Szia Anikó!
Köszönöm a lányod sorait!
Éjszaka szintén veled lehet a baba. Bár az első, második éjszakán még inkább pihenni szeretnének a kismamák, hiszen a szülés fárasztó volt (valószínűleg mindenki így van ezzel, aki nem, az szerencsés...) Szóval kb. a harmadik éjszakától már el is várják a csecsemősök, hogy az anyuka kérje ki éjszakára is a babát. Ha viszont valaki minden éjjel inkább aludni akar, azt is megteheti.
A szülőszobában 3 ágy van (ezek közül egy modern, a többi hagyományos), egymástól csak függöny választja el őket. Sokszor azonban még arra sincs szükség, mivel ez egy kis kórház, és ezért ritkán szülnek egyszerre többen (kivéve pl. frontkor
). A vajúdási lehetőségekről sajnos nem tudok neked beszámolni, mert nekem olyan nem volt...
(A dokim burkot repesztett 3 ujjnyi méhszájnál amint bementem a szobába, azután pedig azonnal jött kifele a baba, ami mondhatom rohadtul nem volt kellemes...) Kifejezetten modern dolgokra azonban ne számíts, pl. kád, bordásfal, szülőszék meg ilyesmik nincsenek, talán egy labda van, de nem vagyok benne biztos.
Ha van még kérdésed, és tudok, szívesen válaszolok.
Szia, Hello
Ui: tényleg vicces ez a Bárány név, én meg őt nem ismerem sajnos!