
Szerintem az az egyetlen jó módszer amit eddig hallottam!... a te példád is elég meggyőző! Még a kilencvennapos diéta ilyen hatásos. Hasonló elven is alapul. Csak szerintem kicsit nehezebb betartani.

A Mária nagyker milyen és hol van?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde
Ezt a Calcarea fluorica-t hol szerzed be? gyógyszer? nem kenni kell hanem beszedni?
Ez valami homeo bogyó vagy egyéb?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mutatok ujjabb rucikat!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez is nagyon kis aranyos!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megjöttem. Elmentünk Lylyvel turcsizni, de semmi jót nem találtunk. Babának meg voltak aranyos rugik, meg rucik, de nem mertem megvenni. Olyan hülye babonás vagyok még. Meg valahogy apa nélkül nem akarok vásárolni neki. Viszont vettünk szabásmintát magunknak. Aranyos tunika, meg ruha, meg még nem toom mi van rajta. Majd jól megvarrjuk.
Viszont olyan történt velem.Kép Készülődtem, h talizunk a Lylyvel, erre, amikor vettem fel a cipőm jól lehajoltam, és hopp. Visszaböffent.Kép Átöltözés, mert sikerült a felét magamra tenni, a másik felét meg a szobába a szőnyegre. Ilyet. Semmi hányinger, meg ilyenek, egyszerűen csak jött. Biztos átmentem közlekedőedénybe… barátunk a fizika! Kép Kitartottam a szőnyeget, a ruha már mosógépben, de a szobába olyan róka szag van. De lehet csak én érzem. Kép

Oviba bombariadó? De meleg...

Ildikó! Nem semmi! Hogy tudtál ennyire lefogyni! Van valami titkod? Én most megmértem magam. 102 kila.Kép Elvileg nem nézek ki annyinak.Kép De majd a talin meglátjátok.
Jah, most olvasom. Norbi. Most adtam oda anyumnak 3 könyvét. Én tény és való, h nem próbáltam ki, de akkor, majd ha kibújt a manó, elkezdem.

Medike! Az szép. Jegyűrűt már én is kaptam.Kép

Annácska! Szerintem ne aggód az AFP miatt. Megnézték a babát, minden rendben, akkor ez az eredmény mintha nem is lenne. Szóval nyugi!

Zsuzsófi! Gratula a vizsgákhoz! Ügyi vagy! Természetesen a punishoz is! Kép Nincsen képed a csajosról?
Pihizzél, és majd gyere! Kép

Angi! Jól tetted, h vásároltál, és nem a gép előtt csücsültél! Tényleg jó idő van még most is.Kép Jó cuccok vannak ott?

Tünde! Köszi a tippet, kipróbálom majd. Bár azt hallottam, h hajlam kérdése. Aki hajlamos rá, úgyis ki fog jönni a csíkok. Max, ha kenegeti, akkor később. Hát nem toom.

Mamacka! Továbbra is helyesek a rucik.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Zsuzsófi
Gratula az érettségihez és a kiscsajszihoz Kép

Mamacka
Ti eztán el vagytok látva babacuccal. Ezek is nagyon jók.

Szelivi
Jaj ne mááár! Senki sem tekeri ki a nyakad! Inkább a védőnénidét Kép

Tünde
Nem az a baj, hogy hisztis, hanem, hogy nincs el nélkülem. Mióta megszületett, azóta nem nagyon volt rábízva senkire, mindig vittem magammal mindenhova. Csak én fürdethetem, csak velem bír elaludni stb., szóval nagyon anyás. Van még pár hónapom, hogy javuljon a helyzet, ami egyébként nem is érdekelne ha nem kéne kórházba vonulni majd. Meg bevallom nekem jól esik, hogy anyás, meg még csak 1,5 éves. Kép A lecke fel van adva.

Szilvi és Katababa
szisz2

Tünde! Köszi a választ! Csak az a bajom, hogy elvileg a szülés előtt 28 nappal kezdhetem meg igénybe venni a Tgyást! És ha igénybe veszem mondjuk jan.29-től (28 nappal a kiírt dátum előttől), és mégis csúszik a bébi megékezése, akkor mi van??? Mondjuk 1 héttel úgyis később kezdeném folyósíttatni, mert a félév febr.6-án kezdődik! Majd kigondolok addig vmi okosat, csak gondoltam, megkérdezem a tapasztaltabbakat!Kép

Titati! Nekem nincs bajom a "hagyományos" rugikkal, nagyon jó pofák! Csak bírom ezt is, hogy már igazi kisfiúsan lehet öltöztetni majd a babót! Persze otthon mindenképpen a rugi lesz a legkényelmesebb az ágyban! De, ha nincs lábfejrésze, még az sem baj, ha egy picit rövidebb! De hangsúlyozom, nekem semmi tapasztalatom, így köszi az ellenvéleménytKép

Katicuska!Kép Jó, hogy Te is jelentkeztél! Mi volt a baj?

Livi! Titatinak igaza van, nehogy már ne gyere talira!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kész vagyok a keresztöltéses cuccal, amit a Manónak csinálmányoztam.Kép Életem első "remekműve". Kicsit gagyi, de nekem teccik.KépKép

Kép

Kép
nancsika

Helló!
Vírus + megfázás, a 14. héten kezdődött a doki akkor még nem mert felírni semmit. A köhögés egyre rosszabb lett, 1 hónap elteltével kaptam Zinnatot, orrsprayt, toroköblögetőt meg kanalast. Még köhögök de 6 hét betegség után már jobb.
Sajnos a szakdolim emiatt megint csúszott...

Szóval az adatok Peti Juniorról:
AFP: (okt. 07.)
71.6
MOM: 1.8

UH: okt.25
BPD: 42 mm
OFD: 51mm
FL:27 mm
HC:152 mm
AC: 138 mm
súlya: 25dkg

magzatmozgás 17. héttől

Rólam:
a dokim Beke Artúr dr.
hízás: 3 kg.
haskörfogatot a védőnő nem mért.

Na sziasztok!!!!
katicuska

Sziasztok megintKép

Szuper hogy kislány nagyon örülök nekiKép

De annak nem hogy kisebbnek mérték a koránál....
8 hetesen 6 hetesnek nézték, 12 hetesen már csak hat nap volt a lemaradása....erre most kiírta a gép, hogy 18!!! hetesKép Igaz beírtam az UH adatokat egy számlálóba, ott nagyjából 19 hetesnek írta ki. De min. másfél héttel kisebb, és most ezen parázokKép A dokimat meg csak hetedike után tudom megkérdezniKép

Nyúlanyó, nem kellett várnom az UH-ra, délre voltam hívva, 11,55-kor szóltam a dokinak hogy itt vagyok, ketten voltak előttem, 12.15-kor meg már hazafelé battyogtam. Jó pár percig nézte a babát...

Itt vannak az adatai:

Magzatvíz mennyiség: normál
Magzatmozgás: élénk
Placenta tapadása: hátsó fali
szívműködés: szabályos;

Bpd: 42,3 mm
Fronto: (fej hosszában) 49,8 mm
Thorax (Mellkas átmérő???): 44,6 mm
Femur: (combcsont) 30,4 mm
Talp: 32,6 mm
Humerus: (felkar) 27,5 mm
Gerinc: a papírra az van írva hogy épnek látszó, de a dokim azt mondta, hgoy épKép Csak asszisztensnőci hárította a felelősséget, gondolom automatice...

Szív: ép(nek látszó)
Hasfal: zárt(nak látszó)
Mellkas: zárt(nak látszó)
Hasi echo: normál
Gyomomr: telt
Hólyag: telt
Vágtag: 4 szabályos(nak látszó)
Kzs: 3 ér, 9,3 mm
Cerebellum (na ezt mondja meg valaki hogy micsoda!!): 18,4 mm
Megjegyzés: Female,KépKépKépKépKép Szabályos agy, és arckoponya
Terhességi idő: 18KépKépKépKép

Meg a protokoll blablaKép

Puszka: Zsu
20+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nncsika
Ügyes vagy!

A babaadatokhoz gratula!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Zsu! Gratula a vizsgához, a jó UH-hoz, a kislányhoz, és hogy egészséges az a lényeg azzal ne foglalkozz, hogy egy kicsit kisebb, hiszen mi sem vagyunk egyformák. Biztosan minden rendben, ha nem így lenne, akkor szóltak volna!

Anita! Én úgy tudom, hogy a kiírt szülés napja előtt 28 nappal megkezdhető a Tgyás, és onnan 168 nap, ha csúszik a szülésed akkor is megkezdheted a kiírás szerint.

Mamacka! Nagyon arik a babarucik!

Nancsika! Te sem aggódj a striák kijönnek annál akinek van rá hajlama, bármilyen csoda krémmel is kenegeted, csak most piros, szülés után elhalványul és olyen lesz mint máshol, nem vész. Nekem is van! De persze először én is kiborultam tőle!
A medve aranyos, faldísz lesz? Ügyi vagy nagyon!

Katicuska! Jó, hogy már jobban vagy, és a babával is minden rendben.

Annácska! Az AFP az amnio, CVS, ikerterhesség, vérzés miatt eleve nem szokott jó lenni, tuti minden rendben van. Nyugi!

Paga 21+2

Gabi
paga

Na lányok most tiszta kemény a pocim. Idegeskedtem. Anyuval kimentünk a buszmegállóba, erre nem jött a busz, mert mint utólag láttam átrakták a megállót máshová. De csak ennek az 1 busznak. Aztán hívtam neki taxit és aztán éppen kiért. Most meg kaptam egy hivatalos levelet, hogy a bérszámfejtésem el lett rontva a munkáltatóm által. Kép

Mária nagyker: Van ott minden. Sapik, pár babakocsi, kiságy, ruhák. A Gólyahír nevű ruhák vannak. Meg kell őket jól nézni, hogy 100% pamut legyen. Csak kettőt vettem. Nekem a Kenguru Goldos dolgok jönnek be anyagra és szerintem szépek is. Majd csinálok képeket, de a gépünk most kölcsönben van.
Tünde,
köszi a tanácsot. Nem akarok rögtön cumit adni neki. Igazából azért vettem, mert a férjem mondta, hogy ez fontos. Persze félig poénból.
Így lesz itthon ez is, ha kell neki.
Nancsi,
merre jártatok? Sajnállak a rosszullét miatt. Kép
Szép lett a maci! Kép

Angi 24+6
angi79

Sziasztok,
jó volt visszaolvasgatni benneteket,bár nem kevés ideig tartott!!

AFP-nk rendben szerencsére!!

Angi,
megértem,hogy bevagy zsongva a 4D miatt, én 31-én megyek és annyira várom úgy sűrgetném az időt!

Múlt péntek óta hasmenéssel küzdök. Ma voltam dokinál mert már totál kétségbe voltam esve,hogy a babukámat mennyire viselhette meg az elmúlt hét.
Az UH alpján mondta a doki, hogy nagyon játékos,élénk a babu. Ettől most megnyugodtam,bár a legjobb az lenne ha teljesen elmúlna a hasmenés már végre..
Amúgy egész délután ficánkol, olyan de olyan édes!!!!

cerebellum=kisagy

olgo,18+6

Kép
olgo

Sziasztok!

Szisz: azért vagyok biztos benne, mert anno a 2. gyerekemnél hasonló súlyban a 17. héten 4D-vel sem lehetett látni a nemét. És nem azért, mert eltakarta, hanem mert vastag a hájréteg.
Az én méretemben sajnos ez az árfekvés nadrágügyben Kép

Anita: ja, értem. Hát ez passz.

Ildikó: nekem 4 éve nem volt gondom a lepedőkkel. Ha gond volt, azonnal cserélték. Mondjuk én semmiképpen nem akarok egyedül lenni Kép

Zsu: gratulálok a kislányhoz Kép

Nyúlanyó: nekem 2 gyerkőm van. Most a pocakban nyugisabb a pörgősebb.

Az afp MOM tuti jó 1 alatt is, mert 1 a középérték, arra normálják. 0,7-0,8-at szoktak mondani alsó határnak.

Szelivi: gyere el a talira, persze Kép Én csak nem értem. Főleg a sorvadtságot. És itt nem arról van szó, hogy mind az vagy sem, de az afp kromoszómahibákra vonatkozó vizsgálat, a sorvadtság meg nem kromoszómahiba.

Nancsika: akkor most már érted az erkélyes jelenetemet. Remélem, ezzel le is tudtad!

Voltam dokinál, minden ok, méhszáj ok (ujjbegy befér a külsőbe, de mivel többedik terhesség, normális), szívhangot hallgattunk, és ő sem szereti, ha kukkolják, rugdosta le a szívhanghallgatót Kép

cory 20+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok csajok,

ma is jó sokat írtatok.
Ildi, nagy gratula ehhez a fogyáshoz, nem semmi. És marha nagy kitartást igényel! Szóval le a kalappal! Kép
Zsu, gratula a kislányhoz!
Köszi csajok a tgyásos és egyéb infot. Cory, mivel nekem a fizu 70%-a duplája a 83e-nek, szóval nekem érdemes lesz csak a szüléstől Tgyásra menni. Kép
Ciciviszketéshez csatlakozom, bár most két napja a pocim is viszketett kicsit, de ha bekrémezem, akkor jó. Én most Milupás striás krémmel nyomulok.
Bimbiviszketésre akkor most mit???? Kép
Csíkok....jajjjj, sajna alkati kérdés is, de a terhesség velejárója, kinek kevesebb, kinek több. Sz@rni rá! Kép
Anita, hát nálunk úgy van, hogy uramnak is van lakása, meg nekem is, szóval van kettő. Eddig a páromnál laktunk, de mivel anyukámék a mellettem lévő házban laknak, ezért a babával átköltözünk hozzám. Jól fog jönni a segítség (párom szülei vidéken). Nos, mivel utoljára ott csak én laktam egyedül, most viszont egy 3 tagú család lesz ott, ezért némi átalakítás szükségeltetik. Egymagamnak nem kellett mosogatógép, de most hármunknak már nagyon jól fog jönni. Ma meg is vettük, a Médiamarktban találtunk AEG-t 110e-ért (130-ról leértékelve), összesen 6 db. volt belőle, és nagyon pipec. Kép
Emellett csináltatunk a nagyszobába egy sarokba egy komplett fenyő polcos-íróasztalos-tévéállványos részt, hogy minden elférjen. Uramnak meg nekem is kell íróasztal, sok a könyv is, szóval egy ilyet még csináltatunk méretre. Hát ilyenek. Szekrények áttolódtak egyik szobából a másikba, a gyerekszoba így már abszolút üres, illetve csak egy kis szekrény marad ott, ami később is jó lesz neki.
Szóval azért nem vészes, de szerintem nagyon otthonos és praktikus lesz. Kép

Annácska, AFP-t hagyd most már a csudába, és a szívuh-gal remélem tényleg végleg meg fogsz nyugodni! Kép

Mamacka, megint irtó édes cuccokat tettél fel! Kép

Ja, és tegnap este produkáltam egy negyed órás orrvérzést, de már úgy, hogy a fejem lógattam a csap felé, mert a zsepik kevesek voltak. Aztán egy brutál nagy zsepit betéve, plusz jéggel az orromon nagy nehezen elállt........ fr@nc kivan ezzel, így még nem kapott el soha. Frankó volt, mert vacsora közben indult el........

Na jó, nem horrorizálok tovább itt este, puszi nektek!

Eszti
23+1

Ja, Anita, nekem is már látszódik kívülről, ha nagyokat rúg ez a kis vasgyúró!! Olyan aranyos! Kép
Vendég

Sziasztok!

Ennyi mindent lehet már nézni a genetikai uhn??? De jó! Kép

Zsu: Nekem a saját dokim mindig fiatalabbnak nézte a törpét, a 12 hetes uhn viszont annyinak mondta egy másik doki, amennyinek én számoltam.... Valamelyik könyvben olvastam, hogy a méretek nem ugyan olyankok a kicsiknél. Kép Gratula a kislányhoz. Kép

Angi: 4 napja nem alszom, többet hányok,mint eddig és már attól fáj a pocim, ha szexre gondolok, szóval kicsit levertek az elmúlt napok. Kép De nem adom fel. Kép De vannak végre gatyóim. Kép Nagyon csini leszek holnap. Kép Te meg ne idegeskedj! Szedsz magneb6ot? Nálunk is mindig mindent félreszámolnak a suliban... Kép Imádom a FÁKISZt. volt már olyan, hogy nyáron valamit hozzászámoltak a fizumhoz,majd észrevéve a hibát, szeptembertől levonták. Édesek, nem? Kép

Puszi:
Eszter 15+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok Eszter,
ez nem hangzik túl jól. Mitől hánysz most ennyit? Szegény... nem irigyellek. Be tudsz jönni holnap a városba? Kiváncsi vagyok az új nacidra! Én is varrattam egyet, anyu hozta otthonról. De nagy lett, így ment vissza a varrónőnek. Az elrontás dolgot pedig elmesélem holnap!
Ja, szedem a Magne B6-ot.

A babaméretek egy darabig egyeznek csak meg, utána már különböző.
Eszti,
gratula a jó vásárhoz! Nekem is van mosogatógépem és ez egy igazán jó találmány! Kép
Az már kevésbé jó, hogy így vérzik az orrod. Mit mondanak a házidokijaid?
A pocimra én is Milupas krémet kenek.
Cory,
gratula a félidőhöz! Jó, hogy minden oké volt a dokinál. Kép

Puszi.
Angi 24+6
angi79

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez, és különösen Zsuzsófinak a vizsgához.

Olyan jó ilyet hallani.

A Norbi fitness nekem is bejött, esküvő előtt szépen fogytam vele. Most is megpróbálom betartani, így +2,5-3 kg-nál vagyok most. A védőnő szerint ez normális.

Szép estét mindenkinek.

Mariann
22+4

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Angi
...és hol van a Mária nagyker?

A cumiról is lehet pro és kontra hallani... a szopizást befolyásolhatja, viszont könnyebb róla leszoktatni mint az ujjszopásról! Úgyis csak akkor kell neki ha a szopás igénye nem elégül ki az evéssel... sógornőm Marcijának nem kell se, cumi se ujjacska.
Már úgy vagyok vele, hogy inkább nem tervezek el semmit nagyon határozottan, mert a gyerek úgyis felrúgja az elképzeléseimet! Kép
Barátnőm semmiképpen nem akart cumit, de végül nem úszták meg... viszont rendesen szoptatta is!

A rucik köszönik a bókokat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok,
tudtok valami jó kismama tornát ajánlani pesten, ami árban is elfogadható? Én csak egy helyről hallottam,ott 1200Ft/óra. Diákként én sajnálok ennyit fizetni egy-egy alkalommal..

olgo

Kép
olgo

Zsu Kép
Hatalmas gratula az érettségihez és a kislányodhoz is KépKépKép
Kívánom, hogy minden vágyad így teljesüljön Kép

Ildi Kép
Nem semmi, gratulálok Kép
Hihetelen kitartásod volt az Update-hez Kép De nagyon megérte Kép Írtó csini kismama vagy Kép

Anita Kép
Igyeksezm nem parázni az AFP-n. Úgy is tudom, hogy ez egy instabil vizsgálat Kép
Azért tetszik, hogy ígyaggódik a védőnéni Kép Jövő héten akkor kihez fogsz menni, másik védőnőhöz?

Nyúlanyó Kép
Hát paráztatni azt tudnak Kép
Örülök, hogy minden rendben a babával és drukkolok, hogy ébren legyen a 4D-nél Kép
Tudod, a remény hal meg utoljára Kép Elvileg van összefüggés a magzati mozgolódás és a kinti között, de kiváncsi leszek rá hogy tényleg így lesz-e Kép

Tünde Kép
Nem is tudtam, hogy a cvs után magasabb érték várható! Neme senki nem mondte Kép
Egyébként mitől van?

Titati Kép
Nekem is állandóan leégeti az ízlelőbimbóimat a Cordosil, de a doki ezt ajánlotta, így tűrök én is Kép

Katicuska Kép
Gratula a félidőhöz, meg ahhoz, hogy kaptál helyet a meton Kép

Nancsika Kép
Szegénykém Kép Ugye-ugye ez a gyomorszájizom Kép
Azért remélem most már minden ok Kép
Mi is íyg fogjuk fel, mint ha nem is lenne AFP Kép Nagyon örülök, hogy megnézettük 4D-n a babát, ahol mindent rendben találtak, mert különben most tuti megint padlón lennék Kép
Már miért lenne gagyi a keresztszemesed??? Igenis nagyon szép Kép Én is rendszeresen keresztszemezem és nagyon élvezem Kép

Paga Kép
Most már te vagy a második, aki azt mondja, hogy a cvs miatt magasabb Kép Ennek örülök és nem is aggódom tovább Kép

Cory Kép
Gratul az erdményekhez Kép

Esztipeszti Kép
Nem semmi estéd volt, sajnálom az orrvérzést Kép De elvileg ez is a pocakosodás egyik velejárója Kép

Vok Kép
Te jó ég, nem irigyellek a hányás miatt Kép Remélem azért hamarosan jobb lesz Kép

Mamacka Kép
Fájdítod a szívem ezzel a sok gyönyörűséges ruhával Kép
Nagyon ügyesen vásárolgatsz Kép
Mária nagyker: 1132 Bp.Visegrádi u. 25
www.pekido.hu szombat-vasárnap is nyitva vannak Kép Tényleg sok klassz dolog van Kép

Olgo Kép
Nekem Esztipeszti ajánlott egyet.
A XIII. kerületben, ha kerületen kivüli vagy akkor 10 alkalom 4500 Ft Kép

Mindenkienk szép álmokat Kép

Annácska 17+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Gyermeknevelési filozófiám alapja a következő szöveg:

KépKépKépKép

Ha az 60-, 70- vagy 80-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?

1.- A mi gyerekkorunkban az autókban nem volt légzsák, hátsó biztonsági öv...

2.- Egy teherautó platóján utazni különleges élmény volt, most is szívesen emlékszünk rá…

3.- A kiságyaink rikító színű, ólmot tartalmazó festékkel voltak pingálva !
4.- Nem volt biztonsági kupak a gyógyszereken….
5.- Védősisak nélkül bicikliztünk ….

6.- A nagymama kerti kútjából húzott vizet ittuk, ásványvíz és Cola helyett...

7.- Magunk készítette görkorcsolyáink voltak. A szerencsésebbek, akik lejtős utcákban laktak, az utca elejéről indulva, félúton eszméltek rá, hogy nincs fék a szekereinken . Néhányszor közeli kapcsolatba kerültünk az utcabeli fákkal, bokrokkal , de megtanultunk ennek is örülni, hiszen igaz ugyan, hogy letaroltuk a bokrokat, de a bokor alatt legalább az autók útjában nem voltunk !!!

8.- Ha kimentünk játszani egyetlen kikötés az volt, hogy sötétedésre érjünk haza.

9.- Az iskolában nem volt napközi , otthon ebédeltünk . Nem voltak mobiltelefonjaink... így aztán senki ránk nem talált. Jó volt. Nem ?

10.- Rosszalkodtunk, számtalan csínyt követtünk el , hol egy kéz, hol egy láb tört , a fogaink sem voltak biztonságban és mégsem születtek jegyzőkönyvek a rendőrségen. A felelősség mindig azé volt, akié kellett, hogy legyen.

11.- Házi süteményen éltünk , vajas kenyéren , cukros és nem zaharinos ételt, italt kaptunk mégsem voltak súlyproblémáink mert állandó mozgásban voltunk...

12.- Egy Meggy Márká-t négyen ittunk ugyanabból az üvegből és egyikünk sem halt bele.

13.- Nem volt Playstation-ünk, Nintendonk, X box-unk, video játékaink , színes televíziónk 99 csatornával , video kameránk , dolby surround , mindentudó telefonjaink ,számítógépeink , Internet ... de voltak barátaink.

14.- Vágytunk egymás társaságára rossz volt egyedül.

15.- Időnként összevesztünk ha csapatok kellettek a játékhoz és ha valaki kimaradt a csapatból, nem kellett őt pszichológushoz vinni az elszenvedett trauma miatt …

16.- Nem voltunk mindannyian jó tanulók. Még az is előfordult, hogy évet kellett ismételnünk. Nem rohantak velünk pszichológushoz, senkit nem ismerek, aki dislexiában szenvedett volna, hyperaktív lett volna…Ha valaki évet ismételt, olyan volt, mintha kapott volna még egy esélyt….

17.- Szabadok voltunk , voltunk “gödörben” , voltak sikereink , felelősségünk ...megtanultunk minden helyzetben lábon maradni…. Azt kérdezik a gyerekeink: Hogyan lehetett “így” élni? Hogyan nőttünk azokká, akik vagyunk ? .

Ennek a generációnak a képviselője vagy? Ha igen, küldd el ezt az üzenetet azoknak, akik szintén azok vagy a fiataloknak …hogy megtudják milyenek is voltak azok az évek……

Õk majd azt mondják,hogy “tök unalmasak” voltunk,és csak mi fogjuk tudni,hogy nem unalmasak voltunk,hanem boldogok.

Zsu
20+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vok Eszter, druszám Kép, sajna a rosszullét miatt, remélem azért most már múlni fog, és nem jársz úgy, mint Cory. Kitartás! Kép
Olgo, Annácska, nem is tudtam, hogy nem kerületieknek ilyen jó áron van ez a torna. Én csak ajánlani tudom. Kép
Orrvérzés lehet terhesség alatt, akkor lenne gáz, ha magas vérnyomás miatt lenne, vagy gáz lenne a vérképemmel (nem tud megalvadni, stb.), de szerencsére mindkettő jó értékeket mutat, így csak tűrni kell. Kép

A cumiról én úgy tudom, még mindig jobb, mintha az ujját szopná, ugyanis az eldeformálja a leendő fogakat (lévén, hogy kifelé nyomja a felső ínyét), a cumi legalább nem csinál ilyet....Én veszek egyet kamuból, ha kellene, de remélem nem nagyon lesz rá szükség. Ha igen, akkor meg így jártunk! Kép Kép

Pusz

Eszti
23+2
Vendég

Sziasztok!

Cumi: az a baj a cumival, hogy a tejteremlés szempontjából az az ideális, ha nemcsak evéskor van mellen, hanem a komfort szopit is ott tölti. És akkor arról még nem volt szó, hogy bekavarhat a szopiba. Én tuti nem veszek.

Eszter: kitartás!!!

Zsoma 2 óta folyamatosan sír. Teljesen KO vagyok.

cory 20+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Cumi: én vagyok a rossz példa arra, hogy mi történik, amikor egy gyereknek nem adnak cumit. Állandóan az ujjamat cumiztam, még 10 évesen is, így az egyik ujjam teljesen elferdült és a körmöm is sokkal laposabb, mint a többi. Kép
Persze biztosan lehet cumi nélkül is, én ezen még egyáltalán nem gondolkodtam.

Hétvégéig valószínúleg már nem fogok jelentkezni, de addig is legyetek jók.

Mariann
22+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?