Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsika Kép
Nekem is sokszor nehéz követnem az eseményeket Kép
A varrásba én is betársulnék, sőt még varrógépet is viszek Kép
Gratulálok az AFP-hez Kép

Lyly Kép
Köszönöm a drukkokat Kép
Részvétem a páros nagyija miatt Kép Azért elképesztő, hogy már a magzatok is reagálnak az eseményekre!

Tünde Kép
Elvileg már a postán van a leletem, holnap meg is kapom, ha minden igaz Kép

Anita Kép
Gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy Kép
Örülök, hogy minden rendben Botoddal Kép Jó hogy ilyen kedves volt a doki is és a szülésznő is. Szerintem ez a legfontosabb, hogy a kismama biztonságabn érezhesse magát a szülés alatt Kép
Azért most pihenj egy kicsit Kép

Erszényes Kép
Üdv a csapatban, jó pocakosodást Kép
A hátsófalon tapadt lepény szerintem nem gond, legalábbis nekem sosoem mondták, pedig a lányomnak végig ott volt.

Gyezsu Kép
Gratula Katának
Ügyes nagylány Kép
Gratula az AFP-hez, szerintem jó Kép

Titati Kép
Gratula a 25.héthez Kép
Ne aggódj amiatt, hogy a doki nem vizsgál meg minden alkalommal, engem sem szokott Kép
A baba vánorolhat, pláne amíg van helye Kép Ma nekem is nehezen találták meg Kép
Szerintem már fejjel lefele van, de majd az uh-n megmondják Kép Ne izgulj Kép

Boró Kép
Hű mennyi infód van Kép Egy doki veszett el benned Kép
A fiadat sajnálom Kép mielőbbi gyógyulást neki Kép Remélem emiatt nem kell elhalasztanotok az utazást Kép

Medike Kép
Nagyon ügyesen vásároltál Kép

Nicika Kép
Nagyon rá jár a rúd a gépedre, sajnálom Kép
A tábla nagyon tetszik, hamarosan én is feltöltöm adatokkal, amint megvannak az eredmények Kép

Reggel voltam védőnőnél Kép Hallgattunk szívhangot is, olyan jó volt hallani Kép Igaz a kis huncut bújkált és amint megtalálta a védőnő, azonnal menekülőre fogta Kép
Sajnos az eredményet illetően nem tudott semmi megnyugtatót mondani. Hétfőn megpróbálja elkérni az AFP eredményt, hogy lehessen tervezni a genetikai uh-t.
A vérnyomásom nagyon a padlót súrolta, kétszer is megmérte, mert akarta elhinni hogy 83/51 ülök a széken, de legalább a pulzusom 77 volt Kép
A kilók miatt nekem nem kell aggódnom, az elmúlt 5 hétben összesen felet sikerült felszednem Kép

Mindekinek szép álmokat Kép

Annácska 16+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

A nacilelőhely: Teresa butik, ott van, ahol a Somogyi út becsatlakozik az Etele térbe.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

jó reggelt Kismamik!

Annácska,
olyan a vérnyomásod, mint anyumnak. Így ő a terhességei alatt mindig megitta a két kávét, muszáj volt.
A szívhang hallgatása nagy élmény, nekem az előző védőnőm mindig megnézte a 13. héttől. Olyan jó volt hallani. A hétvégén elhozzuk a sógornőméktől a sztetoszkópot és majd azzal hallgatózunk. Kép
Mariannka,
ne parázz! Femőke jó tippeket írt.

Pussz.
Angi 24+0
angi79

Lánykák!

Írtam mélt, akinek tudtam a mélcímét (ami a profilotokban van, arra írtam). A listára is írtam. Nos, jelezzetek, h mizuvan! Kép Esztipesztinek nem tudom mélcímét, így nem toom honnan fogja tudni az infókat! Hallod, Esztipeszti??? Kép
Aki nem kapott levelet, de jönne, attól sorry. Írjatok a nancsika@t-online.hu -ra.

Majd olvasok vissza, most futok a Jánosba az AFP-ért. Holnapra oda is érek, olyan messze van.Kép Lehet, a mentőbe fogok majd szülni? Kép)))))

Nah, pusza, majd re!

Nancsika 18+4

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Kép
Angi Kép
Mikor a lányomat vártam a védőnő nem mutatott szívhangot, de most nagyon jó élmény volt Kép
Elgondolkodtam rajta, hogy milyen jó lenne egy ilyen kis készülék, de a védőnő mondta, hogy 150 ezer Kép Így marad az 5 hetenkénti hallgatózás Kép
A vérnyomásom ennyi volt egy nagy bögre fekete tea után Kép Még életemben nem sikerült 100-at mérni, csak a szülés alatt.

Nancsika Kép
Köszi megkaptam Kép

Annácska 16+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Gyezsu
Nagyon helyes Kata.
Ezek a mai gyerekek olyan szépek akárki rakott fel eddig képet mindenkié olyan édi, .Ezt nem hízelgésből írom, hanem mert így van. Remélem a mi Leventék is ilyen szép gyerek lesz.

Scullyx
Gratula a kiscsajhoz!! Mi lesz a neve?

Ildi
Tudom hogy nektek is, Leventétek van szerintem is nagyon szép név ,és a lényeg hogy mindenkinek tetszik a családba.

Olgo
X1. ker. Fehérvári út. 197. 5. em 51 Katona Kriszta 06 70 360 6805
Otthon varr a lány Titati és azt, hiszem Lyly is vásárolt már nála.

Nekem is tetszik a varrónő tanfolyam csak az a baj, hogy tők hülye vagyok a varráshoz, de biztos jókat lehetne dumcsizni .Nem kéne egyszer szervezni valahol egy találkát, és aki tud eljönne?????

Lányok nagyon viszket a cicim! Pedig kenem bár a mellbimbómat nem, mert ha jól emlékszem valaki írta hogy nem szabad. Bár nem az viszket, de viszont ki van száradva, mit csináljak???

Babetta és Levi 20+6

Lányok aki tudja már, hogy lánya vagy fia lesz, és a neve is megvan oda írná a nevét, mert akkor nem kell vissza nézni. Így össze –vissza keverem hogy kinek lesz lánya és fia.
De csak ha nem gond. Köszi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nekem varrásra esélyem nincs. Se időm, se tehetségem hozzá. Viszont nagyon szívesen találkoznék veletek Kép Kit érdekelne még egy tali? Mert akkor szervezzünk Kép

cory 19+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok, régen jártam erre, most kerültem gép közelbe.
Nancs, mindjárt írok neked, megadom a telszámomat is, úgy egyszerűbb lesz egyeztetni, mert esetleges, hogy mikor kerülök géphez. De megyek, megyek a tanfolyamodra! Kép

Anita, képzeld, nekem a hét elején fájt a pocim, de úgy, mint még soha. Két oldalt néha úgy belenyilallt, mint a fene. Két nap múlva elmúlt, és hatalmasat nőtt ezalatt a pocim. Kép Mi kedden megyünk dokibácsihoz, annyira kíváncsi vagyok, mekkora a babánk! Kép

Most még visszaolvasok, és jövök még.

Eszti
22+2
Vendég

Jó reggelt!

Még mindig nagyon happy Képvagyok! Köszönöm a kedves reagálásokat, tényleg baromi jó, hogy ilyen remek emberekre számíthatok! (Nagyon remélem, hogy nem kiabálom el, és szülés után is így nyilatkozhatokKép)

Petra! Sajnálom, hogy nem vagy jól! Valami vírus lehet, v egyszerűen csak a "hormonmérgezés"? Vigyázz magatokra! Sajna, én nem nagyon vágom még ezeket a dolgokat, de biztos ír majd vki szakértő!

Csajok, kezdek irigykedni a varrótanfolyam miattKép Én annyira béna vagyok, de tök jó lenne tudni egy-két dolgot megvarrni! Pl. anyós vett kint Nagyváradon nekünk pamut-szatén ágyneműt,de a méret túl nagy! Épp most készülök varrónőhöz vele, mert, még gépet tudnék is szerezni, de nem hiszem, hogy ágynemű maradna belőle a végénKépKép MÉg a végén meggondolom, hogy inkább utazok 3 órát, és veletek tanulok meg varrniKépKépKép

Angi, Annácska, Titati! Tök szuper, hogy hallgatjátok a védőnőnél a picurkák szívhangját. Mi csak a 4D-n hallottuk, de annyira megható volt! Szenzációs!

Annácska! Hát, nem hiszem, hogy valaha szívrohamot kapsz ilyen vérnyomássalKép

Mariannka! Köszi a jótanácsot suliügyben, csak az a probléma, hogy az idén szinte minden vizsgánk írásban lesz, tekintettel a tantárgyak jellegéreKép Majd mellékelek egészalakos fényképetKép

Nancsi! Drukk az AFP-hez! Olyan messze van tőletek a kórház???

Boró! NEm győzöm ismételni magam, köszönjük ezeket a hasznos infókat!

Lassan lépek, majd délután jövök! (Ennyit a pihenésemről, de jövőhéttől tényleg beindul a lustizás!)

Eszti eltűntél, mizu veletek?

Anita és Botond 22+0

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory Kép
Engem nagyon is érdekelne egy tali Kép

Annácska 16+4

annácska

Ja, míg írtam, előkerültél Eszti!Kép Hát, hátha nekünk is csak nő a pociKép Viszont a bébi, reggel óta meccsezik odabent! KifáradhatatlanKép De inkább ilyen legyen, mint ijesztgessen, hogy nem mozog (eleget)! Biztos jó nagy már Bence is! Igaz, Te még vársz a keddre, hogy tuti fiú-e, de szerintem biztos nem nézték elKép (Meghát, a nagypapi is megmondta!) Majd mesélj! Jó a kismamtorna? Én szerdától kezdek járni, a doki megengedteKép

Cory! Tök jó ötlet a tali! Én még sosem voltam ilyenen, és nagyon jó lenne személyesen is találkozni Veletek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, gyere te is tanfolyamra, vagy ha találka lesz, akkor arra is, úgy megismernélek téged is, és a többieket is! Kép

Kismamatorna nagyon jó, ajánlom. Nagyon fitt leszek tőle, és minden izmomat átmozgatja. Utána úgy ficánkol a kis picúr bent, mint a fene. És sokat lehet a többi sorstárstól is tanulni a tornán is. Szóval menj csak bátran, ez nem fog ártani, mert kifejezetten olyan mozdulatokat csináltok majd ti is, ami nem árt meg. Kép

Mi is hallgattunk a védőnőnél szívhangot. Kép Annyira édes. Elsőre nem találtuk meg a babát, aztán egy pisilés után elsőre megvolt, de annyira ficánkolt, hogy folyamatosan kellett "követni", hogy merre mozog. De főképp én is bal oldalon érzem. Kép

Nancs, mail ment! Kép

Cory, találkozó király ötlet!!!
Vendég

Sziasztok!

Cory
Nekem a jövő hét nem nagyon megy, de November első hetében bármikor jó az időpont. Ha nektek is jó akkor, ha nem, akkor majd legközelebb megyek.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!
Gondoltam benézek hozzátok! Látom továbbra is zajlik az élet!

Nicika 22+4

KépKép
nicika

Nekem november második hete jobb inkább.
Helyre ötlet?
cory

cory
Budapest

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Szerintem mentsétek el magatoknak a címet, mert minden nap frissíteni fogom. Adatokat pedig továbbra is a pickwicktea@freemail.hu címre várom a babanetes név aláírásával, ugyanis itt csak ritkán bukkanok rá új infókra, mert folyton nem tudom követni a babanetet! Köszik!

KépKép
nicika

Scully! Gratula a kiscsajhoz!

Zsófi! Mit kellene javítani a táblában?

KépKép
nicika

Lányok!
Megszült az egyik barátnőm teljesen fel vagyok dobva, pörgök mint a búgó-csiga.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nici, írok méltKép

Tegnap nem igazán éreztem a kismanót, és még ma sem. Igaz csak egy órája keltem felKép Annyira furi ez az új időbeosztás, hogy éjjel 1-ig, néha 2-ig nem bírok elaludni, aztán reggel meg kelek 11-12 felé.... De ezt diktálják a hormonjaimKép

Csak azt ne mtudom hogy Bence hogy alkalmaszkodott ilyen jól hozzáKép Tegnap is éjfél után feküdt le, és később kelt mint én. Nem tudom hogy fogom róla leszoktatni, de ez vanKép Legalább hagy aludniKép

Én is úgy szeretném már tudni, hogy kisfiú vagy kislány! Remélem jövő héten megmondják az UH-n....
Kisfiúnak érzem, viszont kislányt szeretnék....van izgalom rendesenKép

Puszka, megyek házimunkázni, utána meg tanulokKép

Zsu
19+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita Kép
Hát az tuti, hogy nem lesz szívrohamom Kép
Nekem tetszik az ötlet a dolgozat mellé a fotó Kép Így tuti a jó jegy Kép

Babetta Kép
Gratula a barátnődnek Kép Fiú lett vagy lányka?

Eszti Kép
Kismama tornára mennék veled hétfőn Kép
Tudsz pontosan informálni hová és hányra kell menni? Köszi Kép

Voltam reggel a Szabolcs u-ban a cvs eredményért és megint a bürökrácia útvesztőjében találtam magam. Nem adnak ki infót még személyesen sem, majd megkapom postán.
Addig-addig nyaggattam a genetikust, míg annyit elárult, hogy minden rendben KépKépKép Olyan boldog vagyok! Remélem este már a posaládában lesz a kislevél is Kép
Bejelentkeztem szívultrahangra, meg 4D-re Kép
Ja és tegnap este határozottan éreztem a Babócát Kép Már napok óta érzgettem, de este olyan igazi volt Kép

Annácska 16+4

annácska

Annácska! Nagyon örülök hogy minden rendben a babával! És tök jó hogy érezted a mozgását! Gratula!

KépKép
nicika

Annácska,
ez aztán a jó hír! A CVS-hez gratula és a babamozgás pedig nagyon jó!!! Kép

Eszti,
vigyázz ám magadra. De biztos csak nő a pocikád és nincs semmi baj. Kép

Babetta,
gratula a barátnődnek! Mi lett?
Én holnap megyek a sógornőm 4 napos babaujához! Kép Én is úgy várom már! Meg hogy a tesók mit szólnak hozzá.

Én most kreatívkodni fogok, vettem 2 szalvétát+keretet és csinálok egy képet a babaszobába. Katicák lesznek rajta. Remélem sikerül. Kép

Angi és Lidi 24+0
angi79

Sziasztok Mamik!

Megjöttem. Kicsit kalandos út volt. Jöttem fel a Moszkvánál a metróból, és úgy elkezdtem szédelegni, h aszittem összeesek. Alig vártam, h felérjek a levegőre. Amúgy, hihetetlenek az emberek. Mindenkit én kerülgessek ki, + villamosmegállóba kerülgetek egy csapat iskolást, erre a nyanya (bocs nem took rá mást mondani) szál le a vilingerről, és kajakra rámnyitja az esernyőjét. Ha nem kapom el a fejem, mehettem volna vissza a korházba a szemészetre,+ még vagy 65765 liter vizet is kaptam bele az arcomba az ernyőjéből jól. Az futott át az agyamon, h benyomjak neki egyet, vagy beszóljak neki, vagy csak simán bebőgjek? Ez utóbbihoz nem sok kellett. Szal alig vártam, h haza érjek. De végre itthon.Kép

E-mailkéket kapom! Eszti, telószámod megvan, majd csörgök, ha van konkrét időpont.

A tali a varrótanfolyamtól függetlenül simán érdekel engem is!

Most egy kicsit eldőlök, mert nem igazán vagyok a toppon, és a Manó is szerintem hisztizik odabent.Kép

Pusza, majd gyüvök.

Ancsi

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!

Elmentem ma a vérképemért. Hát tényleg vashiányos vagyok, de csak egy picit. Sajnos a többi kis kilengés is ezt támasztja alá.

Én is akarok talit! Csak minél közelebb legyen, mert lusta vagyok! Varrni állítólag tudok, de varrógépem nincs. Viszont a tesóm varrónő! Igaz, egy nyári ruhát (amit azóta kihíztam) másfél évig varrt!

Amúgy elég jól vagyok, picit fáj a pocim, de még nem tudom, hogy miért.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Annácska nagyon örülök a jó hírnek, ez már tényleg egy nagyon jó nap. Ezek a babák tudják, mikor kell jelentkezniük, nekem mikor megmondták ,hogy jó az ÁFP az nap volt az első érezhető rúgás , az se volt egy rossz nap.

A barátnőmnek is kisfia született 2650g 49 cm nem lett egy óriás baba, pedig végig szedte a Maternát. De minden rendben van vele .Azt mondta hogy az 56-os ruhácska is nagy rá.
Sok mindent még nem nagyon tudok, mert ott volt az egész család, és nem akartam zavarni. Majd később mindent elmond lényeg hogy jól vannak.
39+1 napon született.

Az ismerősök között most szinte mindenkinek fia van. A baráti körbe meg csak fiúk ,lassan összeáll a foci csapat.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi Kép
Köszi Kép Nagyon boldog vagyok mindekettő miatt Kép
Majd muti meg a képeket, kiváncsi vagyok milyen lett Kép

Nicika Kép
Köszönöm neked is Kép Amit a kezemben a papír küldöm a képeket és a maradék adatot Kép

Nancsika Kép
Sajnos néha az emberek csak magukkal törődnek és nem gondolnak a körülöttük lévőkre.
Pihenj egy kicsit Kép

Szelivi Kép
Lehet, hogy ettől a hülye időjárástól fáj a pocid.
Pihenj le ha tudsz, az biztosan segít Kép

Babetta Kép
Biztos azért jelentkezett a babád, hogy jelezze bizony jó az az AFP Kép
Tényleg nem egy óriás, de majd megnő idekinn Kép

Annácska 16+4

annácska

Sziasztok!

Annácska nagyon örülök a jó hírnek! Hurrá!!! Kép

Hozzánk vendégek jönnek estére + itt alszik a fiam bartja is, úgy hogy rohanok főzni.

Mindenkinek üdv és jó hétvégét!

Rita
18+5

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok Lányok!

Ma nagyon meghalni se lett volna időm, csak azért ugrottam be, hogy jó hétvégét kívánjak nektek!

Pihenjetek sokat, vagy csináljatok, amit akartok, csak azt élvezzétekKép

Annácska, nagyon örülök az eredményednek!!!Meg a Manóca mocorgásának is, remélem az én Manócám is beindul lassa, végül is már 15 hetes nagyfiú/lányKép

Nancsika, ne is törődj vele, ilyen emberek mindenhol vannak. Én tegnap tisztán hallottam, ahogyan a kardiológus írnoka kiszólt a nővérkének, hogy úgy tudja, van itt egy kismama, azt hívja be villámgyorsan..........meg időpontom is volt, így már sikerült vagy két óra álldogálás után bemenni. És ha a pocak nem lett volna elég feltűnő, akkor a kismamakönyvet is észrevehette volna bárki, hogy azt mondja, üljek leKép Nem jött beKép, pedig a kórháztól alapból is rosszul vagyok, kismamaként meg pláne az voltam.

Ha összehozzátok a varrótanodát, akkor kinek küldhetem a listámat?Kép
Én most a kötőtűn gondlkodom, de nyáron Manócának nem nagyon lesz szüksége a meleg rucikra. A jövő tél meg ölyan messze vanKép Akkorára jól kinőne mindentKép

Meg ráadásul még mindig babonás vagyok.
Ha így folytatódik, akkor a családom kénytelen lesz 4 nap alatt beszerezni mindent, míg én a kórházban leszekKépKép

Na, puszi nektek, megyek gyümölcsleves receptet keresni, hátha közben frissülök egy kicsit.

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Annácska!!!
Nagyon örülök a jó eredménynek!!!!KépKép

Én most nem nagyon érek rá, csak bekukkantottam, mert Levente lázas volt reggel, meg fájt a pocija, így nem ment oviba.Kép
Most főzöm neki a krumplitKép

Mindenkinek jó hétvégét

Ildikó17+0 Kép
vas

Sziasztok!

Annácska,
HURRÁ!!!Kép Most már nagy-nagy nyugi, minden oké, babóca is rugdos, szóval minden jót kívánok nektek!KépKépKép

Lányok,
mindenféle találkozás érdekel engem is, olyan jó itt is dumcsizni veletek, hát még élőben!Kép

Nekem is fájdogál a pocim, éjjel két görcsre ébredtem, de szerintem ilyenkor nő, és ha rossz idő van, akkor mindig tapasztalom ezt. A babák is megérezhetik a rossz időt, nem?

Nicika,
továbbra is töxuper a tábla, köszönjük! Pihenj sokat!

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez, kisfiúkhoz-kislányokhoz!

Szép hétvégét kívánok nektek!

Lyly
20+3

Kép

Kép

Kép
lyly

Nicike,
Köszi szépen!!
A pickwickre elküldöm majd a hiányzó infokat.

Cory,
én is örömmel taliznék veletek!!

Kép
olgo

Szelivi: merrefelé laksz? Én a belvárosra gondoltam. Most hirtelen a Centrál (Ferencieknél), Vista (Deák), Kék Rózsa (Wesselényi u.) jut eszembe, mit lehetséges helyek. De bármilyen ötletet szivesen veszek Kép
Ja, és nekem a nov. 7-i hét lenne jó.
Jöhetnek az időpont és hely ötletek Kép
Ja, és hány körül? Nekem este jó, mert különben gyerekkel vagyok. Mondjuk 5-6-tól.
cory 19+1

cory
Budapest

Sziaasztok! Ujra Nálatok, igaz csak kicsit! A sógorom behozta a laptopot! Jól vagyunk a baba nő igaz éjjel ment az infúzió!

KépKép
csema

Végigolvasni nem tudlak benneteket kb negyed órám van:

KépKép
csema

Babetta,
ma reggel voltam ismét fogdokinőnél, újabb fogam betömve!
Nem kapok szurit, de nem fájt picit se,nagyon ügyes.
A de.-i nem magánrendelés:06/1 350 4760.
A du.-i magánrendelésre bejelentkezés: 06/1 350 4737.

Olgo,18+0

Kép
olgo

Lyly Kép
Biztos, hogy érzik a rossz időt a babák. A szülések is gyakoribbak hidegfrontkor Kép
Kezdek teljen megnyugodni Kép

Csema Kép
Örülök, hogy jelentkeztél KépKépKép
Sokat gondolunk rád! Kitartás Kép A lényeg, hogy a kisasszony jól van Kép

Annácska 16+4

annácska

Senki nincs itt? Olyan jó lett volna valakivel beszélni.Lassan búcsúznom kell.

KépKép
csema

Csema Kép
Én itt vagyok Kép
A család hogy viseli, hogy bent vagy a kórházban?
Méhszájjal minden rendben? Remélem azért nem kell bent maradnod végig Kép

Annácska 16+4

annácska

De jó hogy itt vagy! olyan jó hogy ujra kicsit gépközelben lehetek köztetek, ez felér 3 infúziós kezeléssel

KépKép
csema

Nehezen viselik. A varrat sajna feszül, így bennt van a kosárban hogy végig itt kell maradnom. Azért reménnkedem hogy legalább karácsonyra hazaengednek.

KépKép
csema

Csema Kép
Biztos hazaengednek az ünnepekre, de az még messze van Kép
Hihetelen kitartásod van Kép Én tuti megőrülnék, ha ennyit bennt lennék Kép

Hétvégékre nem akarnak hazaengedni?

Annácska 16+4

annácska

Csema: vaygok én is, az előbb persze nem ment el Kép Szóval drukkolok neked nagyon!!
Anyukám velem feküdt rengeteget kórházban, aztán 38. héten születtem Kép
cory

cory
Budapest

Nem mert az a 60 km sok és annyira szar a méhszáj hogy féltenek.

KépKép
csema

Remélem Nálatok minden rendben mindenkivel!

KépKép
csema

Nehéz néha itt, van mikor kiborulok, de ha akarom a babót ezt kell elfogadnom!

KépKép
csema

Én is itt vagyok! Szia Csema! Remélem minden oké veletek!

KépKép
nicika

Kitartás! A babáért mindent! Sokat gondolok rátok!

KépKép
nicika

Szia! De örülök! Oké, bár éjjel görcsöltem. most jól vagyok!

KépKép
csema

Tudom de mikor azt kérdezi Kriszi hányat kell aludni ahhoz hogy haza jöjjön anya, akkor fáj a szívem mert neki is szüksége van rám!

KépKép
csema

Elhiszem! Halál unalmas lehet folyton a kórházban lenni! Én behülyülnék! De most már talán a Pici is szórakoztat téged!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?