Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó estét Mindenkinek!

Köszi a kórházas tippeket. Még olvasok a témában, a jövő hétig kellene döntenünk.

Lettymama: DOTE? Akkor a kocsiban szülnék! KépKép

Mariann: Tök jó, hogy már a babaszobát fogjátok pakolni, mégha fárasztó is.

Szelivi: Mi is 25nm albérletben kezdtük anno, oda született az első baba. Mi mindent a szobában csináltnk, mert a konyha-fürdőben nem volt fűtés.

Anita: Remélem most már minden ok lesz
Csirippiri: Gratlálok a kiscsajszihoz!

Nyúlanyó: Édes a babakép, úgy látszik mindenhol mást tartanak jó afp-nek, ezért is kár idegeskedni miatta!

Lyly: Örülök, hogy rendben a szived!

Angi: Nekem az előző terhességnél keményedett sokat a hasam. Állitólag azért volt, mert kicsit kinyilt a méhszáj, de a 40. hét végén szültem Kép
Azért sokat kell pihizni!!

Paga: Neked jobblást kivánok! Remélem minden ok lesz eztán!!!

Eszti: Nagyon jó volt olvasni a boldog kismama sorokatKépKép Örülök, hogy minden rendben.

Annácska: Gyönyörű a pici fiú, most már tényleg megnygodhattok!

Scllyx: Köszi!

Nincs két betű a billentyűzeten Kép

Tünde 24+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mielőtt megyek aludni.

Esztipeszti!
Jó volt olvasni a pozitív hangulatú sorokat! Remélem hamarosan én is itt tartok majd.

Annácska!
Gyönyörűek ezek a képek! És hát bizony 200%, hogy fiú! Én is szeretnék majd ilyen képeket, csak a párom nem akarja. Pedig jó lenne leltározni, hogy megvan mindene a kisbocinknak!

Tünde!
Nekünk sincs a fürdőben fűtés, de nincs lezárva semmmi és mindenhol meleg van. Azért tavaszra - amikor kikapcsolják a fűtést - veszünk egy radiátort, mert ha én fáztam tavasszal, akkor a baba is fog.
Milyen betű nincs? í és ú?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Végre ma éjjel tudtam aludni! Én ettől annyira boldog lettem, hogy el sem hiszitek. Egész éjjel csak egyszer ébredtem fel, mert meleg volt a lakásban. Kinyitottam az ablakot, és sokkal jobb lett minden.

Gyönyörűek a 4D-s képek, gratulálok. Tényleg kisfiú, ezt már én is látom. Kép

Esztipeszti: jó olvasni ezeket a boldog sorokat. Nekem sajnos még majdnem három hetet kell várnom a következő UH-ig. Kép

Kérdés azokhoz, akik dolgoznak még: hogy bírjátok a munkát? Mert valahogy nekem egyre fárasztóbb ez az egész. Minden reggel felkelni, BKV-zni, ahol senki nem adja át a helyét, és ha nem vagyok agresszív, akkor még bele is könyökölnek a pocakomba. Itt van azért a munka, amire figyelni kell, muszály végighallgatni a "kedves" kollégák "kedves" szavait és "jótanácsait". És mire hazaérek, addigra este van, és hulla fáradt vagyok. Szóval meddig dolgoztok még? Nekem nem lenne rossz vévigmelózni ezt az évet, elsősorban a pénz miatt, de egyre kevesebb az erőm. És a munkakedvem is lohad.

Kellemes napot mindenkinek.
Mariann
22+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó reggelt!

Úgy tűnik, a rókacsalád olyan jól érezték magukat nálunk, hgoy visszaköltöztek.
Tegnap megvolt az ekg-m, majd el kell vinnem a házidokimnak, de ez már csak jövő héten lesz legkorábban.
Ma jön a védőnő, addig még porszívóznom is kéne.

Uh-képek nagyon szépek Kép Már én is nagyon várom a 4D-nket, de szerintem majd csak karácsony előtt jöhet szóba.

cory 19+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt,

milyen jó, hogy csupa jó dolgokat írtatok!!
Eszti,
szépen fejlődik a babátok! Majd kérünk képeket! Szuper, hogy minden oké! Kép
Annácska,
gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon szépek a képek! Olyan kis édesen nyújtózik. Kép
Tünde,
remélem nekem még zárt a méhszáj. 2 hét múlva megyek a dokimhoz, akkor kiderül.
Puszi.
Angi
24+5
angi79

Sziasztok!

Este voltam a dokinál, és azt mondta hogy nincs nagy baj, a méhszájam sérült, érzékeny (már majdnem méhszájseb, de még nem az)nnek a hámrétege okozhatja a vérzgetést, de már múlóban van. Azért feküdjek, és csak 3-4*15 percre keljek fel naponta, ezt nehezen viselem, de mindent megteszek hogy rendbe jöjjek. Amúgy sem telt még le a CVS utáni kritikus 10 nap +ok a pihenésre. A dokim azt mondta, hogy a jövő héten szerdán este hívjam fel és addigra megpróbálja megtudakolni a genetikai vizsgálat eredményét, de sajnos ez nem biztos, utána meg ő elmegy pár napra nyaralni, tehát a tuti továbbra is a 10-e, amikor megtudom biztosan.
Angi! Neked sokat keményedik a pocakod? Nekem napi 4-5-ször és a dokim szerint az sok, ezért szednem kell a MagneB6-ot. Szerintem te is beszélj a dokiddal.

Lyly! Örülök, hogy a szíveddel minden rendben, és most már csak a babádra kell koncentrálnod, meg hogy jó nagyra jöjjön a pocakod, jó is az.

Eszti! Neked már nagyon nagy babád van. A 600 gr az nagyon sok, de jó de jó!!!

Annácska! Örülök hogy még egy vizsgálat megerősített abban a tudatban, hogy egészséges a picid. Most már biztosan minden rendben lesz! A baba nagyon édes. Fiút szerettetek volna? Van már nevetek?

Szép napot mindenkinek!

Paga 21+1

Gabi
paga

Mariannka! Megértelek, én is decemberig terveztem a munkát, de hát nem így alakult, de én ezt nagyon sajnálom És nem csak a pénz miatt A teljes munkaidő tényleg sok, jó lenne, ha ilyenkor lehetne félállásban dolgozni, mert az azért jó, hogy emberek között vagy, és ne otthon egész nap.
Szerintem ha nem birod akkor legalább pár napot pihenj (szabadság, betegállomány) és ha utána úgy érzed hogy van energiád kedved dolgozni, akkor menj még vissza, de ha nem akkor sem legyen lelkiismeret furdalásod. Légy egy kicsit önző Gondolj csak a babádra, és magadra az, hogy nektek mi a legjobb.

Cory! Nem mondod, hogy megint hánytál! Remélem csak egyszeri alkalom volt, és nem megint rendszeres.

Angi! Biztosan minden rendben lesz, és nem nyílt ki a méhszájad. Ne aggódj! Nekem most tegnap 3100-at mondott a doki, de még ennyire sincs kinyiva, de ez a legkevesebb, amit beírhat, azt ondta, hogy második terhességnél ez nem gond.

Sziasztok

Paga 21+1

Gabi
paga

Paga: hétfő este kezdtem újra, és azóta megint minden nap. Már beletörődtem, hogy így marad.
Örülök, hogy jól vagy Kép

cory
Budapest

Jó reggelt Mamócák!

Örülök, hogy egy csomó jó dolgot olvasok!

Eszti, Annácska,
Elhiszem, hogy most ti vagytok a világ legboldogabb kismamái!!!
Annácska, annyira édes a babóca! Remélem,már megnyugodtáál teljesen! Gratulálok!

Lyly,
Örülök, hogy nincs semmi baj a sziveddel! De azért ne terheld agyon magad, mert lehetKép
Anita,
Jól vagy?

Paga,
Jó hallani rólad! SZorítunk az eredmény miatt!

Cory,
Igazán kitartók a rókáid! SajnaKép

Mariannka,
Én még dolgozom. Illetve ma délelőtt épp sztrájkolok, mert nagyon fáradt vagyok. Ténleg nagyyon nehéz, de saajnos, nekem ezt az évet mindenképpen végig kell dolgoznom, főleg a pénz miattKép És még a január is elég igéretes, mert akkor meg olyan munkám lesz, aminek az alapja az ezévi egész munkám, és nem szeretném, hogy az utódom (ha lesz egyáltalán) valamit elrontson.

Így én a február 1-et céloztam meg, hogy elmegyek szabira, de az még nagyon messze van!

De annak viszont angyon örülök, hogy a keresztFIAM tegnap megmutatta, hogy kisfiú! Igaz, hogy erre a 38 hetet kellett várni, de legalább nem 2 hét múlva a szülőszoba előtt fogok hanyattesni, hogy fiúk született a barátnőméknek!
És a papája azt mondta, hogy ez etrmészetes, mert ha az ő fia akarja majd elvenni az én lányomat, akkor illik idősebbnek lennieKépKép
Tehát szerinte is lányunk leszKép

Mostmár tudom, milyen érzés az, hogy a nevén nevezni a babát, még akkor is ha az a máséKép

Már nagyon várom a 4D-t, hátha nekünk is kiderül.....

De azért megsúgom, hogy én angyon kisfiút szeretnékKép

Medike
15+4

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Annácska, hol voltál 4D-n?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!!!

Annácska, gratulálok a kisfiúhoz, meg hogy vérge minden rendben vanKép

Anita, remélem már jobban vagy te is, és pihizz sokatKép. Paga te isKép
Köszi a vigasztaló szavakat, hogy lehet ez még nagyobb bébi is, mint az előző kettőKép
Pedig örültem neki, mikor Szilvi írta, hogy talán nem nagyobbak a 3. gyerkőcök.Mindegy, valahogy majd ez is kijönKép
De eddig sokkal kisebbnek érzem a hasam ,mint előző két alkalommalKép
Úgyhogy bármi lehetKép

Lyly, tök jó, hogy semmi baj a szíveddel, te id pihengessKép
De szerintem ez mindenkire ráférKép

Babetta, szerintem is jöhetünk együtt haza, de én még nem tudom mivel jövök, vagy megvár a családom kocsival, vagy haza kell héveznem, vagy buszoznom.Ezt még nem tudomKép
Te mivel mész?

Angi, már csak 3 nap , és megyünk 4d-re !!
Tök jó, én már úgy izgulokKépKép

Vettem tegnapelőtt egy farmerszoknyát, meg egy old navy farmernacit, át kéne alakítanom őket pocakossá, de kicsit félek a farmeranyagtól.
Amit múltkor megcsináltam az olyan könnyű voltKép

Mamacka, hogy te milyen ügyes vagy!!!Kép
Nici, a te barátod is, de az ő képeit már múltkor megnéztem.Nagyon profik(mindketten)Kép

Nekünk most kellene venni egy új porszívós orrszívót, mert elég gusztustalan a csöve.
Először nekünk is üveg volt, de az eltörött, aztán műanyag.
De ez meg már tisztíthatatlannak tűnik.talán ma apuci hoz újat.Kép

Köszi mindekinek az afp-hez a gratulációkatKép

Cory, úgy sajnállak, soha nem múlik már el ez a fránya hányás?Kép
Ildikó17+5
vas

Én meg némileg bízom abban, hogy a harmadik nagyobb lesz az első kettőnél Kép Jó, Zsoma lehetséges végsúlyát ne célozza be, de azért jó lenne, ha elérné a 3kg-t Kép
cory 19+6

cory
Budapest

Sziasztok!

Paga: köszi szépen a megerősítést. Azt hiszem, hogy leginkább erre van szükségem. Meg hát ha nagyon unatkoznék, akkor is ott van nekem az egyetem. Kép

Tegnap este voltam a Szent Imrében előadáson, ahol a téma az intim torna volt. Érdekes dolgokat mondtak, de szerintem soha nem tudnám rávenni magam, hogy elmenjek egy ilyen tanfolyamra. Tényleg segíthet a szülésnél, ha valaki előtte intim tornára jár?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mamacka, Nicika: gyönyörűek a falfestmények!

Szelivi: szerintem nagyon oraktikusan kihasználjátok a 25nm-t. A plafonon lévő tükör nagyon tetszik Kép

Lyly: jaj d ejó, hogy rendben a szíved, és végre megnyugodhatsz.

Angi: könycímeket köszi Kép

Nicika: a csilagot kolleganőm is megkapta már. Én még nem. Legyünk türelmesek, bármelyik nap jöhet Kép

Paga: A CVS-hez nagy DRUKK!!!!!

Mariannka: én karácsonyig dolgozom (terv szerint), d emég nagyon jól bírom, csak reggel nem akaródzik felkelni. Igaz mint írtam, én most energia túltengésbe vagyok Kép Az ülés megy nehezen, mert mindig csak mennék...

Annácska: nagyon jók a képek! És ami a legfontosabb, hogy valóban egészséges a picur Kép Akkor most nekiállhattok nevet választani Kép

Mi pénteken megyünk 4D-re...nagyon várom Kép

Titati 25+6
titati

Ágibosziról tudtok valamit?

cory
Budapest

Sziasztok!

Annácska
Gratula a kukishoz! Tök jó, hogy minden rendben van.

Csirippiri
Gratula a kiscsajhoz!

Tali
Tök jó lenne elmenni, de nem nagyon tudom kire hagyni a gyerkőcöket. Azért majd csináljatok fényképeket!

Ildi
Ne aggódj, mindig lesz, volt, van is olyan kivétel ami erősíti a szabályt. Én azért továbbra is reménykedem. A Praaxisos doki általánosságról beszélt, márpedig azért elég sok kismamával találkozik, csak szedte valahonnan az infót.
Csak nem lesz 4,5 kg-os v. több. De ha igen akkor sem fog bennmaradni. Kép Én max. 3,5 kg-ban reménykedem. Az se nem kicsi se nem nagy. Kép

Szilvi
23+2

Szilvi és Katababa
szisz2

Tudja valaki, hogy a tgyást, gyedet, szülési pénzt hogyan és hol kell intézni? Mik szükségesek hozzá, stb? Lassan ideje lenne a tábla elején "lakóknak", mert aztán hónapokig lehetünk majd pénz nélkül, ha nem intézzük időben. Csak nem tudom hol kezdjem Kép
titati

Titati: mivel egy csomó mindenhez a baba taj-kártyája is kell, úgysem tudod előbb intézni Kép Másrészt meg a szülés napjától számítanak, így reménytelen előre jósolgatni.
A papírokat lehet max beszerezni előre, de azok meg letölthetők a netről.
Ha a munkahelyed tb-kifizetőhely, akkor elvileg ők intézik ezeket.

cory
Budapest

Szép reggelt lányok!

Jó olvasni, h mindenkivel szépen alakulnak a dolgok, és mindenki jól van, leszámítva a fáradékonyságot.

Én is akartam dolgozni sokáig, de nem tettem. Úgy voltam vele, h inkább keressek kevesebbet, de babánk nyugodtan fejlődjön, nőjjön., és én ne stresszeljem magam .
Kevesebb a pénz, az biztos, de ha levonom a napi min. 20 km-es autókázást, a benzin árát, és, h mennyit ér nekem, h nyugodt legyek, az teljesen megéri. Így is több a táppénzem, mint a párom fizetése, szóval befogom, és eszem ágába sincs panaszkodni.

Én is várom már a 4D-t.Kép Mi is pénteken megyünk.Kép
Titati! Ti hova és mikor mentek Pénteken?

Titati! Ezt olvasgattad már?
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&target=cool&group_id=4&sid=1000 54

Pusza
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Cory
De nekem valszeg január 1-el nincs munkahelyem Kép És akkor nekem kell intéznem mindent.... Ezért aggódok...
titati

Nancsika
Köszi a linket...
Praxisba 8.00-ra.

Jaj a bordám...a kölök szétrúgja Kép

titati
titati

Sziasztok Kép
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat Kép

Nancsika, Medike Kép
A Kárpát utcában voltunk Kép

Szelivi Kép
Szerintem próbáld meg valahogy rábeszélni a párodat, mert nagyon megéri Kép

Paga Kép
Kitartás. Tudom, hogy nem könnyű a várakozás, de sajnos mást nem nagyon lehet csinálni Kép
Nevünk még nincs, a párom és a lányom fiút akartak éd most mindketten nagyon boldogok Kép Nekem még szoknom kell a gondolatot Kép

Eszti Kép
Köszi a tornát Kép Tényleg nagyon jól esett egy kis mozgás Kép

Annácska 17+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titati: akkor a TB-nél. Nekem is ott kell majd, mert ahova be vagyok jelentve, az nem kifizető hely. De a gyest is teljesen egyedül kellett intéznem, mert az meg senki másnak nem feladata Kép

cory
Budapest

Titati,
Miért nem lesz munkahelyed?

Nancsika,
Ezen a nyugalom-utiköltség-pénz témán én is sokat mérlegeltem, aztán maradt a munkahelyKép Dec. végéig ez nálam cc.120-150 ezret jelent, így erre mindenképpen szükség vanKép

Igazából nekem pár nap is elég lenne regenerálódni, ami remélem, hétvégén összejön.
Megyünk haza az anyukámhoz, ami nekem rengeteg +energiát ad néhány hétigKépBár azt a 300 km utazást kihagynám, de nincs más választásomKép
Mióta ketten vagyok azóta otthon nem csinálhatok semmit és így 4 napig mindenki engem fog kényeztetniKép RemélemKép(sajnos ez legalább 2-3 kg plusszal is szokott végződniKép)
Aztán meg kedden visszautazunk és megyünk UH-ra még kedd esteKép

Ez fog éltetni még az elkövetkezendő három napbanKép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike
Mert határozott idejű szerződésekkel szórakoznak nálunk, és most dec 31-ig hosszabbítottak.
Jövő héten megpróbálok a főnőkkel bezsélni,hátha legalább márciusig meghosszabbítja, és akkor nyert ügyem van.
titati

Nem irigyellek.Próbálkozz a hosszabbítással, biztosan megérti.

Nekem szerencsére teljesen normális lett a főnököm, miután túllett az első sokkon, amit az "elvesztésem" jelentett nekiKép
Tegnap még abba is belement, hogy kötetlenebb munkaidőben dolgozzak a rengeteg vizsgálat miatt, hogy ne kelljen mindig neki szólnom, hogy mikor nem leszek néhány órát. Még jó, hogy ő kb. kéthetente néz be az irodába, így egészen jól be tudom majd osztani az időmetKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike!
Igen. Én szerencsére abban a helyzetben vagyok, h annyi táppénzt kapok, h valakinek még a rendes fizuja sincs annyi. Plusz a Dimenzió Önsegélyezőnek hála még kiegészítik a táppénzemet napi 1500 forinttal. Ez bele kicsi kezembe. Így még havonta kapok kb 45-46 ezret. Így azt is meg merem kockáztatni, h lehet többet kapok, mintha dolgoznék. Ha sz@r hónapom volt, és nem dolgoztam sokat délután (pótlékok, miazmás), akkor is kaptam 170-180-at. Ahogy számolgattam ennyit lazán fogok kapni. De majd kiderül novemberben, h mennyi az az annyi. De dolgozni tuti nem megyek már vissza. Lesz, ami lesz.
Nekem tényleg az a fontos, h nyugis legyek. Eleget idegeskedtem már 4,5 év alatt, mióta ebben a munkakörben vagyok. Mostmár a baba az első. Párommal megbeszéltük, és ha nem is lenne ilyen magas a fizum, akkor is így döntöttünk volna.
Jó az a hazaút.Kép Én is úgy jövök haza, h nem merek rá állni a mérlegre.Kép Engem is úgy "feldob" a hazai levegő, a család, az ismerősök...

Titati! Próbálj beszélni vele. He elég humánus, akkor belemegy. Egyébként a törvény nem véd ilyen esetben? Határozattan idejű munkaviszonynál tudom, h nem rakhatnak ki, de határozottnál gőzöm sincs mi a helyzet.

Nanó

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok kismamik!

Jó olvasni az örömteli élményeiteket!
Paga te meg pihizz! Nem lesz semmi baj! Kép

Annácska!
Hááát valóban elég nagy a bizonyíték! Kép

Cory
Te szegény! Kép Nem irigyellek!

Én tegnap és ma délelött babaruhákat válogattam szét méretek szerint! Úgy élveztem! Kép
Az a baj, hogy bizonyos méret után már csak lány rucik vannak... de majd öröklünk! Kép
Készítettünk egy fotót is a pocimról! Megpróbálom feltenni!...bár már ennél nagyobb mert ez egy hete készült!
Mindig reggelente fotózunk, akkor egy kicsit kissebb, estére valahogy elnehezül gondolom a szalagok is megfáradnak és úgy érzem mintha fel akarna robbanni.

A talit beírtam a naptáramba!... úgy néz ki összebátorkodtam magam!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsika
Irigyellek!!!
Én örülök ha 30000 fogok kapni havonta... de persze ez is több mint a semmi!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Ez a 15 hetes pociképünk... majd előkeresem a két héttel korábbit is! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

SZiasztok Pocaklakósok!!!
Már egy hete, hogy hazajöttünk a nyaralásból, de nem elég, hogy a munkám felhalmozódott és a fórum közelébe sem jutottam, még visszaolvasni sem volt esélyem!
Nagyon sok mindenről írtatok azóta, lehet, hogy már nem is emlékeztek rám? Kép

A lényeg, hogy Törökország nagyon jó volt, Pötty élvezte rendesen a tengeri lubickolást és igazából semmi gondom nem volt a kajákkal sem. Kép

Gratulálok mindenkinek, aki már tudja a baba nemét és az AFP és CVS eredményekért is!!! Én a nyaralás miatt egy kicsit lemaradtam, mert csak a 17. hét végén (most hétfőn) vették le a vért az AFP-hez, remélem nem késő... Kép Jövő héten genetikai UH, akkor a doki bácsi szerint ha törik, ha szakad megnézzük ki lakik bent.

Nagyon irigylek mindenkit, aki már vásárolgat, én még nem merek, amíg nem tudjuk kinek vesszük. Kép

Gyorsan amíg nem felejtem el, a Brandonban most le van olcsózva kuponnal (amit az októberi Baba magazinban lehet megszerezni) a Tefál digitális mérleg. Én eredetileg kölcsönözni akartam, de havi 1800 fori és így behozz az árát 9 hónap alatt.. Most 16 ezerbe kerül. De gondoltam első gyerek az egész családban, jó lesz az még másnak is! Kép

Kérdésem Babettához, hogy olvastam viszket a mellbimbója. Nekem kb. egy hete keseríti meg a napjaimat, mert nem kicsit kell vakaróznom, ki van nagyon száradva. Találtál rá megoldást? Szerintetek már ilyenkor is lehet kenni a Germastant?

Mindenkinek jó pocakosodást!!! Mostantól igyekszem bekapcsolódni, bár a munka mellett nehéz... rohanás munka után még tornára (én kismama jógára járok - nagyon élvezzük!!!), vagy talpmaszira, vagy szülésfelkészítőre a kórházba, szóval sok...

Puszi:
Bartika és Pötty

UI: Egy kis ízelítő a tengerparthoz és a még mindig nem túl nagy pocakomhoz... + 3 kilónál tartok, nem kevés ez a 18. héthez?

17+2KépKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamacka,
Az enyém is ekkoraKép
Csak elbazároztam a fényképezőgép kábelétKép
De az alakja kicsit sem ilyen.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mamacka! De édes az a bugyi rajtad!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika
Azt akkor szokták levenni! Nekem is akkortájt kell bemennem a kórházba!
Én már annyi mindent összevásároltam neki! Szeretek rá gondolni, és szeretettel rucikat nézegetni neki álmodozva róla, hogy vajon ki is lesz ő!?
A kiló pont jó! Örülj neki, hogy nem több!
Aranyos a pocid!...estére az enyém is inkább ekkora!... valahogy elfárad...vagy nem tudom mi van vele...

A bugyi köszöni a bókot!
Arra gondoltam, hogy az összes képen ez marad és akkor remek mozit lehet összerakni!

Medi
Én is észrevettem, hogy minden poci egészen másmilyen!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rólam is egy friss kép... kolleganőm lelőtt Kép
http://www.babanet.hu/album/albumimages/6710/171344.jpg

Nancsi, Medike
Próbálkozom főnöknél igen Kép

Micsoda pici pocakokat láthatunk Kép Milyen rég voltam ekkora...tök furi Kép

Titati 25+6
titati

Titati!
Na igen! Tényleg szép nagy! De pár hónap és leelőzünk!... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezen talán nagyobbnak látszunk...sőt talán később is készült a kép!
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barti
Azt elfelejtettem, hogy a cici viszketés a normális... nekem is szokott és borzasztó érzékeny. Egyszerűen kend be valami krémmel. Én babakrémmal szoktam!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Nagyon tutti ez a kép! Olyan művészies... ahogy lenézel... És mekkora pocid van!!! Hát hány hetes vagy? Olyan nehéz követni!

Titati! A Te pocid is nagyon irigylem... Mikor lesz már nekem is ekkora!!! Kép
Nekem még soha senki nem vette észre és pláne nem adta át a helyet. Kép
Mintha ebben lehetne mérni a pocak méretét... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamacka! Melyik babakrémmel?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Upsz, itt a színházas néni, hozott jegyeket, kifutok, aztán jövök vissza! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

sziasztok!!!

Bartika, de jó, hogy megint itthon vagyKép
Én gondltam ám rád, milyen jó lehet a tengerpartonKép
Örülj neki, hogy eddig csak 3 kilót híztálKépÉs ari a hasid.
Nekem is most beindult 2-2,5-nél tartok.Bízok benne,hogy nem jutok el most 85 föléKép

Mamacka, neked is tök jól alakul a pocidKép
Titati, a tiéd meg már mekkora!!!!!Kép

Na, én is csináltam egy képet, és megvarrtam a szoknyát, egész jó lett(bár ezen pont nem látszik a derekaKép )
Kicsit még bő is lett oldalt, de azt bevettem, és később kitudom engedni, ha már szűk leszKép

Nekem is majd meg kell kérdezni a tb-t, mert márc.09-én lejár a gyed, és a pici 31.-re van kiírva.Nos, én gyesre nem akarok elmenni, hanem ahogy lejárt a gyed, rögtön elmegyek tgyás-ra.Pont belefér, mert azt 4 héttel szülés előtt lehet elkezdeni, ez meg nincs meg annyiKép
Remélem , ez így tiszta sor, és mehet simán tovább.Kép

Mindjárt felrakom a képet is, kicsit lekicsinyítemKép

Ildikó
17+5
vas

Bartika
Mi 16 hetesek vagyunk az utolsó UH szerint.
Nekem már pár hete egy nő nagyon buzgolkodott a metróban, hogy kerít helyet... olyan zavarba jöttem! Kép

Én Gabival kenem be néhanapján, de szerintem mindegy... talán nem árt ha kicsit zsírosabb fajta.

Kép
Kép
Kép
mamacka

KépKép

17+5
vas

Vas
Aranyos nagyon a szoknya+poci kombináció! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, Bartika Kép
Nagyon szépek vagytok Kép

Titati Kép
Nagyon édes a pocid Kép

Ildi Kép
Nagyon édesek vagytok, mind a hárman Kép

Annácska 17+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Kismamik, nagyon édesek vagytok a képeken!!!

Bartika, örülök neked, hogy minden oké volt a nyaraláson és hogy újra itt vagy!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok Lányok!

Milyen gyönyörű a pocitok és ti is!!!Kép nagyon jó ennyi viruló Mamócát látni!

Paga,
nagyon megy a drukk nektek is, biztos, hgy nálatok is minden oké lesz! Titatinak írtam egyszer, hogy nekem a doki azt mondta, hogy a napi 4-5 keményedéssel semmi gáz, de azért szedd a MagneB6-ot!

Annácska, Eszti,
egyszerűen gyönyörűek a babáitok! Igazán boldogok lehettek.Kép

Köszi Lányok a biztatást szívügyben, most már nem aggódom annyit emiatt, és sokkal kevesebb a beütés is.

Angi,
akkor most mehetek én is a találkára? Beférek még a csapatba? Kicsit későn szóltam tegnap, de nem voltam gépközelben.Kép

Képzeljétek, a dokim azt mondta, semmi hajfestés és színezés, mert elég sok vegyi anyag van ezekben, és nem biztos, hogy nem jut el a babához.
Azonkívül bevallottam neki, hogy már nem szedem az Elevitet sem, de erre is annyit mondott csak, hogy átlagos kajcsizásnál már nem is kell, inkább csak akkor, ha hiányos a táplálkozás.

Puszi Nektek!

Lyly
21+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly Kép
Megkérdeztem a kozmetikusomat a hajfestésről. Neki nemrég született babája.
Azt mondta, hogy mivel már évek óta festem a hajam, már amúgy is benne vannak a vegyi anyagok a szervezetemben, így már nem árthat Kép

Annácska 17+2

annácska

Lyly Kép
Amúgy a 12 hét előtt nem javasolják Kép

Annácska 17+2

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?