Szia!
Szeret ő oviba járni, csak azt a részét nem szereti, hogy mi "ott hagyjuk". Elmagyaráztuk, hogy nem hagyjuk ott, hanem elvisszük, elkísérjük
A parkolóüzemeltetésnek is van ügyfélsozlgálata? Metakommunikációval segítés
a gyed alatt én is úgy leépültem nyelvtudás ügyileg, lehet nekem már úgy se menne.
Jelentem a fűvet hátul is elvetettük. Családi és szomszédi összefogással leraktuk a 8m3 földet egy nap alatt, ma este 1/2 10-re már locsolhattuk is az elvetett fúmagot. Egyedül a kocsibeállónál a pázsitrácskő maradt ki, de míg nő hátul és oldalt a fű, legalább a kocsibeállónál motorozhatnak a srácok.
Igen, hazahozom ebéd után Vilit és persze alszik itthon. Kivéve ha épp a tesóját nem tudom elaltatni, de az ritka.
Iskolát csak kérdeztem, nem lehet elég korán kezdeni az informálódást.
Pénteken Imrén összetörte egy vadállat a kocsinkat
Férjem vezetett, balrakanyarodáshoz középre húzódott, leállt, indexelt, várta a helyzetet, mögötte jövő dettó u.így szabályosan akart balrakanyarodni, csak utána jött egy őrült 70-nel, és belerohant a mögöttünk álló autóba az meg belénk. Mindez közvetlen játszótér, iskola és zebra előtt, simán lett volna helye kikerülni is, ha már gyorsan jött. Közölte bocs, nem figyeltem, lehajoltam a telefonomért. Persze mindkét gyerekünk ott ült hátul. Szerencésre nem lett bajunk. Hiába ismerte el a hibáját, ragaszkodtam, hogy hívjunk rendőrt, mivel szabálytalan volt. 40 perc volt mire egyáltalán elértük a rendőrséget (kerüelti kapitányság, 112, 107 amit próbáltunk), majd újabb 30 perc, mire kiértek a rendőrök. Srác kapott búntetőpontot, meg 10ezer Ft szab. sértési bírságot. ezzel megúszta.
Mindkét gyerekem taknyos megmutatnám a doktornőnek, meg ha nem visszük Vilit holnap oviba akkor muszáj is lenne, de az orvos az egyetlen ami ebből az irányból autós távolság, többit megtudom oldani gyalog, busszal. Azért itt két gyerekkel hiába kertes ház autó nélkül elszigetelve érzem magam nagyon. Reméelm hamar kikalapálják a kocsit.
Norci