Sziasztok!
Én is ebben a helyzetben vagyok, mármint abban a bizonyos "harmadikban". Sors fintora az, hogy ezelõtt 1 évvel mikor házasságban éltem, nekem volt 1 barátom, azóta szakítottunk, nem is ez a lényeg. Most 2 hete lettem igazán szerelmes, egy régóta ismert barátomba, de nem volt ezelõtt semmi közöttünk barátságon kívül, mint kiderült õ már 2 éve figyelt engem, de mivel akkor még férjes asszony voltam, nem lépett. Most viszont én nyitottam felé, és mindketten hihetetlenül boldogok vagyunk.
Probléma: élettársa van (évek óta semmi közük egymáshoz, csak a 2 gyerek miatt élnek együtt). Õ nyíltan vállalni akarja velem kapcsolatát, és változtatni az életén. Nekem 1 gyermekem van, akit én nevelek.
Egyszóval, most én vagyok a 3., és kb szeptemberig (iskolakezdésig) ez így marad, aztán jön a változtatás.
Valószínû, hogy az élettárs elköltözik vidékre a szüleihez, gyerekeket elviszi magával, ez a nagy probléma a páromnak.
Teljesen átérzem a gondokat, én ugyanezt játszottam végig ezelõtt fél évvel.
De nagyon szeretjük egymást, és ez teszi elviselhetõvé az elkövetkezendõ idõszakot. Ráadásul 120 km választ el minket egymástól, heti 1 találkozás+ a hétvégék, amik csodálatosak.
Én még sosem voltam ennyire biztos a dolgomban, pedig rengeteg mindenen keresztülmentem, nekem ez a pasi kell.
Jól esne, ha tudnék hasonló cipõben járókkal dumcsizni!
Puszi,
Adri