Sziasztok csajok
))
Olyan jó, hogy ismerjük egymást
)))))
Persze Ancsúr, igaz nem találkoztunk, meg Renócával sem és még néhányotokkal, de már ti is olyan ismerősök vagytok
))
Annyira szurkolunk nektek, el sem hiszitek.
Délután olvastam Nikinozsót, csak nem tudtam reagálni, Norisz tényleg kitölti az időmet. Nme nagyon hagyom unatkozni
Persze néha azt is kell, muszály háztartást is valamennyire vezetni
De sokat beszélgetünk, mesét, verset, dalokat tanulunk. Tornázunk, masszírozunk
Szóval sokat foglalkozom vele.
Meg is hálálja, korát meghaladó dologkat művel
Pl. már 2 hete, utánozza indián csatakiáltásomat
Tudjátok az a bizonyos a-a-a-a-a-a-a-a...
Mikor ütögetem a zsáját, mint magamnak
akkor ő is kinyítja jó nagyra és az aaaaaaaa hosszú hangot ő még csak kicsiben "a" vagy esetleg "a-a" rövid hangot ad, és nagyon tetszik neki..
Bár lehet azért mosoyog annyira mert anyukája a boldogságtól különböző örömhangokat hallatt
Visszatérve, Nikinozsó írására, egyből ti jutottatok eszembe, először DiTi aki már nemsokára sorra kerül, majd utána az is, hogy lehet, hogy Rvan-éknak (és Ancsúréknak) még engedélye sincs, de már most szaladnának
Fura az élet. Ez az amit nem tudok megérteni teljesen.
Igaz, hosszú idő 1,5 - 2 év várakozás, sokminden történhet, de mégis...
Nehéz elképzelnem, hogy valaki nem úgy veszi tudomásul a dologkat ahogy én.. Mikor mondta Nikinozsó, hogy 2800 gr és kisfiú, tényleg nem tudtam miért mondja
) Aztán leesett, és nem hittem el, hogy mindez velünk történik... Annyit szenvedtünk már és annyit hallottam, hogy most sem sikerült, vagy hogy sajnos a hcg szint nem növekszik, nem marad meg a baba.... Ennyi rossz és mély fájdalom után, hihetetlen volt, hogy igaz, mégis igaz, lett egy telefon, és egy kisfiam
))
Nem tudtam volna nemet mondani... DEHOGYIS!!!
Sírni azt tudtam, még most is tudok;)
Férjem reagálása is érdekes volt: Õ azt mondja, biztos hátrébb tenné őket vagy 50 sorszámmal...
Nem tudom, hogy mi a jó dolog ebben az esetben, de egyben biztos vagyok. Nikinozsó tudni fogja! Nagyon jó érzéke és rálátása van a dologkra, illetve ő hallotta az okokat...
Azt tudom elképzelni oknak, ha valaki olyan beteg , vagy ha a kocsijuk nem üzemképes(bár családtagok vannak), vagy ha anyagilag vannak mélyponton, illetve családi válság esetén.
Lehetséges okként ezeket tudom elképzelni és megérteni. Kocsi nélkül nagyon nehéz dolog, de talán a hazavitelt meglehet oldani ismerőssel is, addig tömegközlekedés is létezik, nehezebb, de talán megoldható...
Nikinozsó én azt hittem eddig, hogy neked mennyire klassz dolog a jó hírrel telcsizni...
Soha nem gondoltam volna, hogy valaki úgy reagál, hogy nem alkalmas, döbbenetes számunkra.
Mondjuk ha most lenne egy ilyne lehetőségünk, most is szaladnánk Norisszal együtt. Imádjuk őket, és még ha nehéz is velük néha, akkoris inkább még több és több gyermek, minthogy 1sem...
Szóval mi kiakadtunk, azóta is ezen jár az agyam, persze Norisz mellett
Pusszancs