Katicának sajnos nincs meg a telefonszáma, csak Nekije az enyim. Remélem nem felejt el minket legalább a férje. Ez már a 3 napja lesz bent. Remélem jól viseli...
Kika, Cscsemősnővér
Eddig bírtam!!!!Pontosan azt nem szerettük volna mi sem, hogy egymást ócsároljuk! Ha bárki visszaolvas láthatja, hogy azért többségben vagyunk, akik ugyanúgy csak a jót akarjuk és nem a konfliktust.
Nem tudom kinek mi a véleménye, de pontosan azért írtuk Cas-sel az esetleges előzetes felvilágosítást, tájékoztatást, hogy ne ott legyen abból konfliktus, hogy mikor fürdetik, vizsgálják stb a babákat. Mivel "sajnos" az előzetes előadásokon csak szorosan a szülésre készítenek fel hasznos lenne egy legalább felsorolás jellegű papír darab, amire ezek le vannak írva. És még valami, a teljes gárda miatt választottam másodjára is a Margitot!!! Tanulva saját hibáimból is
Dr. Dee Lee,
Javaslom, írjál elő kötelező csoport terápiát számunkra
Akár csapat-építő tréninget is lehetne szervezni, természetesen valami kellemes környezetben!
Mucus,
Nekem Gizi volt az emlékeim szerint, aki amár éppen begyulladni készült melleimen könnyített. Örökké hálás leszek neki. És Õ volt, aki bejött hozzánk, hogy Anyukák úgy látjuk teljesen ki vannak merülve, tessék betolni a babákat éjszakára. Lehet bennünk volt a hiba, hogy ezek után csak hozzáfordultunk segítségért?
Szilpa,
Kitartás!!!!! Túl leszel azon az egy napon és a többi már teljesen elviselhető lesz. Én jártam Gizikéhez sokszor vérvételre, és elmondhatom hogy hihetetlenül ügyes. Semmit nem éreztem és még véraláfutások sem jelentek meg a kezem (pedig szoltak és nem is kicsik egy-egy vérvétel után).
Naná, hogy gyere Te is. Ja, a megfázásom miatt eddig hanyagoltam a torna szervezést, de most újra felveszem a kesztyűt... Megírom mire jutottam!
Otyka,
Vasárnap velem is ugyanez volt!!! Sehogy sem volt jó. Ha álltam azért, ha ültem azért, lefekvésre meg a felállás-felülés miatt nem is mertem gondolni. Úgyhogy jól elvoltam. Lehet front volt???
Mi 5 évvel ezelőtt intéztük az apaságit a 3.kerületben. Én akkor még ott is laktam. Nekem nem kellett vinnem semmit, mert le is kérdezték, hogy hajadon vagyok még. Ja, és fizetni sem kellett semmit. Viszont akkor még a 30 napot komolyan vették (de még az anyakönyvikivonatnál is). Szóval mi csak március elején intéztük a papírt. Sőt akkor még az is fontos volt, hogy magzatonként legyen apasági nyilatkozat. Mert ha csak egy volt, ikrek esetén az első után megszülető összes gyerek az anyja nevét kapta. Nekem az egész sziutációban az tetszett a legjobban, amikor kérdezik a születendő gyermek vezetéknevét, akkor külön-külön ki kellett mondanunk
Zseppy (26+3)