Új privát üzeneted érkezett!

ORSI!!!!!
ISTEN ÉLTESSE Mátét és Levit(a kismackókatKép) 1. éves szülinapjuk alkalmából!
Kirriék
Kép

KépKép
KépKép
kirri

Neked pedig boldog névnapot holnapraKépKépKép
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Isten éltesse Orsit és a kislurkókatKép

Meg persze Karmen Orsiját és Orsolyt isKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nagyon boldog szülinapot (utólag) Levinek és MáténakKépKép!!

Minden OrsinakKép boldog névnapot kívánok!! Kép

Jovi!Kép
Berci baba csuda jóképű!!KépKépKép
Már alig várom, hogy Botiról is készüljön újabb sztárfotó!Kép

Pusszancs!
Zitus és BotiKép
31!!!

Kép
Kép
zituska28

Nagyon boldog névnapot kívánok Orsolynak,Orsinak, és
Karmen pici Orsijának.
Kép

Cat
Kép
cateye

ORSI és ORSOLY: sok boldogságot kívánok Nektek nevetk napja alkalmából!!!

Zituska: köszönjük a dícsérő szavakat!

Barbi: sajnos abban nem foglak utánozni, mert császár lesz...

Kirri: Joci zabálnivaló!

Jovi: Berci a nevéhez illően rendkívül széparcú kisbaba!

Virág

KépKép
virág33

Orsik és Orsoly sok boldog névnapot!
Orsi legénykéinek pedig boldog szülinapot!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Köszönjük szépen a szülinapi és névnapi kedves szavakat.
vannak friss képeink
http://vaczko.atw.hu
ezek a tegnapi 4esben ünnepelt szülinapon készültek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
Nagyon szép arcú Bercid van. Jó kis csókos szája lesz! Nagyon közeleg a szülés, én már a helyedben nagyon be lennék tojva!

Csajok!
Shaloyáról senki nem tud semmit ? Nagyon eltünt. Remélem jól vannak!

Cat

Cat
Kép
cateye

koszonom a jokivansagokatKép en is boldogot kivanok a tobbi OrsinakKép

Orsi fiainak pedig boldog szulinapotKép
orsoly

Sziasztok!

Minden Orsinak, Orsolynak,kicsinek és nagynak boldog névnapot!
És Orsi fiacskáinak nagyon boldog elsö szülinapot kivánok!
Kép

Tegnap Dani megfordult a hátáról a hasára, kivételesen most én nem láttam, apának csinálta...A hasról hátra fordulást (2hónaposan) nekem mutatta beelöször, na azt meg apája nem látta, micsoda igazságos ez a gyerek...Úgyhogy most megnyugodtam,mert nagyon együtt van a két gyerek fejlödése. Bár tudom,hogy nincs két egyforma gyerek, azért jó látni,hogy nincs lemaradva Dani. Söt, Ádám 4 hó 3 hetesen csinálta azt, amit most Dani 4 hó 2naposan...

NA, ezt jól kitárgyaltam,megyek is nyafishoz, már hiányol...

Virág, ezt nem tudtam, hogy csaszid lesz,bocsi..

Sziasztok
Barbi
Kép

Kép
Kép
barbi

HalihóKép

Cat: be is vagyok tojva...leginkább azon, hogy Berci faros. Próbálok vele beszélgetni, hogy forduljon meg ("ha szét kell vágni a hasamat miattad, kisfiam, seggbebillentelek nagykorodban!" Kép), remélem előbb-utóbb hatni fog. Mert ugye arra jó esély van, hogy 3500g fölötti lesz, akkor meg nem hagyják, hogy szüljünk, hanem egyértelmű csaszi. Amit én nagyon nem szeretnék...

Barbi: édesek a skacokKép

Orsi: megnézegettem a fotóalbumot. Annyira helyesek a fiúk!Kép

Jó éjt:
Jovi+Berci
32+1

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Megvolt ma a nagy buli:
http://vaczko.atw.hu/thumbnails.php?album=7

Jovi Kép
még van ideje befordulni Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Bocs csak egy kérdés.
Tavaly te csináltál a fiúkról karira naptárat a fotóikkal.
Idén nincs még véletlenül naptár sablonod 2006-ra?
Köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Még nincs meg, de az egyik ikres lány szokott csinálni, ha meglesz dobom.Kép Nálunk is tervben van megint ajándékként.

Megcsináltam a szőlős sajtsalátát, és teljesen el volt ájulva a vendégsereg. Mindmegették, pedig egy nagy vájlinggal volt.Kép Felvettük a repertoárba.

JoviKép
Van még ideje befordulni, ne izgulj! De Te a két csajszi után szerintem farosan is meg tudod szülni.Kép

BarbiKép
Nagyon jóképűek a pasik!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Köszi. Várom.
OrsiKép
Milyen nagyok már a KismaczkókKép És hihetetlen, hogy mennyire különböznek (legalábbis külsőleg).

Csajok, nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni bárhol olyan kuka nylont, ami jó a Korbell márkájú szagzárós kukába.
Ezt a kukát anno még a Madrinában vettük, és mióta Brendon, ők nem forgalmazzák, így a kuka nem funkciónál rendesen.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali!
Jovika írta, hogy aggódtatok, ez nagyon kedves tőletek!!!!!! Jól vagyunk, köszönjük, csak először a sz.gépem krepált be, újat kellett venniKép és a másik meg a sok dobozolás, de csütörtökön kezdünk festeni, akkortól megint nem lesz netem. Hiába, ez a baba előtti készülődés őrület. De megéri!Kép Nem olvastam vissza, remélem ti is jól vagytok, láttam hogy az ikreknek szülinapjuk volt? Nagyon gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget kívánok a picurkáknak!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

A hasam már óriási, majd próbálok feltenni friss pocifotót!Kép

Puszka:
Krissi
shaloya

CatKép
Sajtsali sikernek örülök.
Már pont kérdezni akartam, hogy megcsináltad-e.

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi! Boldog névnapot, a fiuknak meg boldog szülinapot! Látom a tortát jol szét lehetett kenniKép

Mi igy ünnepeltünk:Kép Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Minden szülinapos és névnapos picurt és nagyot isten éltessen!Nagyon édik a képek.

JovikaKép
32 hetes vagy!? Te jó ég, hogy megy az idő! 32 hetesen még nekem is faros volt, és a szülésig megfordult, nyugi!Kép

VirágKép
Ne haragudj, hogy ennyire eltüntem, de tényleg egész héten dokihoz járkáltunk, ill. járkálunk. Ma is a Schöpfben kezdtünk, katasztrófa volt, Csenge végig nyűgösködött.Múlt héten először a könnycsatornáját nyitották meg a Heim Pálban, aztán vérvétel, sajnos Csenge bilirubin szintje még mindig nagyon magas, 146mmol/l. Két hónaposan ez még mindig nagyon magas. Volt valami tapasztalatotok már elhúzódó sárgasággal? A gyerekdokink szerdán jön vissza, de a Schöpfös gyerekdoki szerint ezt alaposan ki kell vizsgálni. A hasi uh szerencsére negatív lett.Mitől bomlik ilyen lassan?

Bea

Bea
regibeus

SziasztokKép

Shaloya: na azé!!!KépKép

Reditke: sajtsalit én is "lenyúltam", azóta 3x kellett csinálnom (szerencsére alig van benne ChKép). Még a finnyalányom (Bogi) is repetázott belőle!

Beus: hát, rohan az időKép Már csak egy hónap és mindenórás leszekKép Kaptam egy jó receptet gyerekfordításhozKép, próbálkozom vele.

Cat: nem is faros szüléstől félek én!Kép Naptár-mintát énisénis kérek!

Ja, voltam tám.néninél. Másfél kilót híztam (csak) az elmúlt 5 hétben, így még nem tartok 10kiló plusznál sem!Kép

Jovi+Berci

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ezt minden maminak és leendő maminak küldöm, most kaptam egy kedves barátnőmtől, és szeretném megosztani veletek-bár lehet sokan ismeritek már...Kép

"Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem
Fõzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielõtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen késõn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielõtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielõtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezõek e.
Nem gondoltam védõoltásokra.

Mielõtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielõtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielõtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerû mosolyon.
Nem maradtam fenn késõ éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielõtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielõtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerû érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielõtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellõs közepén
Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van- e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság élvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielõtt Anya lettem."

Elnézést a hibákért, de csak így tudtam bemásolni, nem javítgattamKép

KépKép
KépKép
kirri

Arnis csajokKép

Lenne pár kérdésem, amit majd tőle is meg fogok kérdezni, de nem baj, ha vannak előinformációim.

1. Támogatja-e illetve hajlandó-e szülésnél a köldökzsinór vérvételre?
2. Szokott-e szülésznőt ajánlani (van-e kedvence akivel szeret együttdolgozni) illetve javasolja-e ennek választását? Tényleg ehhez jó tanácsok, ha van. Én most nagyszájú, belevalót szeretnék. Előzőm olyan nyuszi volt, azt hittem az majd jól ellensúlyozza az én vérmérsékletemet, de igazából csak dühített így utólag, hogy semmit nem mondott. De kedves volt, azt nem tagadom.
És hogy mikor érdemes választani, én most 21 hetes leszek.
3. EKG-t a söfiben a kórházban csinálnak, vagy körzeti ad beutalót?
4. Fizetős szoba foglalása hogyan működik, ki intézi és mikor?
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
1. Természetesen
2. Van kedvenc szülésznője, de minél hamarabb beszélj vele, és foglald le, mert elég felkapott. Részleteket Alena és Bea is tud mondani róla.
3.EKG-t tudnak a Schöpfiben csinálni, van egy idős belgyógyász bácsi a földszinten, nekem Õ csinálta.
4.Szólni kell az Arninak a fizetős szoba miatt, és Õ telefonál a titkárságra, és feljegyzik az igényedet. Erre még ráérsz, majd a 33. hét környékén szólj.

Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
Megírom neked a szülésznő nevét és elérhetőségét. Őt Arni ajánlotta, de én is teljes mértékig meg voltam vele elégedve. Bea és Bogár is nála szült, esetleg ők is meg tudják írni a véleményüket. A fizetős szobát is ő intézi. Megírok mindent priviben ma délután, ha a fiú elaludt.

Alena

Kép
Kép
alena9

Sziasztok!
A babaszobán egy lány most hirdeti a müanyag karámját, asszem nem az ikeás fajta, de lehet, hogy valakinek ez is tecc:
Kép
A hirdetések között a gyerekbútoroknál keressétek. 11 ezer pénz.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok!

sokat rendetlenkedett mostanában a babanet, de úgy látom másnak is, mert nagy a pangás. Kép

Orsi! Említetted, hogy Ti is terveztek sielést a fiúkkal. Találtál már vmi szállást? 4-ben mentek vagy visztek bébiszittert?
Vagy bárki lányok, aki tud segíteni. Pályaszállást keresnék Ausztriában, megfizethető áron, ahol nemcsak 1-2 pálya van, s minél közelebb hazánkhoz. Kép Eddig nem jártam túl nagy sikerrel. Bocsi az offért.

Cat! Ha meglesz a jövő évi naptárad, én is igényt tartanék rá. Köszike! Kép

Szép napot mindenkinek! Itt gyönyörűen süt a nap, megyünk is lassan a játszótérre.
Andi
andi28

Andi Kép
anyuékkal megyünk, de mi Donovalyba (pestttől 3 óra kocsival). Pályaszállás, nagyon jó áron, és sok-sok pálya van. Nekünk nagyon bevált.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi Kép
Este férjemtől lekérem a tavalyi osztrák szállásunk adatait. Mi is sintérrel (szüleim) voltunk. Nem 100%-os pályaszállás, és annyira nem is volt hiper-szuper, meg kb 100 méter volt a pályarendszer, de ha érdekel elküldöm.

CatKép AlenaKép köszönöm az infokat.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Én meg csak a saját örömömmel vagyok elfoglalva: Bercibaba megfordultKépKépKép

J+B
32+6

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Én is bekukkantottam végre. Bár ez így nem igaz, mert 1-2 naponta mindig jövök olvasni meg képeket nézegetni. Nagyon édesek a gyerkőcök! Kép

Jovi!Kép
Gratulálok, szorítottam, mert Dana is a 30. hét körül fordult farfekvésbe, de én akármit csináltam is úgy maradt.

Hogy oldjátok meg ezt a sielést? A gyerekekre a szülők vigyáznak egész nap, vagy nem sieltek egész nap?

Azt hiszem nem írtam még, hogy a taliról mire hazajöttünk nekem megjött az első mensim! 2 év után először. Úgyhogy remélem mostmár szabad a pálya a kistesó előtt!

Most tudtam meg, hogy a húgom már a haramdik babáját várja. Április 1-re van kiírva, már 17 hetes, csak azért nem merte megmondani hamarabb, mert amikor itt voltak decemberben is várandós volt, aztán meg a 11. héten meghalt a magzat és félt, hogy megint ez lesz. Még vérezgetett is, de a 13. héten most elmúlt és van szívhang is.
Közben a sógornőm is babát vár, a másodikat, ő június 19 körül fog szülni. Jó lenne, hogyha nekünk is összejönne, érdekes lenne ha nálunk is 2006-ban születne. Kép

Bogár!Kép
Gondolom nagyon elfoglalt vagy, de jelentkezhetnél!
Zsuzsuról tud valaki valamit? Olyan régen hallottam már felőle.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Igényt tart valaki az ingyenes Kismama belépőmre a bababörzére? Szivesen postázom. Én biztosan nem megyek.

Andi
andi28

és ami kimaradt, mert igy jár, aki előbb ir, csak utána olvas...

Orsi! Kaphatnék egy linket erről a helyről? Kép Köszike! Szülők is sielnek vagy ők csak babavigyázónak mennek? Az én gyerekemet nem vállalnák be? Kép Kép Kép Eredetileg tesómékkal akartunk menni, de ez nem jött össze. Kép Igy 3-ban megyünk, ha megyünk.
Jovi! De jó! Kép
Edit! Minden érdekel. Megdobjalak a mail-cimemmel? Kép

Andi
andi28

LeoneKép
Szorítok a kisteccshezKép

JoviKép
Gratula befordulós Bercihez Kép

AndiKép
Férjem mondta, hogy már kidobta minden elérhetőségét a szállásnak, mert szerinte gáz volt (azerintem azért annyira nem) és hogy jutott eszembe ezt ajánlani bárkinek. Egyébként Schladming ban volt a Schladming-Dachstein régió. De ez így semmit nem mond.

LeoneKép
Mi szülőkkel voltunk, enyémek. Õk nem síeltek, velük volt Bálint reggel 9-10től délután 4-5ig, addig mi a pályán. Pedig még csak 6,5 hónapos volt.

Most Szilveszterkor szeretnénk menni, de szülők nélkül, ugyanis én most a pocakkal úgysem síelek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

sziasztok!

Csemeték nagyon szépek egytől-egyigKép Névnaposoknak az elmaradt névnapi jókívánságaim, szülinaposoknak pedig boldog szülcsinapot utólag is!!!!

Már én is szervezem az enyém nagyobbnak a szülinapi buliját.

LeoneKép
édi vagy, hogy hiányolsz. Nem tudom miért is:, de semmire nincs időm (még kreatívoskodni semKép). Gratula a rokonságnak a sok babához. Most már remélem Ti is nemsokára csatlakozhattok.
Mikor jöttök? Zsuzsu a második babájával terhes és lassan már szül. A pocibaba is kiscsaj. Én is vkitől hallottam (asszem Marcsi a hírforrás).

AndiKép
ha már felajánlottad, nekem postázhatodKép Igaz a férjem azt mondta, h inkább ne menjek a börzére, mert úgyis csak a pénzt költöm, de azért mégis... előre is köszi.
nagyon kellemes síelést, irigy-irigy. Majd remélem most már mi is nemsokáraKép
Megkésve, Péternek is boldog szülcsinapot!

JoviKép
Gratu a forduláshoz. Kár volt izgulni, mert még bőven időben voltatok )annak ellenére, h mindjárt szülszKép)

ReditkeKép
Szülésznő tuti. Én nála szültem mindkettőt és mindkétszer elégedett voltam vele.

most csak ennyi tudtam lenni, mert aprónépem hív
pusz
bogár

igaz, h már láttátok, de azért néhány a legkisebbről, mivel a nagy örökké mocorog róla csak főleg csak videó készül
bocsi, de nem tudtam választani (igen, az elfogult anyukaKép)
Kép
Kép
Kép

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok topictársak!
Végre sikerült beregisztrálnom!
Szerdán voltam dokinál és uh-n, képzeljétek nem véletlen az óriáspocakom: babánk 28 hetesen 1640grammot nyom!Kép Hivatalosan a 32. héten kéne ekkorának lennie. Még ha tévedett is az ultrahangos dokinő mondjuk 300 grammot, akkor is óriási. Még a doki is nagy szemeket meresztett. Úgy látszik a vegetáriánus koszt fordítva hat, mint gondoltam.
Ha így haladunk nem tudom mi lesz később.
3 hét múlva megyünk 4D-re, kíváncsi vagyok addig mit alakít.
Ja és szerencsére a méhszájam nem nyílt tovább, vércukrom rendben - csupa jó hírt kaptam.

JOVI: Berci mekkora? Persze hogy befordult: Bercik nemcsak szépek, hanem okosak is (remélem a férjem olvassa!Kép).

BEA: nagyon sokat gondolok rátok, remélem most már hamarosan kifakul Csenge!

BOGÁR: odavagyok babáért, a fekete hajáért...
Eszter kirohan a képből? Lassú a fényképész!Kép Hogy lesz így szép, kreatív albumja??
Bababörzére készülök én is nagyon, talizhatnánk ott egyet!

EDIT: Arni a Krio-val van kapcsolatban. Szerződést a 28-30. hét körül kell kötni és ahogy megvan Katika leveszi a vért a szükséges vizsgálatokhoz.

Holnap megyünk wellneszni Siófokra.
Szép nagyonhosszú hétvégét mindenkinek!

Tankaranka és az Óriásbébi

Kép

KépKép
virág33

Bogár Kép
Hihetetlen, Zsófi mennyire hasonlít Eszterre. Csak a fekete haja különbözteti meg. Gyönyörű!

Virág Kép
De jó, hogy csupa jó hírt kaptál. Jó kis vasgyúró fiatok van! Nagyon csini kismami vagy, és nem is olyan ijesztő a pocakod!

Alena

Kép
Kép
alena9

Alena: köszi! Egybként sem vagy Te olyan ijedős!Kép

Virág

KépKép
virág33

Bogár! Zsófid tényleg tiszta Eszter. Kép Akkor tied a jegy, dobj meg a cimeddel, jó? Igaz már voltam nálatok, de ezt azért nem tudom. Sielésért majd akkor irigykedj, ha már ott vagyunk.

Virág! Mikor látunk a Kismama újságban? Ezt a csini pocakot mutogatni kellene ám! Kép Én mindig úgy gondoltam, hogy neked lányod lesz, de úgy látszik Cat jobb boszi, mint én. Kép

Szép hétvégét !

Andi
andi28

Sziasztok!Kép

BogárKép
Zsófi gyönyörű baba!Kép És tényleg nagyon hasonlít Eszterre!Kép

VirágKép
Tyűűha! Tényleg nem semmi méretei vannak a bébidnek!! Na meg a pocakodnak sem!Kép

Mi is voltunk UH-n, és a doktorbácsi szerint Boti sem pici baba!Kép
Már 2000gr, és 83-as BPD-je van!Kép
A doki szerint, ha végig húzzuk, akkor jó esélyünk van rá, hogy 3500 gr felett lesz a kisfiam súlya!Kép

Kicsit panaszkodom is:
Már második éjszaka nagyon bevizesedik a kezem meg a lábam!Kép Olyan szinten, hogy úgyérzem kidurran a bőr az ujjaimon, és az izületeim is annyira hasogatnak, hogy nem tudok tőle aludni.Kép
Reggel, miután felkelek, szépen elmúlik a fájdalom, és dagadás is alábbhagy! Hogy van ez?? Van valakinek hasonló tapasztalat??

Puszi!
Zitus és BotiKép
32+1

Kép
Kép
zituska28

Andi Kép
előkeresem mindjárt a linket.

Zita Kép
szép méretek Kép a pasik 87es BPDvel születtek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Bocsi, hogy csak így rátok rontokKép, de egy kérdésem lenne hozzátok, remélem ti tudtok segíteni.
A fogzásra való Chamomilla Vulgaris CH15-ös homeós bogyóból mennyit és hányszor lehet adni a babának?
Én ugyanis eltérő véleményeket hallottam, van aki szerint 1-et, van aki szerint 5-öt, akár fél óránként is, én ezt pl. sokallom.
Érdekelne a véleményetekKép
Előre is kösziKép

További jó babázást illetve babavárást nektekKép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
2db-t kell (2 év alatt) kb. 10 mili vízben feloldani, és kb. 2-3 óra alatt kanalanként odaadni a gyereknek (ne fém kanál legyen!!!).
Ha nagyon súlyos a helyzet, akkor lehet félóránként is adni ezt a 2dbos adagot. A tünetek enyhülésével a gyógyszer adagja is csökkenthető.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
KösziKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!Kép

Börzés belépőt én is szívesen átvennék, ha kallódik még valakinél felesleges!

Olyan vagyok mint LeoneKép, már csak képeket nézegetni járok ide, többre nincs erőm. Kiszedtük a rácsokat a kiságyból, kész katasztrófa. Két órás procedúra mire lenyomom őket aludni. Bujkálnak át egymás ágyába és irtó jól szórakoznak, miközben én könyörgök, fenyegetőzök, zsarolok, mindent bevetek, persze tök eredménytelenül. Reggel viszont nem hajlandók egyedül kijönni, kiabálnak hogy "anya gyere már". Mondom: itt vagyok a nagyágyba, bújjatok ki, gyertek át. Semmi. "Anya, gyere már, kiszállok!" És át kell menni értük és kivenni a kiságyból. Hát értitek ezt? Kép

VirágKép
Nagyon csini vagy óriásbébivelKép
Börzén mindig van minitali, páran mindig összefutunk, Bogár a kedvencünk, ahogy cikázik ide-oda egyre több csomaggal felszerelkezveKép

Puszi, Edi
edi

Sziasztok!

AndiKép
smseltem a címem. köszi még egyszerKép

EdiKép
bühüm, más biztos addigra elrejti a csomagjaitKép na meg a tavaszira Zsozsoval mentem és még most is túlsúllyal érkezem, csakhogy már nem a pocakombanKép

VirágKép
tejóég. kb a 28. héten volt 1350 Zsozso, akkor rá azt mondták, hogy nem lesz kis súlyú, ami be is jött a 4 kilójával. Ugró Berci lesz vagy 4,5! Persze tali megbeszélve.
befészkelte magát az a kis dallam a fülembeKép
Gyönyörű kismama vagy, férjurad asszem elégedett asszonkájávalKép

Eszterem lázas lett reggelre. Elkaphatta vkitől. Úgy sajnálom szegénykémet. Reggel óta csak sír. Nem evett, nem ivott semmit. Megkérdeztem mit szeretne enni, hát persze, h sütüttem neki palacsintátKép, meg főzöm a husilevest, hátha. na megyek is, megint sír.remélem töpike nem kapja el

pusz
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogár! Megjött a cimed, küldöm a belépőt. Kép Jó, ha a párod nevére megy? Hiába töröm az agyam, a Te vezetékneved nem ugrik be. Kép Hiába, öregszem.
Eszterednek jobbulást!
Edi! Egy idő után rájönnek szerintem, hogy ki tudnak jönni, legalábbis az én fiam is megtette egyik reggel, amikor én félhomályban, csendben osontam fel a lépcsőn, s egyszer csak beleütköztem egy hálózsákos szellembe. Kép Kép Kép Esti kimászással nálunk is volt egy-kétszer gond, de megbeszéltük vele, ha kijön, akkor apa visszateszi a rácsokat. Kép És úgy tűnik ez használt. Igaz egy napra vissza is kerültek. Kép Azóta semmi gond. Kb. 1.5-2 hónapja van igy az ágya. Kép
Edit! Azért neked is köszönöm a keresést. Úgy tűnik, hogy most rábukkantunk egy panzióra, az egyetlen probléma, hogy egyikőnk sem tud németül, s nem tudom, hogy az angolt mennyire értik meg. Ha esetleg érdekel, itt egy link: http://www.hotelbetriebe-
herlinde.at/eichtbauer/index.htm

Andi
andi28

Babus! én ugy tudok 5 szem az adag, én mindig ennyit adtam Orsinak, 1 éves kor alatt pici
vizben oldottam fel, utána a szájába tettem már. Én is ugy tudom nem gond akár fél óránként is adni, én naponta 3x adtam csak neki

Virág! tényleg nagyon csinos vagy!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen
Neked is kösziKép
Ezek szerint mindenki másképp tudja.
Most már tényleg érdekelne, hogy melyik a helyes adag.
Egyelőre az Orsi által írt 2 szemet adtam be, aztán majd meglátjukKép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
homeopátiás szert túladagolni nem igazán lehet, így ha 5-t adsz, akkor sem csinálsz semmit rosszul.
Az én gyerekdokim úgy mondta, hogy min.2, aztán életkornak megfelelő bogyószám, max. 5.
de ha 2 helyett 5-t adsz be, akkor sem fogsz nagyobb hatást elérni, mert a homeopátiás szerek nem így működnek. Tehát, ha 2-re nem változik, 5re sem fog, akkor valami mást kell kipróbálni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?