Sziasztok lányok!
Ági!
Nagyon örülök, hogy új taggal bővült kis csapatunk. Itt, (mint ahogy gondolom már észrevetted) nagyon aranyosak a lányok, mikor nekem problémám volt a kisfiammal, Gergővel, nekem is sokat segítettek.
Engem Melindának hívnak, van egy lassan 2 éves fiúcskám, Gergő és a Gál ltp.-n lakunk, kb. 4 percre a Bárdostól, szóval, ha tudnátok költözni, nem lennénk messze egymástól.
Nagyon sajnálom, hogy gondok vannak a babáddal.
És biztosan rossz lehet a bizonytalanság, na, meg az is, hogy mindenki mást mond. Szerintem próbálj meg pozitívan gondolkozni, és arra gondolj, hogy ha be is igazolódik, amit a dokik mondtak, akkor is meg fog gyógyulni.
Amikor én valami miatt szomorú vagyok, vagy elkeseredett, mindig arra gondolok, hogy van, akinek még rosszabb. Ez segíteni szokott.
Reni!
Az én nővérem pont ezt a mesenézős korszakot használja ki a saját gyerkőceinél. A két fiúnak betesz a videóba valami mesét, amit kérnek, addig a lányoknak nyugtuk van, és akkor van ideje a háztartásra, vagy éppen a főzőcskézésre.
Bár náluk az is nagy előny, hogy fiúk között picit több, mint 1 év van, így nagyon jól eljátszanak együtt. Bár a verekedések is mindennaposak.
Én még nem tudom, hogy melyik az a Noddy, de most már érdekel, hogy kiért is van oda ennyire Bálint. Ha olyan helyen járok, ahol meg tudom nézni, ki is ő, tuti, hogy nem fogom kihagyni.
Mégis mennyi lett a telefonszámla? Anno még én is csináltam itthon az elég nagy számlákat, aztán az lett a vége, hogy le is mondtuk a vezetékes telefont.
Szóval már csak mobilozunk. Ott meg ugye korlátozva vagyok a feltöltő kártya összegéig.
Lola!
Gergőnek pontosan október 29-én 7:15-kor van a szülinapja.
Tavaly olyan rosszul éreztem magam ezen a napon.
Eszembe jutott minden aznapi dolog. Meg is hatódtam, de ugyanakkor szomorú is voltam a történtek miatt. Kicsit olyan volt, mintha másodszor is át kellett volna élnem.
Remélem, hogy idén nem lesz ennyire súlyos a helyzet.
Torta ügyben arra jutottam, hogy nem is rendelem meg neki, hanem majd aznap lemegyek a STOP-ban, és választok a kész torták közül, és majd kap rá valami szép figurát.
Képzeljétek, ma éjjel megint nem sokat aludtunk Gergő miatt. Kb. 3 órán keresztül üvöltött, hogy ányá, ápá.
Fogalmam sincs, hogy mi baja lehetett. Megnyugtattam, megitattam, felhúztam a nyekergőjét. Amíg az zenélt, semmi gond nem volt. Aztán pár perccel később kezdte előről a sírást. Ma reggel pedig úgy kelt, mintha semmi nem történt volna éjjel.
Apa este inkább jött ide a gép elé, és itt piff-puffozott a MOHAA-val.
Még jó, hogy van fülhallgatónk. Áldom azt, aki kitalálta.
Lányok!
Már szólni akartam, hogy tegnap kezdem a rutint, de sajnos apától nem fértem a géphez. Ezen a héten csak hétvégén megy dolgozni.
Szóval tegnap még csak a Volán-Telep mellett lévő Kálnay tetőcserép, meg hasonlókat árusító üzlet előtt lévő nagy placcon vezettem. A Judit (az oktatóm) meg egyfolytában dícsért. Annyira örültem neki.
Az elindulás-megállást gyakoroltuk, meg nyolcasokat kellett csinálnom úgy, hogy csak a kuplungot szabadott nyomnom. A végére már annyira jól éreztem magam, már nem is nagyon kellett odakoncentrálnom, hanem beszélgettünk közben persze a hapsikról.
Nagyon tetszett a tegnapi gyakorlás. És persze nagyon boldog voltam, hogy dícsérgetett. Azt mondta, hogy annyira jól megy az átfogásos kormányzás, hogy ma délután már ki is visz a rutinpályára. Úgyhogy Szőlős, és könyéke! Aki él, és mozog, meneküljön!!!
Ma 16-ra megyek.
Amint megint gép elé keveredek véletlen, majd megírom, hogy milyen volt!
Szép napot mindenkinek!
Melinda