Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Konkrétan az olajképek vagy a pasztellképek árai érdekelnek?

KépKép
nicika

Nicika
Köszi...
... a sajtos ugye kiskamaszoknak készült, nem lehetett nagyon gyerekes!
Tetszett nekik, és szép napos lett tőle a szoba!

Nekem is fenn van több munkám is itt ha érdekel:
http://www.gportal.hu/portal/macka/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika
A gyerekszoba képek árai érdekelnek.
És esetleg ha abban tudna tanácsot adni, hogy mennyit kérne egy kiállítási pavilon 4mX8m-es háttárképének megfestésére, azt nagyon megköszönném! (tájkép a egy hajóról a dunakanyarra tekintve)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Letty
Azért hála Istennek van egy csomó pozitív példa... nekünk talán jobbat tesz ha most ezekre tekintünk!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika Kép
Ne fájdítsd a szívem Kép Én is ilyen szobát szertnék Kép Kép Kép
Gyönyörűen fest a párod Kép

Mamacka Kép
Hihetelen, hogy ilyen ügyes vagy Kép
Írtó édesek az egerek, ahogy a falból kimásznak Kép
A Manócskádnak milyen lesz a szobálya? Kép

Annácska 17+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

A macskás bélyegeid nagyon tetszenek! Tudod macska mániás vagyok! Kép
Patrikot pedig megkérem hogy írjon neked mailt, bár az árak megszabásával néha ő is gondban van!

KépKép
nicika

Igen ezzel szerintem általában így vagyunk, sajnos a rajztudáshoz nem társul menedzser alkat! Kép ezért próbálok információkat gyűjteni!...köszönöm, hogy rákérdezel!
A macskás bélyeg februárban jelent meg, szerintem még lehet kapni, a karácsonyi meg múlt hét pénteken!

Annácska
Köszönöm, sajnos manócskának egyenlőre úgy néz ki, hogy szobája sem lesz. Elég zűrös a helyzet, anyósékkal lakunk együtt akik már három éve elváltak, ezért megy a háború. Egyenlőre nem tudom melyik szobába költözhetünk be(a falat biztos nem festhetem össze!!!) amelyikben most lakunk az nem sokáig lesz megoldás ugyanis egy létraszerű lépcsőn kell felmásznom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát Mamacka nem írod a legjobbakat! Kép Talán majd javul a helyzet?

KépKép
nicika

mamacka
Csak én nem tudok a pozitív dolgokra gondolni teljesen.... elég sok rosszat láttam, tapasztaltam...
4 évig dolgoztam PIC-ben... lelkileg nagyon megterhelő volt... inkább átmentem felnőtt osztályra... az olyan "sikerdús" voltKépKép hematológia... őssejt transzplantáció...
Sok év betegágy melletti munka, tanulás után inkább ülök egy irodában és számolok...
Lettymama2

Sziasztok Lányok!
Mamacka: Szuper ügyes vagy!
Nicika: Ugyanez vonatkozik Patrikra is!

Én még egy normális egeret sem tudok rajzolni a gyerekeknek papirra. Mindig ki kell találniuk milyen állatot rajzoltam, hát néha én sem tudom..Kép

Nekünk ABC Design Premy Alu kocsink van, nekünk bevált és mindenki dicséri a márkát, úgyhogy ilyet biztos vehettek!

Faby: Nagyon jó a Bergon is! Ha jól tudom két év garancia van rá.

Szelivi: Harmadik baba!KépKép

Annácska: Örülök, hogy jó hireid vannak, biztos nem lesz gond az afp-vel sem!

Nancsika: Tök jó, hogy Nálatok is minden ok volt az UH-n!!Kép

Bori: Nagyon szupinak tűnik a babakocsitok!

Zsandi: Biztos egyre jobban fogod érezni a babát, engem éjjel már nem nagyon hagy aludni, ilyenkor gondolatban "beszélgetek" vele.

Szerintem nem kell bátorság a randinkhoz, hisz mindenki egy cipőben jár és szeretjük egymást!KépKép

Tünde 24+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

mamacka
társuljunkKépKép rajzolni nem tudok viszont menedzser végzettségem van...
Lettymama2

Mamacka!
Nekem nagyon bejönnek a képeid! Egyébként én is festett falak között nőttem fel: anyukám a kisvakondból kölcsönzött jelenetet festett a falunkra - azóta is kisvakond rajongó vagyok.

Nicika!
A párod is nagyon ügyes, biztos szép szobája lesz a babátoknak!
Egy kis adatfrissítést küldenék a táblához:
gyerekek: Anna 2000.01.06, Dóra 2002.03.06
súly: +9 kg, haskörfogat: 106 cm, méhszáj: 3000
kórház: I. Női Klinika, orvos: Dr. Sziller István
következő UH + flowmetria: november 7
Sajnos újabb képekkel nem szolgálhatok, mert lassan egy hónapja elromlott a kártyaolvasónk, így nem tudok képeket feltölteni.

Koraszülés: sajnos nálam fennáll ennek a veszélye, nem csupán az ikerterhesség miatt, hanem amint már említettem, meszesednek a méhlepények. Nálam a kitűzött alsó határ a 32. hét. Ha a menstruáció alapján számolunk (ezt tanácsolta legutóbb az orvosom, mert szerencsére a babák elég nagyok), akkor már csak 5 hetet kell kibírnunk. Egyébként az a megérzésem, hogy tovább fogjuk húzni, mindent meg is teszek ennek érdekében.

Bori 25+1/27+1

Bori

Kép
borkadorka

Döntöttem:
Beszéltem a Szabolcs utcában a főnővérrel, aki azt mondta, hogy nem lehet kint velem a baba éjjel, úgyhogy orvost váltokKépKép

Most keresem a megoldást: melyik kórház, melyik orvos.
25. héten szuper program.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika,
Add át dícséretemet életed párjának!

Mamacka,
Nagyon ügyes vagy! Igazán nem a legjobb a helyzetetek, de a Manócád jól fogja magát érezni veletek, bárhol is vagytok! A nagyszülőket hátha lenyugtatja majd az unoka! Van rá esély?

Ha már így szóba hoztátok a gyerekszobát, lenne egy kérdésem!
Mit gondoltok, a Manónak rögtön külön szobában a helye, hogy azt szokja meg vagy csak néhány hónap múlva költözzön?
A rögtönnel az a bajom, hogy félnék, hogy nem hallom meg éjjel, a későbbel meg az, hogy megszoknám, hogy mindig melettem van és nehezebb lesz "kilakoltatni"?

Hmmmm?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mamacka Kép
Jaj, szegénykém Kép Remélem azért előbb-utóbb azért rendeződnek a dolgok Kép
A kistestvér nálunk is először a mi szobánkban lesz, mert a lányom szobályában nem fér el Kép

Lettymama Kép
Le a kalappal előtted Kép Nagyon tisztelem azokat akik ilyen kicsiket mentenek meg nap mint nap Kép
Melyiken dolgoztál?

Annácska 17+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Tünde Kép
Sajnálom, de még mindig jobb most váltani dokit, mint akkor sírdogálnál, hogy nem lehet veled a babád Kép

Most indulunk 4D-re Kép Kép Kép
Drukkoljatok Kép

Annácska 17+1

annácska

Tünde
Tudom ajánlani a DOTE-tKépKépKép ott 24 órás rooming-in van... nagyon bababarát az egész szülészet...Kép

Annácska
DOTE Gyerekklinika

Borkadorka
Ikreknél 2-3 héttel hamarabb bekövetkezik a tüdő érése...Pihenj sokat...
Lettymama2

Lettymama, hol dolgoztál?
Hihetetlen lelki energiád lehet, de próbáld ezt most jóra fordítani! Gondolj azokra a kismanókra, akiket megmentettek!!!!!!!!!!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Angi: köszi szépen az asztalfoglalást, erre biztosan szükségünk lesz.

Eszti: köszi szépen a honlapcímet

Koraszülött téma: mint tudjátok, ezek a százalékok statisztikákon alapulnak, tehát önmagukban egyedi esetekre vonatkozóan semmit nem jelentenek. Ezért nem szabad bízni bennük. De miért foglalkoztok egyáltalán ezzel a témával? Szerintem nem kell előre az ördögöt festeni, minek. Vagy túl optimista lennék?

Szoba: hétvégén mi is nekikezdünk a dolognak. Lesz egy kis pakolás (vagyis nem is kicsi, mert a dolgozószobát kell kipakolni minden papírral együtt), parkettázás és festés. Utána pedig egy hatalmas takarítás, mert a tél előtt már nem hiszem, hogy lenne érőnk ablakot pucolni.

Mariann
22+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Letty
Gondoltam, hogy valami ilyesmi van a dolog mögött!
Én tudatosan próbálok leállni, anyum egészségügyis én meg ebből kifolyólag meglehetősen hipohonder! Kép és rettentő aggódós.
Már az összes szörnyűséget elolvastam a babával kapcsolatban de rájöttem, hogy ez nagyon nem tesz jót szegénykének! Inkább a pozitív történetekre próbálok koncentrálni!
Lehet én is jobban jártam volna ha az egyetemen másoddiplomaként a menedzserképzőt végzem el nem a tanárit... Kép

Borka
Köszönöm!
Majd ha lesz saját fészkünk, ott biztos rajzolok nekik valamit! Keresztfiaméké a Noé bárkájás szoba, és nagyon szeretik. Minden este elbúcsúznak az álatoktól!
Hűha akkor nektek lehet, hogy már csak 5-6 hét van hátra? Azért reméljük tovább bent maradnak! Kép

Tünde
Szerintem olvasgasd itt a kórházak szerinti hozzászólásokat. Én is azt csináltam. Végül maradt az István meg a János, mindkettőben van rooming-in és bababarát, alternatív szülőszobákkal és jó dokikkal!

Medike
Köszi! Kép
Sajnos manónk már az ötödik unoka férjem családjában... nem olyan nagy szám... Egy kicsit tartok is tőle, hogy miként viselik majd az éjjszakai riasztásokat!
Én szeretnék vele egy szobában lenni!! de külön ágyban!!!! Biztos meg fogod hallani!!! Anya fül erre nagyon érzékeny! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska, drukk!!!! Kép
Lányok, Nicika, gratula Patriknak, nagyon szépeket csinál.
Mamacka, te is! Kép
Borka, szerintem tök jó kocsit vettetek!
Letty, tesóm 10 évet nyomott gyermekintenzíven, de elég is lett belőle neki....minden tiszteletem a tiéd! Kép

Nálunk egyből külön szobája lesz a picinek. Remélem menni fog így, dehát annyira szép kis kuckója lesz, hogy remélem nem lesz gond. Az hogy én hogy bírom, majd elválik....Kép
Vendég

Viszont a Jánosban és az Istvánban nincs Koraszülöttellátó(ha már a témánál vagyunk) a korababákat másik kórházba viszik!

Annácska
Mi is reméljük! Férjecskémet sajnálom legjobban!

Eszti
Köszi! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Angi!
Én is akarok menni a talira! Nekem is foglalj helyet, ha beférek még!

Nancsika!
Ugyanilyen nacim van, mint neked. Csak sajnos túlméreteztem magam (pedig felpróbáltam) és leesik rólam. De muszáj volt venni, mert már minden nyomta a hasam.

Nancsika és Mamacka!
Nagyon jók a képek. Sajnos nekünk nincs hova festeni, pedig még lehet, hogy én is festenék. Bár meg sem közelítem a tieitekét.

Mi albérletben lakunk, összesen 25 nm. A babaágy a két fotel helyét kapja, felette egy hatalmas tükör van a falion. Az ágy mögé tervezek a falra egy falvédőt csinálni. Pelenkázó nem lesz, vagy az ágyon, vagy az én fiókos szekrényemen pelenkázunk. A baba ruhái még fogalmam sincs, hogy hol lesznek. Most leltározunk, ami nem kell visszük haza vidékre, hogy legyen hely. A babkád valószínűleg a mosógépen lesz.

Igyekszem tizedikéig feltenni magamról képet, nehogy elzavarjon valaki a talin.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok CSajok!

Még nem tudtam vissazolvasni!

Eszti! Köszi, hogy hiányoltál! Végre itthon vagyunk, kórházban voltunkKép Valami borzasztó volt! Vasárnap pici pecsételés, hasfájás, ijedelem, nőgyógy.sűrgősségiKép Magnézium infuziót kaptam 6 órán keresztül! Nem tudni mitől volt, mert bébi nagyon is jól van, szerencséreKépFogják a stresszre, frontra, ill. a méhem nyomja egy picit a jobb vesémet, v egyszerűen Botondka nyomott a lepényen egyet...Kép Azt hittem meghülyülök, főleg, hogy elvileg péntekig bent fekszem, csak a dokim intezkedett! Sok szules elott allo mamival beszelhettem, reszese lehettem,ahogy a babajuk a kinti vilagba indul. Ez a resze klassy volt.

Majd meg irok, visszaolvasok.

Anita es Botond 22+4

Atvaltott a billentyuzetem angolra, mit kell csinalni, hogy lehet visszacsinalni???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Talival kapcs.van vmi?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka!

Az Istvánban szülni sem lehet a 35. hét előtt. A II.női klinikára visznek át ilyenkor. Azt hiszem ez majdnem szemben van vele.

Kép
szelivi

Angi, te foglalsz helyet? Mit kell tudni rola?

az agyamra megy a billentyu...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

Végre sikerült gépközelbe kerülnöm. Ma reggel voltam uh-on, minden rendben van a KISLÁNYunkkal, Noémivel!!!! Nagyon édes!!! 4D-re még nem megyünk, majd csak a 28. hét körül... Nem tudtam mégvisszaolvasni, milyen randiról beszéltek?
csirippiri

A PegPerego-s lány elérhetősége:

Brassainé Szűcs Gabriella
szucs.gabriella@eggon.hu

Szerintem megéri tőle vásárolni, szinte újak a cuccok, nem látszanak használtaknak!

Borka drukk hogy minél tovább húzzátok! majd küldünk sok pozitív energiátKép

Mamacka!

Nálunk tök ue a helyzet, anyuék válnak, mi itt lakunk a házban, háááát elég gáz...de anyu már elköltözött hála istennek Dunaföldvárra, azóta nyugi van...

Én nagyon ne mvagyok jóba nanyámmal egy éveKép Sajnálom, mert előtte olyanok voltunk mint két barátnő. De nekem már az új családom mellett van a helyem, és jobban mögé látok a dolgoknak, mint gyerekkoromban. Jó nagyot csalódtamKép
Ezért örülök hogy elköltözünk innen, Pestre, mert messze is lesznek, meg a saját lábunkra állhatunk.

Szóval remélem mire jön a kicsi, mi már fent lakunk Pesten albérletben és lesz a gyerekeknek külön szobája. Mármint tőlünk külön, ők egy szobában lesznek.

Zsu
20+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Visszaolvasás előtt gyorsan bejelentkezem...tegnap voltam tanácsadáson, 1 kg plusszom van, a vérnyomim jó volt és a lényeg az AFP eredményem is. Nah most, ezt nem is firtatom újra, hogy Prüntyivel 0,4 MOM és 12 ug/l lett az eredmény. Ez itt Szegeden jó, mert a lányommal 0,3 MOM és 9 ug/l. Jah és ez az ug/l számít itt, mert azt írta mindenhova a védőnő. Úgyhogy Zsófi nyugi, itt ez a helyzet. De azért majd megkérdem a dokimat is, hogy Szegeden ez miért van így, majd holnap megyek hozzá. November elsején meg megyek 4D-re utánna meg 3-án genetikai uh-ra. Zajlik az élet.

Mindenkinek rengeteg puszi, utánnaolvasok .

Nyúlanyó:19+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Látom voltak fotók, itt az egyik kedvencem az én életemről:-)Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Normális helyről a mamával együtt, még méhben szállítják a babát pic-es kórházba. Mi is így mentünk 33+5-ön. Mindenkinek jobb ez így még akkor is, ha kevésbé jó kórházba kerül a mama.
cory 19+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok! Akkor mikor látogattok meg engem: Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Először is gratula a jó eredményekhez a gyönyörű pocifotókhoz és alkotásokhoz! Annácska, nagyon örülök, hogy minden oké lett!Kép

Lányok,
én is szeretnék találkozni veletek, beveszték még a csapatba?

Szombaton kaptam egy 24 órás ekg-t, tudjátok, a szívem miatt. Tegnap kellett visszamennem, izgultam rendesen, amíg a doki értékelte a 24 órás termést. Aztán jött és annyit mondott: Asszonyom, ön nem beteg, teljesen jó a szíve, az extrákat vegye úgy, hogy nem figyel rájuk. Szülhetek természetes úton, terhelhetem magam nyugodtan, szóval egyelőre minden oké.Kép NAGYON BOLDOG VAGYOK, mert izgultam eleget!

Na, a szülőkről annyit, hogy velünk sm foglalkoznak, már több mint 2 hónapja semmit nem tudnak rólunk, de mindig mi hívtuk őket, gondoltuk Apával, most már ők is ránk csöröghetnének. Hát nem... egyik sem a 4 közül. KépSzóval mi is hárman maradtunk, de azt tudom, hogy ez a legfontosabb. Jó lett volna elmondani anyukámnak, milyen jó érzés Poccancsot érezni, így csak veletek és néhány más barátnőmmel oszthattam meg ezt az érzést.

Nancsika,
varrótanfolyam?Kép

Lettymama,
én is PIC-ben dolgoztam, de Miskolcon, a megyeiben, segédápolónőként, 19 évesen. Nagyon tanulságos és szívfájdítóan gyönyörű volt, a legnagyobb siker(?)élmény, hogy nálunk egy kb. 600 gr-os baba is életben maradt, igaz, súlyos agykárosodással, mert a szülei alkoholisták és erős dohányosok voltak. Emiatt született ilyen korán. Jó volt látni, ahogy a sok-sok babát vitték haza egészségesen, illetve átvittük őket az ún. "hizlaldába", ahol már csak erősödniük kellett a kezelések után. Én ott dolgoztam, ahol rögtön a születés után a legsúlyosabbakat hozták. Szóval sokkal többen mentek onnan is haza épen, szépen...Kép

Tünde,
én ajánlom a MÁV-ot, és az orvosomat is, aki még a 36. héten is vett át kismamákat. Semmi pénzéhség, mindig elérhető, mindenhol kiharcol nekem elsőbbséget, pedig szerintem fiatalabb, mint én vagyok, de tele lelkesedéssel. odafigyeléssel. Én elégedett vagyok vele, remélem, a szülésnél is minden ok lesz. Roomingosak a szobák, a szülészet nagyon jó, a bábák is, a babarészlegen viszont elég morcik a nővérek, ez is hozzátartozik az igazsághoz.

Leállítom magam, de elég régen nem voltam itt. Azért ne felejtsetek el!

Puszi mindenkinek!

Lyly
21+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok,

jó sokat termeltetek ma! Kép
Nici,
ezek a festések nagyon klasszak. Biztso gyönyörű lesz a babutok szobája, profi munka!!!! A rucikat is meglestem, szépek. Iagazi kis zoknigyűjteményed van már.
Livi, Anita,
gyertek persze a talira. Én foglalok 15 főre, ha lehet. A tali a Ráday utcában lesz a Vörösoroszlán teázóban 5-kor nov. 10-én! Anita, írj, ha kell egy kis segítség a megtalálásához!

Mi anyuval az Árkádban voltunk. Vettem Manónak egy kis zöld bodyt + megnéztük mindennek az árát stb. Aztán 2 körül jól bekeményedett a pocim ismét, így eljöttünk. Kicsit aggódom ez a sok keményedés miatt... Kép

Eszti,
Péter a tesód? Nagyon jó fej!

Még csak gyorsan olvastam át az írásokat, de igyekszem még írni.

Titati,
könyv ügyben a Suttógót tudom ajánlani még vagy a Gyöngéd születést. Ezt most kezdtem el olvasni.

Puszi.
Angi
24+4
angi79

Sziasztok!

Ezen most meglepődtem egy kicsit, hogy nincs koraszülére lehetőség a Szent Imrében. Eléggé belebetegednék, ha nem a mostani orvosommal kellene végigcsinálni az első szülést.

Megpróbálom nem paráztatni magam ezzel.

Mariann
22+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lányok!
Én csak irulok-pirulok.... ti csak pár kg-t híztatok.... rajtam meg már most van +10...(terhesség előttihez viszonyítva)
Lettymama2

Re megintKép

Nyúlanyó nekem ugyanezek az értékek, csak pont fordítva. A Bencével volt 0,4 MOM/12 uq/l, és a picivel most 0,3 MOM és 9 uq/l, úgyhogy én se igen aggódom. Nem tudom itt mit mérnek másképpenKép

Nicika, alig várom már, hogy apuci felmenjen a padlásra a gyerekholmikért, meg hogy visszakapjuk azokat amiket kölcsönadtunk....az első adag ruha tuti visszaérkezik, mert már lassan 3 hónapos a pici, biztos kinőtte már az 56-os méretetKép

Gyönyörűen fest a párod, majd ha lesz végre saját lakásunk, akkor lehet megkérem én is hogy fessen nekünk isKép

Zsu
20+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok!

Úrrá lettem a beadandó feladatomon (telefonos segítséggel Kép)

Angi!
Én is volta az árkádban, igaz én talán 3 óra felé. Milyen, amikor keményedik a pocid? Nekem már a harmadik napja délután elkezd fájni fent a köldököm és a cicim között félúton a hasam. Egy nagy íves vonalban. Baromira fáj, aztán elmúlik nyom nélkül. Ez az, vagy menjek panaszkodni a dokihoz?

Leetymama!
Én is szomorú vagyok, visszajött 3 kiló. Már csak -2 vagyok.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Én jó régen nem voltam, de van mentségem. A múlt héten csütörtökön túlestem a CVS-en. Nem volt vészes, de sajnos eredménye csak november 10-én lesz. Addig idegeskedhetünk. Mindenesetre reméljük nem lesz semmi baj. Annácska olvasom hogy neked jó lett az eredményed. Igazán nagyon örülök, meg hogy AFP ügyben is rendeződtek a dolgaid.
Sajnos azóta is vérezgetek, vagyis rózsaszínes folyásom van, ezért a doki szigorú fekvésre itélt, amit nagyon nehezen viselek, de tegnap meg ma mintha mérséklődött volna. Most fogunk indulni a nőgyogyimhoz, remélem valami megnyugtatót fog mondani, mert mind a fekvés, mind maga a folyás ténye nagyon idegesítő.

Annácska! Milyen volt a 4D-s UH?

Csema jelentkezésének én is nagyon örülök. És drukkolok neki, mert az nem semmi, amit végig kell csinálnia.

Nici! A csillagot én is megkaptam tegnap.

Szisz és Ildi! A nővéremnek is három gyermeke van, de ő nem igazolja az általatok leírtat. Az első 3,45 kg, a második 1,5 kg (igaz koraszülött), míg a harmadik 4,2 kg lett.

Gyezsu és Cory nagyon édesek a picik fotói. Nagyon kis formásak. És örülök Cory, hogy vége a hányós időszakodnak, gondolom elég volt belőle egy életre.

Nici, Angi, Nancsika, Eszti és a többiek (bocsi ha valakit kihagytam volna)nagyon helyes nagyra nőtt pocakotok van már.

Nici a párod és Mamacka te is nagyon-nagyon ügyesek vagytok. Én meg béna, de hát ez van.

Faby! Üdv. közöttünk. Tök jó hogy még mindig megtalálnak új ksmamik minket.

A 10-i találkozóra én sajnos nem tudok menni pedig jó lenne, de aznapra vagyok visszarandalva a genetikai rendelésre, utána pedig UH-ra, és ez is délutáni időpontok.

Puszi mindenkinek, és kellemes babavárást.

Gabi
paga

Mariannka: ezen ne aggódj! Hidd el, ha koraszülés van, akkor olyan szinten parázik az ember a baba miatt, hogy maga a szülés sokadlagos kérdés. Másrészt, meg miért lenne koraszülés? Nekem azt mondta a dokim,hogy 35+0-nál már ki lehetett volna dumálni a Szent Imrében szülést.
De tényleg ne gondolkozz ilyeneken!!!

cory 19+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Livi,
amikor keményedik, akkor az egész pocakom kőkemény lesz. Picit feszít is, nem olyan jó. Nem jó, ha sokat ácsorgok vagy mászkálok. Esetleg kérdezz rá a dokinál, hogy nálad mi van.
Paga,
köszi a pocibókot. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni 10-én. Pihenj nagyon sokat! Jó, hogy már túl vagy a cvs-en. Drukkolok Nektek!
Anita,
hogy vagy? Most olvastam, hogy gond volt. De szerencse, hogy Botond jól van. Kép Vigyázz magadra!
Puszi:
Angi
24+4
angi79

Köszi Angi!
Holnap megyek megkérdezni az AFP-t aztán rákérdezek. De azt hiszem csak szimpla gyomorfájás. Talán az uborkától.

Megyek vacsizni.

Nicika!
Megnéztem a receptedet! Lehet, hogy a hétvégén megcsinálom. Darált husi helyett mit tehetnék bele?

Pussz Mindenkinek!
Nőjetek nagyra!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Angi, igen, Péter a bátyám. Kép
Anita, nagy ijedelem, de légyszi írj, hogy most akkor minden ok??? Remélem! Kép
Mi most jöttünk UH-ról...Kép Kép Kép
Annyira nagyot nőtt, hogy most a dokibácsi előbbre hozta a szülés várható időpontját február 17-re. Nagyon édes a babóca, mozog, ficánkol, és egyelőre fejvégű a fekvése, szóval gravitációt meghazudtolva fejjel lefelé lóg bent, hihi Kép
Hát igen, szóval ma még nekem is egyértelmű volt, hogy márpedig a mi kis manócskánk fiú, szóval egyelőre a táblában marad Bence. Kép Most kb. 25 cm és 600 gr. A pocakja nőtt a legnagyobbat az utóbbi óta - apa mondta is, hogy tiszta apja fia (ugyanis párom, mióta babát várunk, olyan kis aranyos apucis pocit növesztett).
Méhszáj kilométerekre a nyílástól, tökéletesen zárt.
Én is mondtam a dokinak, hogy egy hete eléggé fájt a pocim, de megnyugtatott, minden rendben, ezek az izmok voltak. Megnézte tutira a veséimet, de azokkal is minden ok.

Hát mit írjak még??? Kell ennél több a legnagyobb boldogsághoz???

Nekünk nem!

Puszillak titeket!

Eszti, aki most tán a világ legboldogabb kismamája
22+6 (23+6)

Képet majd teszek fel, de ahhoz le kell fényképeznem a tévét....Kép

Anita, a találkozó november 10-én lesz, 17 órakor a Ráday utcában a Vörös oroszlánban. Fel tudsz jönni??? Nagyon örülnék! Ha esetleg hamarabb jöttök, én ráérek egész nap, összefuthatunk, elmehetnénk bababoltozni is akár....hm??? Kép

Paga, drukk megy neked!!!
Vendég

Sziasztok Kép
Voltunk 4D-n KépKépKép
Lányok ez valami hihetelen!!! Kép
A baba gyönyörű Kép Annyira más így látni, megkönnyeztem, annyira megható volt Kép
A doktornő szerint minden rendben van, szépen feljődik Kép Nagy megkönnyebbülés volt ezt hallani Kép
A szivecskéje dobogott, nyitogatta a száját, fogta a fejecskéjét és rengeteget mozgott KépKépKép
Igazán kitett magáért és mindent megmutatott, 200%, hogy kisfiú Kép
Annyira boldog vagyok, folyamatosan mosolygok Kép

Mindenkinek csak ajánlani tudom Kép Aki csak teheti kukkancson be így is a pocijába Kép

Kép
Itt a bizonyíték, hogy kisfiú Kép
Kép
Simogatja a fejecskéjét Kép
Kép

Annácska 17+1

annácska

Tünde

én a Sote I. Klinikát ajánlom.

Scullyx
21+1

KépKép
KépKép
scullyx

Annácska!

ÉDEEESSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Kép))))
Meg kell zabálni.Kép És mekkora kukaca van! LoL! :D

Pusza
Nancsi

ps:
Varrjunk má'! Kép

Kép

Kép
nancsika

Hol voltál amúgy? Kárpát utcában?

Kép

Kép
nancsika

Annácska, nagyon aranyos a pici fiú!!! Kép Tényleg jól látható a kukcsi! Kép
Mi két hét múlva megyünk 4D, nagyon izgi. Úgy várom, hogy én is lássak ilyen jó képeket az arcocskájáról, meg mindenéről. Kép
Vendég

Annácska,
gratulálok a fiúcskához.
Én 4 hét múlva megyek 4D-re, iszonyú kiváncsi vagyok.

Scullyx
21+1

KépKép
KépKép
scullyx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?