Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Erszényes: ez nagyon durva Kép És akkor most ennyi? Nincs afp-d? Nem mintha bármit is számítana, de ha a dokik simán lemondanak róla, akkor minek levenni már az elején?
cory 19+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ja és hoztam 23 hetes pocak képet szokásomhoz híven!
Kép

KépKép
nicika

A kilókat illetően változatlanul 64 kg vagyok (azaz eddig 1 plussz kilót számolok!), a haskörfogat 1 cm-t nőtt múlt hét óta és 8cm-t a kezdeti centikhez képest, most 99cm. Lassan elérem a 100-at! Kép

KépKép
nicika

Vagyunk páran akik ma kerek hetet töltenek!
Gratula Borinak a 25-höz, Szilvinek a 23-hoz, Mariannkának a 22-höz, Zsuzsófinak a 20-hoz, Nancsikának a 19-hez, Gyezsunak és Zsandinak a 18-hoz, Bartikának és Annácskának a 17-hez!

KépKép
nicika

web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Frissítve!

KépKép
nicika

Niki! Cuki a pocid.Kép

Jaja, ma 19+0. Kép 1 hét és...

Ma meg megyünk dokibácsihoz vizitre.Kép Alig várom, h lássam a kis tökimet odabent.Kép Az a mókás, h apa már 2 napja pezseg, h mingyá látni fogja megint a picifiát.Kép Szerintem nem lesz neki elég, és holnap telefonálhatok a 4D-s rendelőbe időpontért.Kép

Na pusza, most futok reggelizni, mert leesünk a székről mingyá.Kép

Nancsika 19+0 Kép

Kép

Kép
nancsika

Szisztok Kép
Itt vagyok kicsit megnyugodva Kép
Kivertem a balhét, hogy ilyen nincs kerítsék elő azt a csövet a föld alól is. A laboros nő még emlékezett is rám, ő sem értette hová tünhetett. Már épp ott tartott, hogy újra leveszi mikor a kolleganője a hőtőben véletlenül megtalálta a csövet. Ma elküldik a Schöfibe, kész röhely!
De a lényeg, hogy megvan a cső Kép

Szelivi Kép
Leordítottam a hajukat Kép Csak azt sajnálom, hogy emiatt nem tudtam menni Esztivel tornázni Kép

Medike Kép
Csak azt nem értettem meg, hogy hogy lehet az, hogy a két csőből az egyiket elküldik a másikat nem Kép

Annácska 17+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska! Örülök hogy végre megoldodótt a cső kérdés! Hála az égnek!

KépKép
nicika

Annácska: ügyes vagy Kép Akkor remélhetőleg lesz eredmény belátható időn belül Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Annácska
Nem semmi, hogy eltűnt az AFP-d Kép
A másik eredményhez viszont gratula, hogy minden rendben.

Babetta
Nagyon édi a baránőd babája.

Cory, Gyezsu
Nagyon édi picik voltak a gyerkőcök

Ildi
Zotya normál súllyal 3450 g-al született. Kristóf viszont 4150 g-al. Kérdeztem a Praxisban a dokit, hogy milyen súllyal szokott születni a 3. gyerek (általánosságban az előzőekhez képest), és azt mondta, hogy kisebb szokott lenni a súlyuk mint az előző kettőnek. Persze úgy hogy feltételezzük, hogy kivárják az idejüket. Úgyhogy én most kicsit megnyugodtam, persze majd kiderül. Kép

Szilvi
23+0

Szilvi és Katababa
szisz2

Mire megírtam a hsz-t addigra megoldódni látszik az afp-s problémád Kép Annácska Ügyes voltál!!! Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Annácska!

Ügyi vagy! Azért elég macerás dolgod van a fehérköpenyesekkelKépKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Annácska,
jól van! Akkor minden oké! Csak ez az ideg ne lett volna!
Nici,
jó a pocid! Szépen megy előre. Biztos kisfiú van benne! Kép Tényleg Te mit érzel?
Cory, Ildi, Szelivi és még, aki tud jönni,
legyen november 10 5óra a Ráday utcában a Vörösoroszlán teázó? Pénteken foglalnék asztalt, ha tuti a dolog.
Nancsi,
gratula a 19. héthez!
Erszényes,
akkor kezet foghatunk. Én is ennyit alszom általában, de most éjjel felébredtem fél 4-kor és utána 1,5 órán keresztűl néztem az órát, tv-t. Most meg tiszta kóma vagyok. Kép
Angi
24+3
angi79

Sziasztok!

Végre jobban érzem magam, már a tüdőm sem sípol, de még 3 napig antibiotikumon kell élnem. A sok köhögő-görcstől állandósult a fájdalom az oldalamban, de az is lehet, hogy a babák súlyát viselem nehezen. A hasam óriási, mintha szülni készülnék.

Nagyon aranyosak a babás képek, kivétel nélkül mindenkié! Kép A pocakokhoz is gratulálok! Kép

Én is mennék a talira, 10.-e megfelel, de inkább 5-6 után lenne jó.

Rubeola: engem (1972) még nem oltottak ellene, át is estem a betegségen - tehát nincs okom aggodalomra.

Zsu!
Az első lányommal a terhesség végén lettem tele pöttyökkel - diagnózis: terhességi allergia/mérgezés. Feltétlen menj el orvoshoz, ha nem múlik. Nekem naponta kellett járnom kálcium-injekcióra.

Annácska!
Elszomorító, ami veled történik! Kép Én is úgy tudom, hogy 1 hónapig tárolniuk kell a vérmintát. Kérdezz utánna!

Bori 25/27

Bori

Kép
borkadorka

Annácska! Örülök, h megoldódott.Kép Ügyesen elintézted!

Sajnos Mo.-on ez a megoldás, h le kell üvölteni az emberek fejét, és asztalt kell borogatni, ha el akarsz érni valamit.Kép szomorú. Én, mint ügyfélszolis, tudom, h másképp nem megy. Én mikor a telefonomat vettem, akkor vártam rá majd 1 hónapot. Akkor felhívtam őket, h mikor mehetek a telómért, majd közlik velem, h nem lesz olyan telefonom, mert a hölgyike, aki felvette a megrendelés hibázott. Már akkor nem lehetett azt a telefont megrendelni. Nah, nekem sem kellett több. Egyből vezetőt kértem a telefonhoz. Persze nem tudtak kapcsolni senkit. Visszahívtak, és láss csodát: másnap mehettem átvenni a telefonom.Kép Ahhoz képest, h már nem lehetett akkor kapni, elég hamar kerítettek nekem egyet.Kép

Kép

Kép
nancsika

Cory Kép
Bizony most már hamar meg lesz az eredmény Kép
Holnap délután már érdeklődhetek az eredmény felől Kép

Angi Kép
Hát ez az ideg most nem hiányzott, de már túl vagyok rajta Kép

Nicika Kép
Szépen nő a pocikád Kép Milyen hatalmas már Kép
Köszi a hétfordulós gratulációt Kép

Annácska 17+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Én is sokáig írtam az előző hsz-t, s közben megoldódott a problémád. Örülök neki Kép

Bori 25/27

Bori

Kép
borkadorka

Nekem jó az idópont a talira.Kép

Varrni mikor? Kép
Én már nagyon nagyon... Kép
Most épp egy macit hímzek a Manócskám valamilyére.Kép Még nem tudom, h mire fogom rátenni, de olyan kis cuki lesz.
Ha kész tolok fel képet.Kép
Nah, meg a mai UH után is.Kép Ma még pocifotó is lesz szerintem.Kép

Kép

Kép
nancsika

Niki!
Nálam még a vasárnapi tábla láccik...?
MSN?

Kép

Kép
nancsika

Angi: nekem ok. A Rádayban hol van pontosan a teázó? Én csak a Jókaiban ismerem.
cory

cory
Budapest

http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/

Ok csajok. Akkor: Cory, Nancsika, Ildi, Borka írt eddig.
angi79

Annácska, tök jó, hogy megvanKép
De tényleg, hogy lehet véletlenül nem észrevenni, hogy mégis ott van????
no commentKép

Angi, nekem az öt óra picit korai,pont addig dógozik az uram, de megoldjukKép

Szilvi, akkor nem kell óriásbébire számítanom???Kép
(főleg, ha lány lesz, talán kisebb leszKép )(szép álom)
Bori, jobbulástKép

Lassan indulunk Leventével gyerekorvoshoz, csak az a gond, hogy 12-15-ig van,persze Olivér mindig ilyenkor alszikKépMég nem tudom, hogy oldjam meg, hogy ne útközben aludjon elKép

Nekem is kéne pontos cím, én se ismerem a helyetKép
vas

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztem... látom zajlanak itt az események...

Annácska
A lényeg, hogy minden megoldódott...

Rita és akik még Ausztriába készülnek vásárolni
A SCS-ben több bébibolt van... a Babyone az egyik legdrágább...
www.scs.at
Vasárnap nincsen nyitva, mint altalában az osztrák boltok...

Jó nektek, hogy talizni tudtok... itt a keleti végeken mintha nem is lennének kismamák... vagy nem fórumoznak?
Lettymama2

Lányok, ezt néztétek már?
Sok kis helyes dolog van itt.Kép
http://www.varrohaz.hu/main.php?menu=baba-sarok

Kép

Kép
nancsika

Angi! Az elején kislányt éreztem, de most már fiút érzek. De az is lehet hogy bebeszélem magamnak, mert nagyon kisfiúra vágyom!

Nancsika! Tényleg nem frissítettem rá! Szitafejű vagyok! Na de most már okés!

KépKép
nicika

Köszi a linket, meg is néztem.Kép
Talán oda is találokKép
A Kálvin térhez van közelebb, ugye?
Megnéztem az itallapot, komoly választék vanKép
És láttam van lazacos szendvics, meg sárgarépás süti.Nyami-nyamiKépKép

Ildikó17+3
vas

Nekem a Ráday u. jobb is Kép

Ágiboszi: ugye jössz velem? Kép

cory 19+4

cory
Budapest

Lettymama,
Biztosan vannak, csak nem fórumoznak. De ha mégis visszaköltözöm Debrecenbe, akkor már legalább ketten leszünkKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Megvan az afp-m nekem is!!!!
És jó lett!!!!KépKép
Majd ha mindjárt megyünk dokihoz, beugrok érte a védőnőhöz.Azt hiszem 1,25 lettKép
Az tök jó, ugye???????

Úgy örülökKépKép

ildikó17+3
vas

Sziasztok, én is itt. Kép
Reggel túlestem a zsömle-tej reggelis vérvételen, és vizeleten, 1 hét múlva eredmény a dokinál.
Köszi mindenkinek a méhszájas válazsokat Kép
Képzeljétek, én úgy tele vagyok energiával, hogy alig bírok magammal. Állandóan jönnék-mennék. Nem is tudom, hogy tudok a munkahelyemen 8,5 órát ülni Kép
Ha valakit érdekel, a KIKA-ban 10 db-os textilpelus (80x80-as, szóval a nagyobb méret) 1990 ft...szerintem jó ár, bár nagyon nem néztem még körbe, gyorsan vettem egy csomagot Kép

Cory
Apukád és párod között nagy a hasonlóság Kép
Drukk az új korszakodhoz Kép
A tali úgy néz ki nekem is jó lesz... 5 óra? Ha fix lesz, kérek pontos címet Kép

Anita
Nekem a szívhangot nem a védőnő nézi (mert hozzá nem járok), hanem a dokim.

Annácska
Nme semmi, milyen kálvárián mentél keresztül Kép De a lényeg, hogy cvs rendben, és már az AFP-d is sinen van Kép Várjuk az eredményt Kép

Mindenkinek jól megnött a pocija, lassan lekőröztök engem Kép a héten én is frisítek már.

Titati 25+4
titati

Tök jó a szabás-varrásos oldal! Anyummal majd varrunk egy-két dolgot! Kép

KépKép
nicika

Titati: igen, bár már nem annyira, mert apukámnak hosszú a haja Kép
Ráday u. 9.
cory

cory
Budapest

Az előbb írtam egy csomót, és elszállt.Kép Grrrrrr...

Szóval:
Niki!
Szerintem is olyan kis fiús pocid van.Kép

Ildi!
Ott kezdődik a Kálvin térnél, de, h hova esik pont? De szerintem a Kálvinhoz közelebb van, mint a Boráros térhez.
Grat az AFP-hez.Kép

Titati!
Biztos jó lesz az eredményed, ha ennyire pörögsz most is.Kép
Köszi a pelusos tippet! Kép

Niki!
Jaja. Én a fürdőlepedőt néztem ki neki egyből, csak nem tudom még, h megéri-e megvarrni, vagy olcsóbb, ha megveszem...?

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Nancsika! A fiús pocit illetően csak azt mondom hogy legyen igazad! Kép Persze ha kiderül hogy kislány, akkor sem fogok elkeseredni! Kép
Én a takaró-kispárnát, az angolpólyát és az ötszögekből álló csörgőt szemeltem ki magamnak! Kép

KépKép
nicika

nancsika
Ja, és pelus anyagból van fürdető lepedő is, vagy hogy hívják... 980 volt/db.
Ja, meg 70x140-es matracra való gumis lepedő is van 790-ért Kép

Cory
köszi a címet, beírtam a naptáramba Kép

Ildikó
Az tökéletes, gratulálok Kép

titati
titati

A teázó a Kálvin térhez van közelebb a Rádayn, ha arról jöttök akkor a jobb oldalon. Vannak kint is székek és plédek.
Titati,
de jó, hogy Te is jössz. Kép (Nancsi, Cory, Borka, Titati, Vas és én)
Ildi,
szerintem is szuper az AFP-d. Gratulálok!
Nancsi,
köszi a linket. A forgó nagyon jó! Azt hiszem katica mániás leszek. Kép
Nici,
más alakú a pocid, mint az enyém. Így lehet, hogy kisfiú. Bár azt olvastam, hogy ez hülyeség. Mikor mész dokihoz legközelebb?
angi79

Nekem is hegyes a pocim, és mégis lánynak mutatkozik Bogyó Kép De majd pénteken biztosabbak lehetünk Kép
titati

Angi! Jövő héten pénteken megyek 4d ultrahangra!

Titati! Szerintem a te hasad tényleg hasonló mint az enyém! Kép

KépKép
nicika

Lányok! Én Pierre Cardin babakocsin gondolkodom! Két tipus van eddig amik tetszenek! Csak az a kérdésem, hogy ezekben télen is kivihetem-e?
Az egyik a Pierre Cardin 827-es tipusa:
Kép

A másik pedig a Pierre Cardin 646+hordozó:
Kép

Ja és bocsi a tudatlanságomért! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Ha nem gond, akkor csatlakoznék hozzátok.Már régóta olvasgatom a fórumot, és sok hasznos infot írtatok. Kép

Mindenkinek kellemes napot!

Faby & Dominik (17+3)

faby

Ja és az áraik a www.pekido.hu oldalon:

827-es: 27.610 Ft
646+hordozó: 38.080 Ft

Ja és ugyanezen az oldalon van 10 db-os textil pelus 70*80 cm-es 1390Ftért! Kép

KépKép
nicika

Szia Faby! Üdvözöllek nálunk! Örülök hogy idetaláltál! Gratula a kis Dominikhoz is! De jó neked hogy már tudod a nemét! Kép Én még sajnos nem! De jövő pénteken remélem kiderül a 4d-s UH-on! Kép

Nicika 23+0

KépKép
nicika

Nicika: bármiben kiviheted télen, csak fel kell öltöztetni Kép

Faby: üdv itt Kép

cory 19+4

cory
Budapest

Ja és van még egy dolog amibe beleszerettem a www.pekido.hu oldalon!
PLAYSHOES játszószőnyeg/paplan + kispárna 2550Ft-ért! Nagyon jól néznek ki, több féle mintában van! Megmutatom:

Kép
Kép
Kép
Kép

100% pamut huzat és polieszter töltet, a paplan mérete: 86*116cm, a kispárnáé pedig: 28*43cm!

KépKép
nicika

Cory! Köszönöm! Csak abból gondoltam hogy nem esetleg nem lehet, mert nem teljesen zárt a kocsi! Mondjuk az én Picikém már nem sokáig lesz téli baba, remélem hamar jön majd a tavasz! Kép
Ja és azért szeretném ezt a kocsit, mert az anyagi kereteink végesek sajnos! És alapból is nagyon tetszenek a Pierre Cardnin cuccok! Kép

KépKép
nicika

Szia Nicika! Kép

Egy másik fórumról már 'ismerjük egymást' Kép
Jövőhéten már biztosan Te is megtudod a nemét! Láttam az uh képet, amit felraktál ide a múltkor, és tényleg nagyon kisfiú-gyanús Kép Nekünk is olyasmi volt..Aztán a 16hetes 4D-s uh lett tuti KépBár nekünk már a 12.héten megmutatta, úgyhogy nem egy szégyenlős baba Kép

faby

Még egy kérdésem volna a tapasztalt mamikhoz! Ugyanezen az oldalon néztem egy mikrohullámú sterilizátort! Erről mi a vélemény?
Egészen konkrétan a legolcsóbbat néztem, ami 2200Ft!
Kép

KépKép
nicika

Szia Faby! Tényleg ismerjük egymást! De csak onnan tudom, mert menéztem a honlapodat! Kép
Nagyon jók az UH képek! KépÉs a pocakod is szépen kerekedik!

KépKép
nicika

Megpróbálok feltenni pocakfotót, remélem sikeresen.. Kép)
Kép
Kép

faby

http://gportal.hu/picview.php?prt=141777&gid=509337&index=1

Faby! Az hiszem így jobban láthatóak! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?