Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk oké, Woodit megkérdezem.

Hol és mikor?

Lara

KépKép
lara77

Kattca!
Gratulálok a fiúkhoz!!!! Kép Azért ha tudsz gyere sűrűbben.
A képet próbáld meg űgy felrakni, hogy lekicsinited.

Seszi!
Megnézem, de annyira lassú itt is a net, hogy borzasztó azt hittem egyedi, de ezk szerint nem. Kép Jó lestek a szavak.Az intézetváltás csak azért ötlöt fel bennem mert hátha egy másik doki valamit máshogy csinál, vagy mit tudom én tudod ilyenkor jár az agya az embernek rendesen. Igen ez a baj, hogy a testi fájdalmat elbírom, mert tudom egyszer véget ér, de a lelki az nagyon kemény.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Viki jól van,kötöget a lelkem.Már majdnem kész
a pulcsija.Ha ez igy megy tovább kötödét nyitunk.
Köszi a biztatást,átadom.Sőt kinyomtatom az oldalt
és akkor a Viki is eltudja olvasni a történéseket.
Milyen tali?Hol?Hánykor?stb..
Hajrá Csajok!
wolves

Nekünk jó Kép
helyszínre lövésem sincs, de nekünk olyan hely kellene, ahol el tudom engedni a pasikat (egy kávézóban is lerakom őket a földre, ebből nem csinálok gondot.... csak ne a szabad ég alatt legyen, mert az nekik már hideg).

Kattca Kép
gratulálok a babákhoz. Nagyon-nagyon sokáig bírták a pocakban, és gyönyörű méretekkel születtek.
www.ikresek.hu ha van időd, nézz be.

Próbálok majd visszaolvasni Kép

puszi Nektek, Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah... az első mondat az okt. 29-re vonatkozott. bocs.Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

KattcaKép
Emlegettünk ám, nem is egyszer!
Gratulálok a fiúkhoz!
Azért nézz be néha, jó?

WishKép
Nálunk október 29 munkanap Kép
Stella

Kép
stella9

Tali ügyben én csak a táblát csinálom Judit kérésére. Egyéb szervezés még szerintem nincs is, de Farkasokat megbízzuk vele Kép
Helyszinre szerintem bárki adhat ötleteket, az időpont meg gondolom délután, mint eddig.

wish

Snori,
Te nagy sumernyák! Tudtam, hogy nem kell tegnap beírnom ,hogy lassan letelik az idő! Olvastam a 3.cikket, szerintem hűen tükrözi a valóságot!Ja gyúrunk ám a spontára, csak bírjam Krisztiánt levakarni magamról!

Kavicska,Éden,
Nem elkeseredni, egy gyerekhez elég egy peti, és azt derekasan teljesítettétek!

Dedikém,
Írj gyakran! Üdv a zebrának!

Zsebeském,
Sokat gondoltam Rád, és még most is. Nem irigyellek a történtek miatt, kb. ilyen lehettem én is kívülről. Kriszta 74 : ezer sebgyógyító puszit küld Neked spanyolhonból, ott szakadt az eső tegnap! Igyekszem otthonórl írni Neked külön, mert bent kissé el vagyok havazva.

Wish,
Be kellene ugranom!!! De mikor!!
Figyu, múltkor ikor mondtam, hogy kaptatok-e Europea-ás borítékot mondtad nem remélem mégicsak kaptatok, mert ki kell tölteni és visszaküldeni a hibajegyzékkel, hogy tudjon a közös képviseleet lépni.

Minden peti növesztőnek és embrió-palántázónak sok puszi és kitartás.

FArkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép
Akkor ugrasz be amikor akarsz.
Az Europeas borítékot megkaptuk. Holnap kitöltöm és bedobom, ma nem vagyok képes semmire.

wish

Sziasztok

Előlépek kukucskáló üzemmódbólKép
Újra kellett csinálni az egész gépet és elvesztek az izgő-mozgó figuráimKép.

Zsebike
KépKépKépKépKépKépKépKép
Ennyi mosolyt küldök neked!
El tudod küldeni nagyobba azt a sünis képet nekem? Olyan aranyos, köszönöm.
A 6 inszem támogatott, de lehet többet is kérni jópénzért.

Judit
Hol olvastad a cikket?
Szúrd be légyszi az elérhetőséget.

Wish
Kopácsolás megszünt?
Kitartás, drukkolok nagyon.Kép

Lara
Andor egyre szebb baba. Köszönjük a képeket.Kép

Kavicska
Most el ne keseredj nekem!!! Az az egy lesz a befutó, és mint tudjuk az orvostudomány mai állása szerint egyből is lehet kettőKépKép

Kavicska, Éden, Edina, Niki, Viki, Fanni, Wish
szorítok mindannyiotoknak nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!

Renóca
süni_renóca

HALLOTTATOK MÁR EKKORA MARHASÁGOT??????????????
ÉS VAN AKI EZT BEVESZI??????????????????
http://velvet.hu/celeb/celebhirek/?main:2005.10.18.&240379
süni_renóca

A primó nem hogy élvezné/élvezne egy jót!

Farkaskoma

Krisztáék szombaton jönnek haza, mindenkinek nagyon szorít!

Kép
farkasok

Sziasztok!
Jó a 29-e. A páromat is viszem. Hova és mikor kell menni?

Timi
latimi

Renócám! Kép
Most a párom bitorolja a gépet, holnap megpróbálom visszakeresni és valahogy lementeni nagyobba. Ezt úgy csináltam hogy a képre katt és mentés másként és ekkora lett, igyekszem! Viszont akkor ha sikerül privibe küldöm mert itt csak kicsinyítettet enged feltenni ok?

Ez egy nagy hülyeség illuzionista, ha ilyen szuper szeritnem bőven tudná kamatoztatni a tudását ....

Holnap dogok egy új táblát, mert nagyon durva mennyi embernek kell most szorítani, szóval elő a kezekkel és az energiákkal!!!!!!

Én máris küldöm mind a hat embernek!!!!!!!!

Farkasok!
Köszi Kriszta üzijét. Igazából én is kibuktam rajtatok, illetve mindenkinek a csalódása fáj, de azért a legdurvább az hogy tényleg egyre jobban haladunk előre és fogy a lehetőség. Azért örülök, hogy nektek van eszkimó és remélem sikerrel felébrednek és meg is tapadnak. Kép

Puszi mindenkinek! Szép álmokat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tali. 2005. október 29.

wish

Wish,

Nviki-Wolves párost is tedd be a táblába lécci, érdeklődés van Wolves részéről a kantopikban illetve Seszi is hiányzik.

Egyébként Andor és kis családja nagyon jól vannak.
Igen szép ez a gyermek, akárcsak anyuci és apuci.

Mindig változik, így 2 hónap alatt már harmadszor láttuk, de mindig más, nagyon aranyos. Minden arcát megmutatta most is, mosolygott, bújt, evett, ordított, mint egy igazi gyerek.
Majd feltesszük a képeket.

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok!

Farkasok

Köszönjük szépen a látogatást.
Sorry a rövidre sikerült randira, de váratlan volt a ma esti munkám.
Bármikor szívesen látunk benneteket.
Jó volt dumálni.
Kép
Koma
Úgy néz ki, hogy jó lehet a jövő szombat du. találkozó.Ha verda nélkül jöttök még meg is ünnepelhetjük "lájtosan".Kép

Apropó találkozó!!!

Van a Kosztolányi térnél 1 kávézó ami Tranzit névre hallgat.A régi buszállomás várótermét alakították át kávézóvá. Van benne 1 sarokrész kanapékkal amit lefoglalhatnánk előre. A helyiség kellemes, mivel magas nincs nagy füst. Gyermekekkel ideális.
Esetleg feldobnám mint lehetséges találkozási pontot jövőhét szombatra.Kép
KépKép

Üdv
Larapapa
larapapa

Farkasok Kép
Nviki Viki néven van a táblázatban, de majd mellé írom Wolves úrat, hogy egyértelmű legyen.
A Dévais topikban meg hiányolnak benneteket.

Wish

wish

énis énis énisKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Wish, Fanni, mi a helyzet? Wish, tényleg nem teszteltél ma? Fanni ma megy vérvételre??

Velem semmi különös, lesüllyedtem az ösztönlények szintjére a párom szerint, evés-pisilés-alvás, és elölről. Kép Alig bírok dolgozni.

5+4
s_norka

Fanni!
Azt hittem átaludtam a híreket, de látom még izgulni kell.
Egyszerűen nem tudom mi volt most velem egész éjjel úgy aludtam mint a bunda és ez így ment mostanáig. Kép Örülök, mert napok óta csak hánykolódtam.
Szóval drukk megy ezerrel, remélem hamarosan nagyonszép híreket fogunk itt olvasni. Kép

Wish!
Neked meg mennek tovább a drukk hegyek. Kép

Úgy látom sajnálhatom ezt a mostani talit, mert sokan elmentek akik eddig ne szoktak, de hosszú hétvége révén, ráadásul mindenszentek napja is ott van sajnos a párom apukája már nincs közöttünk, így nekünk muszáj utazni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska, Éden!
Lehet hogy taliztok is ma a kaáliba, izgi.
Drukk megy nagyon nagyon nagyon sok!!!!!!!

KépKépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok!

Köszönöm a látogatásotokat, imádom a vendégeket Kép És a szép ajándékokat is nagyon köszönöm Kép
Kép

És ez a legújabb tudományom (reggel óta) Kép
Kép

Remélem mindenkivel találkozhatok jövő hét szombaton.

Puszillak Titeket:
Andor

Lara

KépKép
lara77

Irigylem ennek az Andornak a rengeteg haját, fantasztikus kölyök!

Zsebi, még az jutott eszembe, hogy olvastam, hogy volt már nektek a spermaszám 10 millió fölött is. Erről csak annyit, hogy van egy régi PCO-s sorstársam, akik inszemeztek, és a harmadik inszemet már meg sem akarták csinálni, mert 12 milliós hadsereg volt, és ráadásul lassúak is, Kováts Tímea nem is biztatta semmivel. Abból az inszemből babás lett. Ráadásul hallottam én már olyat is, hogy keverték a donor meg a saját spermát, így könnyebb volt az apának genetikailag sajátjának elfogadni a gyermeket (és lehet, hogy tényleg az övé).

Egyébként a Szabolcs utcában csinálnak államilag inszemeket, de ott csak szigorúan Vajda Mikit tudnám javasolni, a másik két dokit nem.
s_norka

Igen, Igen legyen tali október 29-én, kérnék mindenkit, hogy jelentkezzen, a LaraPapa által jelzett hely szerintem szuper, mivel tömeggel is jól megközelíthető, így lájtosan de lehet szeszelni. Latimi, Wolves szuper lenne ha eltudnátok jönni.

Dedikém, küldj a privátba egy képet és akkor elvisszük a talira és elmondhatod hogy te is ott voltál.

Majd még írok!

Farkasok J

ui: FAnni mi van!!!! Izzad a lábam, jelentezzetek!!!

Kép
farkasok

Zsebi,
én csak holnap reggel megyek, akkorra hívtak be...

Wish, Fanni, hol vagytok?

Lara,
ez a kisfiú gyönyörű... Mi is kérünk ilyet... :-))

Éden
Éden

Kavicska,
Húzzatok bele, jelentkezést várjuk!!

Édenkém,
Ezerrel cuppanjatok rá a dologra holnap, nincs lehetetlen, lehethogy pont ez jön be!

FArkasok J

Kép
farkasok

Nóri! Kép
Kösönöm, egyenlőre most mindent körbejárok, rengeteget böngészek a neten és majd meglátjuk a hogyan továbbot. Az biztos most jó darabig nem lombikozunk és el se merem ezt kiabálni, de mintha a párommal átbeszélt pár este kicsit megnyugatott volna és talán sikerül elfogadni azt a tényt,hogy tegyük fére egy kicsit ezt a gyerek dolgot, aztán hogy ez hosszabb távon hogy fogom viselni az majd elválik. (Na azért nem évekről van szó.Kép)

Éden!
Jaj bocsánat, akkor holnapra fogom neked ezt a rengeteg drukkot küldeni. Kép, Addig akkor még vigyázz a tüszire és holnap mindent bele. Kép

Lara!
Andor nagyon aranyos! MEgoldodott már a kaja kérdése?
Azért hihetetlen mennyit nőt! Kép

Farkasok!
Judit nagyon jól áll a kezedben a kicsi Andor, hajrá a spontánért! Kép Mikor mentek a Kaáliba a fagyikért?

Renóca!
Én már annyira szeretném ha telefonálnának neked.
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Éden!
Wish, csak pénteken vagy szombaton fog tesztelni. Náluk a Dévainál elvileg három hét múlva kell az neki jöv. szerdán jár le, de azért előtte nyom egy tesztet, amit megértek három hetet én nem bírnék ki ez a kettő is épp elég hosszú.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Örülök, hogy sikerült picit megnyugodnod! Én is pont ezt éreztem a 2. fagyibabás kudarc után. Idő kellett és nem tudtam mennyi.
Majd egyszer csak megérzed, hogy na, most kell és lehet lépni.
Mindenképpen jót fog tenni a pihi. Fizikailag és lelkileg is.
Nagyon szurkolok nektek!!!!

RenócaKép
Írtam mailt!
Stella

Kép
stella9

Farkasok!
Megyünk a talira tuti. A találka helye nekünk mindegy, mi nem ismerjük a pesti kávézókat. Megbízunk a választásotokban.

Fanni!
Izgulunk értetek. Jelentkezzetek már!
latimi

Sajnos nekünk a 29-e nem jó mert elutazunk!
Bocsi!
wolves

StellaKép
VálaszoltamKép

Zsebike
Nagyon köszönömKép

Renóca
süni_renóca

szevasz Zsebes,
Úgy tervezzük, hogy a novemberi ciklusban visszakérjük őket, ha ők is úgy gondolják. Várhatóan a mostani lombik utáni spontán ciklus 2-3 nappal rövidebb lesz tehát október 28-ra várom, így november 6-a lenne 10. napi UH, bár az egy vasárnap, akkor kell menni először és megmondják, mikor kapom az aktuálisan érő tüszi repesztőjét, és akkor a ciklusnak megfelelő napon visszarakják őket. Nagyon bízom bennük, hogy jól bírják a felengedést és azonnyomban osztódni fognak. Tehát kb november 9-10-e lesz a transzfer napja, még azon nem gondolkodtam el, hogy mennyi napot fogok otthon tölteni, de majd átbeszéljük Krisztiánnal, de majd csak jövő hétvégén, mert addigra minden baráti vizetet letudunk és a 4 napos hétvégét magunknak szánjuk. November 3-án megyek varratni, így pont jól működnek majd a cérnák. Õszintén szólva most nagyon erősnek érzem magam az egész procedúrához, és remélem ez nem fogyatkozik meg. Remélem a kis jegesmedvék is így vélekednek és egyikőjük velünk marad, de ha mégsem sikerülne akkor mindenféleképpen benevezünk Rénóka mágusához - jó pénzért - és neki ugrunk a spontánnak vagy egy esetleges inszemnek vagy irányítottnak! Bár még mindig bízom a spontánban és rágyúrtunk a hónapban is, hátha!
Szerintem a Snori-féle keverék spermiumokat nem lenne rossz ötlet kipróbálni, vagy elmenni a Renoka mágusnőjéhez, vagy varratni Neked is, tudom rühelled a szadizmust, de hátha maradna egy-két fagyasztható jegesmedve és akkor lenne több próbálkozás.
Dolgozol már? Biztos nem jössz a talira? Ha mégis elviszünk, igaz BKV-val megyünk!?

Lara-famili,
Andor-baba egy tündér, utólagosan is köszönjük Neki, hogy fogadott minket, és az ízelítőt egy baba életéből. Fura, hogy amikor az ember neten cseveg akkor annyi mindent tud mondani, amikor meg ott van akkor néha ül mint a kuka, vagy csak a bébiről akar beszélni te meg nem! Ezen feltétlenül változtatnunk kell!

Sünikém,
Rányitottunk a Copperfield témára, nevetnem kell!! Nekünk magyaráz a kiscsávó!
Nóri cikkeit itt találod, van belőle 3 is.
http://www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20051014gyermekcentrikusak.html, ez most éppen aktív cikk, de mellette ott van „Szingli világ; Fiatalok…” előző cikkek.

Wish,
Mi van veled? Ma is kopogtak, tegnap megkérdeztük Bakancsost, hogy ők tevékenykedtek-e,de mondta nem! Ja megint beáztuk a felettünk lévő zuhanyból, hurrá, jó munkát végeztek még egy évig sem bírta ki, bár mondjuk a Péter is észervehette volna, hogy szó szerint kikopott a sziloplaszt a zuhanytálca és a csempe között.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Egyre jobban sajnálom, hogy ennyire messze lakunk.
Szívesen találkoznék veletek!

Farkasok
Jól van keresek képet és küldöm.De otthon ne hagyjál!!!Kép

Fanni
Nagyon várunk téged!Én már valószínű csak holnap tudok jönni!De nagyon izgatott vagyok!

Zsebi
Még csak most vettem észre, hogy kaptam egy négylevelűt,pedig csak jövőhét végén kezdem a szurikat.Meeelőlegezted nekem?Köszi!Kép

Puszi Mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok!

Hááááát, szóval nekem sikerült Kép
Krizsa mondta meg, 470 körüli a hcg-m. Lehet, hogy ketten vannak???

Már visszaolvastam, újabb levélben küldök még továbbiakat, de ezt gyorsan leírom, hátha valaki most olvas csak és velem örül! Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Gratulálok!!!!!
Ez akkor nem is kicsit sikerült!!!!!
Igen nagy a valószínűsége, hogy ketten vannak KépKépKépKépKép!!!!
Hurrráááááááááááá!!!
Stella

Kép
stella9

Fanni!
Gratulálok! Ügyes voltál! Akkor úgy látszik folytatódik a táblában a sorminta ikrek vannak megint! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Végtelenül sajnálom. A férjecskémnek minden nap vagy 5x elmondtam, hogy mennyire drukkolok Neked. Kívánom, hogy mihamarabb juss túl ezen a mély gödrön és kismama lehess! Épp ezért továbbra is nagyon szurkolok Neked!

Wish Kép
Nem tudom, holnap tesztelsz vagy holnap után, de Neked is nagyon szurkolok! Márcsak a kisbusz miatt is Kép
Nekem jó a 29-e, annál is inkább, mert én javasoltam Kép

Kavicska Kép
Nagy drukk megy!

Viki Kép
Sikerülni fog!

Niki Kép
Nagy drukkok!!

Timi Kép, LaraKép, Edina Kép, Nóri Kép, Unique Kép, Renóca Kép, Farkasok Kép, Éden Kép s akiknek már írtam, nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám! Egész biztos, hogy Ti is segítettetek Kép

Münchenben szuperjó volt, csak én annyira fáradékony voltam, hogy egy áruházból liftel kellett lejöjjek, mert lépcsőn nem ment... Kaptam 200 eurot "Apától", hogy költsem el, de nem vettem semmit! Én!?
A koncert nagyon színvonalas volt, s még egy képtárat is sikerült végigjárni, így igazán jól éreztük magunkat... persze azért végig paráztam. Egyik nap még sírtam is, hogy tuti nem sikerült, mert nagyon feszülni kezdett a mellem, meg görcsölt a hasam is... szóval nincs recept, hogy kinek milyen tünetei vannak. Hja és végig ingerlékeny és tök hülye voltam!
2 hét múlva UH... már nagyon várom!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Gratula Fanni!
wolves

Jajj, Zsebi!
Ha én lennék a JóIsten, az egyiket Hozzád küldtem volna, de tényleg.
Örülök nagyon, hihetetlenül boldog vagyok, de úgy éreztem, hogy Te tényleg megérdemelnéd.
Sajnálom, hogy "kitúrtalak" a sorból.
Tudom, hogy ez idétlenül hangzik... mindegy. Ezt gondolom, leírtam.

Köszönöm Stella Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nahát, most értem haza a tanításból, és mire jövök haza?? Fanni iker-kismama!!!! Kép Kép

Ez egészen biztos, ugyanis ET után 13-14 nappal 400 fölötti HCG már ikreket szokott jelezni!!

Óriási gratula!!!
s_norka

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!!!!!!!!!!!!!!!
Itt ülök a gép előtt és pityergek, annyira, de annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok nektek!
Kép

Renóca
süni_renóca

Fanni!
Ne érezd úgy, hogy kitúrtál a sorból, ez van ránk ilyen kemény utat adott Istenke, de remélem egyszer az én utam is elfogy és babázhatok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Úgy lesz, Zsebi, meglátod! Kép

Nóri Kép
Te örök nyughatatlan! Hát nem elmentél UH-ra mégis!? Tutira én is ilyen gyagya leszek Kép (vagyok)
Ikrek? Meglátjuk. Az azért valószínű, hogy a jegye/ük ikrek lesz, nem? Vagy hogy kell ezt kiszámolni?

Renóca Kép
Annyira aranyos vagy, köszönöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fannikám,
Éreztem, csak nem írtam! Óriási gratula!
Esetleg a jó Istennel beszélthenél, hogy esetenként helyettesíthetnéd!
puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Nóri!
Te mindent szoktál tudni! Miért van az hogy szinte csak a Krizsás betegek kapnak a transzfernél ill utána choragon szurit? A többiek (Kaálisok) általában nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, azt azért ne várd, hogy belelássak Krizsa fejébe... Kép
Pedig olvastam olyat, hogy ez egy "elavult" szokás, mert komoly a hiperstimuláció veszélye. Hát esetünkben ez nem igazolódott be. Szerintem nem hülyeség, mert a sárgatestek igazán a HCG-től működnek, míg progiszuriknál az van, hogy a bevitt külső progeszteron azért hajlamos elnyomni a saját progeszteron termelését.
s_norka

Judit Kép
Azért Neki sem lehet könnyű! (Én túl vajszívű lennék... de azért néha, néhány percre vállalnám! Kép )
A karácsony szép, családi ünnep. Addigra még nagyon sok zebrás lesz ám, köztük Te is (meg Zsebi is, csak neki még erőt kell gyűjteni, hogy újra bízni tudjon) meglásd!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?