Sziasztok!
Én jövő tavaszra várom a babámat, csak már a 3. a sorban. Terveztünk 3. gyereket, de nem most, hanem 2-3 év múlva.
Van 2 fiam, Gábor most októberben volt 3 éves és a jövő héten kezdi az óvodát.
Danikám 10 hónapos és mire megszületik a legkisebb akkor is még csak 16 hónapos lesz. Ez természetesen azt jelenti, hogy nem fog még olyan magabiztosan járni, főleg nem időre az oviba, meg a piacra... hogy is várhatnám el egy alig másfél évestől.
Ez azt eredményezi, hogy az álmaim babakocsiját, amit most augusztus közepén vettünk kénytelen leszek eladni.
Próbáltam sok babakocsit, főként Pierre Cardint (2 félét) volt esernyőkocsim, meg valami kínai is és egyik sem vált be. Mikor a nagyot vártam, el voltam telve a kínálattal és (majdhogynem) megvettem az első babakocsit amit megláttam, persze megbántam, mikor megláttam az én álmaim babakocsiját. 3 évet vártam rá, erre kénytelen leszek eladni és lecserélni egy testvér babakocsira.
Ez egy Graco Quattro Tour babakocsi (bébihordozó nélkül) ami nekem nagyon bevált. Óriási bevásárló hálója van amibe minden belefér, vízszintesig dönthető a háttámlája, szép nagy tálca van a baba előtt amit a fiam imád. 2 pohártartó (cumisüveg) van a mama előtt is közte meg egy fedett rekesz amibe én a kulcsom, mobilom, aprópénzt szoktam berakni, mert így rögtön kéznél van minden. Sok szimpatikus dolog van még amit érdemes megnézni erről a babakocsiról. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, és nagyon vigyázok rá.
A babakocsi összsúlya 9 kg, de elég nagy, ezért liftes, vagy kertes házba ajánlanám. A liftesnél is olyanba ami 6 személyes és nem 4, mert abba nem fér be.
Irány ár:
55000 Ft.
Fényképet fogok feltenni, ha megengeditek, ide.
Itt a weboldal amin bemutatják a babakocsit:
http://www.graco.co.uk/product/wheels/travelsystems/quattrotourts/ Az Interactive demo-ra ráklikkelve bemutatják a babakocsi tulajdonságát.
Jajj még egy ami fontos. Mivel április 26-ra vagyok kiírva áprilisban szeretném eladni, hogy addig is tudjak mivel közlekedni és csak a szülés előtt venném meg a testvérkocsit. Ezért is írtam inkább ide hozzátok, hátha érdekelne valakit így is.
E-mail címem a profilomban, de ide is leírom:
sasha@fw.hu Köszi, hogy elolvastatok, boldog babavárást mindenkinek!
sasha