Új privát üzeneted érkezett!

Kedves NAGYpocakosok, a [url=http://www.fogyinfo.hu/mozgas.babamama.torna2.html" TARGET="_top]http://www.fogyinfo.hu/mozgas.babamama.torna2.html[/url] meg az erosen igenybe vett hat fajdalmait enyhiti, remelem, nektek is hasznal! KépKép
Lella

Krisztinka!

Szívesen. Aztán ügyes légy! Kép

Most megyek tanácsadásra, remélem végre azért tolnak le, hogy sokat híztam, nem pedig azért, hogy semmit. Mostanában ugyanis borzalmas nagy lett a pocim. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Martina, Gitta!

Én láttam élöben is azt a Megatoysban kapható kiságyat, ugyan olcsó, de én mégsem ajánlanám. Elég instabilnak tüntKép. Martina, szerintem inkább bababújságokban nézz körül, bizományikbanKép, meg kérdezz rá a környezetedben, hátha van valakinek elrakva (még akkor is megéri, ha föl kell kicsit újítani).

Kata!

Köszi, megjött a mél.
Még mielött nekiállok, kell valami szép olcsóbb anyagot találnom (én azért még nem vagyok ennyire jártass a varrásban, ugyhogy már csak ezért sem szeretnék drága anyagon kisérletezni, amit meg eddig láttam 1-2 ezer Ft volt métere), aztán még lehet, hogy lesz kérdésem (föleg a baldachinnal kapcsolatbanKépKép...).
Most a hétvégén jártunk BP-n a Brendonban, nagyon szép baldachinjaik is voltak, de ami igazán tetszett, az legalább 3-szoros áron volt ahhoz képest, amit te irtál (igaz olyat amit láttam, én biztos nem tudnék csinálni...).
A nagyon-nagyon szép, az meg 30 ezer Ft-ba került! És persze csak paplan, párna, fejvédö, baldachin. Kiságy oldalára tehetö tároló vagy ágynemühuzat már egyikben sincs... És én még szeretnék a szobába sötétítöfüggönyt, párnát, földre tehetö játszószönyeget, stb. Ezeket biztos meg tudom varrni!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Mummy, Betti!
Gratulálok a lurkókhoz! Jó egészséget Mindenkinek!
Dojika!
Szorítunk ám nektek is! Csaba, köszi, hogy megosztod velünk a híreket!
Kata007
Asszem egy héttel fiatalítottál a táblázatban. Kép Ma vagyunk 25+5. Sokszor a napokat én is eltévesztem. Kép
Megértem, hogy rosszul érintett a fürdöszobai baletted. Próbálok én is nagyon figyelni de a hasam miatt már számítottam el magam kilépve a kádból és a függönybe kapaszkodtam meg. Újra mehettem zuhizni annyira kivert a víz.
Halacska 25+5
Halacska

Mummy!

Én is gratulálok, és minden jót nektek!

Nagypocakosok!
Nektek nem szokott éjjel, meg reggel fájni és zsibbadni a kezetek? Én alig tudok reggel fogni vele. Ez a vizesedéstõl van?

any
any

Sziasztok!

Sajnos rossz hírekkel jövök.
Éjjel kettõkor megint elkezdett görcsölni Dojika pocija, úgyhogy megint infúziót kap. Szerencsére nem tágul, úgyhogy a doki szerint ki fogja bírni a 36. hétig.

Továbbra is köszi mindenkinek a törõdést Kép

Mummynak ismeretlenül is gratula Kép Dojika nevében is
Byk

Beszti!

Én azt mondom, hogy nézegesd az anyagokat. Én többször végigjártam a boltokat mire ezt megtaláltam.
Én is néztem a kész baldachinokat, és ami szép volt, annak tényleg húzós ára volt. Mindenesetre sok sikert!

Halacska!

Ezer bocs, igazad van. Kép Javítottalak!

Any!

Nálam néha van ilyen. Úgy hallottam, hogy alvás után gyakran elõfordul, mert a baba nyom el valami ideget.

Byk!

Mond meg Dojikának, hogy szorítunk nektek! Valahogy csak kibírja Máté baba még 2 hétig odabent. Ha meg nem, szerintem akkor sem kell már félni. Ha annyira ki akar jönni, akkor majd idekint megerõsödik. Több kismamát ismerek személyesen is és innen a netrõl is aki a 30. hét után megszült. 1-2 nap inkubátorban voltak a babák, de senkinél nem volt semmi gond.
Azért beszélj a kicsi fiaddal ha bemégy Dojikához a kórházba, hogy mindezek ellenére, jobb még neki odabent. Kép

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

BGitta!

Amikor a lányommal voltam terhes (2 éve), akkor nekem is cak vorcukor vizsgálat volt (zsemle + tej) Kép , de most terheléses vércukor vizsgálatot végeztek. Ez annyit jelentett, hogy reggel 1/4 9 -kor levettek 3 ampulla vért, majd 1/4 10-re vissza kellett mennem, hogy terhelhetõ-e a vércukorszintem. terhelhetõ volt, így 1/2 10-kor megitattam 3 dl szõlõcukros vizet. Majd 12.10-re kellett visszamennem a következõ vérvételre. De addig nem lehetett enni, inni, Wc-re menni. Szerencsére kibírtam addig, és ekkor még 1 ampulla vért vettek le. Ezért írtam, hogy kicsit hosszadalmas volt, mert 3-szor kellett odamennem.

Minden szülinaposnak gratulálok! Kép Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Eloszor is gratulalok az ujszulottekhez, es sok boldogsagot kivanok hozzajuk. Kép

Martina
Aranyer ellen jo valtva a hideg-meleg vizsugaras kezeles. Gyogyitasara koromvirag kenocsot ajanlok. WC elott is probald bekremezni igy kevesebb lesz az eselye az ujra felszakadasnak, vagy pedig hasznalj Reparon vegbelkupot ami ingert csinal, felpuhitja a szekletet, es beolajozza a jaratot (3-4 percig ajanlatos bentartani valamint terhesek is hasznalhatjak)

Csipkebogyo
Csak 400 km-re laksz tolem, nincs kedved atugrani? Kép Az en parametereim egy Stuttgart-Nürtingen kozeli falu.
Korabban Ulmba laktunk ott rengeteg Magyar el, itt viszont pechemre alig, ugyhogy most tobbnyire olasz-nemet barataim vannak.

Jartam UH-on ahol het hetes negy napos babat talatak bennem Kép Dobogott a szive, azt hiszem az enyem is az izgalomtol. Kb most 1,3 cm
A megkonnyebbules erzese elnyomott minden mas erzest ugyhogy meghatodni csak otthon tudtam mikor korberajzoltam az UH-on kapott fenykepet.
Most mar az emelygest is jobban viselem mert mar tudom hogy van ertelme. Kép

Pusz Mindenkinek
Melinda
Melinda

Sziasztok!

Byk!

Nagyon szorítunk!!!
Az jó, hogy nem tágul, és talán az infúzió segít.
de valószínû, hogy szegény Dojika még marad a kórházban...
de Máté baba minden szenvedést megér, ezt biztos Õ is így gondolja!!
Sok puszi és kitartás Nekik!!!!

Mummy és Betti!

Gratula a babákhoz, sok tejcsit és SOK BOLDOGSÁGOT!

Kata!

Nagyon vigyázz Magatokra, a kádból kilépés nekem is kritikus,közben a mosdóba kell kapaszkodnom, eddig szerencsére megúsztam.De ezentúl mégjobban figyelek!!!

Heni!

Köszi a biztatást, a többi Nagypocis nevében is!
Ahogy nézem a táblázatot, elég sokan vagyunk finisben,
nemsokára babaesõ lesz!!!

Sheila
36+0,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok,
Köszönöm szépen a bíztatást a vezetéssel kapcsolatban, most míg nincs túl nagy pocim, igyekszem minnél többet vezetni, hogy a babával már viszonylag biztonságosan tudjak majd közlekedni. Azért a párom nélkül még nem nagyon mennék el messzebbre.Kép

Kata, engem is érdekelnének a paraméterek a baldachin és fejvédõvel kapcsolatban. Kérlek küld el a címemre, igaz freemailes, ott nem tudom mennyi a határ. Elõre is köszi! Azt azért hagy kérdezzem meg, hogy a baldachinhoz honnan lehet olyan vázat szerezni? Készíteni kell, vagy esetleg lehet kapni is valahol?KösziKép

Mummy, Betti gratulálok a babákhoz, és minden jót kívánok!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kata!
Vigyazz a furdoszobaban, az a lakas egyik legveszelyesebb helye. Meg jo hogy nem tortent semmi nagyobb baj. Igaz igy is jol megutotted magad. Remeljuk nem lesz hasonlo mutatvanyban reszed. Vigyi magatokra.

Dojika!
Mate baba nagyon ki akar jonni, beszeljetek vele, hogy azert maradjon meg egy kicsit. De az tenyleg nagyon jo, hogy meg nem tagultal semmit. Remeljuk meg sikerul benttartani Matet meg. De ha megis maskent gondolja a baboca, akkor is biztos rendben lesz minden. A dokim anno azt mondta, hogy a 32. heti hatart kell atlepni. Ezen meg ti ugye mar tul vagytok. Azert szoritunk nagyon nektek.

Andi+Madison 17 napos
andysj

Ilke!

Szerintem a nagyobb bababoltokban (ahol baldachint is árulnak) fogsz kapni külön vázat is.
Mint irtam a Katának, hétvégén a Brendonban baldachint néztünk (vettünk is egy nagyon szépet, a szomszédnömet-barátnömet szeretném vele meglepniKépKépKép, holnap hozzák haza a kórházból a kislányukatKép, most még nincs a kiságyukon semmi, de mire holnap hazaérnek "rácsempészem"Kép), és ott lehet külön baldachinvázat venni.
Az olyan, amit egy ponton kell rögzíteni az ágyon (hasonló van Katáéknak is, de ennek a felsö része más, kör alakú, és nem egy rúd) 1500 Ft volt.

Kata!

Kösz a biztatást. Ma gyakorlásképpen megvarrtam a hálószobánkba a "baldachint" (ez nem olyan babás igazi baldachin, csak valami olyan, ami hozzánk illik (tetötéri szoba, elég érdekesen áll a tetö...)).
Még majd nézelödök anyagügyben.KépKép A férjemnek tetszettek a képek, amiket küldtél.Kép

Mummy!

Gratulálok a kisfiadhoz!Kép
Sok tejcsit neki!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, köszi szépen! Mi is hétvégén voltunk a Brendonban, persze elfelejtettem megkérdezni, hgoy van-e nekik ilyen váz. Na majd legközelebbKép.

Pusz,
Ilke 26

KépKép
KépKép
ilke

Dojika!

Szorítok nektek, hogy a manó még egy darabig benn maradjon. Pihenj sokat!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mummy, Betti!

sok-sok boldogságot a gyerkõcökhöz és sok-sok tejcsit. Azért pihizzetek is néhaKépKép

Kata007

Elküldenéd nekem is a mailt? A céges címem: forgacs@forgacs.hu Légyszi írd oda, hogy Andinak!

Dojika!

Most olvastam, hogy már megint infúziót kapsz.Kép De az tényleg szupi, hogy nem tágulsz!KépKép Pihi, pihi és pihi + beszéldem a babócával, hogy ne legyen olyan kíváncsi!Kép

Pucúr 29+4 (egyre elõrébb kerülök a táblázatbanKépKép)
Pucúr

Sziasztok!

Itt vagyok, bár kissé fáradtan. Viszont MINDEN megvan Dórinak! Már csak át kell mosni mindent.

Köszi, hogy aggódtok értem fürdõszoba ügyben. Tényleg megijedtem, de csak azért hívtam fel a figyelmeteket, mert én sem csúsztam még itt el sosem. Szóval vigyázzatok Ti is nagyon. Én már tuti fogok, hisz egy ilyet nem lehet elfelejteni egy darabig. Kép

Ilke!

Úgy döntöttem felrakom a képeket valahova. Mindjárt adok egy linket.
A baldachinhoz vasat, itt Miskolcon, a Corában és a Tescoban is lehet kapni. 1290,- Ft. Van egyenes és ovális tetejû is.

Beszti!

Ügyes vagy! Csípem az ilyen vállalkozó kedvû csajszikat! (na ezt nem félreérteni! Kép )
Örülök, hogy a férjednek is tetszett. Az én férjem is csodálta, hogy már csak a Dóri baba hiányzik belõle. Bocsi, hogy nem a legtisztábbak a képek, de a fényk. akkuja elég gyenge volt már, és nem igazán csinált éles képeket.

Pucúr!

10 perc és dobom a linket, hogy hova tudom felrakni a képeket.

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Mummy!

Biztosan most nagyon örülsz és gondolom az elsõ szopis próbálkozásokon is túl agytok. Minden jót a mamának és sok-sok tejcsit a babának!

Dojika!

Remélem, ha elmennek a frontok jobban leszel. Beszélj a babáddal, nekem talán mûködik. Kép Kép Kép Kitartás!

Lányok voltam ma dokinál és rendben vagyunk 1 ujjnyira vagyok nyitva, és még 1-2 hetet jósolt nekünk. Ma elõtte bejelentkeztem mindenféle szépészeti kezelésre - hogy jó kedvem legyen kényeztetem magam - különben utána meg úgy se tudok menni egy darabig.
Megyek még a gyerekorvoshoz is a héten, hogy megismerjem. Miket kérdezzek meg tõle szerintetek? Én mint kezdõ anyuka teljesen tapasztalatlan vagyok gyerekorvos ügyileg.

Jaj van egy furcsa érzésem, olyan mintha lenne bennem, egy folyadéktartély és buborékok szállnak fel. Lehet hogy a baba miatt a szfinkter már annyira rosszul zár, hogy szivárgok és buborékolok? Volt már valakinek ilyen. Nagyon furcsa és elég mókás is, pl. ülsz a vonaton és pezsegsz belül Kép.

Gyerekholmik hírdetéses oldala : FAMILYnet címen fut.

Kata!

Látom nem kerülnek el téged a hétköznapi balesetek. Azért ha a férjed aggódik is ragaszkodj a fürdéshez a következõ hónapokban is Kép. Ma a vonaton én is majdnem valakinek a nyakába zuhantam.

Bubu
bubu

Itt vagyok.

Akkor akit érdekel a baldachin, fejvédõ, stb., az kattintson [url=http://kata007.fw.hu/index2.htm" TARGET="_top]IDE[/url]!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Lella, Bubu, Andysj!

Köszönöm szépen.Kép
Martina!

Engem anyukám ilyesztett meg mikor szorulásom volt hogy ha nem jön akkor ne erölködjek, mert jön az aranyér. Ez igaz???
Sajna erdemben nem tudok segiteniKép

Csipkebogyó!

Köszi a gratulát. Nem felejtettem el a szülinapom, csak egyszerüen már mikor a babanetre találtam azt hittem 23 vagyok és közbe csak mostKép

Sheila!

Köszönöm! Biztos vagyok benne hogy megéri a fájdalmakat, csak abban nem voltam biztos hogy e nagymértékü fejgörcs is attól van-e hogy babás vagyok vagy valami más bajom van. De holnap ugyis megyek a dokihoz majd kikérdezemKép

Mummy!

Hatalmas gratuláció a kisfiúhoz! Remélem könnyü szülés volt, ugy elárulod???Kép

Betti!

Kicsit késöbb találtam erre forumra mint hogy megszületett a picurod, de igy utólag is gratulálok hozzáKép

Kata!

Vigyázz magadra, Krisztinka te is, és ti is lányok. Én is olyan instabilnak érzem magam hogy zuhanyzás közben inkább letérdelekKép Ezek után a fürdõszobát veszélyes területnek lehet nyílvánitaniKépKép

Byk!

Nagyon drukkolok Dojikának, ennél okosabbat sajna nem tudok!Kép

Gitta!

Gitta, az eheti rosszulétet honnan tudod ilyen biztosan?Kép
Ha jól veszem ki te kérdezted a terheléses vércukrot? Ha nem akkor bocsi! Nos nekem régi emlék, kisgyermekként kellett mennem mert azt hitték cukros vagyok. Ez abból állt hogy étlen szomjan, cukros lötty kis sitromlét lehetett bele tenni. Utána félóránként vérvétel volt. Egy-egy ujjamból sok vért vettek. Persze elötte vénásan az is 2x lötty elött és után. De hogy minek?Kép

Bubu!

Lehet hogy pezsgõfürdõt vesz a babócaKép Sajna okosat nem tudok mondani ez ügybenKép

Cupp
sasha
15
sasha

Ajjaj

Kicsit hosszú lettem, de valaki mondta hogy úgy szokott válaszolni hogy két ablak nyitva van és sorban válaszolgat, hát kipróbáltam és ez lett belõleKép
sasha

Kata,
tényleg nagyon tetszik a néven szólítás, a jó példát pedig feltétlenül követni fogom.

Gitta,
A Robin nevet Edinának ajánlgattam, vele a "nevek" topicban is összefutottunk már. Nekem nem annyira az esetem, ha már a családnév német, legyen a keresztnév magyar. Az én eseteim a "Luca" és a "Bence", de a Bence mostanság valahogy túl gyakori...

Melinda,
kedvem ugyan lenne, de idöm... Amikor nyáron visszajövünk Magyarországról, nyélbe üthetjük a dolgot. KépKépKép (Tényleg nincs nagyon messze, de így vizsgák elött...)

Byk, Dojika,
én is nagyon izgulok értetek, remélem teljesen feleslegesen. Legyetek nagyon ügyesek!

Betti, Mummy,
örömmel tölt el, hogy már Ti is megismerhettétek a pocaklakót! Sok boldogságot!

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok!

Este beszéltem Dojikával telefonon. Byk rendszeresen viszi be neki a topicot kinyomtatva, és nagyon jól esik neki, hogy gondoltok rájuk. Ma csináltak egy UH-ot, és úgy néz ki, Máté már 2,5-3 kg, tehát elég jól állnak. A kedve egész jó volt. Az UH óta kezd megnyugodni. Ha tudok valamit, még jelentkezem!

Dojika, Máté, Byk! Kitartás! Kép Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Sasha!

Én szoktam úgy válaszolni, hogy két böngészõ van nyitva. Kép
Ugye, hogy így senkit nem hagysz ki? Kép

Dójika!

Ezek szerint olvasod amit írunk. Kép
Hát akkor üzenem, hogy nyugodj meg, mert ekkora babánál már tényleg nem lehet gond! Ha mégis ki akar bújni a kicsi fiad, akkor légy ügyes, segíts neki! Aztán értesíts minket azonnal.
Nagyon szorítunk nektek. Én is állandóan a topicot nézem, hogy mi van veled. Szóval pussszantás neked, és nyomj egy puszit a kis Máté homlokára helyettem, ha mégis úgy dönt, hogy látni akarja a szüleit! Kép

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Lanyok, van valaki fent most a neten, egy kis segitseg kellene, elfelejtettem, ki mondta el egyszer gyonyoruen, es erthetoen, mit is jelent a negyjegyu szam, mint pld. az 1222, az elejere emlekszem, az elso a mehnyak hossza cm-ben, a masodik a kulso mehszaj nyitottsagara utal ezeknel a szamoknal, es a masik ketto mit mutat? Leirna valaki nekem?

Dojika, ez a Mate baba nagyon csinatalan, eleven baba lesz, ha mar a pocokadban is "rosszcsontkodik" KépKép. Kerlek mondd meg neki, meg egy ici-picit birja csak, utana mar elevenkedhet idekint is, csak egy picit varjon meg odabent! KépKép

Lella 16+2
Lella

Sziasztok!

Kata!

Nem, tényleg nem hagytam ki senkit és most hogy pár napig nem nagyon irkáltam és nem olyan figyelmesen olvastam sok volt a behoznivalóKép Csak igy olllyan hosszura sikerült hogy csak na, pedig tényleg megpróbáltam szükiteni, de ha elkezdek gépelni az ujjaimból csak úgy dõlnek a szavak és nagyon nehéz leállítani õket, olyan mintha külön életet élnének.Kép

Dójika!

2,5-3 kg-os baba az már elég nagy ahhoz hogy simán a világra jöhessen vagy tévedek?Kép Lányok ezt most az "okosaktól" lehetséges e olyan hogy egy baba gyorsabban kifejlõdik a mamájában és hamarabb születhet meg ugyanolyan egészségesen mintha idõben jönne??? Mert ha lehetséges akkor Dójika és Byk megnyugodhatanak egy kicsitKép
Szoritok nektek hogy minden legyen a leges-legnagyobb rendbenKép

sziasztok
sasha
15
sasha

Szia Lella!

Én vagyok az biztos, de a kérdésedre a választ sajna nem tudom. Ezt a négyjegyü dolgot még nem is hallottamKép

sasha
sasha

Kata köszi szépen a képeket és a részletes magyarázatot isKép. Így már bátrabban bele merek vágni. Azt még nem tudom melyik állványt vegyem, van esetleg a kör tetejünek hátránya? Képzeljétek már megvan a kiságy!Kép Már csak otthon kellene lennem, hogy idõ is legyen a vásárláshoz és varrogatáshoz. De sebaj lassan már visszafelé számolgatokKép.

Pusz,
Ilke 26

KépKép
KépKép
ilke

Most csak kipróbálok valamit

hátha sikerül zöldet varázsolnom ide

sasha
sasha

Sziasztok!
Sasha: anyukadnak reszben van igaza az aranyerrel kapcsolatban. Azert kell hozza egy oroklott hajam is. Nekem van, szoval meg csak Pocaknak sem kell lennem hogy legyen Kép

Lesz kisagy a nagymaminal is, es oda szunyoghalobol tervezem a baldachint, mert videken haaaat, elegge repulnek a szunyik. Persze oda a teljes agyacskat bevono baldachin kell majd, nem csak a szepseg kedveert, de a dejveso es tarsai sajat kezuleg lesznek oda!

Nem netezik senki fehervar kornyekerol? Ha igen, pliz jelentkezzen, kerdezni szeretnek Kép

Dojika!
Nagyon nagyon szurkolok, de hidd el, egy ekkora baba mar nem elveszett kis ficko! Es biztos,hogy mindene megvan, es ha meg akar szuletni, akkor annak is megvan a maga oka. Azert vigyazzatok magatokra, es pihenjetek amig lehet.

m
martina

Kép
<pre>
sasha Budapest 15</pre>

na milyen?Kép

Sasha
sasha

Bocsi hogy off voltam, de rákattintottam a Formázásra nem éppen erre gondoltam amikor ráklikkeltemKép De nem olyan bonyolultKép

sasha
sasha

Sziasztok!

Köszi a sok bíztatást Kép
Dojika már úgy van vele, hogy ha lehet, inkább hazajönne, és ha jönni akar Máté, akkor jöjjön. Az UH szerint minden mérete a 35-36. hétnek felel meg.
Beszélünk a manóval folyamatosan, hogy maradjon még egy kicsit, de ha jönni akar, akkor jön. Próbáltam zsarolni is, de nem tudom, bejön-e Kép Kép

Cory

Ez nem ér, én csak a rossz híreket hozzam? Kép
Byk (33+5 kispapa)
Byk

Sasha, sebaj, majd mindjart jon valaki, aki megmondja a valaszt, es akkor okosabbak leszunk mindketten KépKép En ezert is szeretek idejarni, annyi de annyi tapasztalatot gyujtok a tobbi lanytol, ami nagyon hasznos! Kép

Ilke, nekem a lanykammal a kor alakut vettem meg, es nagyon bevalt, a tetejere en meg egy helyes kis plussbabat vagy masik jatekot is fel szoktam tenni, hogy meg aribb legyen Kép. Illetve amikor elkezdett nezelodni a lanykam, akkor lelogattam rola valami tudnike szines jatekot, format, hadd nezegesse a babocaKép.

Kata, en is elmentettem magamnak a kepeket, koszi szepen KépKép. Nagyon alapos es szep munkat vegeztel! Kép

Lella
Lella

Lella,
pl. 3000
elsö szám: méhszáj hossza cm-ben
2. szám külsö méhszáj zárva, ha nyitva 1 lesz a 0
3. szám nyakcsatorna zárva nyitva akkor 1
4. belsö méhszáj zárva nyitva ha 1
remélem értetted
Halacska 25+6
Halacska

Halacska, koszonomKépKép, ertettem, de amit feljebb irtam a 1222-es szammal kapcsolatosan, azt eppen most olvastam a baratnom orvosi papirjan, aki most toltotte be a 40. hetet. Erdekes ez az elteres.
Lella

Lella, ezt viszont ha megtudod, hogy 2-est mikor adnak vagy vki más tudja tényleg ossza meg velünk pls.

Lányok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az alváson kívül minek az oka lehet a felpuffadt szem?
Halacska 25+5
Halacska

Lella!

Még annyit, hogy az elsö értékböl a 3 a normális, ha annál kisebb a szám, akkor az már a méhszáj megrövidülését jelzi, óvatosabbnak kell lenni (legalábbis fiatal/középidös terhességnél).

Én 2-est még nem láttam a 2-4. számként, lehet, hogy ez már a valahány ujjnyira megnyiltat jelzi? (Végül is egy 40 hetes kismamánál...)

A fiammal én ugy jártam, hogy nem értettem, hogy miért irogatja be a doki, hogy 3000, (emellé csak annit irt, hogy Pamen (??)) igaz, hogy magánrendelésre járok, de minek beirni a fizetett összeget?KépKép (Akkor épp ennyi volt...) Aztán rájöttem, hogy az nem lehet, mert ha valami "különleges" volt (UH, bármi...) és többet fizettünk, akkor is ezt irta be...KépKép
Jó, mi? A tudatlanság. Persze mostanra már kiderítetem. Azóta Pamen értelmére is rájöttem: panaszmentes.Kép

Ilke!

A kör alakú tartó is jó (éppen most tettem fel a kiságyra egyetKépKép a meglepihez), de ahhoz másképp kell egy kicsit varrni a baldachint. Most jó megnéztem, nem nehezebb, mint az egyenes rúdhoz.
Ha érdekel, akkor megpróbálom lerajzolni... (Én és a rajztutás...)

Kata!

Kép
Kicsit világosítottunk a képeken "mesterségesen" ugyhogy lehetett látni.
Egyre jobban van kedvem most rögtön nekilátni, dehát... na mindegy, majd a hétvégén keresünk anyagotKépKép... (Igaz, hogy vasárnap jön az anyum, meg az anyósom, ugyhogy lesz dolgom. föleg, mivel káosz van a lakásban!Kép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SZiasztok!

Halacska! Allergiának.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Halacska!

Nekem régen attól dagadtb be a szemem, amikor nem tudtam aludni és reggel mégis hatalmas böröndjeim voltakKép

sasha
sasha

Cory
Remélem nem lesz igazad. Kép
Sasha
Olyan jól aludtam. Ilyen püffedtég az elsö harmad elején volt és most 2 napja megint. De inkább legyen összefüggésben az alvással mint vmilyen kórral. Kép
OFF
Tudja vki, hogy hol lehet olvasni az MSZP családpolitikájáról? Keresem mindenhol de nem találom. Ne politizáljunk csak címet kérek! Köszi.
ON
Ilke
Milyen ágyat vettetek és hol? mi még elötte vagyunk. A babakocsi viszont megvan. Roan, használt 15.000,- ért mózeskosár és külön sportülés, ismeröstöl.
Halacska 25+6 (mindig elírom a napokat)
Halacska

Byk, Dojika, szerintem hamarosan nagyon jó híreket is hallani fogunk Tõled!Kép Szerintem már mindenki nagyon várjaKép. Drukkolunk nagyon.

Lella, nagyon jó ötlet ez a plüs a baldachin közepébe! Hát mostmár abszolut be vagyok sózvaKép Bárcsak már készíthetném...

Beszti, nagyon jót mulattam a 3000-es Pamen történetenKép szerintem mindenkinek vannak hasonlóakKép. A rajzot nagyon megköszönném!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Halacska, az ágy vásárlást mi vasárnapra terveztük, hasonlót mint Kata képein látszik. Aztán felhívott az egyik barátunk, hogy szombaton menjünk már át hozzájuk, mert van egy kiságyuk amit nagyon szívesen odaadnának. Megláttuk és nagyon megtetszett, ez is fa nagyon megkímélt állapotban, de a legnagyobb elõnye, hogy csak 100cm hosszú, így befér a hálónkba is kényelmesen. A pelenkázót mi készítettjük, mert azt viszont nem sikerült jó elosztással és jó méretben kapni.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti nagyon jo a story-d a 3000-es "szamlarol"..KépKép Jot mosolyogtam rajta. Es tenyleg ilyenek vagyunk, mi laikusok, honnan is tudhatnank ezeket?
Lella

Sziasztok!

Lassan fél éve olvasgatlak benneteket,és eddig kb.2-3 alkalommal szóltam hozzá,és néhányszor tanácsot is adtam,legutóbb a vizesedéssel kapcsolatban. Viszont két héttel ezelõtt feltettem egy kérdést és senki nem válaszolt rá.Remélem most több sikerrel járok.
Azt kérdeztem,hogy a 3D felvételnél mit várhatok az orvostól,illetve hány perces a felvétel,és melyik rendelõt javasoljátok?

Újabb kérdések:

Most a 20.hétben vagyok.Mikortól érdemes számolni a magzatmozgásokat? Azt tudom,hogy a normális 10 és 50 között van.Ezt egész napra kell érteni,vagy csak egy órára?

Szerintetek egészségtelen a fürdés és inkább tusoljak?
El lehet -e kapni valamilyen fertõzést?

Halacska!

A szem alatti duzzanat lehet allergiás reakció, és lehet a vese nem megfelelõ mûködésétõl is.Ettõl nem kell feltétlenül megijedni,mert például a barátnõm szeme kb.20 éve duzzadt,nála ki is derítették ,hogy veseeredetû,de nem szorul semmilyen kezelésre.Remélem segítettem.

Sziasztok, Anda
Névtelen

Anda en csak a furdessel kapcsolatban tudok hozzaszolni, persze egeszsegesebb a zuhanyozas, de ha a sajat furdokadadban furdesz, amit en pld. mindennap kisikalok egy nagy seprufelevel, mosopor es hypo keverekevel, akkor nem kaphatsz semmifele fertozest! Es ha a langyos furdovizedbe egy dl tejszinben elkevert 10 csepp mandulaolajat is teszel /pluszolhatod nehany csepp citrom olajjal is vagy mas viragolajjal, amit szeretsz/, kituno borapolo furdovizet nyersz, amiben valo furdozest a szakemberek is javasoljak, mondvan, hogy megkonnyebbul a test es a baba is jol erzi magat. Remelem, segitettem KépKép Szia!
Lella 162

az a 162 16+2 akart lenni, ugy latszik, az azonositoban nem megy at a plusz jel
Lella

Halacska!

A szemed körül lehet azért is püffedhet, mert nagyon sok folyadékot iszol.
Anyukámnak, meg nekem is volt emiatt régebben, így este 8 után már nem iszunk folyadékot. Azért kérdezd meg a Mészit szombaton, de azért ne nyugtalankodj nagyon emiatt, biztosan minden rendben van!

Kata007

Kijavítanál a táblázatban, ugyanis a mai nap 27+5 naposak vagyunk. köszi!

Üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Ilke!

Megpróbáltam leírni és lerajzolni. Mehet mélben?

Anda!

Szia!Kép
Bocs, de nem mindig reagálunk a kérdésekre, nem azért, mert nem látjuk, hanem esetleg azért, mert aki itt van, nem tudja, aki meg tudná, az éppen nem jár errefelé.Kép Na ezt jól megmondtam...KépKép

Szerintem a magzatmozgásokat nem érdemes számolni. Csak mozogjon.Kép A terhesség végénél esetleg valaki (védönö) kérheti, de szerintem nem igazán foglalkoznak vele. Elvileg benne van a terheskönyvben, de én még nem hallottam olyanról, aki tényleg számolta volna (esetleg csak akkor, ha valamiért az orvos mondta).
Annyira összevissza tudnak mozogni a babák. Pl. van olyan, hogy szinte egész nap nem is érzem (ilyenkor jobban el vagyok merülve a dolgomban valószínü), aztán este vagy ha apukája vagy én simogatom ugy beindul...KépKép Meg pl. éjszaka is mozog, én nem is tudok róla, csak az apukája mondja reggel, hogy amikor lefeküdt (én már aludtam), akkor simogatta és akkorákat ugrált, hogy attól félt, hogy felébreszt.Kép

Halacska!

MSZP:

[url=http://www.mszp.hu/newscikk.php?ner=n&rovat=5&ni=5020" TARGET="_top]http://www.mszp.hu/newscikk.php?ner=n&rovat=5&ni=5020[/url]

[url=http://www.mszp.hu/dokumentumok/mszpprog/egyenlo.html" TARGET="_top]http://www.mszp.hu/dokumentumok/mszpprog/egyenlo.html[/url]#fiatalok

[url=http://www.mszp.hu/dokumentumok/hitvallas/tamogatas.html" TARGET="_top]http://www.mszp.hu/dokumentumok/hitvallas/tamogatas.html[/url]

Beszti
27+3

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Anda: ne számold a magzatmozgást, tényleg az a lényeg, hogy mozogjon.
A 3D-s uh-ról van egy másik topic, ott nagyon sok érdekes dolgot és hasznos információt tudsz olvasni. Ha vmire mégsem kapsz választ én szívesen segítek, de inkább írj e-mailt (címem a profilomban), mert ide csak néha nézek be. Mi kétszer is voltunk, nagyon jó volt.

Üdv:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Beneveztem Dundikánkat egy internetes Baba-szépségversenyre, ami ápr. 8- 15-ig tart és szavazni lehet a legédesebb babákra.

Most úgyis benne van mindenki a voksolásban, ezért én is kampányolok egy kicsit! Az alábbi linkre kattintva [url=http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=70040" TARGET="_top]http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=70040[/url] légyszi, szavazzatok BÁLINT MÁTÉ M. nevû igen édes babánkra, aki a második sorban a harmadik.

Küldjétek tovább ismerõseiteknek is, hogy szavazzanak Dundira!!!

Egy héten keresztül minden nap szavazzatok, ha van idõtök, de egy nap egy géprõl csak egyszer lehet szavazni!

Egyébként itt meg lehet nézni Dundigolyó honlapját is!
[url=http://www.babiesonline.com/babies/d/dundika" TARGET="_top]http://www.babiesonline.com/babies/d/dundika[/url]

Elõre is köszönöm mindenkinek!

Nyúlci
nyúlci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?