Új privát üzeneted érkezett!

ó szegény Marcipán. Jobbulást kívánok kis családom nevében.
Juszti

Timurr: Köszi előre is. megyek takarítani , me ebédre vengégek jönnek.

Jó 7 végét mindenkinek!

Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem tudtam írni Nektek mostanában.
Nem tudom hiányoztunk-e Rozival, azért bejelentkezem: vagyok még, ugyan olvasni nem tudtam semmit, a gép be sincs kapcsolva ált. Kicsit behavazódtam, meg összejöttek a dolgok: férjem besokallt szegény, amit nem csodálok; a nagylányom több dolgozata se sikerült jól a héten; hivatalos dolgok intézése határidőre; apósom rákja rosszabbodott és látogatni kell, amíg még lehet; a párom kocsiját 3x kellett szerelőhöz vinni ugyanavval a bajjal (vmi elektromos dolog, de az autó az utca közpén hagyta cserben 2x is, késő este pl); én is beteg lettem, nem tudtam menni a gyerekekért stb stb. Az influenzámból nagyjából kilábaltam,lázam nincs, csak kóválygok és nem tudtam enni se eddig. A család kicsit szétzuhan ilyenkor, szép magyarsággal szólva, és nehéz dolgom van kézben tartani a dolgokat. De sikerül Kép Csak nem tudtam itt lenni, sajnos, Veletek. Úgyhogy ne haragudjatok.
Ma úszni viszem a lányokat a szállodába és a férjem gépén elolvasom amiket írtatok. Amíg ők úsznak, én a párom irodájában szgépezek ált. A férjem ma ügyeletes, azért megyünk. Holnap meg jönnek vendégek hozzánk, a zenész barátaink, lesz sok gyerek is, meg valszeg apósomat is kihozzuk egy napra a kórházból, ő is itt lesz.
Most pedig tanulunk 11-ig a nagyokkal.
Vezso, aki szeret itt lenni KépKép
vezso

Sziasztok LányokKép
Köszi a bíztatást és a jókívánságokat,nagyon aranyosak vagytokKépTegnap nagyon csúnya veszekedéssé fajult a párommal a dolog,elgondolkoztam rajta h hazaköltözöm anyámékhoz egy időre.Egész este levegőnek néztük egymást,aztán ma reggel odajött mosolyogva hozzám.Ki érti ezt?És most Vincével ment a boltba.(Lehet h olvasta a tegnapi hszemet??Amiben arról panaszkodtam,h sose viszi sétálniKép
Szóval most szent a béke.
Viszont a nátha egyre rosszabb,már ráment a fülemre és érzem h köhögés is lesz belőle,fáj a torkom is..csak el ne menjen a hangom--bár van aki örülne neki a családban,főleg ha ilyen zsémbes vagyok,mint mostanábanKép

Connie
Nem tudsz vmi táplálékkiegészítőt v gyógyteát ami erősíti az immunrendszert és lehet szoptatás alatt használni?Vagy homeós bogyót v bármit,csak ne kapjam már el az összes vírusos kórságot.

Ildi
Szegény Marcipán,39 fokos lázKép Nagyon sok gyógypuszit küldünk neki!!Mit mondott az ügyeletes doki?

Lir
NAgyon köszi amit írtál,olyan jól esett ebben a rokkant lelkiállapotombanKép

Kingu
Örülök h megvettétek a kádat,és nektek is bevált!És még egész sokáig jó lesz,mert ugye a másik oldalra is át lehet ültetni majd Fürtöst,ha már biztosan ül.Mi már próbáltuk,de Vince még felborul.KépNagyon cuki Fürtös a habok közt,méghogy kislány!!Kép Jópár ember ellátogathatna a szemészetre nyugodtanKép

Kata
Nekem is nagyon hiányoztál és hiányoztok minden taliról is!!

Jimbone
Nem semmi lehetett ez a két hét!Vigyázzatok magatokra és én is kívánom h minden vírus és baci kerüljön el titeket jó messzire!!

Most megyek zuhanyozn,mert mindjárt hazaér a férfiszakaszKép
Jó hétvégét nektek!És minden bretegnek jobbulást!!
Virág
villes

Vezso
De jó h jelentkeztél!!Ha visszaolvasol látni fogod milyen sokan hiányoltak ám!Kép

Kingu
Hús:Vince 7 hónapos múlt és már kap csirkemellet.Egyszer én pépesítettem,a húslevesünkből kivett husiból egy kis darabot,azt kevertem a főzijébe,de most felfedeztem a Kecskemétinek az alma-banán-csirkemelles kajcsiját és azt nagyon imádja Vince,meg van almaszósz csirkemellel,azt is szereti.Így néha ebből kap,de nem kap minden nap husit.

Kérdés:lehet h már írtátok-rémlik mintha Vezso válaszolt volna,de nem vagyok biztos benne jól emlékszem e,ezért megkérdezem még egyszer:
rizspépet/kását hogy kell csinálni?Csak főzem kásássá a rizst és kész?Aztán keverjek hozzá gyümölcsöt és ennyi???
Robogok most már tényleg
V.
villes

Virág!

Immunerősítőnek én tudok egyet (bár nem vagyok szakértő, lehet, hogy Connie mást mond majd): az AloeVera gélt.
Nekünk eddig elég jól bevált, az egész családom használja. Ha érdekel, emailben mesélek többet, csak a topicot nem akarom ezzel szétoffolni Kép
Lir
lirian

Sziasztok!

Ildi most írt sms-t, hogy Marcipánt viszik a Heim Pálba, mert nem megy le a láza Kép
sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ energiát küldök Nekik, remélem nem lesz komolyabb baj!

Lir
lirian

Lir
Nem tudsz vmit Delfinkéékről azóta???
Kép Nem értem, mi lehet a baj?!?!
Nem igazság már, ami velük történik!
Sok energiapuszi nekik!!
Vezso
vezso

Vezso,
nem, azóta még nem jelentkeztek, de várom én is nagyon, hogy adjanak vmi jó hírt magukról!
lirian

Mesélek addig vmi szívderítőt, ha nem baj:
Lili ma először használta az új feltérdelős tudományát tudatos haladásra Kép
Egy kis fiolát akart elérni, ami pont annyira volt tőle, hogy elég volt felhúzódszkodnia, hogy elérje Kép
lirian

Sziasztok!

Köszi az aggódást; aranyosak vagytok.
A vizeletében nem volt semmi; valószinű ˝csak˝valami vírust kapott el.
Egyszerűen nem tudjuk 38alá vinni a hőmérsékletét, nem tudom mi lehet vele!
Kép
A torka picit piros; senki nem tudja mi a baj!Szegény tök levert, csak néz ránk tök szomorúan látszik hogy valami nem stimmel vele.

A kórházban olyan szinten volt bunkó a doktornő, hogy én el is bőgtem magam kint.Elkezdett üvölteni velünk, hogy 38,5 az csak hőemelkedés; minek rohangálunk be az ügyeletre! Kép.A gyerek persze egyből bőgni kezdett, ráadásul tök durván nyúlt a szájába; Tibi el is küldte melegebb éghajlatra!
Annyira bunkó volt, hogy csak na!

Azt hiszem fogok írni egy levelet a kórháznak, mert tűrhetetlen hogy egy doktornő így viselkedjen.

Ildi

delfinke

Lir
Köszi. Szegényekre rájár a rúdKép, annyira sokat gondolok rájuk. Jó, hogy tartod velük a kapcsolatot így sms-en is. Írd meg majd, ha megtudsz vmit, jó?

Jégvirág
Remélem most elment az email, a másik címre küldtem el. Kép

Juszti
Olvastam a verset, és gyönyörű, ki is másolom a várandós barátnőimnek.
Vezso
vezso

Ildi!

nagyon szorítunk, hogy Marcipán láza lemenjen! Addig is kitartás!
lirian

DelfinkeKépKép

Doktornő Kép Felháborító...
Marcipánnal próbáltátok a langyos fürdőt? Hogy fokozatosan hűtitek le a vizet?
Vezso
vezso

Vezso!

Már azt is próbáltuk.
Az összes ˝népi˝és hagyományos módszert kipróbáltuk, de semmi hatás.

Köszönjük az aggódást, és a pozitív energiákat!
Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Timurr,

Kedden megyünk oltásra, akkor majd megírom Gréti legfrissebb méreteit Kép

Milyen adatok kellenek neked az új táblához? mélben küldjem?

Akiren
akiren

Sziasztok!

Vezso,
De jó, hogy írtál, én is gondoltam már csavargás közben ma, hogy mi lehet veled.Kép

Virág,
Akkor már értem a nagy rózsaszín békét, amikor az sms-t írtam, még nem olvastam a hsz-edet. Úgy látszik tegnap ilyen férjelőszedős nap volt.Kép Bár mi a veszekedést jól elröhögtük.Kép Nem vettünk lábzsákot, a 900 Ft-ost nem is találtam meg, de 1990-ért volt sokféle, jó melegek, béleltek. De mi csak az autósülésre akartunk valamit, mert a takaró lecsúszik Ákos lábáról, de majd inkább kötök egy takarót neki.

Immunerősítőnek valamilyen Echinacea készítményt tudok ajánlani, legjobb az Echinacin oldat, abban minimális alkohol van, vagy az Echinacin szirup, abban meg semmi.
Köptetőnek meg pl. jó a Lándzsás útifű szirup, azt 6 hónapos kortól már babáknak is lehet adni. És nekem még a tejtermelést is megdobta 2-3 napra.Kép
Az Aloe is immunerősítő elvileg, nekem az annyira nem jött be, de attól még másnak jó lehet. Meg annak a hatásához sztem több idő kell. Ha ilyet veszel, akkor érdemes gyógynövényboltban megnézni, mi is forgalmazunk és az töredékébe kerül az FLP-s aloénak.

Ildi,
Doktornő
Kép
Szorítunk, hogy Marcipán láza lemenjen. Attól még, hogy nem használnak, adjátok neki a lázcsillapítót, mert lehet, hogy tőlük nem megy feljebb. Biztos nagyon küzd a kis szervezete, hogy legyőzze a vírust.

KépKép
connie

Delfinke
jajajj szegény kis Marcipám,drágám csak szorítani tudok,hogy végre lemenjen a láza.Azt a doktornőt meg szembe köpném,már bocs,de hogy lehet valaki ilyen genya.Jól tette a párod,hogy elküldte a búsba.
Vezso
Írni ámKép
Sajnálom,hogy így össze jöttek a dolgok,de itt látszik,hogy te vagy a tűz örző.Kép

Akiren
oksi. gyurka.timea@kapos-net.hu a címem ide kérném a te és Grétid szüli-névnapját,születési súly,cm,és képek rólad,Grétiről újjszülötten,most

Lirien
szupi Lili új tudományaKép

Timurr
Vendég

Szia Timurr! KépKép

Jó fej vagyok, csak úgy eltűntem és nem válaszolok Neked a méledre, de látod, vannak történések...Ilyen időszak is van Kép
Miért is vagyok a tűz őrzője? Mármint itthon?
Eddig nem küldtem el az adatainkat, azt meg tudom tenni, de nekem még képet nem sikerült email-el küldeni. Még tanulgatom a dolgot. De azt is megoldom sztem vhogy holnap, mert nem jönnek vendégek,úgy néz ki. Bár nálunk sosem lehet tudni, gyorsan zajlik itt az élet, olyanok vagyunk , mint vmi olasz család, mindig szól vmi zene, mindig betoppan hozzánk vki, nincs szinte semmi üresjárat. Apósom jön holnap, azt tudom. De gondolom le tudok majd ülni a férjemmel a gép elé képeket küldeni Neked a táblázatba.
Vezso
vezso

Connie
Köszi, hogy gondoltál rám Kép
Az jutott eszembe,amikor írtad, hogy veszekedést elnevettétek, hogy nálunk ez másba szokott torkollni...KépKép Na, komolyra véve a szót, az szuper, hogy meg tudjátok őrizni a humorotokat, mert annyi buktató és nehéz időszak van az életben, amit komolyan véve nem is tudna az ember normálisan feldolgozni, vagy túlélni, csak humorral.
Hol voltatok ebben az esőben?
Biztos írtad, de most annyira kiestem a kerékvágásból, alig tudom követni kivel mi történt.
Örülök, hogy el tudod kezdeni megint a norbit, és tudsz fogyni is. Akkor már ehetsz túrót, sajtot, meg ilyesmit, csak tejet nem?

Vezso
vezso

Na hali mindenkinek!

Mi történt itt, mindenki pihen?
Kép

Marcipán még mindig nem javult semmit; hő: 38-38,5; 2x hányt és kezd hasmenése lenni!
KépKép

Hát röviden ennyi; remélem holnap jobb lesz!

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Bocsi, nem tudok mindenkinek reagálni, a szüleimnél vagyunk, csak kutyafuttában olvastam, itt jó kis modemes net van Kép

Lir: Lili (aki miért Luca????????) nagyon ügyes!

Ildi: Marcikának jobbulást, nem értem mitől lehet a láz, az egész családunk izgul érte, gyógyuljon meg gyorsan!
Gréti külön küld neki sok gyógypuszit!!!! Kitartás!!!

Vezso: Megkaptuk a levelet, most néztem, még átrágjuk a férjemmel, aztán írok mindenképp, hogy hogy döntöttünk! Egyébként köszi szépen! Aranyosak vagytok!

Timurr: Éjenéljenéljen Kép Gratula a kitartásotokhoz, meglett a gyümölcse Kép (etetőszék)

Juszti: Én csak az utolsó bekezdésen pityeregtem el. Kép (én is császár, magzatvízelfolyás és 14 óra vajúdás után, és dokim szerint tutifix, hogy ha lesz tesó, ő programozott császár lesz Kép)

Nem tudom kinek akartam írni és mit, mindenesetre betegek gyógyuljanak meg gyorsan!
Majd ha hazamegyek utolérem magam.

Ja, Zitmi, meg aki kérdezte: Nagyon aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok, úgy érzem tűrhetően sikerült a ZH, nem tudom mikor lesz eredmény.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Delfinke
Már épp kérdeztem volna, mi a helyzet. Nagyon szeretném,hogy szegény Marcipán jobban legyen. Ezt a hőmérsékletet popsiban mérted? Szóval ez a levonás utáni eredmény, amit írsz?
Népi gyógymódok között a priznicet próbáltátok?
A lázról pont kérdeztem a National Geographic honlapján egyszer, és tulképp ez a szervezet védekező mechanizmusa, tünete vminek. Nem tudom mióta van láza?
KépKépKépKépKépKép ezek gyógyenergiák Nektek!!!!
Itasd amennyit csak tudod, mert nehogy kiszáradjon a láztól, meg a hányástól.

Jégvirág
Jól van akkor, majd döntsétek el mit szeretnétek Kép
A ZH csak sikerült, milyen eredményt szerettél volna? Úgy értem, ez egy fontos tantárgy?

Vizimanó
Gyógyulj meg!!!! KépKépKépKép
Ti is egymástól kapjátok el a bacikat (vírusokat). Akit csak ismerek, majdnem mindenki beteg Kép
Vezso
vezso

Vezso!

Ez a hőmérséklet popsi -0,5.A priznicet is próbáltuk már; most nem is adunk lázcsillapítot amig ˝csak˝38 fok.Én is úgy tudom hogy a lázzal védekezik a szervezet a vírusok, baktériumok ellen.Folyamatosan itatom; egyenlőre nem is kap szilárd kaját; csak tápit(az benne marad).
Köszönöm a jótanácsokat, tök jó hogy vagytok! Kép

Annyira jó esett,hogy Lir és Virág sms-t küldött; nem is tudom mi lenne velem nélkületek! Kép

Na jóéjszakát mindenkinek!

Ildi

delfinke

Ildi,
örülök, hogy legalább lelkileg segítettünk Kép
Remélem Marcipán kipiheni magát az éjszaka, és reggelre lemegy a hője!
Továbbra is küldjük az energiát ezerrel Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++így ni Kép
Lir
lirian

Halihó!

Delfine! Nagyon szorítok Marcipánnak, gyógyuljon meg minél hamarabb. Tuti víros, nálunk is majdnem mindenki beteg. Szerencsére én meg a lányom még kimaradtunk belőle. Eddig. De remélem ,így is marad. Itasd sokat! A sogornőm kislány is beteg volt, 2 napig hányt és 3 napig volt lázas. Õ 2 éves. Azóta jól van. Remélem, ti is gyorsan átvészelitek!!!!

Vizimano! Neked is jobbulást, úgy látszik lassan lebetegszik a topic. Ákosnak pedig millió gratluáció a felüléshez!!! NAgyon ügyes. Észre sem veszed és már rohanni fog.

Kingu! Hát Fürtös olyan szép baba és ahogy a kádban feszít....tündéri. Anyumnak is mutattam képet a találkozó után és teljesen ki volt akadva, hogy hogy lehet ilyen szép haja. :-) Jó a kád, mi már 6 hetesen kinőttük a kiskádat, azóta csak a nagyban pancsizunk. :-)

Villes!
Nekem is a prolactinom volt iszonyú magas. Tej szerncsére nem volt és én is ca. 2 hónap alatt híztam 10 kg-t. Én nem tudtam lefogyni, mert rögtön a végén teherbe estem. :-( Aztán el is vetéltem 15 hetesen, úgyhogy valószínűleg még nem voltam teljesen egészséges. Most minden fogyim ellenére nem sikerül egy dekát sem leadnom. Azért gondoltam, hogy megint valami bajom van. Te milyen gyógyzsert katál rá? Én valami homeopátiás cseppeket, de lefelejtettem a nevét. Alkoholos volt, azt tudom :-)

Vezso! Örülök, hogy előkerültél. Szegény te, jól ráadszakadtak a problémák. Na és persze azok mindig csőstül jönnek, néha ugye pont akkor, amikor beteg vagy. :-( Remélem, hogy gyorsan visszaáll minden a rendes kerékvágásba és mielőbb teljesen meggyógyulsz.

Zitmi!
Én is szoktam turikban vásárolni. Erre is nyílt mostanában 3 jó hely, tök jó cuccok vannak 500-1000 Ft-ért. A múltkor vettem egy GAP felsőt 500-ért, és 2000-ért a sógornőm egy Sisley kabátot. Ha van ideje az embernek tök jó dolgokat lehet találni.

Na jó megye, nem fárasztalak titeket tovább.
További jó htévégét!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Ildi,
Mi is folyamatosan szorítunk, hogy Marcinak minél hamarabb lemenjen a láza - az egész család ám, nemcsak én!

Vezso,
Délelőtt a Vásárcsarnokban voltunk bevásárolni.
Délután meg nem voltam gépnél, csak egy kicsit. Megpróbáltam aludni egyet (25 percet sikerült), felmértük Gabival a lakást, mert kell alaprajzot készítenem lakberendezés órára, és varrtam is egy kicsit. Ákosnak egy úti mászószőnyeget, jó vastag béleltet, a keddi talin jöttem rá, hogy nincs is mire letegyem, ha megyünk valahova.Az alja bútorszövet, a felső része meg az a kék karton, amit hoztál. Már csak steppelni kell holnap. A hétvégi utazás miatt sürgős lett.
Mi nem szokunk veszekedni, jól is nézne ki, amennyi kommunikációt meg konfliktuskezelést tanultunk mind a ketten, Gabi még tréningeket is tartott régebben.Kép Szóval én ki szoktam várni, amíg lemászok a falról (amire felmásztam), és akkor hozom szóba, mikor nyugisabb vagyok. Ha ideges vagyok, akkor szinte mindig túlzok, és igazságtalan vagyok, úgyhogy azt megtartom magamnak. Persze ehhez olyan partner kell, aki nem csesztet, mikor látja, hogy ideges vagyok. Szerencsére ez mind a két irányba működik nálunk.

Ma Gabi etette Ákost, nagyon jól szórakoztak mind a ketten.

KépKép
connie

Szép estét!

Képtelen vagyok szokás szerint olvasni, csak úgy nagyjából.

Igazán köszönöm azoknak, akik hiányolnak! Kép

Villes, Vezso Ildi Marcija és Nonkáék (bocs, ha kihagytam valakit!),
gyógyuljatok gyorsan meg!!!!!!

Nonka,
anyatej, Nasivin, só jó az orrba, baba mellett sós forró víz párologtatni is használ, mi pl varrtunk sópárnát is neki, de a legjobb az infralámpázás. De lámpázás után takard be a fejét és fokozatosan hagyd kihűlni, nehogy a hirtelen "hideg" miatt mégjobban ráfázzon. Meg a sűrű taknyos orra vannak homeopátiás bogyók is. Ez betegségfüggő, ezért inkább a gyógyszertárban kérdezz rá, melyikből mennyit. Napi 1-2-szer 2 golyót szokott a mi dokinénink ezekből ajánlani adagnak, de az is attól függ, melyik fajta.

Én is izgulok, a családban kettőnkön kívül a Pannival mindenki beteg. Kép
Panni ma mindenki szeme láttára fölállt! Kép Alig tudtam letenni este, mert ugyan csak 1* aludt egész álló nap fél órát, tök hulla volt és időnként dilis, de csak gyakorolta a fölállást. Kép Ma volt 7 hónapos és 20 napos.

Jó éjszakát!

Kata
panni2005

Vezso,
Ja igen, mindenféle tejterméket eszegetek már, tejet is iszok, úgyhogy kezdek gyanakodni, hogy Ákos nem is volt tejérzékeny. nem tudom, zavarosak voltak azok az elős hetek. Lehet, hogy elég lett volna csak 1-2 hónapig visszafogni a tejet meg a tejszínt.

KépKép
connie

Kata,
Milyen a sópárna, amit varrtatok?

Egyébként én nem szoktam minden egyes esetben leírni, de én MINDENKIT hiányolok, aki eltűnik!!Csak abból indulok ki, hogy biztos oka van annak, hogy nem írt, amit a soron következő jelentkezéséből majd megtudunk. Ezért nem szoktam írni.
Kép

KépKép
connie

Delfinke!
Nagyon izgulok Marcipán miatt, remélem rendbe jön, az biztos hogy a sok folyadék most nagyon fontos neki. Az is igaz, hogy a szervezet a lázzal védekezik, csak hát ki bírja nézni, ahogy a Manója szenved. Hogy ilyen szemét doktornők még rendelnek is, hát elég siralmas. Hülye....
Beni is küldi a baráti hátbaveregetést, és bízik benne, hogy reggelre már jó hirrel jelentkeztek.

Dorka!
Szóltam a kolléganőmnek, beszél a fiával és majd telcsizik nekem. Azt mondta, hogy ő felnőtt kardiológus, de hátha tud valakit ajánlani, amint tudok valamit irok jó?

Juszti!
Annyira tetszett a vers, el is mentettem, meg is mutattam a férjemnek ahogy hazaért vidékről.

Timurr!
Bocsi szerintem el vagyok maradva, milyen adatok kellenek, a Beni szülinapja-névnapja meg születési és mostani kép úgye?

Vezso!
Örülünk, hogy újra van egy kis szuszanásnyi időd a kék-rózsaszín oldalra. De hát ilyen nagy család mellett, az a csoda, hogy ilyen flottul szervezed az életeteket.

Jaj tegnap voltam kultúrálódni, megnéztük a lányommal az Erkel Színházba a Próbát, én már régen kétszer láttam, de olyan jók a zenék benne, hogy örültem hogy ismét játszák. Benice anyukámmal volt, egész jól bírta, este fél tízre hazaértünk előtte one cumisüveg, aztán amikor hazaértem még javában kukorékolt, gyorsan cicire vetette magát, aztán bealudt.
Patri
patri

Kinga!
Látom az Erzsébeti babás oldalon már Cica30 vagy?
Irtam Neked a múltkor oda is, megkaptad?
Nagyon szuper a kád, meg persze benne Boticica!!
Patri
patri

Ildi,

hogy vagytok??
lirian

Ildi,
jobbulást Marcinak! Annyira sajnálom, hogy ez történik veletek! Annyira megérdemelnétek, hogy végre minden rendben legyen. Sok +++++++++ energiát küldök.Kép

Vezso,
örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben vanKép

Én tökbeteg vagyok, de már megszoktam, hogy mindig van valami. Előbb egy takonykór, aztán a mirígyem, most újra beteg vagyok. Az a röhej, hogy a szülés előtt évente max. egy enyhe náthám volt.KépKép
Tegnap szarvast kaptunk, abból készítettem vadast, gombóccal, mindennel ahogy kell, vasaltam, takarítottam, muffint sütöttem ezért nem jelentkeztem.Kép
Legyetek jókKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést!
Sajna a helyzet változatlan; 38-38,5 közötti hőmérséklet; de hányás már nincs szerencsére.Most csak tápot kap, az legalább benne marad.Este 9-től reggel 9-ig aludt; azóta is folyamatosan durmol.
Holnap leviszem majd a saját doktornőnkhöz; de tuti valami vírust kapott el.

Vizimanó!
Neked is jobbulást kívánunk!Kép

Szerintetek levegőre mehetünk egy picit?Az ügyeletes orvos szerint nyugodtan mehetünk; de anyósom szerint szó sem lehet róla(mondjuk ő mindig az ellenkezőjét mondja mint az orvosok).

Ildi

delfinke

Ildi!

szerintem, ha jól felöltöztetitek Marcipánt, még jót is fog tenni neki a friss levegő.
És a gyakori szellőztetés (levegőcsere) a szobában szintén.
Lir
lirian

Namégegyszer:

szóval utánanéztem a Doktor néni könyve-ben, és ott azt írják, hogy lázas gyereket ne vigyünk hosszabb sétára.
Viszont:
'Ha a láz megszűnt, vagy jelentősen mérséklődött, fokozatosan emelkedő időtartamú séta, szabad levegőn való tartózkodás javasolt.'

Lir
lirian

Ildi,
Én ebben a nyirok időben inkább nem vinném le, ideális terep a baciknak, nehogy összeszedjen még valamit. 38,5 fokos "hőemelkedéssel" én se szívesen mászkálnék kint. Viszont a gyakori szellőztetés tényleg jó, sőt kell is.

Vizimanó,
Gyógyulj meg hamar te is.
Vadas,mmmm, az finom. És a muffin is. Én is sütök ma almatortát (most is az almát kellene pucolnomKép), mert valaki tegnap féléves volt nálunk.Kép
3 nap múlva meg a férjem szülinapja lesz, de ő vagy mák vagy túrótortát kap majd.Kép És fogalmam sincs, milyen ajándékot vegyek neki.Kép

KépKép
connie

Lir,
Ha jól emlékszem, Kingunak is pont ezt mondta a dokija, hogy ha nincs láza Botinak, akkor lehet kivinni.

KépKép
connie

Sziasztok
Bocsi az eltunesert de most meg net nem volt, jottem volna....Kép
Ildi Marcipannak jobbulast kivanunk, en is mindig egy ilyen betegsegtol remegek, mint igazi paramami, nem is tom van e olyan amitol nem?Kép
Kata, Angela sztem mindenkinek /nekem is/ hianyoztok, csak mar tenyleg annyian vagyunk, hogy lehetetlen kovetni.
Timurr gratula a szekugyhoz, ill a tutko kabathoz.
Parom detto mint a ti "nagy gyerekeitek" akarmire kerem meg tuti 3x annyi melom lesz az eltakaritassal, pl csinalni akarom a delutani gyumi pepet rizs+banan+viz, megcsinalja irdatlan rendetlenseg annyira nem veszi a faradtsagot, hogy vizet engedjen a turmixba, nekem kell kivakarnom amikor beszaradt...... Az utobbi idoben o is hanyagolja apai teendoit es atment seggfejbe en pedig hisztis harpiaba mert igy szep az eletKép
de mar alakulunk.
Kajalas nem tudom ki kerdezte nalunk a reggeli es a vacsi ami furcsi utani bealvasos kaja az tapi a tobbi pepes truyti amit epp sikerul csinalnom.
Juszti es azok akik csaszarosok en szules kozben azt ereztem mit nem adnek erte amikor mar tolofajasaim voltak a vegen de meg nem nyomhattam,
tulzasba viszik nagyon ezta szules kerdest "megeélem a szulest miylen anyanak lenni stb stb" sztem a lenyeg a vegeredmeny es az o egeszsege az otthonszulo idiota felmuvelt csajokkal sem ertek egyet mert nem ok a lenyegek hanem a torpe akinek a legjobbat kell megadni a mar a szuletesnel nem pedig veszelyeztetni, na mind1 nem haborgok ezenKép
Dorka lattalak a forumba.
Nem tudom akartam e meg irni valamit hirtelen...Kép
Vizimano ill akit kihagytam jobbulast minden betegnek.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Vezso: Írtam levelet, léci válaszolj majd Kép

Szállodás tali: Hány órától lesz, és ki megy végülis?
Betegek gyógyuljanak meg addig mindenképp!

Connie: Ákosnak boldog féléves szülinapot!
Párodnak is boldog szülinapot!

Bocsi, még mindig anyuéknál vagyunk, így csak kutyafuttában írok.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Ildi,
hogy van Marcika? Nagyon szorítok én is, hogy ne legyen nagyobb baj!

Vezso,
de jó, hogy írtálKép! Hát látom, nagyon rátok jár a rúd mostanság. Rátok férne szerintem egy közös, családi utazás, hogy kikapcsolódjatok. Apósod állapotára mit mondanak az orvosok?

Connie,
nekem eszembe is jutott tegnap Ákos féléves születésnapja, de az Ikeázás miatt oylan zsúfolt volt a napunk, hogy nem is jutottam odáig, hogy írjak. Viola anyukámmal volt itthon, amíg mi vásároltunk, őt nem akartuk vinni, mert akkor csak utána rohangálunk volnaKépÍgy nem is aludt napközben, mert persze izgalmasabb volt a nagyival játszani, ennek az lett a következménye, hogy este 6-ra már hisztizett a kialvatlanságtólKép. Szerencsére viszont 3/4 8-kor elaludt...A lényeg az, hogy Isten éltesse Ákost! Milyen lett az almatorta?

Vízimanó,
akkor igazi háziasszony voltál tegnap, a vadast mi is nagyon szeretjük, és a muffin, hmmmmKépKépKép!
Jobban vagy már?

Patri,
de jó, hogy színházban voltatok, az már nekem is nagyon hiányzik, remélem, hogy jövőre el is jutok, 2003 áprilisában voltam utoljáraKép...

Bea,
örülök, hogy jól sikerült a ZH, én azt hittem, vizsga lesz, de akkor tévedtemKép. Persze egy ZH ugyanolyan fontos. Mikor végzel az egyetemen?

Kata,
hihetetlen, hogy Panni milyen korán fölállt, nagyon ügyesKép!

Dóri,
én is azt vettem észre, hogy milyen sok turkáló nyílik mostanában.

Mindenkinek további szép vasárnapot, most az idő is elég tűrhetőKép.

Zitmi
zitmi

Ildi
Marcika,hogy van?

Vizimanó
te?

remélem jobban vagytok.én is elég gyengének érzem magam,de lehet csak a fronttól.Két gyermekem beájult (alszanak).

Zitmi
itt 1500 kg/ruha,de sokszor le sem méri a csaj,felnőttgunyára rámondja 300Kép,kabát 1000 lett volnaa áhh mondom lehet sose lesz jó,najó legyen 500.Bárcsak jövő tavasszal felvehetném 38-asKép

Kata
Nagyon ügyi PanniKépKépKép

Vaktyúk
Nálunk is megy ez a seggfejesdi kontra hárpia,pedig már a sex is lassan a régiKép
Hogy csinálod a pépeket megfőzöd a rizst?+banán+víz?Egyet értek totálisan amit a szülésről írtál,bár az otthonszülést akkor bevállalnám,ha valaki az égiektől biztosítaná,hogy nem lesz semmi baj,dehát ez nem működik úgyhogy marad a kórház.

Connie
Ákosnak Boldog 0,5 éves szülinaptKép

Vezso
Igen arra gondoltam,hogy te fogod össze a családot.

Patri
A te szüli névnapod kell,meg Benié és képek rólad is és Beniről is.Tök jó,hogy kimozdultál kicsit,picikét irigyellekKép

Bea
Remélem sikerült frankón a vizsga és már kimászol a depikébőlKép

Timurr
Vendég

Connie boldog felediket fiadnakKép

Timurr ugy csinaltam hogy vettem meg Olaszo-ban sima
rizspep port olyasmi mint ami itthon van azzal a kulonbseggel hogy igazabol semmilyen ize /na jo picit edes/Kép, ill allati jol surit es aznap fiam eleg keveset evett ezert kapott plusz kaloriat.
Huu de jo nektek nalunk valahogy mindig kiborul a bili a szex teren vagy nala vayg nalamKép.
Vizimano vadast mibol csinaltad stefaniabol?
Visszaterve az otthonszulesre amig bent voltam tavaly oktoberben a korhazban, volt egy egynapos baba akinek osszeomlott a keringese... sztem igenis kell a par napos megfigyeles a torpincseknek igazabol a korhaz sem magunk miatt annyira fontos bar, barmikor kozbe johet valami a mama reszerol is, nekem az elozo szulesemnel osszesett mehem, nem volt veralvadasom es majdnem elvereztem, napokig kergettek a transzfuzioval de nem adtam meg magamKép, de ha eletveszelyben vagyok ugyis megkaptam volna.

Kép
vaktyuk

Timurr,
elküldtem a freemailes címedre az adatokat + fényképeket. A kígyós képen valamivel több, mint 6 hónapos Virág. Azon pedig, amelyiken együtt vannak, Virág 4, Viola 26 hónapos. A többinél feltüntettem a korát a kép címénél.
Remélem, megkaptad.
zitmi

Sziasztok!

Helyzetjelentés: változatlan állapot.
Délelőtt még 2x hányt; utána már nem.Alig eszik valamit; csak iszik.
Hőmérséklet változatlan; nem megy lejebb.
Kép

Este még jövök egy helyzetjelentéssel!

Ildi

delfinke

Ildi!

Mit mondanak az orvosok?

Udv, BJ
babjag

Babjag!

Eddig semmit; valószinűleg valami vírust kapott el.A torka csak egy picit piros.
Holnap viszem majd a saját dokinkhoz, meglátjuk ő mit mond.
Ildi

delfinke

Ildi: Szegény pici beteg Marcika Kép
Kép
Kép

Nem tudtok még valami dokit felhívni, szörnyű már ez a napokon át tartó láz KépKépKép

Zitmi: Az egyetemre bejárással szeretnék végezni ebben a tanévben, és informatikából államvizsgázni júniusban, progmaton meg majd 1 év múlva államvizsgáznék, de abszolutóriumot mind2 szakon szeretném megcsinálni ebben az évben.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Ma is hívtuk az ügyeletet; ők a következőt mondták:
˝Tegnap két orvos is látta, nem találtak semmit; vizelet negatív.A 38-as hőmérséklet csak hőemelkedés, ne idegeskedjen anyuka!Minden vírusos betegség így kezdődik˝
Kép
Már alig várom, hogy holnap vihessem a saját orvosunkhoz!

Ildi

delfinke

Szia Ildi!

Kitartás! Reméljük, gyorsan lemegy Marcipán láza.
A lényeg, hogy iszik sokat.
Remélem, holnap már jobb hírekkel szolgálsz.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?