Sziasztok LÁnyok!
Igen, jó a 18-a, a züllõk tényleg azt mondták mindannyian.
Évi! Jobbulást Csonginak. Elhiszem, hogy megijedtél, hiszen olyan kis elesett lehetett az amúgy ördögfióka
Csongi. Ha tudod, hozd el õt is, olyan kiváncsi vagyok rá is.
Andi3! Én tudtam és azt hittem te is csak nem értettem, hogy írtad, hogy nincs aki elvigyen stb, stb. Akkor mostmár van. Lucának jobbulást és a kis monoklisnak is. Ma Panka is beszerzett egy púpot a fejére.
Evey! Ez lehet szopási sztrájk, pár napig ami ki tudja miért van, és lehet elválasztódás is. Panka ilyet pár hónaposan csinált. De akármi is lesz, ne aggódj!
Verus! Jobban van már Jancsi? Ugye nem volt péntek éjjel hideg levegõre szükség?
Iboly% Köszi még1x a szervezést, olyan jó volt ismét összejönni és szórakozni Veletek. Jók a képek, csak fázósak.
Emese! Kati! Köszi a képet még1x, itthon is nagyon tetszett mindenkinek. A lámpa miatt ott üvöltöztem, a csajok meg röhögtek mellettem. Bicózás miatt nem irigyellek. Az elemzést nem felejtem el.
Norcsi! Andi3! ld! Csilla! Kanga! Adri! Örülök, hogy mostmár hozzátok is tudok arcot rakni. Lassan mindenkit megismerünk.
Pele! Te még ekkora pocakkal is bicózól? Láccik, hogy már rutinos kismama vagy
Nálunk jó volt szintén a helyzet, mert mikor hazaértem Panka még szopizott, így én is csak 1/2 3körül feküdtem le, viszont apája kelt reggel 8-kor vele és engem hagytak 10-ig aludni. Olyan jó volt.
Tegnap meg mire észrevettem, csak azt láttam, hogy egy hegyes, éles kést forgat a szájában. Már lelki szemeim elõtt láttam, hogy levágta a nyelvét de szerencsére meg sem szúrta magát. Úgy megijedtem.
Anikó! Nagyon arik a képek Lilirõl.
KingAndi! Köszi a fuvart!
Napocska! Látos Adri is el tudott jönni, meglátod veleg is fogunk talizni
Na mára " csak" ennyi a monitorunk bedöglött.
Jó éjt mindenkinek, kevés ébredéssel!
Üdv:PM