Új privát üzeneted érkezett!

Iddi

Nna,ez tipikus ferfi valaszKépKép
Azert meg mindig mennyire el az emberekeben a fiuk iranti buszkeseg,persze imadjak a lanyukat is de a fiu az fiu!KépKép

Edina
Neked ott nem kell tenned nemzetkozivizsgat?
Azert nekem a Robin az fiunev nem leany de nem tudom arrfele mi a szokas.

cupp,Kriszitnka
krisztinka

Vuckó, gratulálok a kislányodhoz! Biztosan gyönyörû, és hamar rendbe fog jönni! Ha késõbb lesz kedved és idõd akkor visszavárunk majd egy beszámolóra.Kép A kórház milyen volt? Az oktatás amin még korábban voltunk együtt, nekem nagyon tetszett, igaz mi végül a Margit Kórházat választottuk. Sok tejcsit a babának, és sok pihenést a mamának!Kép

Lányok, ha már írtatok a vezetésrõl had említsem meg én is a gondomat. Igaz régebben sem volt nagy bátorságom a vezetéshez, de azért amikor kellett szerintem egész jól ment. Aztán ahogy jött a baba az a maradék kevéske bátorságom is elszállt, így mostanság már igencsak félek beülni a kormány mögé. A párom ezt megérti, de úgy látom nem igazán nézi jó szemmel, mert úgy gondolja (és jól gondolja), hogy nem lesz meg a kellõ rutinom, mikorra majd a babát kell vigyem majd mindenfele. Ti hogy küzdiktek le ha vannak az ilyen irányú félelmeiteket? Bocsi a kitérõért!

Nagyon köszönöm mindenkinek a reagálását a baba súlyával kapcsolatos kérdésemre. Mostmár megnyugodtam, tudom, hogy ez így van jól. Nagyon jó volt olvasni a megnyugtató válaszaitokat.Kép

Kata, ennek a gyönyörû babaszobának az anyagszükséglete engem is érdekelne. Én rászántam magam, hogy nekiveselkedek ennek a feladatnak, igaz én csak a baldachint és a rácsvédõt fogom elkészíteni, de nem tudom mennyi anyagot vegyek hozzá.

Pusz,
Ilke
25+5

KépKép
KépKép
ilke

Ilke

En meg csak most tanulok de ahhoz van batorsagomKépnem hiszek abban,hogy most`benabb`lennel mint maskorKép
Csak batran mert a hatarozatlansagnal nincs veszelyesebb az utakonKép

Elkoszonok erre a hetre mindenkinek szep hetvegetKép

puszi Krisztinka/17/
krisztinka

Sziasztok!

KATA007!!!!

Képzeld, hülye vagyokKép Nem 24 éves leszek, hanem 23!!! Pedig szentül meg voltam gyözödve rólaKép Aztán ma a párom világosított fel hogy nem úgy van ám az!Kép Na szóval a 23 marad és bocsánatot kérek, nem tudom mi van velem, vagyis inkább csak sejtemKép

Most sehogy sem tudom összeszedni a gondolataimat, éjjel kb 2 óránként fent voltam, vagy pisi vagy szomjas voltam és 6-kor felkeltem véglegKép Úgyhogy Mindenkinek akinek drukkolni kell drukkolok, és akinek gratulálni annak gratulálok és szoritok ja és Kata a véleményem a baba "kuckóról, megegyezik a többiekével, ehhez már nincs mit hozzátenni!

Ja a MÁLNALEVÉl teáról mindent leirtam amit egy gyógynövényes könyvbõl kinéztem ebbe a fórumba, mert ott láttam hogy valaki kérdi itt meg nem tudom, de valahogy elkerülte a figyelmemetKép
[url=http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=52&forumid=492" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=52&forumid=492[/url]

mindenkinek gyönyörü napot!
sasha
14+4
sasha

Szia Bubu,

Írom a szakdolgozatomat, és nagyon izgulok, hogy nehogy megszülessen a babuci, amíg nem vagyok kész.
Képzeld, én is hétfõn megyek a dokihoz 18.30-ra. Ezek szerint minden szülésmegbeszélést mostanra idõzített. Majd jól összekeveri, mit beszélt meg veled és velem.
Kit választottál szülésznõnek?? Nekem még nem sikerült, most akarom kikérdezni a Harsányit, hogy kivel szeret dolgozni stb.
Holnap jösz jógázni? Én megyek, ott találkozhatunk.
A jósló fájások még nem jelentenek semmit, én az elõzõ babával majdnem három hétig szenvedtem erõs fájásokkal, erre még egy kis kertimunkával is rásegítettem, de csak nem akart elindulni a szülés. Már minden ismerõsöm tûkön ült, folyamatosan csengett a telefon, hogy mi újság, de semmi... Aztán a dátum után három nappal kispapásan kezdõdött...

Már nekem is keményedik a hasam, a kicsinél meg most kezdõdött az anyás korszak. Mindig csak anya, anya. Emelgethetem a kis 15 kilójával. Jó nehéz napok jönnek.

Mia
mia

OFF!!!!

Köszi mégegyszer mindenkinek a dícséretet! Látom tényleg nem volt rossz ötlet ez a kép, mert többen is kedvet kaptatok hozzá, hogy sk. megcsináljátok. Bevallom én azért vállalkoztam rá, mert nem igazán láttam ilyen garnitúrát, olyan mintával ami nekem is tetszett volna. Gondolom nálatok nagyobb a választék, de hát én nem Pesten lakom.

Mivel többen kértétek a méretet, így majd inkább ide írom, de kicsit késõbb, mert most a mosógépben van. Tegnap csak "felpróbáltam". Ha megszárad azonnal lemérem õket. Csinálok közeli képet is mindegyikrõl és mailban elküldöm mindenkinek akinek kell.
Annyit már most mondhatok, hogy 10 m anyagot vettem. Ebbõl lett: a baldachin, a fejvédõ, 1 steppelt kispárna, 1 steppelt takaró, 1 kispárna és 1 kispaplanhuzat (Késõbbre, ha már gyerektakaró kell neki. Ennek a méretét is küldöm majd), valamint a kiságy szélére egy olyan zsebes kis tartó valami. Ja és megmaradt kb. 1 m. Viszont nem akartam annyira kiszámolni a minta illesztése miatt.

Gyöngyöske!

Ok, beírtam. Én is így voltam azzal a vacak cukros vízzel. Borrrrrrzalmas volt. Azt hittem visszajön belõlem. Kép De igazad van, a babócáért mindent!

Ilke!

Szerintem a szülés után ráérsz egy kis rutint szerezni. Ha egyszer bizonytalan vagy a babával a pocidban, akkor nem szabad erõltetni.
Én imádok vezetni, állítólag tudok is Kép, és a munkám miatt mindig azt az autót vezettem ami éppen szabad volt. És ugye a rendõrségen van egy pár típusú autó, ugye. Nyugodj meg, mert mindezek ellenére mostanában én sem merek a baba miatt vezetni. Jó én nem a forgalom miatt félek, mert az sosem zavart, de a biztonsági öv és a kormány miatt már nagyon féltem a Dórimat. Szóval ami nem megy, ne erõltessük!!!!!

Sasha!
Semmi gond. Visszaírtam a hétfõit is 23-ra! Kép

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Kata
Kösz a segítséget sikerült idetalálnom. A táblazatban nyugottan hagyd ugy a napokat, igy jobban néz ki hogy Anyval egyszerre vagyunk kiírva.
Vuckó
Gratulálok a babához, ahogy lehet ird meg nekünk hogy mi történik veletek.
Ilke
Pánikra semmi okod ha pedig a biztonságiõv zavar tedd az egyik lábad alá.
Csipkebogyó
Hát nem irigyellek mindig is utáltam a vizsgákat, hahálra izgultam magam magam. Talán a párodnak igaza van kapsz majd bentrõl segítséget.
Sziasztok Kato
29+4
katalinka

Kato!

Örülök! Kép
Ja, és nem zavartál! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Drága babusom igencsak ugrál!KépKépKép Biztos örül, hogy titeket olvaslak!KépKép

Ilke! Kata!

Ugyan kissé drága (7-8 ezer Ft), de nagyon jó kismamáknak való övterelö létezik, amivel az öv alsó részét le lehet húzni a poci alá. Én azért vettem meg, mert nagyon szeretek vezetni (állitólag tudok isKép), és biztos, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor használni fogom (a tervek szerint még 2 gyerköc lesz majd).
Azt nem vettem észre, hogy rosszabbul vezetnék KépKép, viszont azt igen, hogy ha nem én teszem, akkor én, az "egyáltalán nem hányingeres" az esetek egy részében rosszul leszek! Nem birom ilyenkor, ha a férjem vezet. Pedig ha szólok, akkor igyekszik nem repülörajtot venni és versenyautóst játszani KépKép, de hiába.
Ugyhogy vagy én vezetekKépKép, vagy nem megyek sehová (ez utóbbi elég megoldhatatlan, mert még a hétvégi bevásárláshoz is kell a kocsi a távolságok miatt).

Mia!

A szülésznöt majd nekem is áruld el légyszi, meg azt is, hogy milyennek találtadKépKép! Nekem még van idöm, de azért szeretnék elöre felkészülni!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kicsit fura leendõ apukaként írni ide a sok kismamának, de sajnos muszáj.

Köszi mindenkinek a javaslatokat, amit Dojikának írtatok.
Most egy kicsit megijedtünk, ugyanis reggel bejöttek azok a jósló fájások, és délután már az igaziak is megindultak. Szerencsér idejében beértünk a kórházba, ahol a hatperces fájásoknál meg tudták állítani. Most éjszaka infúzió és még néhány nap kórház.

A részleteket majd õ megírja, ha hazajött.

Byk (kispapa Kép )
Byk

OFF!

Kriszti, Martina, Gitta, Beszti és bocsi ha valakit kihagytam!

Szóval készen vannak a képek a méretekkel, de dobjatok meg egy maillal ha a gép elõtt ültök és azonnal le tudjátok õket húzni. Csak mert ha nagyon kicsi képeket küldök, akkor nem kivehetõ, így viszont nem akarom, hogy bárki postaládája leszakadjon. Tudom, hogy egyes munkahelyeken egész lekorlátozzák a postaláda méretét.

ON!

Beszti!
Bevallom én nem áldozok ennyit sem érte. Nekem nem éri meg, mert nem akarunk több babát, meg azért sem mert eleve a pocim van veszélyben a kormány miatt. Viszont neked tényleg megéri!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Csaba! (Dojika párja)

Remélem még olvasod...
Szorítok Dojikának, hogy minden rendben legyen, és Máté baba ne akarja még annyira látni az anyut és az aput!

Add át Dórának puszijaimat, és mond meg, hogy vigyázzon az én Dóri babám leendõ barátjára! Õ fogja tudni mirõl van szó... Kép Hátha ez egy kis mosolyt csal most az arcára! Kép

Kata007

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Köszi, várok! Van még idõm bõven! Kép Jó vásárolgatást!
Most olvastam, várom a leveled. E-mail: gitta_@freemail.hu

Csipkebogyó!
Ne érts félre én sem szabin vagyok, nincs is annyi szabim az egész évre! Betegállományban vagyok. Én is úgy voltam, hogy nem akartam maradni, de a dokim meggyõzött. Nálam pedig ez jelentõs anyagi kiesést jelent! Több mint 35000 Ft-ot, vagy még többet! Így gondolhatod, hogy nem volt könnyû a döntés, de a baba érdekében megtettem.
Drukkolok neked, hogy ne legyen semmi problémád a suliban! A babuci is jól érezze magát odabenn! De te is érezdd jól magad!
Örülök neki, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy egész nap a babucin jár az eszem, eszünk. A párom szerint már túlzásba viszem, hogy csak szinte róla beszélek. Kép De akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok így vele! Mi jót tanulsz egyébként?

Bubu!
Pihenj sokat! Hátha úgy jobb lesz!

Gyöngyöske!
Öszinte részvétem. Én már próbáltam régebben, de szerencsére nekem azt mondták, ma már nem csinálják olyan drasztikusan! Nálatok hogyhogy cukrosvíz és nem zsemle + tej van? Nekem már mondták, hogy 6 hét múlva az lesz.

Dojika!
Kitartás! Minden rendben lesz! Még biztosan benn marad a babuci egy ideig! Szorítunk nektek!

BOLDOG SZÜLINAPOT!
Sajnos elfelejtettem, hogy kinek kell kívánnom, de azt nem hogy ma van!!! Áruld el a neved kérlek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

SZiasztok!

Byk, Dojika! Kitartás! Mi nagyon drukkolunk nektek! Kép

cory és Balu

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Dojika,
nagyon sajnálom. Tarts ki! Illetve tartsd bent.Kép Veled vagyunk.

Virág
Virág (fiore)

Szia Dojika!

Csak megnyugtatni szeretnélek: nekem az elsõ babámnál 6 héten keresztül voltak iszonyú görcseim, keményedéseim. Végig feküdtem és így a 35. hét közepén érkezett meg a lányom 2,17-tel. 10/10-es Apgarja volt. 8 napig voltunk kórházban, amíg megtanult szopni.
A 31. héttõl már nem kell nagyon aggódnod. Már csak egy hét és 2 kiló felett lesz biztosan. Akkor pedig nagy baj nem érhet benneteket.

Üdv:
ZSófi
szzsofia (szzsofia)

Dojika
Már csak egy kicsit kell benttartanod, addig is kitartás.
Kato
katalinka

Sziasztok lányok!

Köszönöm a tanácsokat meg az aggódást. Tegnap már 8-10 percesek voltak a görcseim és a fájás kisugárzott a derekamba, meg nyilalgatott a combomnál is. Hát jól megijedtem és ráijesztettem a kispapára is. Szerencsére aztán a szigorú fekvés után jobb lett. Nem tudok sokat állni, meg ülni, mert újra indulnak a fájások. Úgy tûnik nem sokára ki fog bújni a picur, de én még igyekszem egy-két hetet kihúzni így, csak nagyon nehéz nekem az egész napos fekvés. De így legalább tényleg pihenek. És összeraktam a csomagom is. Kaptam egy-két jó tanácsot még pl. a nedves wc-papír, és a narancslé nem jó mert hányingert csinál.
Egyébként a citromfûtea és a kamillatea jó görcsoldók és úgy tûnik nekem ezek is segítettek. Ha valakinek hasonló nyûgje van próbálja ki ezeket is.

Jó hétvégét mindenkinek!
bubu

Beszti írt arról a kismamás biztonsági övröl. Szerintem tényleg megéri, de föleg azoknak, akik terveznek még babát és sokat vannak úton. Ezeket a képeket egy hirdetésböl szedtem ki, hogy aki nem ismeri, az is el tudja képzelni, miröl van szó.

Kép

Beszti!
Mi még nem vettük meg, mondd csak, könnyü beszerelni - mármint én is meg tudom csinálni, vagy megint a páromat kell nyüstölnöm? Ja, és mindenféle kocsiba jó, vagy van több féle is?

Ilke!
Szerintem ha meglesz a baba, akkor jobban fog nyomasztani a vezetés gondolata. Legalábbis én biztos úgy leszek vele... Kép Szerintem vállald magadra a vezetést, ha nem épp csúcsforgalomban mentek valahova. Ha a férjed is veled van, az biztos megnyugtat.Kép

Dojika, Csaba!
Gondolok Rátok és nagyon szurkolok, hogy a kicsi is kivárja a számára legmegfelelöbb pillanatot. Most még baba nélkül gyertek haza, meglátjátok, minden rendben lesz!

Gitta!
Ez egy médiaszervezöi átiskolázás, médiatanácsadási súlyponttal. Jó fellegzösen hangzik, pedig nem az. Otthon tördelöként dolgoztam, ennek a szakmának pedig egy kis része tördelés. Nyomdai kalkuláció, képfeldolgozás, grafikai programok, kis internet, ici-pici multimédia. Nagyon jól fog jönni, ha drukkolsz! Kép

Csipkebogyó
csipkebogyó

Most néztem végig az elõzményeket ...

Dojika, most olvastam, amit akedves férjed írt rólatok. Kitartás és beszélj sokat a babáddal, biztosan õ se akart még igazán kibújni...
Lehet, hogy tegnap valami front volt?

Bubu
bubu

Sziasztok!

Dojika és Csaba!

Nagyon-nagyon szurkolok Értetek és a kicsi Mátéért.
Remélem, a kezelés teljes sikerrel járt és hamarosan újra otthon leszel, egy kicsit még 2in1!
Dojika, most már tényleg csak egy ici-picit kell kibírnod és meglátod, csodálatos jutalmad lesz!!

Bubu!

Ne ijedj meg, ha feltartózhatatlanul jönni akar a Babuci,
ilyenkor már nem lehet SEMMI baj.
Persze megértem, ha esetleg Te úgy érzed: nem készültél fel teljesen még lelkileg, hidd el ezzel mindannyian így vagyunk
és még a többedik babánál is...
tudod erre NEM LEHET igazán felkészülni, mert minden szülés
más és más, nem tudhatunk semmit elõre...
ha elérkezik az idõ: át kell élni és kész...
persze ez így hülyén hangzik, de szerintem bíznunk kell magunkban, az erõnkben és a babában is...
csak Rá kell gondolni közben, és arra, hogy nemsokára megláthatjuk, megérinthetjük...
szerintem így könnyebb lesz...próbáld ki TE is!

Sheila
35+5,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kedves szavakat, az aggódást, stb. Kép

Dojika most már jobban van, bár már a harmadik adag infúziót nyomják bele, plusz egy kis antibiotikum a vas meg a folsav mellé.

Remélem, hirtelen változásról már nem kell egy ideig beszámolnom, úgyhogy legközelebb talán már õ ír ide (saját számításai és reményei szerint szerda körül)

Byk (33+2 kispapa)
Byk

Byk (Csaba)!

Örülök, hogy írtál, és nem is rossz híreket! Kép
Puszi Dórának, és szorítunk nektek!

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Köszi, majd késöbb megnézem a levelet!

Csipkebogyó!
Na nem mond! Kép Kép A véletlenek találkozása! Kép Nem fogod elhinni, én is tördelõ (kiadványszerkesztõ) vagyok! Kicsi a világ! Majdnem egyidõsek a picikéink, ráadásul ugyanazt is csináljuk! Hát nem érdekes? Vannak ilyen véletlenek! Biztosan érdekes lehet a suli, már csak a munkából kiindulva, mivel én nagyon szeretem amit csinálok. Nem is tudom, mit fogok 3 évig nélküle csinálni. Babázni! Kép

Byk!
Köszönjük, add át üdvözletem Dojikának, szoríttunk neki!
Reméljük még jó ideig benn marad a babuci! Örülök, hogy már jobban érzi magát!

Na, kinek volt a szülinapja?

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Dojika!
Szoritok, hogy minden rendben legyen! Orulok, hogy sikerult meg idoben beerni a korhazba! Remeljuk a legjobbakat!

Kata!
Nagyon szepre sikerult a babaszoba! Nagyon ugyes vagy! Bar nekem lenne ilyen kezugyessegem! Par het es a pici Dorika is megerkezik bele. Biztos nagyon jol fogja erezni magat benne.

Jo pocakosodast mindenkinek.

Andi + Madison (16 napos)
andysj

Sziasztok!

Tegnap sajna nem tudtam netezni, mert iszonytos napom volt. Egyszerüen annnyira fájt, görcsölt a fejem hogy a hányinger kerülgetett, sõt meg is látogattama WC-t, de annyira nem volt kedvem a rókázáshoz, hogy csak na. Szóval tegnap a "túlélésért" küzdöttemKép Ha megmozdultam mégjöbban görcsölt, ha meg hirtelen történ csillagokat láttamKép A délelötti része jobb volt utána én is ittam kamillát és hatott is csak akkor meg feltünt hogy milyen éhes vagyok és itt rontottam elKép

Na ennyit a nyavajgásból.Kép Most mára kialudtamKép
Nagypocisok! Sajnos semmilyen vigasztaló nem jut az eszembe a kitartáson kivül, ahhoz meg hogy érdemben tanácsot tudjak adni ahhoz nem tudom mi kéne!Kép Talán az hogy legalább egyszer szüljekKépKép

Dojika!
Örülök hogy most már mindenki jól van és elmult a pánik is.

Gitta!
Hát ha más nem jelentkezett a szülinapért akkor én elvállalom, de megjegyzem hogy nem volt hanem ma vanKépKépKép

sziasztok
sasha
14+5
sasha

Dojika, de jo hogy mar jobban vagytok KépKépKép vigyazz magatokra, pihizz sokat.... tenyleg megerezted te lany, hogy valami gond van, de jo, hogy idejeben beertetek a korhazba.

Sasha, boldog szulinapot kivanok neked!KépKép

Gitta, Edinanak volt szulinapja aprilis 3-an Kép.

Lella /16/
Lella

Sasha!

Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Gitta,
tényleg kicsi a világ! Majd ha otthon leszek egyeztethetünk és majd együtt pillanatok alatt találunk valami szakmaközeli tevékenységet, amit babástul is kitünöen lehet csinálni (csinálgatni - mert ugye lehet, hogy nem is vágyunk majd másra, csak a babára?)! KépKépKép

Csipkebogyó
10+3
csipkebogyó

Sasha!
Boldog szulinapot innen is!

kata mailtam, hogy mailhatsz Kép

Lanyok, aranyer tema... SEGITSEG! Kép Mondjatok valami biztatot, mert ez valami elkepesztoen faj. Valami helyi fajdalomcsillapitot nem tudtok javasolni?

m
martina

Sziasztok!

Boldog szülinapot Sasha! Kép Remélem nem fog visszatérni a rosszulléted! De szerintem másoknak is volt a héten! Az enyém pl. a jövõhéten lesz!

Csipkebogyó!
Hát igen! Majd meglátjuk, mindenesetre én szeretnék majd itthon is dolgozni, már ha bírok. Majd csak sikerül valamit összehoznunk!

Martina!
Menj el dokihoz, õ biztosan tud neked megfelelõ kenõcsöt írni, ami a baba mellett is használható! Addig is egy tanács: ha tudod, akkor mindig mosd meg szappanos vízzel, és ne töröld, hanem csak itasd le a vizet! Ez vonatkozik a kisdolgokra is! Bocsi, de ez egy ilyen téma! Saját tapasztalat! Kép Fájdalomra sajnos nem tudok mit mondani, nekem nem fáj, csak kellemetlen idõnként!

Boldog pockosodást:
Üdv:
Gitta
gitta

Martina!

Mailtam! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Dojika én is nagyon drukkolok!!!!

Rég jártam erre, úgy hogy az új babásoknak meg természetesen nagy gratula!

Norci
Norci

Kata!

Mél jöhet bármikor, a korlátom 2 MB. Ha annál kisebb, akkor jöhet egyszerre is. Ha több, akkor inkább részenként. Minden nap többször letöltöm a leveleimet, meg a férjem is, ugyhogy küld nyugodtan.
Köszi!
Meg azt is megirhatnád, hogy kb. mennyi volta költség...

Csipkebogyó!

Nagyon egyszerü, de mégis nagyon jónak tünö szerkezet, amit biztosan bármilyen kocsiba betehesz (csak az elsö üléseknél használható rendesen).
Tulajdonképpen egy végonyabb párnaKép: a hétsó két csücskéhez hozzávarrtak egy pántot, amit össze lehet "akasztani", állitható mérettel (ez való az autóülés hátához). Rá kell ülni a párnára, és az elsö részén van az a rész (gumis), amivel le kell húzni az övet. Mivel hátul is becsatolod, és rá is ülsz, nem hiszem, hogy el tud mozogni. Nálunk egy kis hátránya van: én vezetek is, meg utas is szoktam lenni, ezért átt kell tenni, és ez pár percbe beletellik.
(Annyira egyszerü egyébként, hogy az ügyesebbek otthon is elkészíthetnék!KépKép)

Dojika!

KépKép

Bubu!

Neked is! KépKép
Pihenj!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata
Level becsapodott, gyonyoruek a kepek es nagyon kepletes az egesz Kép

Mas:
Tudom, hogy nem feltetlenul ide tartozik, de ha valaki hall olcso - nagyon olcso - babaagyrol es pelenkazorol, akar egyben, akar kulon, legyen szives gondoljon ram...
m
martina

Beszti!

Mail ment! Ici-picit több, de a férjem szerint nem gond.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata,
kérlek írd át a szülés várható idöpontját november 3-ra, eddig elfelejtettem, hogy ki kell javítani. Köszönöm.
A doki nov. 3-4-et emlegetett, látom, akkor Gittával nagyon egy húron pendülünk! Kép

Edina,
eddig nem tudtam, hogy a "Robin" egy ilyen multifunkciós név, de sebaj, gyorsan tanulokKép... Még sok idötök van dönteniKépKép, bár én nagyon szeretném azonnal a nevén szólítani amikor megtudom, hogy fiú-e vagy lány. Nagyon tetszik például, amikor Kata Dórit emlegeti.Kép

Sasha,
itt az ideje, hogy én is boldog születésnapot kívánjak! Ha lehet, azért jövöre ne öregítsd ennyire magad! A kicsi születése napjára biztos jobban fogsz emlékezni, mint a sajátodraKépKépKép!!!

Csipkebogyó
csipkebogyó

Csipkebogyó!

Ok, átírtam.
Olyan aranyosan írtad, hogy tetszik amikor Dórit emlegetem. Kép Hamarosan talán Te is a nevén tudod szólítani, hidd el. Bár mi is meglepõdnénk ha Dóri helyett mégis Balázst hoznék a világra, hiszen volt már ilyen. Persze nekem már 3 UH-on kislányt láttak, úgyhogy nem valószínû.
Na meg szokatlan lenne. Hiszen vannak dolgok amik már természetesek. Pl. Dóri szekrénye, Dóri szobája, Dórinak megyünk holnap vásárolni. Mert, hogy öszinte legyek mi még ruhanemût semmit nem vettünk Dórinak. Holnap lesz a nagy nap, amikor kicsit lefogyasztjuk a pénztárcát! Kép

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Martina!
Amúlthavi kismama magazin hátulján láttam kuponakciós kiságyat 8990 Ft-ért! Csomómentes fenyõbõl készült, mérete 120x60 cm. Remélem elég olcsó! Ennél olcsóbbat én még nem láttam!

Csipkebogyó!
Ennél jobban már nem is lehetne! Kinek a babája fog elöbb megszületni? Kép Láttam érdekel a Robin név. Ha nem robin, akkor lehetne Robina is nem? Már ha lány lesz. Kép Így elég ha Robinak hívod, majd ha eldõl mi lesz, lehet bõvebben a nevén szólítani! Kép

Kata!
Jó vásárolgatást a pici Dórinak!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Köszi. Kép

A névrõl jut eszembe: én kisebbik lányomat nagyon fiúnak vártam, hiszen akkor már volt egy lányom. Nekem a Dániel tetszett. Már a pocimban is Dani volt. Aztán a terhesség vége felé kiderült, hogy kislány. Mivel mindig is tetszett a Daniella név, így nem kérdés, hogy mi lett a neve. Kép Igaz errefelé 7 éve nagyon idegen volt ez a név, én mégis ezt választottam. Vagyis õt már magzat korától Daninak hívtam.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Sasha!

Boldog szülinapot, és köszi a biztatást a "Nagypocisoknak"!
Örülök, hogy jobban vagy, most néztem át a naplómat, hogy a különbözõ hetek során mikor milyen "nyûgöm" volt...
Hát...ha ez vigasztal Téged volt bõven...nem akarom felsorolni, de két-három panaszmentes hét közé szinte mindig becsúszott valami...
Tudod: csak azért nehogy túl jól érezzük magunkat!
De hidd el nekem öreg rókának, bármilyen elviselhetetlennek érezzük is idõnként az adott helyzetet, a végeredmény
tutira megéri!!!

Edina!

Neked is utólagos Boldog Szülinapot!!!

Martina!

Aranyér ügyben tanácstalan vagyok, nekem 1x volt életem során, az elsõ fiam születése utáni napokban.
Szerencsére nem volt vészes, csak pár napig kellemetlen volt
ráülni+ gátseb, de spontán elmúlt...
Szerintem is menj el dokihoz, és keresd meg a gyógymódot, mert úgy emlékszem Neked sincs túl sok hátra, legalább addigra tapasztald ki, hogyan tudod leküzdeni a problémát!!

Üdv,
Sheila

35+6,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Boldog szülinapot minden áprilisi fruskának!

Képzeljétek mára már nagyon jól vagyok és tudok jönni menni és ülni is. Rettegve várom a következõ hidegfrontot és nagyon figyelem az idõjárás jelentést. Szóval ez nagy tanúság volt a frontérzékenységrõl.

Mindenkinek minden jót!

Bubu
bubu

Sziasztok!

Nem bírom ki, hogy ne pletykálkodjak Kép

Egész napos vajúdás után MEGSZÜLETETT MUMMY KISFIA 3600grammal és 56 cm-rel! Gyönyörû baba lett! Kép

Mummy biztos beszámol majd a szülésrõl ha hazajöttek, addig is mégegyszer HATALMAS GRATULA NEKIK!!!!

Tudjátok lányok, mi annyira egyszerre vártuk a babánkat, egy napra ( ápr. 13. ) voltunk kiírva és most ez egy kicsit olyan, mintha én is újból szültem volna.
Teljesen felvillanyozott a hír!

Mindenkinek további jó pocakosodást, a finishben járóknak kitartás, FANTASZTIKUS dolog ANYÁNAK LENNI!

Heni és a holnap 2 hetes Szandi
heni

Kata007!
Sajnos elfelejtettem a jelszavamat, ezért nem tudtam jelentkezni. Talán emlékszel, rajta voltam a kismama táblázaton, Betti, Egerbõl. Január elsejére voltam kiírva, de az én gyönyörû kisfiamat mint életem legszebb karácsonyi ajándékát, 2001. dec. 25-én magamhoz szoríthattam, teát szerencsére már egyhéttel korábban, mint ahogy ki voltam írva. Bulcsú 3005 grammal, 54 cm.rel született az egri kórházban. Üdvözlettel: Betti
betti

Sasha! Edina!
Boldog szuletesnapot mindkettotoknek!

Mummy!
Gratula! A kisfiadhoz! Igazan szep meretekkel rendelkezik.
Varjuk a beszamolot. JO egeszseget es sok-sok tejcsit.

Betti!
Neked is gratula utolag a kisfiadhoz!

Tenyleg milyen szapora ez a tavasz es meg csak most kezdodott, egyfolytaban jonnek a babocak. Kép
Olyan jo ide visszajonni. Madison baba nagyon csodalatos, boldogga teszi minden percunket, de neha azert meg hianyzik a pocakom. Igaz elonye is van, lehet mar hason fekudni, de mar nem rugdos belulrol senki. Azert nem panaszkodom, nagyon jo a kisasszonyt a kezunkben tartani. Es nem cserelnem el ezt az idot semmiert.

Mindenkinek jo pocakosodast! Jo babavarast!

Andi es Madison, aki mar 17 napos
andysj

Sziasztok!

Milyen szép reggel! Kép
Két babával növekedett az anyukás táblázat! Kép

Köszi mégegyszer mindenkinek a dícséretet a varrással kapcsolatban. Nem sorolok neveket, mert nem venném a lelkemre, ha valakit véletlenül kihagynék.

Csatlakozom Bubuhoz, mert szerencsére nálam is rendbe jött minden, úgyhogy biztosan csak a front lehetett az oka. Semmi gyengeség, semmi víz. Kép Igaz a hétvégén megpróbáltam megcsinálni a spárgát a fürdõszobában. Kép Megcsúszott a lábam amikor kiléptem a kádból. Hát nem kívánom senkinek. Pár percig nem bírtam felállni, és azt lestem, hogy na most mindjárt folyik a magzatvíz, de szerencsére minden rendben. Igaz még kicsit fáj, olyan mintha ráestem volna egy kerékpár vázára, de azt hiszem semmi komoly.
Szóval lányok vigyázzatok nagyon a fürdõben! Én soha nem csúsztam még ilyet. Kép

Betti!

Ha kicsit késve is, de sok boldogságot a picúrkádhoz. Gyönyörû karácsonyi ajándék! Kép

Mummy!

Tudom még nem olvasod, de akkor is sok boldogságot a kisfiatokkal és sok-sok tejcsit neki! Várjuk a pontos adatokat, a beszámolót és persze legalább egy ici-pici képet! Kép

Akkor jöjjenek a táblázatok!

Elõször az anyukás Bettiékkel, és még ha hiányosan is, de már Mummyékat is átraktam.

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Betti Bulcsú 3005 g, 54 cm 2001.12.25 ( - ) 7 nap
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
Vuckó Eszter 2250 g, 46 cm 2002.03.27 ( - ) 14 nap
Mummy kisfiú Kép 3600 g, 56 cm [size=-2]?????[/size] [size=-2]?????[/size]
</pre>

Akikrõl nem tudunk semmit, de már biztosan babáznak:

<pre>
Anyuka Lakhely Életkor Kiírás napja Megjegyz.
Erika Erdély 27 év 2002. jan. 17.
Chris-Klári Budapest 36 év 2002. jan. 20. megszült
Moncsi Budapest 27 év 2002. jan. 24.
Kustyi Gyõr 30 év 2002. jan. 28.
TKriszta Budapest ?? 2002. jan. 28.
Klári Pécs 28 év 2002. jan. 29. megszült
Beatrix Budapest 36 év 2002. febr. 14.
</pre>

és végül a pocakosok:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Kele 41 / 3 28 év/1.b. Budapest 03.31 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Kristi 41 / 1 29 év/1.b. Erdély 03.31 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Helena 40 / 0 27 év/1.b. Komárom 04.08 [size=-2]Komárom Selye J. K./Dr. Rivera[/size]
[size=-2]4.[/size] Krita 39 / 4 27 év/1.b. Nyíregyháza 04.11 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] szanti 39 / 0 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Száva 38 / 5 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]7.[/size] Katka2 38 / 5 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] bubu 37 / 6 29 év/1.b. Bp.környéke 04.23 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Robi 36 / 1 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] BSzilvi 36 / 3 26 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]11.[/size] Szilvi 35 / 3 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]12.[/size] Sheila 36 / 0 35 év/3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]13.[/size] Mia 35 / 6 27 év/2.b. Budapest 05.08 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsunya 34 / 5 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]15.[/size] Csilla1 34 / 4 31 év/2.b. Budapest 05.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]16.[/size] Dojika 33 / 4 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]17.[/size] margaréta 33 / 2 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]18.[/size] Mano 33 / 1 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Vicamama 33 / 1 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]20.[/size] Bori 32 / 5 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]21.[/size] Kata007 32 / 3 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]22.[/size] Martina 32 / 2 28 év/2.b. Budapest 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]23.[/size] Norci 32 / 1 27 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]24.[/size] Törpi 32 / 1 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Marcsi 31 / 0 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] blano 30 / 2 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]27.[/size] Any 30 / 0 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Kato 30 / 0 27 év/2.b. Budapest 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]29.[/size] Pucúr 29 / 5 29 év/1.b. Budapest 06.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]30.[/size] Katesz 28 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]31.[/size] gumicukor 27 / 0 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]32.[/size] Beszti 27 / 2 26 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]33.[/size] Dió 26 / 4 27 év/1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Conti 26 / 3 34 év/2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Ilke 26 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]36.[/size] Halacska 24 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]37.[/size] Nyuszi 24 / 0 32 év/1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]38.[/size] Malacka 22 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]39.[/size] Forti 22 / 4 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]40.[/size] Djeszter 22 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]41.[/size] zsani 21 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Petra 21 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]43.[/size] Viktória 20 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] iddi 19 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]45.[/size] Nóra 19 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]46.[/size] lomis 18 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]47.[/size] Zsóka 16 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Kriszti 17 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]49.[/size] Nyusza 16 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]50.[/size] Gyöngyöske 16 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]51.[/size] ParaZita 16 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]52.[/size] Lella 16 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Jahn Ferenc Kórház[/size]
[size=-2]53.[/size] Edina 15 / 1 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]54.[/size] Sasha 15 / 0 23 év/1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]55.[/size] bolegajudit 13 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] sch_moncsi 11 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]57.[/size] i_ancsa 13 / 1 30 év/1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]58.[/size] Lora 11 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.2? [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]59.[/size] Csipkebogyó 10 / 4 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]60.[/size] Gitta 10 / 1 29 év/1.b. Tatabánya 11.05 [size=-2]Dr. Benya László[/size]
</pre>

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Joo ReggeltKép

Kata
Mindjart kuldok emilt,mel johet batran szinte barmivel megbirkozomKép
A furdoben szinte kotelezo egy darab mutatvanyt bemutatni persze hatalmas pocakkalKépEn mindkettovel estem akkorat mint a hazKép.Azert vigyazz nagyon

Dojika
Szoritok ertetek,hogy meg huzd egy kicsit ki egyben,talan ha sokat olavsol akkor konnyebb fekudniKépKép

A babazoknak oriasi GRATULA!!!!!Sok-sok finom tejciketKép

Martina
A kolleganom is kapott valami klassz kenocsot es egesz jol rendbejott,menj orvoshoz!
A Gitta altal ajanlottnal tenyleg nem talalsz olcsobb agyat esetleg meg a nagy CORA-t erdemes megnezni.

Penteken voltam dokibacsinal minden a legnagyobb rendben odabennKépKépKépKép

cupppantas,Krisztinka/18. het/
krisztinka

Martina, talaltam neked valamit a [url=http://www.bebilap.hu/forum/forum.phtml?cat=7" TARGET="_top]http://www.bebilap.hu/forum/forum.phtml?cat=7[/url] -on:

Feladó: lwrita@freemail.hu, ideje: 2002-04-03 14:27:11
Rácsos gyermekágy megkímélt állapotban kerekekkel és matraccal együtt költözés miatt sürgösen eladó.
Irányár: 8 ezer forint.
T:06 70 2205090 (egész nap),
369-2871 (este 6-ig)

Remelem, sikerul! KépKép

Lella 16+1
Lella

Lanyok, talaltam egy site-ot, ahol tornazni okitjak a mamikat, ha erdekel, nezzetek meg: [url=http://www.fogyinfo.hu/mozgas.babamama.torna1.html" TARGET="_top]http://www.fogyinfo.hu/mozgas.babamama.torna1.html[/url] KépKép Ma csudi jo a kedvem, talan a most mar lassan rendszeresnek mondhato heti 2 torna "dob igy fel".KépKép
Lella

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?