Scully,
Nem tudom a fentiek mennyiben nyugtattak meg magzatvíz ügyben, de szerintem nem nagyon!
Én mondjuk tuti még inkább betojnék...
Úgyhogy én írnék megnyugtatásul pár szót, bár én abszolút laikus vagyok:
Az átlag azt jelenti, hogy alatta és felette is normális lehet, abból jön ki ugyanis az átlag. Ha pl. a gyerek nagyságát vesszük, azon se szoktak nagyon izgulni, ha kicsit kisebb vagy nagyobb mint az átlag (akár magzat, akár kisgyerek), gond akkor van, ha ez már nem fér bele a normális tartományba.
Az ismerősöm kb. ugyanígy volt ugyanennél az UH-nál, csak neki az átlagosnál kevesebbet írtak. De hogy ez mennyire SZUBJEKTÍV, előtte való napon egy másik helyen, az ottani UH eredményen az szerepelt, hogy a magzatvíz mennyisége átlagos!
És még egy jótanács! Ami aggaszt a terhességgel kapcsolatban, soha ne nézz utána az interneten!!!
Én az elsőnél mindig mindennek utánanéztem, rettegtem is kellőképpen mindentől, a másodiknál erre már -szerencsére- nem volt idő, és így minden sokkal nyugisabb volt (ebből a szemponból legalábbis)
Dóri,
Jobbulást a srácoknak! Nagyon utálom. hogy kezdődik ez a ronda, megfázásos, betegeskedő időszak! Éljen a nyár!!!
Vajon az Ildi túl van-e már a műtéten? Október várjuk a híreket!
Kópé