Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép
Csak azért tüntem el hétvégére, mert hazautaztunk a páromékhoz.
Éjszaka szépen elkezdem vérezgetni, szóval itt a vége fuss el vége. Szar ez így, nincs is túl jó kedvem, de hát nincs mit tenni. Majd csak lesz valahogy.

wish

Zsebi!
nekem nagyon jót tett ez a gólyahíres tali. megtudtunk nagyon érdekes dolgokat. Tapasztaló beszámolója: Örökbefogadtak egy ikerpárt (fiú és lány. Szomorú volt, hogy nem tudja szoptatni őket. Neki komoly prolaktin problémája volt. Azt már elfelejtettem, hogy hol talált rá erre a szerkentyűre. Ezt sem támogatja a tb. A nőgyógyászok sem reklámozzák.

A lényeg: Rá kell tenni a cicire. Beindítja a tejtermelő folyamatot. Tudta szoptatni a gyerekeket. Rá három évre pedig spontán összejött a kisbabájuk.

rengeteg négyhónapos baba volt. Õk csak a meghívottak voltak. rengetegen kaptak négy hónappal ezelőtt kisbabát.Ezek után fölösleges a titkos örökbefogadás. Akik bemutatkoztak, azok mindannyian 10 hónapot vártak a babájukra. Az én párom precízen jegyzetelt. Minden kisbabának, szülőnek felírta a nevét. A gyámügyes tapasztalatokat is.
Ha sikerül még idén benyújtani a határozatot az egyesületnek, jövő karácsonyra lehet nekünk is kisbabánk. Lehet,hogy hülyének tartasz, de engem annyira boldoggá tett, hogy én is vehetek mély babakocsit, babahordozót. Így olyan lesz, mintha én szültem volna.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Bocs, hogy össze-vissza írtam. Most rengeteg információhoz jutottam.

Timi
latimi

Tali. 2005. október 29. 14:00

wish

Sziasztok!
Wish
én nem tudok menni, de nektek jó bulizást kívánok!
byby

Wish Kép
Jó, hogy jelentkeztél Kép
Renoka korábban jelezte, hogy nem tud jönni, mert elutaznak.

Zsebi Kép
Szerintem csak tedd alulra azokat, akik nem jelentkeznek, már csak azért is, mert a tábla mutat valamiféle statisztikát is... nem?

Renoka Kép, Orsi Kép
Én azért próbálok odafigyelni, mert a mamám is 20 kg-ot hízott velem, meg a nővérem is mindkét babával. Azt állították, hogy az elején rontották el... De a 11 kg két babával az nem semmi! Nagyon kevés!!! Ennyivel pont elégedett lennék! (ha ketten vannak nálam is) Nekem sajnos olyan gerincbajom van, hogy elvileg +10 kg-nál többet nem is bírok el... Szóval ezért is kell figyeljek.

Timi Kép
Látszik a soraidon, hogy teljesen fel vagy töltődve. Így nemsokára jöhet az 5. lombik, ami úgyis sikerülni fog Kép

Kriszta Kép
Nem rendelkezem túl nagy UH nézési tapasztalattal, de ezt a kistündért még én is látom! Ez a 13. heti UH? Már akkor ilyen nagy volt? Nem semmi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés!
Kell vinni valamit a talira?A kp-n kívül?Pl:sajtos pogi?vagy más finomság?
kavicska

Mniki híradó!!

Hiperstimus, folyadék van a hasában. Ma fehérje infúziót kapott, a Mágus holnap dönt a leszívásról. Ha azt nézem, hogy 4 nap telt el a transzfer óta... Kép
s_norka

Norka!
És ez hogy derült ki a transzfer utáni 4. napon???
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Igen, már dolgozom, de a 12. hétig otthon voltam.
Nálam a róka-kerülgetés csak 1-2 hétig tartott. Aztán csak reggelente ébredtem arra, hogy ennem kell, különben baj lesz. De már ezis elmúlt!

OrsiKép
Köszi a tanácsot. Igyekszem nem aggódni Kép!

NóriKép
Nikinek jobbulást kívánok! Most nagyonnem lehet könnyű neki. Igyon, amennyit tud, próbáljon sétálni néha és tartson ki!!!
Drukkolok a babók megtapadásáért és, hogy mielőbb kiengedjék!

FanniKép
A hiperstimu nagyon egyszerűen kiderül, mert iszonyat sz..rul érzed magad, feltelsz vízzel, a pocakod majd szétdurran.
Ekkor már hiába iszod a vizet és nyomatod a husit, semmi sem segít. Egyetlen megoldás a doki és a kórház.
Annál jobb, minél korábban bemész és nem szenvedsz otthon napokig, mert ha időben elkezdik a kezelést, sokkal nagyobb az esélye, hogy tudnak segíteni, nem lesz még komplikátlabb a helyzet és előbb rendbe is lehet jönni!
Stella

Kép
stella9

Mniki,
Akkor nagyon beindultak a törpék!
Reméljük sikeresen veszitek a kanyart!

Snori,
Add át szorításunkat!
Mi van veletek? Mikor mentek UH-ra a héten?

Farkasok J

Timi,
Csak zseton kell!

Kép
farkasok

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:13-kor.
seszi

Sziasztok!

Látom nem hajlandó senki megmondani ,hogy kell-e valami hétvégén a buliba.Lécci!Nem tudom mi a szokás. KépKép
Várom a találkozót,jó lesz arcot adni a nevekhez.
Mikor lesz már 3.?Nem bírom ki.KépKépKépKépKép
kavicska

Kriszta!
Nagyon aranyos a babó! Kép Kép Kép

Kavicska!
Én nem megyek, de látom már Wish, be is rakott a táblába!!!!!!!!! Kép

Fanni!
Azért egyél szépen, kell a babóknak az energia!!!!!

Nóri!
Nikinek hatalmas durkk ez most tuti sikerül! Kép Jó lenne megint egy sikeres ember közöttünk. Kép

Seszi!
Örülök,hogy az első benyomás szimpi volt. Kezdésről nem beszéltetek? Vagy mikor mész megint vissza?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki!
Nagyon szorítok neked, remélem jó híreket fogunk olvasni a párod tolmácsolásában szerdán!
Wolves!
Aztán hamar jelentkezni ám az eredménnyel, mert különben minden lány itt fog egész délelött dekkolni a gép előtt és mi lesz a munkával????

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska!
Harmadika még messze van, de eljön az idő! Ne igzulj pihengess és a törpe meg egyszer csak beköltözik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldök egy kis energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép azért ennél gyorsabban megy az idő! Kép

Éden!
Te hogy bírod?
Remélem szépen kitartsz! Dolgozól?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Wish!
Annyira birka vagyok,hogy meg sem néztem a táblán a nevet!
Köszi hogy betettél a táblába!
Zsebi !
Kár hogy nem jössz!
Köszi az energizert!
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Kavicska,

Mivel a tali nem privát helyen lesz, nem kell semmit hozni magatokon kívül, illetve a zsozsin.
AMikor valamelyikőnk lakásán van a tali, kaja ezerrelm süti, husi...ha nem lesz jó max valakihez betörünk és sütés főzés.

Latimiékkel egyeztethettek, kb egy irányból jöttök!

Farkasok

Kép
farkasok

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:33-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:34-kor.
seszi

Seszi!
Lehet elvesztettem a fonalat, de miért vagytok olyan speciális esetek? Nektek nincs sperma és biopszia kell? Vagy tökre keverem a szezont a fazonnal? Bocsi

Jó éjszakát!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:34-kor.
seszi

-
seszi

Jó sokat írtatok lányok!KépVagy csakén nem voltam sokáig?
Tegnapéjszakáztunk a párommal,mertfélóra alatt úgy felszökött a láza, hogy láz görcs volt neki.Hirtelen azt se tudtammit csináljak!41.4-ről indltunk.A hűtő fürdővel csak 40 fokra bírtam levinni neki.Így 23-kor írány az ügyelet kapott jó nagy adag szurit,Aztán szápen lassan hajnal kettőre lement a láza.Na akkor mertem elaludni!Szörnyűvolt,de reggel meg mintha nem történt volna semmi az éjszaka!Azóta is jól van szerencsére!

Kriszta!
Jó ez a kép a kis manócskáról!Kár hogy nem sikerült kicsit jobban a kiruccanás,na de azért legalább jól bevásároltál!Kép

Zsebi!
Nagyon sajnálom,hogy sokat kell dolgozni!De ügyes csajszi vagy, ezért megbirkozol vele!Kép

Nikinek remélem jót jelent ez a hiperstimu!Kép

Jó éjt Mindenkinek!

Edina
dedina

Wish
Ez hietetlen!Rohadtul sajnálom!Kép

Edina
dedina

Jó regget Mindenkinek!

Látom, én vagyok az első bejelentkező...

Zsebi,
nekem ez már az elmúlt 3 év során ez a 7. inszemem, úgyhogy túl nagy reményeket nem fűzök hozzá, az esélytelenek nyugalmával várom a jövő hetet...
Végülis a remény hal meg utoljára :-)

Kavicska,
úgy látom a táblában, hogy Neked még csak a 2. inszemed, úgyhogy hajrá, bármi lehet még, mármint csakis csupa jó dologra gondolok!

Sajnos hétvégén mi is elutazunk, úgyhogy nem tudunk menni a talira, pedig jó lett volna Veletek találkozni.

Jöhetne már a hétvége, nekem annyira nincs kedvem ma dolgozni...

Éden
Éden

...vagyis "reggelt"...
Nagyon álmos vagyok még...
Éden
Éden

Sziasztok

Annyit írtatok, hogy alig bírtam végigolvasni.

Wish
Sajnos a talira nem tudok menniKép.

DE MI TALIZTUNK STELLÁVAL. BI-BIIIIIIIKép
Hétvégén voltunk Pécsen és olyan aranyosak voltak vendégül láttak minket. Olyan finomat főzött, hogy minden ujjunk megnyaltuk utána. Itt is köszönjük szépen. Jó volt titeket megismerni.Kép Küldtem e-mailt.

Timi
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a találkozó. A következőn mi is ott leszünk.

Edina
Sajnos a "maguk a következők" telefonhívásra legalább 10 hónapot várnunk kell még. De egyszer az is eljön, ha lassan is.

Sajnos pár napig nem lesz netünk, de azért sokat fogok gondolni rátok és drukkolok mindenkinek.
Vigyázzatok magatokra és egymásra. Szombatra jó talit nektek.

Üdv: Renóca

Zsebike
Íme a kaktusz teljes pompában:
Kép
süni_renóca

Stella Kép
Köszi a tájékoztatást!
Ma pl. nekem sincs tünetem. Sem pocifeszülés, sem mellfeszülés. Érdekes... remélem nincs baj...

Zsebi Kép
Aranyos vagy, de azért nem éhezem ám! Valamivel többet eszem, mint korábban, mert régen nem reggeliztem, de most már reggel is éhes vagyok. Szóval eszem, csak igyekszem okosan. Pl. szerencsére az édességet nem kívánom!

Seszi Kép
Nagyon fogok szurkolni, hogy minden rendben legyen a párod kiskatonáival!

Nikinek Kép szorítok, Norka Kép ha tudsz még róla, akkor írd meg lécci!

Viki Kép nemsokára tesztel, emlékeim szerint 28-án pénteken, nem? Drukkolunk ám nagyon!!!

Edina Kép
Lehet, hogy valami 1 napos vírus volt... azért ma biztos mindketten fáradtak lesztek...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renóca!
Bízom benne, hogy a következő gólyahíres talira ti már úgy jöttök, hogy bemutatjátok a babátokat.
Ezt biztosan írtad már, ti mikor jelnetkeztetek az egyesületnél? (Gólyahír)

Timi
latimi

Seszi,
nem próbáltátok a Maca Vibe-t a párod kiskatonáira? Nekünk 1-2 hapsika volt csak a látótérben és utána ezt ette a párom és a lombik már sima ügy volt. Próbáljátok ki, ártani nem árt és lehet, hogy segít.

Lányok,
igaz, hogy mi lakunk a legközelebb a Tranzithoz, de ha tényleg 18-20-an leszünk, akkor nem merem ajánlani a kérónkat, mert 36 nm-en nem igazán férnénk el. Mármint ha valami miatt nem tetszene. Mi szeretjük, Andorral is voltunk már ott. Még be is kell mennem, hogy szóljak nekik, nem 10-en, hanem inkább 20-an leszünk. Ilyen még nem volt Kép Mindig 10 főre foglaltam helyet és örültünk, ha 5-6-an összegyűltünk. Ennek nagyon örülök ám Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

RenócaKép
Igazán nincs mit megköszönni! Tök jó volt az az este veletek!!!

SesziKép
Andrológus/urológus vonalon nem indultok el? Erre mit mondott Krizsa?
Nekem még mindig gyanus, hogy nem-e elzáródásról van szó.
Kiváncsi vagyok a 8-i eredményre és drukkolok!!!

FanniKép
Még nem kell tüneteket keresned. Jönnek majd azok pár hét múlva Kép!
Köszi a barátnőd sztoriját, éerdekes, hogy ilyen is van.
De most már csk 1-et kell aludni és láthatom a lurkókat!
Stella

Kép
stella9

Kedves izgulók!
Holnap megyünk eredmény hirdetésre-remélem legalább pontszerzö helyen végzünk-,de sajnos a fönökömtöl szokatlan módon szabadságot kaptam,igy
veletek csak csütörtökön tudom megosztani a hireket.bocsi.
a hétvégére meg jó bulit kivánok mindenkinek!!!
Nviki és Wolves
wolves

Stella Kép
A sztorit Seszi írta, nem én!
Remélem, majd teszel fel új "fotót" a babákról!
Igen, tudom, hogy nem feltétlenül kellenek a tünetek, de ha eddig voltak, akkor most hova tűntek? Kép

Wolves Kép
Akkor holnap drukkolunk nektek... s holnap utánig lerágjuk a körmeinket Kép

Lányok Kép
Van, aki rajtam kívül a párja nélkül, egyedül jön a talira? (Az enyém jönne szívesen amúgy, csak dolgoznia kell... De majd legközelebb!)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
szerintem Kriszta pasi nélkül jön. Bár lehet, hogy a spanyol út alatt megszállta a kaális szellem, de nem hiszem. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Megjártuk a Kaálit, és érzékeny búcsút is vettünk onnan... nagyon jó érzés volt látni, hogy Viki, a laboros, aki kezdettől fogva odafigyelt rám, most úgy csinálta, hogy ő legyen bent az UH-n. Kép
Íme a kép, csatolom, sajnos most ez nem jó minőség, elég homályos, de azt azért látni, hogy jócskán belehúzott a Babocskánk. A petezsák csaknem 2 cm, Bab pedig 6,7 mm. Dobogott a kis szíve, én csak hüledeztem, hogy már egy új élet elkezdődött bennem. Azt hiszem, most itthon fogok pityeregni egy sort, mert amúgy nem vagyok az emberek előtt egy elérzékenyülős fajta...
Fanni, jó tanácsként mondom, ha az a fajta émelygés vesz elő, amikor már enni se bírsz mit, akkor fél citromot facsarj bele egy 1-2 deci buborékos ásványvízbe, gyakorlatilag azonnal hat, tegnap kitapasztaltam!
Sajnos most bizonyossá vált, hogy nem tudok menni a talira, épp kaptam mailben egy rakás feladatot hétfői határidővel, de vasárnap már utazom haza anyuhoz. Azért remélem, beszámoltok majd és fotók is lesznek!

Kép
s_norka

Kép annyira jók ezek a képek a babszemekről Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Egy kicsit új néven udvozlet régieknek és újabbaknak - amint olvasom, épp emlegetve lettunk. Az azonosító egy picit megváltozott, mert anno egy rokonunk regisztrált ide minket, és az o jelszavát bizony elfelejtettuk a jó fél év alatt.
Eloszor is bocs az ékezetek nemlétéért, de a Távol-Keletrol írok, és csak ennyi betu van...

Szóval április óta sok minden tortént. Nem emlékszem, hogy akkor írtam-e, de azzal a 4. kísérlettel, ami olyan eseménydúsan telt, egyidoben Édesapám agyvérzést kapott. Nem kívánom senkinek azt az idoszakot: egymástól fél nap kulonbséggel kovetkezett be az agyvérzés és a pozitív-teszt, úgyhogy volt kivel torodni. Az akkori mérleg az lett, hogy apám megmaradt, a baba nem. Sajnos aztán kiderult, hogy a vérzés egy daganattól származik, úgyhogy az azóta eltelt ido gyakorlatilag arról szólt, hogy apám utolsó hónapjait a leheto legjobbá tegyuk. Nyár végéig élt.
Aztán mi ketten más és halaszthatalan ok miatt ide kellett, hogy utazzunk, de úgy néz ki, hogy nagyon jól tettuk.
Ugyanis jelen pillanatban Mamafán a 6. hetében jár, teljesen spontán - mármint Kaáli nélkul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A HCG teszt nagyon szép eredményt mutatott, és a napokban megyunk ultrahangra is. Szóval most nagy az orom a családban, de okulva a márciusban torténtekbol, nem kiabálok el semmit.
A foldrajzi helyzetunk miatt természetesen most nem tudunk elmenni semmifajta eseményre. Kép((
De - amennyire idonk engedi - igyekszunk fórumozni - bár ez elsosorban én leszek, mert a kismamáknak nem ajánlott a számítógép a sugárzás miatt.

Udv:

Papafán, Mamafán, (és talán végre Babafán is...)
babafaan

Renóca!
Gyönyörű a virágod!!!!!!!!!!!
Kép

Éden!
Azért tessék hinni benne. Enigma (Dévais topik) ő is úgy indult neki úgyse sikerül, és most három hetes ikerbabák boldog anyukája, szóval .....

Nóri!
Nagyon nagyot nőt! Tök jó lehet. Kép

Babafán!
Ez nagyon nagyon jó hír!!!! Gratulálok! És azért remélem időnként írtok, hogy minden rendben veletek!!!!!!!!!!!
Máris osztom a zebrátokat! Már nem emlékszem azt letudnád írni miért is kellett lombikoznotok?

Lányok, van remény!!!!!!!

Wish!
Mi volt ma a dokinál??? Beszéltek a hogyan továbbról? Esetleg valami értelmes magyarázat? Újabb vizsgálat?

Unique!
Mi van veled??????

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, elnéztem a táblát... a 17 Kaális babá(k)ból 7 spontán jött össze, "csak úgy"... Kép

És többnyire, ha jól látom, a többedik lombik után... Kép Ez azért jelent valamit, nem?
s_norka

SziasztokKép

NóriKép
Kicsit homályos, kicsit elmosodott, de a TIÉD Kép.
Gratulálok mégegyszer. Kár, hogy nem tudsz jönni a talira.

FánokKép
Micsoda csoda Kép Nagyon örülök, hogy ilyen hírrel jelentkeztetek.
Lehet nekünk is le kellene utazni... Kép

ZsebiKép
Elküldött mindeket kromoszóma vizsgálatra a Szabolcs utcába, majd holnap hívom fel a dokit. Ha azon minden rendben van, akkor januárban folytatjuk. ha nem akkor nem tom mi lesz, de remélem minden rendben lesz és eddig csak pechünk volt. Kép
Kérdeztem, hogy nekem lehetne-e valami plusz vizsgálat. Azt mondta, hogy max hisztero, de szerinte nincs rá igazán szükség. Úgyhogy ezen még gondolkodom.
Voltunk ma varratni is, töménytelen cérmát kaptam a hasamba és a hátamba.
Basszus azért már kezd elegem lenni a sok szurkálásból, nekem jány-koromba aszonták vigyázni kell mert könnyen jön a baba. Ekkora átverést... KépKép

wish

Wish!
Immunológiát is csinálnak, vagy csak kromoszómát? Kíváncsi vagyok mit mondanak, mert mi is szeretnénk menni, hátha tényleg itt van a kutya elásva. Elvileg csak 1%-az esély erre, de valakinek ebbe is bele kell esni nem? Különben nemlenne ilyen "betegség".
Fú cérnázás, nem semmi én ezt már nem bírnám, de nagyon remélem meglesz az eremdénye!

Nóri!
Hát igen a párom is azt mondta Isten tartsa meg jó szokását! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

S_Norka: várjunk még azzal a 7-tel...
Anno az volt a gond, hogy az én kis sejtjeim meglehetosen lustának bizonyultak a vizsgálat idején. Aztán utólag kiderult, hogy tk. mind a kísérletnél teljesen jók voltak. szóval most ott tartunk, hogy nem volt kimutatható fizikai ok - mostantól pedig ez egyértelmu. Kép
babafaan

az elozo helyesen: mind a 4 kísérletnél

Papafán
babafaan

Papafán, légyszi tessék csak bízni, mert az ilyen csodababák nem szoktak csak úgy sarkon fordulni!

Még egy dolog: erről a számítógép-sugárzásról hol hallottál?! Én laptoppal dolgozom gyakorlatilag egész nap, ezt ki sem tudom kerülni, de utánanéztem, és azt írják, semmiféle veszélyt nem jelentenek már ezek a gépek a babára. Azért jó lenne megnyugodni...
s_norka

Sziasztok!

Babafán!
Gratulálok!Annyira jó látni,hogy vannak csodák.
Wish!
Nem csodálom,hogy nem bírod a szurikat!Én még csak a harmadik ciklust szurkáltam magamba,igaz két hétig,de az utolsó szurit kb.5 szúrásra adtam be magamnak,mert ahol nagyon fájt ,onnan kihúztam és megkerestem azt a helyet,ahol be is tudom tolni a tűt izomig.Az pedig,hogy bevágjam magamnak mint másnak.....nem megy egyáltalán!
Sebaj két három napja émelyeg a gyomrom a nap bármely szakában.Hátha nem kell magam töbször megszúrni.
Unique jól van,csak sokat dolgozik,és amire idejutna írni nincs ereje.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Valamelyik "orvos válaszol" oldalon a neten. A tévék, számítógépek esetében mágneses sugárzást emlegettek. Írták, hogy már kisebb, mint régen volt, de jobb az óvatosság. Van más sugárzásveszély is, pl. a repuléssel az a baj, hogy a repulo kozelebb van a légkorhoz, és ott meg a kozmikus sugárzás nagyobb a normálisnál, ezért nem is ajánlák az elso trimeszterben a ropkodést.
Na, megyek aludni, mert itt már holnap van...

Papafán
babafaan

Babafaan!

Fogadd őszinte részvétemet édesapád miatt!
Emlékszel Rám? Aug. elején egy napon volt a punkciónk. Miután kihoztak, beszéltem hozzád, te már a fotelben ültél. Kérdeztem, benn vagy e a babaneten. Emlékszel, ugye?
Megindult akkor valami, 500-as hcg-m volt, de az 5. héten elvetéltem sajnos.
Gratulálok a picuri babához!!! Ügyesek vagytok!!
Most mi is a spontánban bízunk.
Crys
crys74

Mamafán, Papafán Kép
Gratulálok Nektek! Jók ezek a pozitív példák! Tényelg vannak még csodák!!!

Norka Kép
én végiglaptopotam a terhességet, szerintem ez nem olyan vészes. meg ha nem tudod kikerülni, akkor ne aggódj rajta!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Azon gondolkozom itt a sok spontán baba kapcsán... hogy lehet, hogy még nekünk is lehet???
Már régóta beszéltünk róla, hogy a páromnak megint el kellene mennie egy analízisre, lehet, hogy megváltozott a helyzet?

elmélkedem itt magamban

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Azt hiszem már írtam valamikor, hogy egy munkatársaméknak az ICSI-s baba után spontán jött a második. Szóval minden lehetséges Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?