Sziasztok!
KÖSZÖNÖM A HIÁNYOLÁST! nAGYON-NAGYON JÓL ESETT!
Rohanok állandóan, most visszaolvastam, nem is nagyon tudok újat hozzátenni az olvasottakhoz.
Kollégával való időtöltés. Néha úgy gondolom, h. miért ne - no nem magamra, a páromra. Angolszakos, s volt brit kolléganőnk, s bizony magam küldtem a páromat vele, pedig akkor voltunk padlón egymással. Lehet, h. én hajszoltam bele vmibe.? Mindegy, nem gondolkodom ilyenen, h. mi volt, hogy volt....
Kata,
a család az első. Ha meg tudsz neki bocsátani, éljetek együtt.
De akkor ne hozd elő a témát többet szerintem. Közöld, h. utolsó dobása volt, annyira sem tartod az egész ügyet, h. a részleteire kíváncsi lennél - mellesleg a lelkedet is kíméled vele.
Lehetőség, h. a gyermekével együttéljen, ha tud, éljen vele, ha nem, ő veszít többet.
Anamaria, megoldódik a problémátok, remélem. Nem tudom, mi lehet, de én azt tudom csak elképzelni a hosszú együttélés kulcsának, h. a múltat, lezárt dolgot nem hánytorgatunk többet.
Nadi,
ügyes vagy! A párom anno azt mondta, h. nem tehet róla,ha kérdegetem, gyanúsítgatom, azt váltja ki belőle görcsszerűen, h. nem tud hozzám mint nőhöz közeledni. Sztem maga sem tudja, mi baja volt. Én se, h. nekem mi - minden mögött összeesküvést sejtettem egy idő után.
Azt hiszem, még mindig Szendi Gábor (ha jól emlékszem, ő a cikk írója) jár legközelebb az igazsághoz, h. a szülés után a hormonok és lelki dolgok teszik próbára a kapcsolatokat.
Amúgy egy másik topikot is olvasok néha, s ott most hasonló volt a téma: szinte mindenhol kisebb-nagyobb mértékben próbára tevődött a kapcsolat.
Szerintem a koncert szuper ötlet, Nadi. Ne parázz már ennyire, mit szól, mit gondol. Azt hiszem, s ezt annak idején magamon is megfigyeltem, h. nagyobb jelentőséget tulajdonítasz a párodnak, mint kéne. Ezt ő is érzi, s egyrészt nem kell "vadásznia" Rád, másrészt, valszeg megfojtja...
Na, most megint írtam 3 félét uarra a dologra - mert én is csak keresgélem az összefüggéseket.
Sok együttlétet, és szép időt kívánok Nektek, igyekszem gyakrabban jönni!
Adri
OFF Nadi, hogy állsz az angollal? Én most nagyon lepasszoltam, sajna. Tanárhoz kéne járnom, de nem tudom megoldani... Itthon meg a párom nem tart órát - képtelenek vagyunk egyeztetni, meg ha végre egy kicsit van időnk egymásra (jó magyar rendszer, családbarát: apa dolgozik, h. lóg a bele, h. a kicsivel itthonmaradhasson anya), akkor nem angolozni van kedvem nekem sem.