Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Márti!
Nagyon jó, hogy itt vagy!!! Gigi nagyon édes, szép lányka és milyen ügyesen pakol Kép Kép
Gratulálok Neki az önálló járáshoz! Jó, hogy Nálatok már megy a könyvnézegetés, Marci is szereti őket, de általában még csak megenni. 7végén vettem Neki 3 könyvecskét, amiből 2-t adtam oda, hát mit ne mondjak, mindig az kellett Neki, amelyikből én olvasgattam Neki és mutogattam, ahogy megkaparintotta megette volna, majd rögtön kellett a másik Kép

Gigi!
Klasszak a képek! A kolbászos a kedvencem Kép Annyira édi, ahogy áll melletted! Olyan nagyok már! Én épp tegnap nosztalgiáztam, előhíváshoz nézegettem, válogattam a képeket és ledöbbentem, hogy mennyit nőtt az én kis Szöszkém is Kép
A Camponás játszóházra rákérdezek az érdi topikban is. Az állatkertiből való átvonulás csak akkor okés, ha mindenki befér valahová autóba.

A DM-ben nagyon jó akció van digitális fotók előhívására okt. 31-ig! www.dm-drogeriemarkt.hu

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Márti!
Annyira örülök, hogy írtál és annak is hogy jössz a talira, de nem ám csak azért, mert minket is fuvarozol!Kép
Nagyon édes Gigi a képeken, de már nagyon szeretném élőbe is látni, olyan rég találkoztunk!

Gigi!
Nagyon aranyos Oli a képeket! Ahogy ott áll melletted, hát nagyon nagy fiú már! Mikor más porontyát látom, akkor érzem igazán, hogy tényleg mennyit változnak, nőnek! A kolbászos kép haláli! Norbi is evett már kolbászt, sőt hétvégén apu hurka-kolbászt sütött és abból is evett céklával, úgyhogy mostmár mindenevő!

Lányok!
Van egy nagyon egyszerű kaja gyerkőcöknek, persze csak ha bírja a tejfölt! A barátnőm lánya imádta és ma csináltam Norbinak: vajon puhára pároltam a husit, tettem rá jó sok tejfőlt, egy kis pirospaprikát, megsóztam, kifőztem tésztát és összekevertem. Norbinak nagyon izlett és Nekem is, úgyhogy legközelebb annyit csinálok, hogy én is ezt ebédelem!Kép

Már én is nagyon várom a szombatot!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Gigi
Olika milyen nagy fiús ahogy ott áll melletted, na igen és a kolbászos kép is nagyon édes.
Köszi az agyhártya elleni védőoltást mint tippet már intézkedtem.

Melinda
szerencsére Gigi nem akarja már enni a könyveket, sőt újságot is előszeretettel olvasgat, és nagyon ritkán tépi el a lapokat olyan ügyes vele.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Györesz!
Köszike a receptet! Én is hasonló husit szoktam csinálni, csak abba gombát vagy kukoricát rakok és vegetával, petrezselyemmel ízesítem. De ezt csak mi, nagyok esszük. Kép

A Camponában két játszóház van, de az egyik inkább a nagyoknak ugrálósabb hely, ami a kicsiknek a jó, az a Sárkányvár. Sajna ott is előfordul hétvégén a zsufi, sőt a megtelt tábla is kint van. Érzésem szerint így hétvégén, már vacakabb időben nem találunk olyan játszóházat, ami nem zsufi. Így először tényleg megpróbálhatjuk az állatkertit, majd a Camponát. A lényeg, hogy mindenki elférjen valakinek az autójában, ha tömegközlekedik az állatkertig.

Apropó, Anikó írt nekem, de sajnos nem tudnak jönni, mert családi összejövetel lesz Náluk. Nethez nem nagyon jut, nem hogy írni, de még olvasni sem. Krisztike mászik ezerrel, feláll mindennél, ügyeskedik! Jó méretei vannak a csajszinak: 78 cm és 9,5 kg. Épp ma bújt ki a 10. (!) fogcsücskük. Sajnos szegényke átesett egy nagyobb betegségen, mandula- és torokgyuszi, majd fosi. Ja és nagyon kis gyönyörű, Anikó szerint, de tervezi mindezt fotóval is igazolni Kép

Na most megyek, mert jól összekaptam Gáborral Kép, de azért enni csak kéne Neki adni Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki hiányolt!KépMi szombaton nem tudunk menni akármelyik játszóházban lesztek is.KépSajnos.Velünk nem sok minden történt.Hétvégén itt voltak a nővéremék jó volt kicsit kikapcsolódni velük.Ma Domi csak úgy volt hajlandó aludni mint kiskorában.KépAz se volt elég ha mellé fekszek.Nem tudom mi van már megint vele!KépMindig csak anya,anya, anya kell!!

Kata!
Tényleg hiányzol nagyon!!Kép

Évi!
Köszi,hogy írtál,jól esett ám nagyon!Kép

Melinda!
Köszi a fejecskéket!Kép

Márti!
Nagyon szép Gigi!Olyan igazi nőci.Kép

Gigi!
Zabálni való a barátom.Kép

Györesz!
Igen,értettem,megpróbálom összekapni magam!KépNem a fogyi miatt vagyok depi!Ja,fogytam 3 kilót.Kép

Mindenkinek szép estét!Ma kezdődik egy új helyszinelők a tv2-n.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SzaisztokKép

Kicsit nagy itten a pangás!!!!!!!

MelindaKép
Gáborral kibékültél??? Ezek a pasik nagyon fárasztóak tudnak lenni.

Dögrováson vagyunk. Tiszta náthásak vagyunk Viktorral. Szerencsére Olivér eddig nem kapta el. Próbálom nem puszilgatni. Elég nehéz. Szombatig kikúrálom magam. Lehet már tudni, hogy hányan leszünk??

Pusi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Domit az éjszaka érte el a takonykór.KépSzegénykém alig kap levegőt.A száján keresztül próbál lélegezni,de hát ott van a cumi......KépEgész éjszaka hozzám bújva volt és mindig csak azt ismételgette mama,mama.Mintha azt akarná mondani mama segíts rajtam.Majd meg szakadt a szivem.KépUgye mondanom se kell,hogy nem sokat aludtunk.Ezért el is dugulok,megyek aludni.Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Kibékültünk! Fárasztóak és szörnyűek és makacsok és .... Inkább tovább nem írom, mert megint Tolsztojt játszanék Kép Kép Kép
Jobbulást Nektek! Olika a stramm ebben a családban, tudtam én Kép Biztos a füstös kolbi tette meg a hatását Kép
Mi biztos leszünk szombaton! Kép

Dia!
Domikának is jobbulást! Szegénykém, hogy mamázik Kép Biztos már érezte tegnap is a bacik közeledtét, azért volt olyan kis nyügi! Sok-sok puszit Neki!

Na csá! Még benézek! Írjatok!

KépKép

KépKép
bujka

SzisztokKép

Olllllllllyan szarul vagyok!!Kép Estére teljesen kész voltam. Hát ma sem túl jó. Eddig még nem látom Olikámon, hogy elkapta volna. Kop-kop. Ma nem is főztem, Viktor hoz valami kaját. De szombatra mindenképp meg fogok gyógyúlni. Reszkessetek.

MelindaKép
Úgylátszik nekem is kolbit kéne ennem és akkor nem lennék beteg. Csak hát ugye a fogyókúra.... Három hete sanyargatom magam, de eddig még nem láttam eredményt. De hát a plusz kilók sem ennyi idő alatt jöttek föl.

DiaKép
Dominak meg neked is jobbúlást. Szegény öregre rájár a rúd, nemrég volt náthás.

Írjatok csajok!!!!!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Szegényem, ennyire szarul vagy? Kép Tényleg gyógyulj meg!!!! Jobbulást! Kép
Fogyikúránál ne méregesd magad, mert az elején tényleg lassabban indulnak el a kilók, aztán meg hirtelen eltűnnek! Meg a másik az, hogy lehet, hogy kilókban nem, hanem ránézésre már fogytál. Régen én is komolyabban fogyiztam, bár kilók nem tűntek el, de még is dicsértek, hogy már látszik rajtam. Kép Ez biza régen volt Kép

Dia!
Domika hogy aludt? Remélem jó volt az éjszakátok! Kép

Tegnap Marci ivott az AVENT-es csőrös pohárkájából, amitől még az én homlokom is behorpad. Negyedórán át játszott vele, majd betettem a "csőrikét" a szájába és ivott Kép Annyira örültem. Ma visszatért a rágásához Kép

Névsorolvasást tartok! Akiről tutira tudjuk, hogy jön (legalábbis eddigi ismereteim szerint Kép):
Györesz-Norbika, Márti-Gigi, Gigi-Oli, Zsófi-Bence. Vagy Valakiket kihagytam? Bocsi!
Lehet még jelentkezni!

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

A próféta szóljon belőled a fogyással kapcsolatban. Szerintem Mica meg Kata is jön??? Vagy nem? Már megint nagyon eltünt mindenki!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!
Szegény Domi, annyira sajnálom, tudom milyen rossz mikor az ember nem tud aludni a náthától! Remélem mára javult a helyzet! Jobbulást Neki!!!
Neked meg gratulálok a fogyáshoz, ügyi vagy!!!!!

Gigi!
Jobbulást Neked is, aztán szombatra tényleg meggyógyulni!!!!!!!! Addig is Oliba továbbra is nyomathatod a kolbit, hátha az védi!Kép

Melinda!
Marcinak biztos jobban izlik a csőröspohár mint ami benne van!Kép Én Norbinak kivettem belőle a szelepet és úgy használjuk, mostmár nem is fogok próbálkozni, jó ez így, a lényeg, hogy ennek legalább van kupakja!

Velünk minden oké! Norbi alszik, aztán ha felkel bemegyünk a melóhelyemre, kicsit fényeztetem a fiamat!Kép
Amúgy azért írok ritkábban, mert teljesen rákattantam az angolozásra és amikor Norbi alszik akkor azzal töltöm a fölös időmet! Már egy csomó tesztet kitöltöttem itt a neten és elég biztatóak az eredmények, pedig azt hittem, hogy már minden kiment a fejemből!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Délelőtt is akartam kérdezni, hogy hová tűntél, de hívtak telefonon és kiment a fejemből. Angolozás, az dicséretes! Nekem sem ártana elővennem, de sajna minden cuccom anyuéknál van. Kitartást és gratula az eredményekhez! Kép
Jó fényezést! Kép Nem lesz nehéz dolgot, dagadhat a melled Kép

Gigi!
Visszanéztem, de Kata és Mica nem mondta százra, azért nem írtam őket a listára.

De:
Kata és Mica!
Tessék jönni!!! Tutira!!! Kata meg fogsz fázni kabát nélkül! Kép

Saxi, Évi, Barbi, Sofka! Gyertek Ti is!!! Mi van Veletek???

Szilvi nem írt vissza, úgyhogy nem tudom, velük mi van.

Na megyek, mert Marci már egy teljes zacsi pelussal beterítette a szobáját!

Pusz: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Már úgy volt meggondolom magam és mégis megyünk a talira,de Domi még ennyire rossz sose volt mint ma!Nem érdemli meg a játszóházat!KépSzinte semmit nem aludtunk az éjjel meg nappal se.KépCsak sír,sír,sír,hiszti ezerrel.Ma már én is bőgtem egy sort mert annyira tehetetlen voltam,egyszerűen nem lehet vele birni.Na,meg a Campónába már végképp nem tudom,hogy is jutnánk ki.KépBonyolult a tömegközlekedés oda tőlünk,egy csomó átszállás stb..Így hát maradunk itthon.Talán majd jövőre találkozunk.KépÉrezzétek jól magatokat és kérek sok sok képezt!!KépPuszi.Dia

UI:Nem tudja valaki véletlenül,hogy a Heim Pálban az ortopédia rendelő mellett milyen "márkájú"cipőt árulnak?????Dec 1-re kaptunk időpontot.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Akkor ezek szerint Domi jobban van????
Annyira kár, hogy nem jöttök a talira? Hogyhogy nem a Gigiékkel jönnétek????

Bent voltunk ma a melóhelyemen, tök jó volt, csak alig bírtam beszélgetni a kollegáimmal, mert olyan volt Norbi mint akinek giliszta van a seggébe, folyamatosan jött-ment, intézkedett!Kép Mindenkinek nagyon tetszett és mindenkivel nagyon barátságos volt!
Behívott magához a főnöknőm, hogy vázoljam Neki, hogy mégis mik a terveim a jövőben, mikor akarok visszamenni, mert Õ visszavár! Mondtam Neki, hogy egy évig még mindenféleképp otthon maradnék, aztán meg majd 4 órába mennék vissza! Nagyon rendes volt, még azt is mondta, hogy ha majd Norbi bölcsibe jár, akkor számítsak arra, hogy fél éve azzal fog eltelni, hogy folyamatosan beteg lesz, de ne aggódjak, ezen minden gyereknek át kell esnie, ha közösségbe kezd el járni! Számomra ez nagyon biztató volt, hogy így áll hozzá a dolgokhoz, hogy majd ha visszamegyek akkor nem kell azon paráznom, hogy ha Norbi betegeskedni fog! ÓÓÓÓÓ és milyen hamar elfog telni a következő év is!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelzek vissza,hogy nem tudunk elmenni a talira.
Pedig nagyon szerettem volna,de sajna olyan beteg lettem,hogy sehogy sem tudunk elmenni.
Nálunk is az egész családon végigment a nátha,a többiek elég jól viselték.
Engem viszont tisztára kikészített.
Tüszős mandulagyulladás,láz és még sok fincsi dolog.
Szóval nem tudunk talizni mert senkire nem szeretném átragasztani ezt a borzalmat.
Azért lélekben veletek vagyok,érezzétek jól magatokat.
A képeket majd felteszem a szülinapról.

Mindenkit sokszor puszilok,Saxi
saxi

SziasztokKép

Tolsztoj Melinda üzeni, hogy kikapcsolták náluk a netet úgyhogy majd csak jövőhét elején tud írni, de a talira jönnek.

SaxiKép
Gyógyulj meg. Én sem vagyok túl jól de még reménykedem, hogy szombatra helyre jövök. Lányoknak sok puszi.

GyöreszKép
Diáék nem velünk jönnek, mert hatan nem férünk be a kocsiba. Jó érzés lehet tudni, hogy számítanak rád a munkahelyeden.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Saxi!
Jobbulást kivánok!Küldök egy gyógypuszit.KépVárom a képeket!

Kép

Györesz!
Csak Gigit tudom ismételni,jó érzés lehet,hogy számítanak rád a melóhelyen!Gratula.KépÉn sajna még fogalmam sincs hová megyek melózni....
Nem volt arról szó,hogy Gigiékkel mennénk,mert hát hatan nem férünk el és útba se esünk nekik.

Köszi,Domi javul már az éjszakát át aludta.KépMa eddig kisangyal volt, sokat mókáztunk,simiztük,bújtuk egymást.KépKOP-KOP!!

Este lehet,hogy benézek még néhány kép erejéig.

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Örülök, hogy Domi meggyógyúlt. És, hogy már nem kisördög. Viki elindúlt hozzátok! Megy a felmentősereg. Képeket várjuk. Na, hogy döntöttél a játszóval kapcsolatban?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszi minden gyógypuszit és jókívánságot rám fér,nagyon aranyosak vagytok.

Akkor jönnek a képek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az utolsó két kép már pár nappal a szülinap után készült.
Bogika nagy kedvence,a minden évben sajátkezűleg készített "tökfilkó".
Imádja vájkálni a sötőtököt,és,hogy a végén még arca is van az külön öröm.
A másik képet meg Liliánáról csináltam,mert ritkaság,hogy ilyen nyugodtan megül.
Idén sajnos nem voltak lufikák a szülinapon mert anyuéknál tartottuk,de azért így is nagyon jó volt.Meglepetés volt a vonatozás és a "Mc Donald" is.
Most mennem kell.
Mindenkinek sok-sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!
Saxi!
Nagyon jók a képek,köszi!Bogi már igazi nagy lány!Kép
Milyen ízű volt a torta?Kép

Gigi!
Örök hálám a mai napért!KépVoltam tüdőszűrőn és egy kicsit kikapcsoltam agyilag.Milyen jó is akinek bébiszittere van!!KépKépMegyünk szombaton ketten Domival.Persze csak ha elviszel.Kép

Kicsit taknyosan kuporgok a játék dobozban.Kép
Kép
Pancsi.Kép
Kép
Látjátok mekkora kukacom van?Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon édesek a lányok, Bogi igazán csini kiscsaj!
Kár hogy nem tudtok jönni a talira! Mielőbbi jobbulást Neked!!!!!

Dia!
Nagyon jók a képek! Az elsőn látszik szegénykén, hogy milyen kis meggyötört volt a náthától és hát igen a kukacmérettel még mindig Domi vezet!Kép
Ezek szerint jól értem? mégis jöttök szombaton???

Gigi!
Te hogy vagy? Javulgatsz????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Jól érted megyünk szombaton,persze csak akkor ha Domi nem lesz beteg!KépViktor és Tamás lemondta a játszót így mi 4-en beférünk az autóba.KépMikor és hová kell menni pontosan??Remélem Gigi is meggyógyul akkorra!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Örülök, hogy jöttök! Nagyon kiváncsi vagyok Domira, hisz amikor legutoljára találkoztunk Õ még olyan babás volt, mostmeg már kész nagyfiú!

Lányok!
Akkor holnap kettő vagy három körül találkozunk bent a játszóházba? Mivel csoportos kedvezmény nincs így szerintem felesleges megvárni mindenkit, hogy egyszerre menjünk be, főleg ha szar idő lesz, ne fagyoskodjunk kint!
Mégegyszer a pontos cím:
Állatkert Játszóház címe:
Fővárosi Állat- és Növénykert
1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12. (az Elefántház mellet)
Megközelíthető a Fővárosi Nagycirkusz mellett található önálló bejáraton keresztül is.

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Mi ott leszünk!

Pusi

KépKép
gigi28

Csajok!!

Miért nem írt senki? Azt hittem, hogy előkerülnek a rég eltüntek. Akkor ki jön holnap? Melindával beszéltem, ők ott lesznek.

Olikám ma enyhén szólva brutálisan kiborító. Csak a seggembe bújva jó neki. Ma már le kellett húznom a kanapé szövetét mert kiborúlt rá a teám. Na erre az időre ment a zárkába, de ordított mint a sakál. Fél óra múlva a kapucsinómba csapott bele.Kép Remélem holnap jól kifárad.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mi is megyünk holnap, de hol találkozunk?

puszi
nmzsx

Sziasztok!
Mi is megyünk ha Gigi jön értünk!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Szerintem találkozzunk bent a játszóházba olyan kettő-három körül! Valahogy csak megtaláljuk egymást! Nem?

Akkor jönnek: Gigi-Oli, Dia-Domi, Zsófi-Bence, Márti-Gigi, Kata-Patrik???? Mica-ZOlika????? Barbi-Szonja????, Évi-Rolcsi???? Én-Norbi
Ti tudjátok pontosan?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Elnézést,hogy csak most szólok,de nem tudunk menni.Mica Zolikája beteg lett.Kép
Nekem pedig ma lett biztos,hogy Ruszlán holnap hazautazik.Kép
Nagyon jó lett volna ismét találkozni Veletek!Legközelebb remélem nem maradunk ki.
Érezzétek jól magatokat.Várom a képeket!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!

Saxi
gyönyörűek a lányok, még mindig.

Dia
Domi tényleg nagyon nagyfiús lett, ahogy nől úgy anyásodik. Tudom, hogy nagyon fárasztó dolog, de mégis olyan jó érzés, hogy ennyire szeret valaki, nem?

Gigi
Mi eddig úgy néz ki megyünk.

Melinda
ez nem ér, mi az, hogy napokig nem írhatsz nekünk!!!! Utána kérjük bepótolni.

Györesz
kezdenek sűrűsödni a szülinapok, dobnál 1 táblázatot nekünk?

Gigi belehúzott az önállósodásba, esténként az ülőgarnitúra és köztem gyakorol. Ma elég furcsa napunk volt délelőtt aludt 1,5 órát délután semmit, elég nyűgi volt tőle. Sikeresen össze is vesztünk, ugyanis megtépte a hajamat mire én jól megszidtam erre mint egy fúria nekem esett és ismét megcibálta a hajamat, ismét megszidtam, sírt, utána jött a hajtépés. Györesz Gigi is kezd verekedni, csak ő nőiesen, hajat tép.
Próbálom rászoktatni a tejre, de nem igazán fogadja el, így most amibe lehet teszek, szokja az ízét.

Puszi
Márti
márti05

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Marica Maja 2004.november 12.
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Sajnos Éviék nem tudnak jönni.Kép Márti számát és a tiédet is tudom, de nem hiszem, hogy elkerülnénk egymást.

MártiKép
HajtépésKép Gondolom azért te nem röhögtél ilyen jót rajta. Olivér most a szemüvegemet akarja levadászni, de nagyon durván csinálja.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Lányok!
Bocsi, de úgy néz ki nem megyünk!!!!! Mártiék nem tudnak jönni és így mi sem! Nagyon sajnálom!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz
Ne már! Hiszen te voltál a fő-fő szervező most meg pont te nem jössz! Kép Kép Így annyira kevesen vagyunk. Kép

Dia, Gigi
Ezek szerint csak hárman leszünk?

Lányok, most akkor lesz tali v. nem, már csak azért mert sorban mondja le mindenki. Ha lesz valaki dobjon már meg egy telcsi számmal, hogy ne kerüljük el egymást. Meg azt is meg kéne beszélni, hogy hol találkozunk. Bent v. kint?

itt a mail címem, ide küldjetek nekem légyszi számot. matrahazi.zsofia@chello.hu

ui: Ne rakjuk át más időpontra ezt a találkozót, hogy a többiek is tudjanak jönni?

puszi
nmzsx

Lányok!
Beszámolót kérünk!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Te sem voltál????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nagyon jóléreztük magunkat. Igaz annyiban csalódás volt, hogy én nagyobbnak képzeltem az egészet. Meg nagyon meleg volt. De ezt leszámítva, jó volt. A fiúk nem nagyon foglalkoztak egymással. Olikám ráadásúl egyfolytában ment, meg volt a napi kilóméterem. Legjobban a csúzdát élvezte. A galériáról jött le a nagy csúzda. Elöször Gábor csúszott Marcival, ezt látva mi is belelkesültünk. Olikám hangosan röhögött. Csak fárasztó volt állandóan felmászni. Elhatároztam, hogy hétköznap még megyünk. Szerintem veszek bérletet. Na pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Györesz!
Mi se mentünk,az utolsó pillanatban gondoltam meg magam.Mert Domi még taknyos és úgy nem akartam oda vinni.

Gigi!
Klasszak a képek,köszi.Ja elfelejtettem mondani,hogy a tejföl tortáért beugorhattatok volna.Kép

Zsófi!
A párod mellett,előtt van két torony abból a gumi legóból amit írtam a múltkor.KépVagy a piros felsős hapsi nem is a párod?KépRemélem legközelebb talizunk.KépJó éjt mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Annyia sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de legközelebb tutira megoldom valahogy! Gondolkoztam rajta, hogy neki indulok tömegközlekedve, de aztán letettem róla, mert legalább két óra míre oda lehet érni és akkor még haza is kell valahogy jönni! Mégegyszer bocsi, hogy nem növeltük a létszámot és főleg, hogy én találtam ki, erre pont mi nem voltunk ott!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi csajok, főleg Györesztől kérek elnézést.

Remélem a következő talira már nem leszek ilyen labilis és eltudunk majd menni mi is.

Aranyosak a fiúk, jó kis pasis buli lehetett.

Puszi
MÁrti
márti05

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy elmentünk, és ha csak Gigivel és Melindával, de sikerült legalább találkozni. Olika és Marcika annyira aranyosak voltak. Olika, ahogy mindent nagyon komolyan vett szemügyre, Marcika meg egy kis mosoly album. Kép Kép Szóval jó volt. Bence is jól érezte magát, bár leginkább arra a fából lévő szőlőre volt rágerjedve. Kép Kép Egyet majdnem el is hoztunk, mert nem vettük észre a kezében. Kép Kép

Dia
Tényleg jó az a lego, Gigi mutatta, hogy ilyen van Dominak, de Bence még nem igen érdeklődött utána. Bár azért azt megállapítottuk férjemmel, hogy a gyerekek leginkább az egyszerű játékok iránt érdeklődnek, mit számítanak a csicsás, komoly kinézetű játékok. Kép Ja, és tényleg István ül a lego-k mellett. Õ építette, szóval jól éreztük magunkat. Kép Kép
Legközelebb tényleg gyertek, mert jó lett volna megismerkedni. Ha újra lesz kocsim (mert az egyiket már eladtunk) akkor tényleg meglátogatlak már egyszer. Kép

Györesz, Márti, és a többiek, akik nem jöttek
Remélem veletek is találkozunk legközelebb!

Gigi
Át tudod küldeni a képeket a mail címemre is?!
Köszi!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szia Zsófi!
Szivesen látlak bármikor!KépLegközelebb már tuti elmegyünk mi is a össznépi talira!KépÖrülök,hogy jól éreztétek magatokat.Akkor majd szólj mikor érsz rá,és összehozzuk azt a talit!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Már megint nem írt senki. Megmodnom őszintén, hogy így már nekem sincs kedvem. Régen olyan jó volt, hogy zajlott itt az élet. Tudom, hogy mindenkit lefoglal a pici, de azért szakíthatnánk egymásra pár percet.

Na nem kesergek tovább, inkább takarítok

Puszi

KépKép
gigi28

Ugyan így érzek!Kár,hogy ennyire meghalt ez a topik,pedig régen milyen jó kis csapat voltunk!KépKépNagyon sajnálom!!!!!!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tényleg nagyon leült ez a topic. Kép Lányok merre vagytok????

Dia
Ok, akkor talit majd megbeszélünk, csak még kell egy kocsi...de már nézünk, szóval elméletileg lesz. Kép
Nem is mondtam, hogy olyan aranyos Domi, ahogy ül a kádban. Bence erre fizikailag képtelen. Állandóan kihajol, nézelődik, és azt élvezi, hogy hogyan csöpög le róla a víz a földre. Persze azért néha leül...de abban sincs köszönet, mert akkor meg zakatol a lábával, aztán persze megint föláll. Kép Kép Elég strapás őt fürdetni.

Gigi
Köszi a képeket még ecccer. Kép Olyan aranyosak voltak a fiúk, bár együtt nem igen játszottak. Kép
Sikerült kitakarítani?
Múltkor nem is kérdeztem, hogy neked férjed ilyen sokat dolgozik? Én ebbe beleőrülnék, te ezt, hogy bírod? Nem hiányzik otthonról v. direkt jó, hogy nincs otthon? Kép Kép

Puszi
nmzsx

Zsófi!Kép
Domi sem ül ám sokáig a vízben.KépÕ is állandóan feláll,vagy úgy csapkod,kalimpál,hogy úszik a fürdőszoba.Ha kivesszük a vízből rendesen zokon veszi.KépJaj,már annyira várom,hogy jövőre elutazzunk valahová a Tengerhez,biztos élvezni fogja ott is a pancsit!KépElküldöm email-ben a telcsiszámom.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

ZsófiKép

Takarítás részben kész. Elég nehéz, hogy ilyen sokat dolgozik a férjem. Ma példáúl elment hajnali ötkor és az elöbb hívott, hogy éjjel egynél hamarabb nem is jön.Kép Gondolhatod, hogy milyen fárasztó Olivérrel. De ilyenkor mindig azt mondja a Viktor, hogy ahhoz, hogy jól éljünk sokat kell dolgozni. Ez igaz, de nehéz.
Voltunk ma baba klubba. Gyerekem két órán keresztül csak ment,ment,ment és ment. A többi anyuka jót beszélgetett mi meg csak loholtunk. Holnap zene ovi lesz, talán kifárad kicsit.

Puszi

KépKép
gigi28

Dia Kép

Köszi, akkor mindjárt megnézem a mailemet, és én is elküldöm az enyémet...mert az sem titok ám. Kép
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Bence ilyen kis sajtkukac. Kép Egyébként ő is imád fürdeni, nagyon élvezi.
Tengerpart...ne is mond, olyan jó lenne már. Mi Szlovéniába szeretnénk menni Bled-be, ott a környéken van tenger is, és hegy is. Valószínűleg valakivel megyünk, hogy nyugodtan mehessünk kirándulni. Kép

Gigi
Ti már ilyen helyekre jártok. Zene ovit már én is kinéztem, de tartalékolom a rossz időre. Ma is csomót voltunk lent, és úgy élveztem. Voltunk sokat játszón és sikongatva jött-ment. Olyan aranyos volt. Utána jó nagyot aludt (30 percet) Kép. De ez csak így megy nálunk. 2*30 perc. Kép Kép

puszi
nmzsx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?