Sziasztok!
Először is boldog szülinapot kívánunk mi is Bori Eszterének!!!
Denevéres téma elég gáz. Lehet, hogy védettek, de én se szeretnék ilyen albérlőket.
Brigi! Hol az a szüléstörténetes mail?
Én már nagyon várom!
Barnusnak hogy tetszett a friss levegőn való séta?
Nem tudom, valahogy a "megfontolt úriember"- Marcit nagyon nem tudom elképzelni "őrültnek", ahogy fejetlenül szaladgál össze-vissza.
Bár most az ő életében nagy volt a változás. Tényleg, hogy viszonyul a kistesóhoz? Nem féltékeny? Egyedül játék, háát van időnként, főleg ha betojt
, akkor a közelébe se megy senkinek, viszont tök boldogan elvan. Máskor nagyon igényli, hogy foglalkozzanak vele, vagy legalábbis asszisztáljunk a játékához.
Dorki! Niki még mindig olyan gyakran ébred? Mi is szenvedtünk valamelyik éjjel Bogával, mert valszeg ő is rosszat álmodhatott. Arra az egy éjszakára vissza is kellett vinnem a régi helyére, nem maradt meg a szobájában. Ja, de előtte le kellett menni vele a napaliba, és kb fél óráig olvastam neki a Mondókáskönyvéből. (Most ez a kedvence.) Mikor egy altatóshoz értünk, akkor tudtam csak rávenni, hogy menjünk végre aludni. Persze ez éjjel fél 1 és 3 között történt.
Sajnos minden éjjel ébred 1-3 alkalommal, de Tomi mostanában sokszor átmegy hozzá, így nem kell mindig nekem kimászni az ágyból, és lekuporodni a szőnyegre a kisasszony ágya mellé. Egyébként kitartás, nemsoká megérkezik a felmentő sereg - apa.
Más, a kuplerájos konyhádra azért kíváncsi lennék. Nincs fotód?
Amúgy halad a dolog?
Krisz! "Anya menjél, Dorka alszik" nagyon tetszik! Igazán irigyellek érte!
Főleg mióta már nem tudok egyszerűen a lány mellé bújni és továbbaludni, hanem az ágya mellett kell kuporogjak a szőnyegen, míg vissza nem alszik.
Passzív gyed- durva, hogy megszűnt a munkaviszonyod, bocs de nem emlékszem, ha írtad azelőtt, Hol dolgoztál?
Panu! Szerintem a gyerekekről való ömlengés tök normális dolog. S te nem is nagyon szoktál, úgyhogy csak ne szabadkozz!
Nálunk apa hétfőtől újra dolgozik - a régi helyén egyelőre. Persze heti 4-5 interjúra megy.
Így a héten már 2 délelőtt anyu vigyázott Bogára, mert mellette nagyon nehéz bármivel is haladnom itthon. (Ez az egyik ok, hogy ilyen rég jöttem. A másik, hogy szerveztünk egy Baba-mama klubot, és az után rohangáltunk, ha volt egy kis időm.)
Zsuzsi! Egyrészt nem irigyellek a lótás-futás, meg csomagolás miatt, viszont másrészt biztos tök jó lesz az új kégli! Tessék ám majd fotót föltenni róla!!
Boga még nem is sejti, hogy mi vár rá kistesó ügyben. Bár a pocakomon ugrálás már meg van tiltva neki, ha megüti, vagy rúg véletlenül, akkor jön, adja a puszit, és mondja, hogy Bocsi!
Szerintem, ha már látványosabb lesz a poci-kerekedés, akkor próbálom majd valahogy beadni neki a dolgot. (Szerencsére még csak +1 kg-nál járok, így 3 hónaposan!)
Kriszti! Nagy gratula a szobatisztasághoz!!!!! Ilyen felnőtt hölgy igazán megérdemli a felnőttes ágyat is ám! Az a lényeg, hogy mihamarabb megszeresse, akkor szívesen fog aludni rajta. Mi is csomót játszunk Bogával az ágyánál, a szobájában, hogy kialakuljon benne a kötődés a helyhez.
No, regény befejezve, csaj épp fölébredt. Vigyázzatok magatokra!
Andi