Új privát üzeneted érkezett!

Dorka
Ez nagyon rossz, nem volt elég bánatod enélkül is. Az viszont biztató, hogy az orvos szerint teljes életet élhet Bernát. Annyit tudok, hogy a Városmajori szívkórház nagyon jó, a bátyámat közel három éve ott műtötték, profi volt az egész. De nem hiszem, hogy ott babákkal is foglalkoznának.

Ildi
Az mégiscsak jó hír, hogy Marcipán sokat felődőtt. Ilyen korban annyir eltérő a babák fejlődése, biztos hamar be fogja hozni a többieket, és később észre sem lehet venni a kezdeti lassabb ütemű fejlődést. Egyébként Marcipán olyan szép, Az az érdekes, hogy inkább kisfiús az arca, már nem annyira babás

Vezso
Jobbulást!

Nagyon jók a talis képek. Én is teszek fel néhányat, bár nem vagyok nagyon megelégedve velük.
pviki

Kép
Kép
Kép
Kép
pviki

Mindenki alszik? Velem van tele a topik...
Élvezem, hogy korán lefeküdtek a lányok,végre van Internet, erre sehol senkiKép.

Ildi,
próbálj megnyugodni, tudom, nem könnyű! Nem kellene egy másik szakorvost is megkérdeznetek? Te hogy érzed, tényleg elmaradt Marci a kortársaihoz képest a mozgásfejlődésben? Most a talin hogy láttad? Csak azért kérdezem, mert egy anya a legtöbbször másként látja, mint az orvos, és nem feltétlenül az orvosnak van mindig igaza.

Vízimanó,
micsoda őskövület dokiKépKép!!! Teljesen igazad volt,hogy rákérdeztél, miért is ad vírusra antibiotikumot. Biztos nem ehhez van szokva, a páciensei vakon követik az utasításait, kérdezni tilos. Te mégis megtetted, és zavarában csak kioktatni tudott: ne okoskodj. Komolyan ezt mondta? Jobbulást a pici Ákosnak! Ja, és a mostari Öreghíd gyönyörű a fotón! Volt róla nemrég a National Geographic-on egy film, amely az újjáépítését követte nyomon, bizos láttad te is, nagyon érdekes volt, sokat tanultam belőle!

Timurr,
Maja a legkékebb szemű gyönyörűség, akit valaha láttam! Kenterbe veri Terence Hillt is szemszín terén!

Kingu,
micsoda NÕ vagy, hogy így kidumáltad magad! A férjed remélem büszke volt rádKép!

Jégvirág,
ne tűnj el teljesen, vizsga után gyere vissza, várunk ám! És nekem hiányzol is!

Zitmi
zitmi

Sziasztok!

Voltunk Megatoysban, van üvegreszelőnk, és voltunk az Asti boltban is, vettem 3 nagyfiús bodyt Ákosnak. Az árak sztem olyanok, mint a többi középkategóriás bababoltban, bodyt 1100-tól 1500-ig láttam, kertésznaci 4-5000-ért, sima nacit 3-4-ért. Nem volt időm sokat nézelődni, mert férjem sms-ezett, hogy indult haza.

Ildi,
Fel a fejjel, Marci rendbe fog jönni, csak idő kérdése. Ezt nem értem én se, hogyhogy túl laza?

Dorka,
Sajnálom, hogy Bernátnál is ilyen gondok vannak.Kép Ha tudod a latin nevét, utánanézek én is. A hosszan sírni hagyás mondjuk egyik babának se használ, mert nagyon igénybe veszi a szervezetet, dehát az se megy, hogy sose sírjon, legalábbis nálunk. Most is végigsírta a fürcsit, hogy jajdeálmos, aztán ahogy aludni kellett volna, kipattant a szeme.Kép

Zitmi,
Tetszik ez a kütyü, majd felvetem, hogy vehetnénk, amikor eljutunk a főzelékekig.

Tud nekem ajánlani valaki valami jó turmixoló-aprító kisgépet? Nekem van egy univerzális, de a turmixa nem jó ilyen babakajányi mennyiségekhez, az aprítórészét meg drága párom eltörte.Kép

Kingu,
Nem semmi vagy.Kép

Vizimanó,
Ejnye maga okoskodó anyuka! Nem adja be a gyógyszert, amit felírtak!
Kép

Dóri,
Persze, hogy jöhettek máskor is.Kép

Kata,
Szia! 29-i talira jösztök?

Jaj, nálam már kóros ez a hiszti, ami folyton rajtam van. Ma majdnem leálltam kiabálni valakivel a tescoban, mert nekünk jött. Meg a férjemmel is, hogy mit tököl annyit. Remélem hamarosan vége lesz már.

KépKép
connie

sziasztok!

húú, most mégsem olvasok, nem is írok, mert életem párja közben hazaért, de a mi kis mini babamamitalinkról muszáj felpakolnom képeket! Találós kérdés: kik voltak a Szombathelyre kihelyzett szűk körű baba-mama tanácskozás résztvevői?
Amíg Ti gondolkodtok, én próbálok visszaolvasni!
sziasztok,
KépKépKép
wester2004

Sziasztok!

Dorka
Hüha, ez nem semmi. Csak ámulni tudok, hogy miken mentek ti keresztül. Nagyon sajnállak benneteket!Kép Mást igazán nem tudok tenni. Kép

Delfinke
Mi az, hogy most túl laza? Túl gyúrtátok Marcipánt? A másik, meg miben van lemaradva a többiektől 2-3 hónapra? Elvesztettem a fonalat.
Elöbb a lábikója, most meg ez a lazaság! Ki érti ezt?Kép

Vezso
Jobbulást neked! Mi nem lettünk betegek. Köszi a képeket rólunk!Kép

Mi ma kiéltük a félévenkénti szado-mazo hajlamunkat a férjemmel. Fogorvosnál voltunk. Nekem csak 2 fogamat tömték, de szegény Gabinak egy bölcsesség fogát húzták ki több mint egy órán keresztül, ugyanis a gyökere nem akart kijönni.Kép De legalább megúsztuk a szájsebészetet. Úgy fáj neki. Kapott rá 3 gyógyszert. És legalább két hétig fájni fog neki.Kép Két hétig két fiam lesz ezáltalKép
Ádám ezidőalatt a nagyival töltötte el az estét. Szegény soron következő páciensek a rendelőben szerintem még mindig ott ülnek. 6-an gyültek össze, míg mi bent voltunk.

Ja hétfön voltunk a dokinknál, és meg volt elégedve a súlyunkkal. De főleg az Ádáméval!Kép 7070 gramm, azaz 230 grammot hízott 2 hét alatt, és 1,5 cm nőtt. Ki érti ezt a dokit????? Én nem!
Pénteken meg megyünk csípő ultrahangra.

Elteszem magamat holnapra.Jó éjt!
Szilvi
hüpi

Dorka
Mi aZ Oki-ba jarunk es dr Kadar Krisztina a kardiologusunk, u.ezt mondta nekunk is antib+ eves kontroll, beszelgettem mar errol a kerdesrol sokat es arra jutottunk nyugodtan eroltesse magat sportoljon, ne punnyadjon az jot tesz de elsportolo nem lesz.Sztem semmmi rosszat nem tettel... egeszsegesek stb nem? A sima orvos nem vette eszre a szivzorejt, tehat annyira "mini" elvaltozas.

Kép
vaktyuk

Wester,
a találkozó résztvevői: LucaZsófi, te, Jimbone és Áron, igazKép?

Hüpi,
együttérzésem a fogászat miatt. Én májusban veszítettem el a jobb alsó 6-ost, kifogtam egy iszonyat orvost, aki úgy elrontotta a gyökértömésemet - ez volt életemben az első -, hogy átlyukadt a fogam gyökere, teljesen begyulladt alatta a szövet, eszméletlenül fájt. Ki kellett húzni, a béna fogorvosnő szerint legalábbis nem volt más megoldás. 3 perccel az érzéstelenítő beadása után már nekemesett, elkezdte kihúzni...életemben nem volt akkora fájdalmam, mint akkor. Igaz, hogy nem szültem,az biztos fájdalmasabb lett volna, de a 2 császár utáni első felkelés + lábadozás sétagalopp volt a foghúzáshoz képest, és ezt komolyan mondom! Szabályosan belebetegedtem (lelkileg) a fogam elvesztésébe, még naplót is kezdtem írni akkoriban, nyomoréknak éreztem magam miatta (mostanra valahogy feldolgoztam, de még mindig hiányzik). A húzást követő napon már a 7-es is fájt...Azonnal orvos újra, persze most már másik, egy magánorvos, aki éjszaka rendelt, mert Virág akkor még csak 2,5 hónapos volt, nem tudtam elmaradni a szopi miatt nappal hosszasabban. Ott megúsztam egy gyökértöméssel, de 4-szer kellett visszamennem, amíg bekerült a végleges tömés. Most megint kéne mennem kontrollra, de ráz a hideg a gondolattól is, hogy fogász székébe üljekKépKépKép! Nagyon mély nyomot hagyott bennem a béna fogásznő+ foghúzás, no meg az is, hogy egyszerre 2 fogammal is komoly baj lett. Pláne úgy, hogy előtte semmi gond nem volt a fogaimmal, 3 felszíni tömésem volt csak, semmi egyéb. Most meg már egy hiányzik, 1 gyökértömésem is van, és még csak 29 éves vagyok...
Szegény férjed, nagyon fájhat neki! De túl van rajta, ez a lényeg!
Ádám szépen gyarapszikKép!

Connie,
néha én is kiborulok a bunkó embereken, akik nekem jönnek, nem figyelnek.
Örülök, ha tetszik a pároló! Én botmixerrel pürésítek, nekünk az bevált. Te nem próbáltad?
zitmi

SziasztokKép
Ildi
Ne keseredj el,én meg nem mondanám h Marcipánnak bármi baja lenne!Életvidám,gyönyörű kismanó! Biztos h minden rendben lesz vele!Bőven behozza a többieket,sőt!!Túl laza???Ez meg mit jelent??

Vizimanó
Hajrá!NAgyon jól csináltad!Okoskodó anyuka,na szépKép Ákosnak sok-sok gyógypuszi megy tőlünk!

Dorka
Sajnálom,h ilyen rossz hírt mondtak nektekKép Remélem sikerül jó dokit találnotok,aki rendesen tájékoztat erről a betegségről.Ilyenkor a bizonytalanság a legrosszabb.Azért nem röhejes,h fizetjük azt a rohadalom sok eü hozzájárulást és még kérdéseket se tehetünk fel,mert nincs idő v kedv a válaszadáshoz,vagy pedig megkapjuk a bilogot,h okoskodunk.Ettől fent vagyok a plafonon!Bernátnak is küldünk sok-sok puszitKép

Zitmi
NAgyon jó az a szerkentyű,remélem sikerül rávenni a férjemet h vegyünk egyet mi isKépBár előbb a babakocsit szeretném kibulizni,de egyenlőre reménytelen.Szerinte a mi 13 kilós babakocsinkkal igenis lehet bkvzni,csak ne mujáskodjak,kérjek segítséget.Jópofa,láttam az Ildinek hányan segítettek,amíg a talira elértünkKép És ha épp nem jön senki arra,akkor ott éjszakázom vhol ahol épp elakadtam?Mondja ezeket az okosságokat a férjem úgy,h kb 3éve ült metrón utoljára,azt is heverte egy hétigKép

Hüpi
FogorvosKép Én még mindig csak halogató üzemmódban vagyok,mikor fogok eljutni??Szegény férjed!És szegény te,bizony két fiad lesz most egy ideigKépNAgyon tudnak szenvedniKép Kép

Wester
Jól látom h Jimbonék vannak a képen?

Virág
villes

Dorka,
a férjemnek mitralis prolapsusa van.Ugyanez a teendő foghúzás vagy bármilyen más sebészeti beavatkozás előtt(antibiotikum). De semmi problémát nem okoz neki a hétköznapi életben. Nyugodtan sportolhat, sőt ajánlott is pl. kocogni, úszni, persze nem versenyszerűen. Két közeli barátjának is elmondta pár éve, hogy ilyen elváltozása van, és ők azt válaszolták, hogy ők is így születtek, de nekik sem okoz gondot.
A férjem orvosa dr. Sárai Anna főorvosnő a Pulzus Centerben, II. kerület, Fillér és Retek utca környékén. Nagyon lelkiismeretes doktornő a férjem szerint.
zitmi

Connie
Én is botmixert használok és imádom.Igaz 2-3 kanálnyihoz nem jó,mert nem ér le a lapátja,de eleinte én szitán passzíroztam illetve a reszelőt használtam.Főzelékekhez jó a botmixer max lefagyasztja az ember a felesleget-bár én egyenlőre még üveges főziket adok Vincinek,de a gyümölcsöket már mixerelem,maradékot megeszem.
V.
villes

Sziasztok!

Köszi a vigasztaló szavakat, aranyosak vagytok!
Most már jobb a kedvem is mint este. Kép
A túl laza izomzat ugyanúgy gond, mint a feszes; de azt könyebb kezelni.Pl. mondta a dokinő, hogy próbáljuk meg az úszást, az is segíthet.
Azt mondta a doki, hogy a laza izomzat lehet attól is, hogy hirtelen megnyúlt, de természetesen a tornától is!Mindegy, én ehez nem értek!

Zitmi!
Törpét két neurológus is figyeli folyamatosan;az egyik a sajátunk a másik pedig a Dévényes.
A kortársaihoz képest a köv.dolgokban van elmaradva: nem ül, nem akar kúszni, és nem támaszt a lábával. Kép De a dokinő szerint ez egyáltalán nem gond, semmiről nincs lekésve! Kép

Hát meglátjuk!

Minket is az nyugtat hogy ez Manót nem zavarja, ő ugyanolyan boldog, kiegyensúlyozott, vigyori kisbaba! Kép
IMÁDOM!

Ildi

delfinke

Sziasztok! Kép Jó reggelt! KépKép

Köszönöm a biztató szavakat, sztem segített is, mert ma reggel már csak hőemelkedésem volt. Tegnap reggel és kora du volt lázam, feküdtem végig. Picit fáj a torkom, meg a pocim és az orromat is néha fújom, de nem olyan rossz a helyzet. Ilyen állapotban dolgozni is szoktam, most azért tudok pihenni. Viszont a férjem ki van borulva, nem bírja ha beteg vagyok, szinte dühös lesz. Nem tudom miért. Nincs jó passzban mostanában.
Örülök, hogy más nem lett beteg, Rozinak sincs semmi baja. Kép

Jégvirág
Tegnap este írt a férjem Neked mélt, a freemailre, remélem megkaptad. Ne haragudj, hogy eddig nem tudta elküldeni, de főleg külsős tárgyalásai voltak, alig tudja utolérni magát a melójában, ki is van bukva.
Gondolom most tanulsz a holnapi vizsgára, ami biztos sikerülni fog, annak ellenére, hogy úgy érzed, nem értitek az anyagot. KépKép

Vezso
vezso

Jó reggelt mindenkinek!
Jelentem Ákos láztalan, és végigaludta az éjszakát.Kép Már alig folyik az orra. Reggel leszívtam vittem be neki forró sós vizet párologni, és most nincs is trutymesz benne.Kép Émmá csak ilyen okoskodó vagyok.KépKépKép

Ildi,
szorítok, hogy minden rendben legyen. Ákos 4,5 hósan akart kúszni, 5 hósan már haladt, erre meg azt mondták cö-cö-cö de korai.Kép Egyébként annyira eltérő a gyerekek mozgásfejlődése. Én 8,5 hósan ültem fel először, és másnap fel is álltam. Addig meg szépen feküdtem, forogtam, mászni nem nagyon volt módom, mert anyuék nagyszülőknél laktak, akik napközben csak a konyhát fűtötték.Kép Aztán mégis felnőttem.

Dorka,
nagyon sajnálom a rossz hírt. De jó, hogy elvitted a gyerekeket vizsgálatra. Gondolj bele, ha nem viszed el, ki tudja meddig nem derült volna ki és akár veszélybe is kerülhetett volna a kis életeKép Szorítok, hogy jó kardiológust találjatok.

Kingu,
nagyon ügyes vagy.Kép

Vezso,
jobbulást! Remélem sikerül legyűrni a vírust/bacikat.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!
Ildi
Már nem azért az egy húszért,de szerintem Marcikának kutyabaja,csak azért merem így kijelenteni,mert ismerek egy csomó babukát akik Marcipán korabeliek és nem ülnek,nem kúsznak.
Persze ők az okosok,de minden babó másképp fejlődik.

Vizimanó
Ákos hogy van?Nem semmi,hogy ledurrogott a dokiKép

És te Vezso?

Dorka
Sajnálom pici fiadat,de biztos nem lesz semmi baj.Kép

Zitmi
köszike Maja nevébenKép
Rólatok is kapok adatokat?Kép

Connie
én is hisztisebb vagyok amióta bébi van,én mindent hiper gyorsasággal csinálok és idegesít,hogyha más nemKép

Kingu
tegnap elfelejtettem mondani,hogy jóó fej a férjed képzeld az enyém meg azt mondta,hogy nem is hasonlítok ezekre a képekre.
Kép
jó mondjuk ez a szalagtűzőmön volt
Kép
3 éve boldogan és szerelmesen
Kép
Akartam kérdezni,hogy milyen gyakran mosod Fürtös haját?És szárítjátok vagy sapit húztok a fejére?

Timurr
Vendég

Sziasztok
Ildi ne legyel elkenodve, anyukam mondott egy alapigazsagot amikor arrol beszelgettunk mit csinal ill mit nem a torpe " 20ev mulva senki sem fogja megkerdezni mikor ult, allt, maszott eloszor". Tehat szarni raKép Amugy csomo olyan torpenel is akik nem o-hianyosak lusta disznok es fel eves korukig nem is forgolodnak...

Kép
vaktyuk

Jó reggelt!

Túl vagyunk ezen az éjszakán is. A manóm 3* keltett fel enni, de az apukája? Ah kitudja hányszor. Éjjel kettő fele feltkelt, és még mindig nem állt el a vérzése, és mondta neki a dokinő, hogy nyugodtan menjen vissza éjjel is, hogyha nem marad abba a vérzés. Menne is ő, de nem tudja, hogy merre kell menni. /Nem igazán tud tájékozódni/ Akkor meg vinnem kell őt, de a babát is. Az éjszaka közepén. Nem volt szívem kirángatni az ágyból,így az éjszaka nagyrésze azzal telt el, hogy bíztattam a férjemet, hogy reggelre eláll. Szerencsére így is lett. Már elment dolgozni a lelkem, de még nagyon fáj nekiKép Bocsi az offért, de csak azt akatrtam ebből kihozni, hogy ölég fáradt vagyok!

Zitmi
Nekünk hála istennek nagyon jó fogorvosunk van. Tinédzser korom óta oda járunk. Egyáltalán nem fáj a "vizsgálat", inkább csak kellemetlem, hogy valaki ott mamtat a szádban!Kép

Villes
Igen nagyun tud ő is szenvedni!Kép

Mennem kell, mert az igazi kisfiam már nagyon hiányol!
Szilvi
hüpi

Delfinke
Hálistennek jobb a kedved. KépKép Marcipán fog mindent csinálni, látszik, hogy kiegyensúlyozott és boldog. Pl a talikon is hogy el tud aludni, semmi nyüglődés, csak úgy bealszik ott a többiek között. Ezt a laza izomzatot én sem értem, de tőlem az orvostudomány igen távol áll. És egyetértek Pvikivel: Marcipán nagyon szép, nagyon helyes pasi lesz nagyban is. KépKép
Az úszás biztos segíteni fog, csodákat tud tenni a vízben való mozgás. Hová fogtok járni vele?

Connie
Hiszti: nálunk a férjem hsztis, de nagyon, remélem nem tart sokáig ...
Aprító kisgép: nekem Moulinex van, üveges a tégelye. Nagyon szeretem, mindenre használom. Kis adagot is aprít és pépesít. Lefényképezzem, milyen?

Wester
Jimbone-t és a kisfiát felismertem én is, de tulképp egyszer írtad is, hogy összejöttök. Hogy sikerült megszervezni? Aranyosak a gyerkőcök együtt, LucaZsófi is tud már ülni, látom. Kép

Timurr
Köszi Kép
Maja gyönyörű Kép
Még nem válaszoltam Neked, de nincs elfelejtve.

Pviki
A talis képekkel én sem vagyok sosem megelégedve, nehéz jól fényképezni. Fél szemmel figyelem Rozit, nehogy kivájja pl Csipet szemét, meg nehogy elorozza más baba csörgőjét, és közben lemaradok aranyos babajelenetekről. Meg ide-oda kellene menni a szobában sokat, hogy több szögből is lehessen képet csinálni.

Most nem írok többet, majd jelentkezem, sziasztok!
Vezso
vezso

Vezso Rozi nem is olyan hogy kivajjaKép csak erdeklodik.
Csipet erdeklodi k Maja baba hogy van?

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
Maja baba újjabban éjszaka bulizni menne,de nem hagyom,ezért fél óránként kel bosszúból.Olyan édes Csipet a képeken,olyan CsipetesKépKépKépimádom
ezt Maja üzeni:
ghmhuknhj
ez azt jelenti,hogy nagyon édes vagy Csipetkém,sok puszit küldök nekedKép

Timurr
Vendég

Kép Kép

Koszonjuk szepenKép Nagyon varom mar hogy ti is ottlegyetek egy talin.

Kép
vaktyuk

Zitmi!
Nem, vagyis nekem azt írták, hogy bicuspidalis aortabillentyű.

Pviki!
Mivel műtötték a bátyádat? Az én bátyámat két hete műtötték ott. Szabolcs prof volt az orvosa, és tényleg profi ott minden. Most a Kútvölgyiben lábadozik, hétfőtől pedig még két-három hétre megy a füredi szívkórházba is. (Amúgy neki is ez a bicuspidalis aortabillentyűje van ill. volt)

Ildi!
Marcipán szerintem is már igazi kisfiú! Amúgy pedig szerintem hülyeség, hogy két-három hónappal van lemaradva! Mi látjuk, hogy egymáshoz képest hogyan fejlődnek a babák. Két-három hónapja ennél sokkal kevesebbet tudtak, mint most Marcipán, nem?
És még most sem ülnek sokan, nemhogy két-három hónapja. Bernát is jópofán álldogál, de nem tud kúszni, sem felülni, felállni. Csak forog egyelőre. Szerintem kár ezzel frusztrálni a szülőket, annyira eltérő a gyerekek fejlődése alapból is!
Ezzel nem bagatelizálni akarom Marcipán problémáját, inkább biztatni akarlak, hogy minden fehérköpenyes maszlagot azért nem kell megenni Kép
És olyan jó, hogy ennyire klasszul fogjátok fel, vidám vagy, eljártok a tornára, ez látszik Marcipán kiegyensúlyozott pofiján is Kép
Vaktyúk!
Nem mini az elváltozás, mert a bátyámnak is 41 évesen vették észre, mikor már nagy volt a baj. Nem hallható szinte egyáltalán szabad füllel, legalábbis ezt mondja a gyerekorvosunk is és a kardiológus is megvizsgálta az uh előtt, és ő sem hallott semmit.
Még a rendellenes balkamrai inhúrt sem nagyon, ami viszont mindhárom fiamnak van, de ez szerencsére nem okoz semmilyen problémát, nem is kell vele foglalkozni.
Az OKI-ban van ezek szerint gyerekkardiológia is?
Amúgy képzeld el, hogy a bátyámnak mikor kiderült ez a baja, elküldték a Szabolcs utcába, ott rögtön meg akarták műteni, mondván életveszélyes az állapota. Aztán biztos ami biztos alapon elment az OKI-ba, ahol szinte lehülyézte az orvos, hogy dehogy kell műteni, majd egyszer talán. Aztán ezek után már nem tudta, mit csináljon, elment a Városmajor utcai klinikára, ahol szintén életveszélyes állapotot állapítottak meg. Na, erre varrjon gombot valaki! Mi lett volna, ha csak az OKI-ba megy? Azt mondták a műtét után, hogy határon volt a kitágult aorta, bármikor elpattanhatott volna, és akkor nem tudják megmenteni az elvérzéstől Kép
Ezzel nem akartalak elijeszteni az OKI-tól, mert ez nyilván inkább orvosfüggő, őt egy férfi orvos nézte, tehát ti biztos máshoz jártok. Megbíztok benne, érdemes hozzá elmennünk?

Vezso!
Örülök, hogy jobban vagy. A férjed viselkedését pedig sajnos át tudom érezni, én is így voltam ezzel, mikor a férjem lebetegedett. Utáltam magam miatta, de idegesített, hogy megint nekem kell mindent egyedül csinálnom, bezzeg, ha én beteg vagyok, akkor talpon vagyok. Hülyeség, de így éreztem. Meg azt is éreztem, hogy túlszenvedi a torokfájást, rögvest itthon marad, ahogy az anyukája tanácsolja, beszedi az antibiotikumot a vírusra stb. Lement ilyenkor gyerekbe.
Szerintem a Te férjed azért undok, mert nyilván fáradt, és úgy érzi, ha Te beteg vagy, akkor az egyetlen biztos pont az életében megszűnik biztos pont lenni. Bizonytalanság lesz, ami idegesítő. Ki mit fog most csinálni, ki főz, ki látja el a gyerekeket stb. Õ fáradt, te pedig nem vigyáztál, megbetegedtél, aztán most ő nyög miattad. Valami ilyesmire gondolok, bár lehet, hogy nála másként működik ez.
Én mondom, utáltam magam közben, de mégsem tudtam kedvesen ápolni. Kép Emiatt veszekedtünk is néha.
Más: felteszed majd a receptesre a Mascarpones édességet? Ha egyszer lesz pénzem, veszek és elkészítem. Nem adják olcsón sajna!

Megyek kicsit porszívózni, napok óta nem volt napközben áram nálunk, úgy nézünk ki, mint egy menekülttábor Kép

Dorka
dorka

Sziasztok!

Connie: Nekünk nem ugyanazok a szüleink? Kép
Nálunk most is baj, hogy csak 2 hetente hétvégén megyünk haza, ha ritkábban, akkor balhé van.
Legutóbb nagyon összevesztem anyuval, mert elkezdte mondani a Grétinek, hogy: "Anyád nem szeret"....én meg mondtam neki, hogy na ilyent viccből se mondjon, pláne ne a Grétinek.
Erre ő: Miért ne??? Hát nem is szereted.
Na ekkor nem is tudom hogy fogtam vissza magam, hogy ne üssem meg. De elkezdtem vele kiabálni, hogy ezt most hagyja abba...és ne mondjon ilyent.
Ekkor fogta, visszaadta a Grétit, és kiviharzott a szobából hatalmas nagy durcizások közepette.
Amúgy nálunk is az van, hogy ha nem vagyok mézesmázos a telefonban, akkor rögtön kitalálja, hogy én nem is szeretem őket, és miazhogy ideges vagyok...és összeveszik velem, és elkezd rám kiabálni, hogy ne legyek ideges, ettől ő ideges lesz. Hetente 100x közli, hogy anyósomékat jobban szeretjük, mint őket (pedig tőlük többet kapunk...anyósoméktól meg semmit), meg anyósomhoz mindig megyünk (nem is voltunk már hetek óta), blabla.
És ők annyira szeretnek, és csak jót akarnak, és blabla...ez megy 25 éve.
Már rengeteget idegeskedtünk miattuk is, és nem értjük őket a Gergővel. Amikor ott vagyunk, a Gergő is folyton szerel, dolgozik, segít nekik. Õk meg mindig elégedetlenek.
És komolyan már nem is szívesen megyünk haza, mert mindig várjuk, hogy na most épp miből lesz balhé. Mert mindig van.
Meg ők alapból bizalmatlanok mindenkivel, aki nem úgy él mint ők, azok nem valók semmire. És egyébként én is kezdek mostanában "kutasodni"...meg ilyenek...áhh....kiborító.
Szal ők cseszegetnek, de menjünk haza, ha otthon vagyunk is cseszegetnek, most már nem akadály nekik hogy ott a Gergő, így őt is tudják cseszegetni. KépKépKép
Ja, és nagyon messze vagyunk...(45 km + határ)
nincs pénzük eljönni hozzánk naponta 10 percre, de ha itt laknának alattunk, akkor eljöhetnének, és ez is baj...miért nem Szabadkán lakunk náluk, blablablablabla....borzalom, komolyan.
Pedig tényleg segítünk nekik ahol tudunk, sokkal többet, mint a Gergő szüleinek, mégis panaszkodnak, és még én vagyok hálátlan....

Zitmi: Aranyos vagy, hogy hiányolsz.
Nagyon összecsaptak a fejem fölött a hullámok mostanában. Egyik utolsó csepp az volt, hogy itt is kiborultam (pénz) a fórumon.
Ilyen párolórács nekünk is van, még 13 éve vettük Ausztráliában, és mi gyümölcstálnak használtuk, de gyanús volt, hogy nem az Kép
Köszi, hogy így fölvilágosodtam általad, 13 év múltán Kép

Vezso: Jobbulást! Nem kaptam levelet, elég vacak a freemail mostanában...elküldené nekem a Bakos.Beata.1 kukac stud.u-szeged.hu címre is?
Amúgy a freemailes címem meg: beaaa kukac freemail.hu (3 a-val!!!-sokan elgépelik).
Csak mert más leveleket kaptam már ma freemailre.

Dorka: Sajnálom Kép Remélem találsz valami okosságot róla!

Ildi: Hmmm...ezek a Dévényesek...hozzánk is jön majd nov. 7-e után megint a gyógytornász, kíváncsi vagyok mit mondd Grétire. Bár szinte biztos vagyok benne, hogy azt fogja mondani, hogy Gréti is el van maradva. Még nem forog pl. Ma pont 5 hós. És azt szerintük tuti kéne már csinálnia. Ülni imád, de ugye előbb forogni kéne. Kép
Szerintem ne aggódj....bár tudom milyen vacak érzés, én is kiakadtam a gyógytornász látogatása után a múltkor KépKépKép Főleg mert meg voltam győződve, hogy minden a legnagyobb rendben. És szerinte mégsem. Bár akkor azzal az erővel a topikból szinte minden babával baj van, mert nem hiszem, hogy sokan vannak akik 3 hósan már forogtak, meg hasonlók....

Babatalis képek nagyon aranyosak.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso: Dorka jól összefoglalta a lényeget férj-betegség ügyben szerintem.
Nálunk is az van, ha ő beteg, akkor ki kell szolgálni, ki se mozdul az ágyból, haldoklik, stb.
Ha én beteg vagyok, és megkérem, hogy főzzön egy teát (miközben mondjuk vasalok épp) akkor közli, hogy ne hagyjam már el magam ennyire.
Na ilyenkor mi is veszekszünk.
Úgyhogy én ezer éve nem voltam beteg....
Néha próbál gondoskoni rólam, de akkor meg idegesít, hogy én 10x gyorsabban megcsinálok mindent, meg könnyebb nekem kimenni és megfőzni az ebédet, mint elmondani neki részletesen mit kell csinálnia....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

szép napot!

Timurr éjjel felébredtem egyszer és eszembe jutott hogy nem válaszoltam neked Kép

szóval liberó bogár: az az igazság hogy nem is lesz bogarunk Kép illetve egyet kaptunk de szertettem volna egy újat is. A figurák amik nekem voltak eltűntek. szóval te 3-at küldteél de 5 kéne és már nincs pofám kérni. Meg mi fixies pelust használunk és így gyűjteni se tudok. NA mindegy. Azért hátha valahol lelek még 2 figurát.

Maja imádnivaló. Annyira jófej csaj. Boldi továbbra is odavan érte Kép

Helyes vagy a képeken!

Connie: felrakod a babakocsit amit vettetek?

Dorka : sajnálom smi Bernátnál kiderült . De olyan kis stramm legény biztos nem lesz semmi baj.

Wester : aranyosak a gyerekek !

Vizimanó : örülök hogy szép szemű Akosunk jobban van Kép

Kép
juszti75

Dorka
Ne haragudj nem akartam elbagatellizalni a problematokat, a felnott reszleg nem tudom milyen de a gyerek reszleg nyugat europai szintu ellatasban es orvosokban http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9079452&la=48428430
Ez egy szivegeteg gyerek forum mindenki az oki-ba jar es meg van elegedve, ill van egy orvos is akitol lehet kerdezni.
En kb 3 orvost ismerek ott 2 kardiologus ill egy gyerekszivsebesz es mindenkinek profi a hozzallasa nem "penzfuggo"

Kép
vaktyuk

Ildi meg neked akartam irniKép egy gyerek sem fejlodik konyv szerint sztem, pl mi eddig nem nagyon gagyarasztunk de tegnap rakapott es egesz uton amig vasaroltunk nenenene ill nájnnájnnájn, es ez csak egy nap, ahogy en lattam meg amit a kepeken eszrevettem sewmmi baj sincs vele, lehet ha elvinned egy olyan neurologushoz aki nem tudja mi a baja semmit nem venne eszre, es minel kesobb kezdi el a dolgokat annal biztonsagosabban csinaljaKép Kép en is csak 14honapos koromban kezdtem el menni addig negykezlabaztamKép

Kép
vaktyuk

Juszti
KösziKép
Ha minden iaz nekem még van pont két figurám,ha egtalálom akkor elküldöm neked.De milyen bosszantó,hogy ég a 3 hónaposnak járó játékot sem kaptuk megKép

Vikitől,Virágtól,Vizimanótól képeket kérek
Vince babának hiányoznak a születési adatai,és nem udom mikor ünneplitek Dóri névnapját.
Többiek ti nem küldtö semmit?Kép
Vaktyúk,Vezso,Lirien,Bea,Ildi,WWester na nem sorolom többiekKép

Bea
Az jutott eszembe,hogy te nem bírod a macskákat?Hihi én meg két macskás poénos képet is raktam föl nekedKépHolnapra nagy kalappal és no para,no depiKép

Örülök,hogy Ákos jobban van.És persze neked is Vezso,férfi = más fajta élőlény.

Timurr
Vendég

Bea,
anyukádékKép Mi 100km-re lakunk, és vannak "viharos" pillanatanik. Pl. tegnap azt mondta a telefonba Ákosra, hogy "átokfajzat" amiért 1,5 órán át ringattam szegényt. Mondtam, hogy hát aakor puszi anya. Hívott is utána, hogy ő azt nem úgy gondolta. Nem érdekel, nem állok le vitatkozni vele.Kép Okos enged.Kép Ettől függetlenül végtelenül szeretem őket, olyan sokat tettek értünk.Kép De ami sok az sok.
Sztem sem szabad senki gyerekének "viccből" sem olyat mondani, hogy anya nem szeret.
Mi sem tudunk elég gyakran hazamenni, De kb. havonta, másfél havonta megyünk.Kép

Vezso,
férjKép Lányok mindent leírtak a témában.Kép

Timurr,
te is kapkodós lettél? Én is és idegesít ha mások ugyanazzal szuttyognak.Kép Remélem ez majd változik.Kép
Maja nem ám elmegy az éjszakábaKép Ákosnak már hőemelkedése sem volt.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Ákos,mint átokfajzatKépKépKép
Mindent gyorsan csinálok és mindent Majával a kezembe és idegesít amikor a férjem néz hogy most ezt vagy azt hogyan csinálja,mert nála van Maja.Én nem tudom mit akar az éjszakába,azért írtam biztos bulizna,egész éjjel fél-gy óránként kelt,áhh nem vagyok fáradt.Mi a csodától lehet???

Még egy kérdés csajok,nagy kakija utoljára pénteken volt Majának,azóta két kis szilárdabb adag jött ki.Most akkor szorulása van?Vagy csak össze sűrítette a banán???

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jobban van, aki beteg volt. Ákos egyszer majdnem felébredt éjszaka, de visszaaludt, én meg visszafekvés előtt lecsavartam a fűtést, és reggel 7-ig alvás volt. Úgy látszik melege volt.

Juszti,
Teszem, teszem, nem felejtettem el, Gabinak mondtam, hogy fényképezze le, de ő elfelejtette. Csináltam ma képeket, majd felteszem később.

Timurr,
Én is attól kaptam tegnap idegbajt, hogy én ugye egész nap cuccolom a gyereket ide-oda, emeletről fel-le, babakocsi, autósülés, mint a villám, a férjem meg - aki amúgy erősebb nálam - ott bénázott, sokszor még azt se értette, amit mondtam neki.KépDe nem vesztünk össze, mert akkor ilyen, ha fáradt, úgyhogy nem szóltam semmit. És szegénynek fáj a válla is, és egyszerűen nincs energiám ápolgatni, meg járni utána, hogy bevette-e a gyógyszert, meg bekente-e a vállát.

Ildi,
Jelentem gyerekem - aki a lustadisznó kategóriába tartozik - se nem forog, se nem kúszik, se nem mászik.Kép Pedig tudna, pl. hasról hátra forogni biztos, csak túl kényelmes.Kép

Vezso,
Az a sorozat, amit Ákosról meg Roziról csináltál itt nálunk, nagyon jó, annyit nevettünk rajtuk tegnap, tisztára családias pillanatok, hogy szerelmetesen bámulják egymást, hol meg összevissza ráncigálják.Kép

KépKép
connie

SZiasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást, jól esik.
A dokinő szerint SEM PROBLÉMA, hogy ˝csak˝forog; szerinte semmi gond.Rájátszik a lustaság és a nagy súly is!
Kép
Attól ő még a mi szemünkben egy gyönyörű, tökéletes poronyt!
Kép

Timurr!
Mindjárt megnézem milyen adatokat kell pontosan is átküldeni; és megy a mail!

Ildi

delfinke

Bea,
Lehet, hogy rokonok a szüleink.KépBár apukám nagymamája szabadkai, nem az anyukámé.Kép
Anyu is szokott az Ákosnak célozgatni arra, hogy én "milyen" vagyok, de nem meri nagyon mondani, remélem a hátam mögött se majd. Meg egy időben folyton úgy mondogatta a telefonba, hogy vigyázzunk az unokájára, mintha mi szegény gyereknek az életére törnénk. De utóbbi időben leszokott róla.

Vizimanó,
Én is így vagyok velük, nekünk, nekem is nagyon sokat segítettek, mindig lehet rájuk számítani, csak bizonyos udvariasságot meg tapintatot már nem éreznek magukra nézve kötelezőnek velem szemben. Szóval ilyenkor igyekszem leállítani őket, aztán abból van nagy veszekedés vagy sértődés.Kép
Nekem a barátnőm szokta az Ákost kis zsarnokként, meg terroristaként emlegetni, de most már rá fogok szólni, mert a csúnyán nézés nem volt elég.Kép

KépKép
connie

Ma nagyon le vagyok fáradva, nem tudom miért. Már alig várom, hogy Dóri is kidöljön, és tudjunk egy kicsit együtt pihenni.

Dorka
A bátyámnak elrepedt az aortája, ezért ki kellett cserélni egy darabot, valamint az egyik billentyűjét is. Nála minden nagyon hirtelen történt, reggel rosszul lett, és már délután kettőkor tolták is a műtőbe. Nagy szerencséje volt, hogy jól diagnosztizálták a problémáját, és rögtön meg is műtötték. De teljesen felépült, és az orvosa szerint egészséges, teljes életet élhet, csak vigyáznia kell magára.

Timurr
Ha kicsit összeszedem magam, küldök képeket. Dóri névnapját én sem tudom, majd megnézem. Talán vmikor februárban van.

Na megyek, megpróbálom elaltatni Dórit.
pviki

Juszti,
Íme a babakocsi (körülményeket kéretik nem nézni, takarítás volt folyamatban, mikor fényképeztem, amúgy nem szoktuk a pihenőszéket felfordítva a kanapén tárolniKép):
Kép
Kép
Kép

És valakivel egyszer beszéltünk biztonsági övről is, mi vettünk hétvégn az Ákosnak az etetőszékbe, az meg ilyen:
Kép
Kép
Akkor szoktam ráadni, ha kiviszem a konyhába, amíg mosogatok vagy főzök.

KépKép
connie

Hát senki nem válaszol???KépKépKép

Connie
Édes Ákos a székbe,olyan szép szemei vannak.
Nekünk is ilyen a babakocsink csak téliesebb,van oldalsó része,meg lábzsák.

Viki
OkéKép

Ildi
képek nem jöttek

Timurr
Vendég

PViki!
Szerintem pont ugyanaz a betegség áll a háttérben, mint a bátyámnak és Bernátnak, mert a bátyámat is az aortarepedéssel riogatták, hogy az nagyon gyorsan halálhoz vezethet. Tényleg nagy szerencséje volt a bátyádnak, vagy inkább az égiek vigyázhattak rá! Mennyi idős?
Milyen furcsa, hogy elég gyakori ez a betegség. Az én bátyámnak is cseréltek aortadarabot és építettek be billentyűt. A te testvéred nem panaszkodott akár eleinte, akár még most is, hogy úgy érzi a szíve dobogását, mintha hozzávarrták volna a hátához? A bátyám emiatt aggódik nagyon, hogy folyton érzi a szívdobbanásait, mintha rángatná a szíve, így mindig tudja, hogy most gyorsabban ver vagy kihagy éppen, mert ilyen is volt a napokban? A te bátyádnak is voltak a műtét után ritmuszavarai, kihagyás ilyesmi? Mennyi idő alatt épült fel lelkileg? Az én testvéremem nagyon megviselte lelkileg a műtét, beteg embernek érzi magát, mint valami fogyatékos. Õ idáig keményen sportolt. Akár magánban is kíváncsi lennék, ha van erről tapasztalatotok, hogy a többieket ne fárasszam ilyesmivel:
szeredas@axelero.hu

Vaktyúk! Kép
Nem úgy értettem, hogy elbagatelizálod, már mikor írtam féltem, hogy így érted majd. Én értettem, hogy mit akarsz írni Kép
Ez a szar az internetben, hogy ezek a szmájlik nem mindig tudják jól befolyásolni a szöveg értelmezését, én meg még alig használom őket, így még félreérthetőbb a hangsúly, bocsánat!
Azt hiszem, kedden a saját orvosunkkal beszélek, és után felkeressük az OKI-t és talán még más helyet is. Több szem többet lát, több orvos több tapasztalatot tud átadni.
Köszönöm!

És a férj kontra betegség sztorit is lehet, hogy félreérthetően írtam, mert nálunk én voltam a sárkány ezügyben (azt hiszem, amúgy nem vagyok az, de ez valahogy mindig kiborított). Tényleg mindig úgy éreztem, túlkomolykodja a megfázást, emiatt már akkor sem tudtam kedvesen ápolni, ha tényleg szarul volt. Mea culpa, mea maxima culpa!

Hajni, köszönöm, ha utánanézel: bicuspidalis aortabillentyű van a leleten.

Dorka
dorka

sziasztok!

Igen, talált, Jimbone és Áron voltak a minibabamamatali résztvevői, persze LucaZsófin és rajtam kívül. LucaZsófi kapott Árontól egy tornázó-pörgő macit, most az a fő kedvenc! Õszintén szólva mi próbáltuk barátkozásra bírni a két porontyot, de ők hozták a tankönyv szerinti "egymás mellett" játszást. Áron nagyon cuki baba életben is, nemcsak a képeken és Zsuzsa is nagyon jó fej! Szegény Áron múlt héten beteg volt, de ennek tegnap már nyoma sem volt, mosolygósan elüldögélt és érdeklődve nézte, hogy az én kis exfitneszbabám hogy követeli ki magának a tányér főzelék után a gyümölcsöt is. Kis zabagép Kép
Vezso:jobbulást kívánok Neked! LucaZsófi inkább dülöngél, nem ül, de már négykézlábra áll és térdel is, de még nem mászik, csak kúszik. És minden érdekli, pakolgat, nem egyszerű már pelenkázni sem.
Timurr: a képek egy része férjem gépén elérhető, ő viszont jó esetben csak fürdetésre ér haza, szóval ha mázlim van, este megkapintom a gépét és küldöm az emilt!
Húúú, nem semi képeket pakoltatok fel magatokról! Juszti eszméletlen dögös voltál, szerintem most is nagyon szép vagy, legfeljebb kicsit teltebb. Timurr, Te is nagyon szép vagy, Vizimanó, nem győztem csodálkozni, ez tényleg afféle ilyen volt-ilyen lett képsorozat. Connie, ezt az érzést én is ismerem, én is folyton daginak éreztem magam, mondjuk 57 kilósan a 182 centimhez. Mondjuk én voltam 45 kiló is, esküszöm az rosszabb...
Dorka, remélem sikerül jó orvost találni aki meggyugtató választ ad a kérdéseidre!
Delfinke, Marci tőkéletes, bár Vekerdyt most nem tudom szó szerint idézni, de azt írja, hogy MINDEGY, hogy egy gyermek 2 éves koráig mikor indul el, 3 éves koráig mikor szólal meg, nagyon nagyok az egyéni eltérések. Volt egy jó mondata, azt tényleg jó lenne szó szerint idézni, vmi olyasmi, hogy ha egy gyermek beteg, és lemaradt a fejlődésben az nagyon egyértelmű jelekben mutatkozik meg.
Majd még próbálok jönni!
sziasztok,
Eszter
wester2004

Sziasztok!

Nálunk elaludt a két kis Virágszál, megfőztem az ebédet már délelőtt 10-kor, kivasaltam a fehéreketKép, kimostam a színeseketKép,most egy kicsit jövök hozzátokKép.

Ildi,
szerintem is nyugodj meg, Marcival nem lesz semmi baj!

Dorka,
sok erőt kívánok, az a lényeg, hogy időben diagnosztizálták az elváltozást Bernátnál, és most már tudsz tájékozódni a továbbiakat illetően.

Bea,
nagyon sajnálom, hogy anyukádék így viselkednek. Talán arról van szó, hogy nehezen viselik, hogy te már kirepültél a családi fészekből, saját családod van, nem irányíthatnak már téged, stb.Egyedül maradtak - nélküled. Amikor meg találkoztok, az együttlét öröme helyett felszínre kerülnek az elfojtott érzelmeik. De amit Grétinek mondtak, az borzalmas, ilyet még viccből sem lehet, nem csodálom, hogy kiborultál Kép! Próbáltad tisztázni vele, hogy ezt miért mondta?
Kétségtelen, hogy a pároló gyümölcskosárnak is remekül beválik, mert olyan jó kis összecsukható, olyan, mint egy repülő csészealjKépKép. Majd próbáld ki párolóként isKép.
Nagyon szurkolok a vizsgához, meglátod, ha azon túljutsz, sokkal jobb kedved lesz, csak legyintesz majd a hétköznapi bosszúságokra!

Vezso,
de jó, hogy javult az állapotodKép! Dorkával egyetértek, amit írt a férfi+betegség témában. Azért pihenj még ma, amennyit lehet.
Néztem a fotóidat, nagyon szép menyasszony voltál, gyönyörű a ruhád is.

Timurr,
megy majd a képsorozat tőlünk is, ha kicsit több időm lesz, kiválogatom, megígérem!

Connie,
szuper ez a babakocsi, biztos sokkal könnyebb, mint az elője! Nekünk is ilyesmi a sportbabakocsink, csak az ABC Design. Ákos szerintem nagyon hasonlít rád! Az utolsó képen látszik az étkezőszékeitek bútorszövete, az nekem nagyon tetszettKép.
zitmi

erre gondoltam:

Én nem tudom mit akar az éjszakába,azért írtam biztos bulizna,egész éjjel fél-gy óránként kelt,áhh nem vagyok fáradt.Mi a csodától lehet???

Még egy kérdés csajok,nagy kakija utoljára pénteken volt Majának,azóta két kis szilárdabb adag jött ki.Most akkor szorulása van?Vagy csak össze sűrítette a banán???
Vendég

Timurr,
lemaradt az előbb: bombázó vagy a fényképeken, főleg a 2 fehér ruháson!
zitmi

Zitmi,
Apósom kárpitos volt, ő húzta újra az étkezőszékeket. Sajnálkozom is gyakran, hogy Gabira olyan kevés ragadt a szakmából.Kép Bár ő váltig állítja, hogy csak az a baj, hogy nincsenek szerszámai hozzá.Kép

Vezso,
Az is elég lenne, ha megírnád a típusszámát a Moulinexnek, majd kikeresem a neten.

Dorka,
Én akkor vagyok nagyon türelmetlen, mikor hétvégén alszik egész nap a férjem, mikor végre együtt lehetnénk. Csak ő éjszakánként dolgozik alvás helyett. De ez persze engem nem zavar abban, hogy ideges legyek rá.Kép

KépKép
connie

Timurr,
Én ezekre nem tudok válaszolni.Kép
Éjszaka nem lehet hogy melege van vagy hidege vagy túl száraz a levegő?
És Ákos is kis, szilárd adagokat kakil, mióta almát eszik.
Az előbb beternelt egy felet, aztán nem adtam neki többet, pedig simán zabizott volna még.

Na összepakolom magunkat, megyek term.gyógyászhoz, remélem rendberakja a hátam.

KépKép
connie

Timurr,
az ébredés dolgot próbáld elfogadni, tudom, hogy nehéz, és mondani könnyű, de Maja úgy látszik, ilyen. Nekem az első kislányom volt hasonló 1 éven keresztül (kb.3-6 ébredés/éjszaka, csak szopival aludt vissza, köztünk aludt összetolt matracokon a szőnyegen, mert az ágyon nem férünk el 3-an.)Sok mindentől lehet, de mi anyukák csak találgatni tudunk. Elmúlik majd, de minden babánál változó, hogy mikor. Tudom, ez nem vigaszKép...
Kaki: ha jött ki 2 szilárdabb adag, akkor szerintem nincs gond. A banán - én úgy tudom - székletfogó hatású. Szerintem várj még hétvégéig, ha a gyümölcsök mellett csak szopizik, jönnie kell előbb-utóbb a nagyobb adag kakinak.
zitmi

Timurr: köszi , de gyűjtsd te is a következő játékra. de ha nem kell neked akkor köszönöm. Ti amúgy Liberót használtok?
Lehet hogy a foga bántja Majácskát?
Connie: nagyon jó a babakocsi. És milyen kicsire össze lehet csukni! Köszi a képet. Ákos cukorpofa a székében.
ja akartam írni én is papírboltmániás vagyok. Kiskoromban még radírt is loptam ( kiskori kleptománia, de csak egyszer ) Kép szánom bánomKép de minden jöhet amit ott lehet kapni Kép és jó papírszagú Kép vagy csak új szaga van.
ezt elmesélem: mikor kicsi voltam kb 3 éves anyukám vett nekem egy piros gumicsizmát. Állítólag abban aludtam , csak mert új volt Kép

na jó befejezem a fárasztást. Tegnap :

Kép
Kép
a nagyágyban. Enyém gyerek mostanában csak itt hajlandó alukálni. Rácsos ágy kilőve.

Kép
juszti75

Köszönöm a válaszokat.
Connie
nem hiszem,hogy fázik vagy melege van,mert enm izzad és nem is hideg semmijje.
Az én hátamat is renbe rakhatná valaki.

Zitmi
kösziKép
azért nem értem,mert van amikor 2-3szor ébred,de ez hogy fél óránként szinte ez gáz.csak szopzik keveset kap gyümit,de eddig is kapott és olyanokat kakilt,hogy még a nyaka is olyan volt,ezért furcsa ez a két kis krém kaka.bocsiKép
Vendég

Juszti
Ez jóKépgumicsizma,meg a radírKép
édi Boldi nagyopn.Éjjel is veletek alszik?
Huggiest használunk,ezeket úgy ügyezetm,elvileg ez a kettő már nem jó a következőhöz,ha meg van jelzek.Én azt nem értem hogy az 5 hóshoz amilyen figurát kell gyűjteni még nem is láttam semilyen zacsin
Vendég

nyuszis. asszem én a boltban néztem a maxin. Mondjuk mi még midit használunk a fixiesből. köszi előre is. rendi vagy. Majd ha járunk Kaposvár felé meg is látogatunk titeket. nem, éjjel szigorúan kiságy. akkor nem is reklamál. eddig se volt gond , én nem tudom most mi ütött belé. Kép nomindegy.
Kaka: Boldi még nem nagyon eszik csak szopik és van úgy hogy nekünk is kimarad egy nap. de max egy. aztán jöhet a vanish a bodynak Kép durva adagokat tud ő is Kép bocsi

Kép
juszti75

Mondjuk az a textilkönyv nem rossz, amit az 5 hósnál küldenek 10 figuráért. Majd máshol megpróbálok szert tenni figurákra még. Hátha Kép

Kép
juszti75

gesztenyepürét majszolok. Így aztán várhatom a csodát a fogyástólKép na jó eldugulok

Kép
juszti75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?