Új privát üzeneted érkezett!

Bea,
ugye "csak" egyéb elfoglaltságod miatt nem jelentkezel? Szívemre venném, ha mi bántottunk volna meg akaratlanul is. Én érzem hogy milyen szemét egy világ ez, mert apa az idén lesz nyugdíjas, és én többet keresek, mint ő 2 szakvizsgás orvos.KépKépKép Nem vagyok elszállva magamtól. Lécci írjál.

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok Lányok Kép

Csilla, mi ez a borús hangulat? Kép Valamiből kimaradtam?

Képzeljétek: Lucikát nem tudtam elpasszolni sehová (anyósomhoz meg ugye nem szívesen viszem), úgyhogy jött velem vizsgázni Kép Úgy írtam, hogy a jobb lábammal tologattam a babakocsit, hogy ne zengje be kicsi magzatom hangja a termet Kép Annyira édes volt, magyarázott volna nekem lelkesen, én meg lepisszegtem.... A tanár jó fej volt, felajánlotta, hogy ha gondolom, kimehetek a gyerekkel a társalgóba megírni a vizsgát Kép
Csak az a kár, hogy szegény Luci kiakadt mire hazaértünk, úgy dőlt el, mint egy krumpliszsák Kép

Ildi, Virág:
ha megyünk holnap a talira, betársulhatunk egy fél 10 után 10 percel-es Ecseri úti Metrós taliba?

Mindenkinek széeket és jókat Kép
Lir
lirian

Sziasztok!
Most nem olvasok,mert sietek, de holnap jövünk a találkozóra!
Addig is vígan legyetek Kép
Dorka

Maga miota dolgozik a vallalatnal?
> - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
>
> - Ismertem egy olyan csunya not, hogy mikor a fenykepet e-
> mailben elkuldte, felismerte az antivirus.
>
> - Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot.
>
> - Az Ur nekem feladatot adott, mikor erre a vilagra kuldott. De annyira le
> vagyok maradva, hogy valoszinuleg orokke fogok elni.
>
> - Az aram alatt levo alkatresz ugyanugy nez ki, mint amelyik nincs
> aram alatt, csak mas a fogasa!
>
> - Elmentem langososnak. Vegre egy zsiros allas!
>
> - A mi irodankban mindenki oromet okoz nekunk. Egyesek azzal, hogy
> bejonnek, masok azzal, hogy kimennek.
>
> - Minden rosszat el tudok kepzelni magamrol, de hiaba.
>
> - Annyit olvastam a szesz es a dohanyzas karos hatasarol, hogy
> elhataroztam, abbahagyom az olvasast!
>
> - A szenilitasban az a legjobb, hogy sajat magad elol dughatod el a
> karacsonyi ajandekokat.
>
> - Ha veghezviszed a lehetetlent, a fonokod felveszi a napi teendoid
> koze...
>
> - Felesegem egy fonyeremeny, meg is utottem!
>
> - Az elet harc. Delelott az ehseggel, delutan az almossaggal.
>
> - A szex kedveert megnosulni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az
> ingyen mogyoro miatt.
>
> - Amig a koromlakk meg nem szarad, a no gyakorlatilag teljesen
> vedtelen...
>
> - Atmegyek ot percre a szomszedba, keverd meg felorankent a levest...
>
> - Ha meg egyszer elnek, ugyanezeket a hibakat kovetnem el, csak
> hamarabb.
>
> - Ketfele velemeny van: az enyem es a helytelen.
>
> - Ha sirsz, nincs aki lassa konnyeid. Ha faj a szived, nincs ki
> eszrevegye a fajdalmad. Ha boldog vagy, nincs ki lassa mosolyod. De
> probalj meg csak egyszer fingani ... :o)
>
> - A parom azzal vadol, hogy sose figyelek ra. Vagy valami ilyesmivel.
>
> - Tegnap este, amikor hazaertem, a felesegem arra kert, hogy vigyem el
> valami draga helyre. Kivittem a benzinkuthoz.
>
> - Jani bacsi! Hasznalt az erositoszer, amit a mult heten irtam fel
> maganak? - Nem birtam letekerni a kupakjat...
>
> - Az idegbaj oroklodo betegseg. En is a gyerekektol kaptam.
>
dorka

vegre megtalaltam en is az eskuvoi kepeimet.

nosztalgiasztam is, hogy akkor meg volt derekam.

ezert fel is teszek parat, hogy lassatok ti is Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

udv, BJ
babjag

Hű, Babjag, nagyon különleges ruhád volt. Nagyon szép mennyassziny voltál te is.Kép

KépKép
connie

Babjag!

Nagyon csinosak voltatok ti is. Látom, nagyon roptátok.Hol voltatok helyileg? Olyan ismerősnek tűnik...

Timurr!A te lányodnak is milyen szép kék szeme van, és állandóan vigyorog. Blanka is ilyen. Olyan kis imádnivalóak, nem?

Vizimano! Nagyon helyes és csinos kismama voltál. Gondolom, most is az vagy :-) Milyen szép helyen jártál, hol van ez?

Zsuba! Te sem panaszkodhatsz, szép menyasszony voltál. Na és a pindúr is édes!

Ja: cipő! Jók ezek a plüss papucskák, csak Blanka állandóan lerúgja. Már varrtam bele gumit, ami javított a helyzeten. A kenguru goldban a múltkor láttam nagyon aranyosat 1400 Ft-ért, kord tépőzáras tipegő. Nagyon édes, és szerintem meleg is. Nekem nagyon tetszik, lehet, hogy veszek egyet a téli időkre. Mi örököltünk egy sprotcipőt, ami legalább 10 éves, de "agyon van használva".
NA viszlát holnap!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok Lyányok!

Dorka
KépKépKépKépKép
Jól elvagy a viccekkel, köszönjük őket, örülök minden jókedvű sornak Tőled. Akkor holnap énekelni is fogunk? Ennem kell mézet, hogy szép hangom legyen Kép

Babjag Kép
Nagyon szép vagy, ha elmész idegenvezetőnek imádni fognak a turisták KépKép
És a tortából kérnék egy szeletet.

Vizimanó
Kőcke Kép Ezt a szót Te alkottad? Tetszik Kép Az első képen nem Mostar van? Lerombolták a hidat és újjáépült? Csini vagy, a pocakos képen is. Kép

Timurr
A nagykádban való vidámkodás az párosan történik? Kép
Majának is akkora szemei vannak...Meg haja. De ezt már mondtam. Azért nem baj, ha mondom megint.

Lir
Liló is és Luci is? Kép
Tök jó, hogy jöttök, erősítjük a kislány szakaszt a Rozival.

Nem bírok tovább fennmaradni, mente lehunyni szemeimet. Pihenés céljából, hogy ráncaim simuljanak valamicskét reggelig.
Puszi: Vezso
vezso

Sziasztok lányok!

Kicsit eltűntem, de vagyok és a holnapi talira is megyünk!!!!Kép
Már úgy várom, 1 hete számolom a napokat, hogy mikor lesz már végre kedd, babatali!!!!!Kép

Átfutottam amiket írtatok, de mivel nem jegyzeteltem nem névszerint fogok írni csa a témák szerint....bocsi, de már alig látok olyan fáradt vagyok....

Vezso, Timurr!
Köszi, nagyon édesek vagytok..Kép a smink és a hangulat vagy inkább esemény megszépíti az embert.....én aznap lélekben nagyon a maximumon voltam....lehet inkább az látszik....Kép de köszi, jólesett....Kép

Nagyon édesek a képek a gyerkőcökről, mindegyik egy tündér!!!!!Kép
A menyasszonyképek is nagyon jók, tényleg ebben a topikban vannak a legszebb gyerekek és anyukák!!!!!Kép

Tejpép: én már pár napja reggelire adok tejpépet Fürtösnek, van úgy, hogy csak magában (Mildi, sárgabarackos), de van, hogy gyümit teszek bele pl. sárgabarackos bébikdesszertet, reszelt almát, banánt, neki tök mindegy úgy eszi mintha 4 hete éheztetném...Kép

Üvegreszelő: én kb. 2 hónapja vettem a soroksári Megatoysban, ahol a bébikaják vannak, azt hiszem 1500 Ft körül volt vagy ilyesmi. Én szoktam használni, de a műanyag is teljesen megfelel ....

Alvás: Fürti még mindig 2X kel éjszaka, lehet a foga miatt, de arra is gondoltam, hogy talán estére valami táplálóbb kaját kellene adnom, akkor nyugodtabban aludna..?...tényleg ti mit adtok vacsira a már nagyobb babáknak?? Főzeléket? Tejpépet?

Patri!
Nem tudom olvasod-e a topikot, holnap jöttök a talira? Hogy vagytok? Beni?

Lir!
Nem semmi, így vizsgázni!!!! Ügyesek vagytok Lilóval együtt!!!!Kép

Bocsi, de most több nem jut eszembe én is megyek aludni, mert ki tudja hányszor kelünk enni...

Mindenkinek jó éjszakát!!!!!

Üdv.

kingu
cica29

Babjag: nagyon szép volt a ruhád! A férjed nem volt apáczais véletlenül? Nagyon ismerős.

Dorka: jókat derültünk a vicceken.

Ma kipróbáltuk a sütőtököt, és nagyon tetszett Flórának. Kap majd még holnap is, a maradékból meg csinálok sütőtökkrémlevest. Még nem próbáltam soha, de szeretem nagyon. Van esetleg receptetek?

Kép
KépKép
nebula

Nebula
Az Apáczaiba jártál? Mert én igen. KépKép
Sütőtökrémlevest pont a múltkkor mesélte a barátnőm, hogy tejszínnel szokta a megsült sütőtököt összeturmixolni, de az ízesítésre nem emlékszem. Gondolom elég a só. Nem figyeltem meg annyira a receptet, de az emegmaradt bennem, hogy csak összeturmixolja és nagyon hamar kész. Nem szeretem a sütőtököt, azért nem figyeltem jobban, de felhívhatom, ha gondolod.
Vezso
vezso

Sziasztok!

Lir!
Ha még olvasod:Akkor találkozzunk a múltkori helyen; mi szerintem 10 előtt ott leszünk Virággal!

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Babjag te is nagyon szép voltál.

Csak Connie reagált erre a baba-mama táblicskura,név-szülinap táblázatra,ha gondoljátok lehetne az esküvős képeket felrakni,csinálhatom?küldjetek képeket,és név- szülinap adatokat gyerkőcről is képet ami kedvencKép

Én Apáczais voltam,de DombóváronKép

Vizimanó
tényleg szép a háttér (is)hol van?mit nem adnák érte ha ilyen lábaim lennénekKép

Vezso
mpst párosba volt velem a fürcsi jó sok vízbe.
imádom ha a lányomat dísérik úgyhogy nyugodtanKép

D_óri
volt egy olyan kép Blankáról amin tökre hasonlít Majára,vagy fordítvaKép

Bea
GyereKép

Kingu
nincs mitKép
Timurr
Vendég

Ildi, Virág!

Mi valszeg kicsit később megyünk, és kocsival (párom megkönyörült rajtunk Kép), úgyhogy menjetek csak, igyexünk mi is Kép

Azért még telefonálok, ha Ildi nem reagál... Kép
Lir
lirian

Lir!

Oké, akkor ott találkozunk!

Ildi

delfinke

Sziasztok!

mégse tudunk menni a talira, mert tegnap du. hívott a dokinénim, h találtak vmit a laborba adott mintában, és menjek be hozzá Kép szóval inkább nem fertőzlek titeket.
de azért jó bulizást Kép

Zsu
zsisske

Ezt beteszem ide, hátha mást is érdekel - nlc-ről van, most válaszolt az Eszter a kérdéseimre:

Hozzátáplálás-milyen ütemben?

Kedves Eszter!
Újra a segítségedet szeretném kérni - az eddigieket pedig köszönöm. Kép
Kisfiam jövő héten lesz hat hónapos, ma kapott először szilárd ételt - reszelt almát - mert már nagyon akart enni. Nagyon lelkes is volt, gyönyörűen eszik kanálból, és meg is evett vagy 3 kiskanálnyit, többet nem mertem adni neki, pedig szopi után kb. egy órával kapta. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit adhatok neki egyszerre, amennyit megeszik? És mikorra lehet egy teljes étkezése szilárd? Egyáltalán, hogy van az étkezés kiváltása, hiszen igény szerint szopizik, naponta 10-12-szer. És mikor lehet a második szilárd étkezést bevezetni? Szeretném még sokáig szoptatni.

Köszönöm,
Hajnal

Schneiderné Diószegi Eszter / 2005-10-18 00:06 Válasz / #2144
Kedves Hajnal!
A fő szempont, hogy egy éves korig a szopi legyen a fő táplálék. Vagyis nem gond, ha addig egyáltalán nem lesz egy teljes étkezése sem szilárd.
Ha ilyen sokszor szopizik (ami csöppet sem gond!), akkor legjobb, ha a szilárd étkezések ideje lesz rögzített, és a szopi pedig megy továbbra is igény szerint.
először csak lassacskán emeld az adagot, mondjuk napi egy kanállal, és ha újdonságot adsz, akkor ne adj belőle sokat egyszerre, nehogy gondot okozzon.
Második szilárdra nincs szükésg addig, amíg a baba azt nem jelzi, nem mutat érdeklődét, ha látja, hogy esztek. Lehet, hogy ez még hónapok kérdése, de olyan baba is van, aki viszonylag hamar enne többször is, ám mindig csak keveseket.
Üdv: Eszter

KépKép
connie

Sziasztok!!!!

Babjag!!!
Nagyon szép voltál a jeles napon, persze biztos máskor is!!!KépKép
Dorka!!
Jók a viccek!!!Nagyokat derültem rajta!!
Lir!!!
De édes pici lányod van, nagyon megértő!! 1-2 puskát nem dugtál a kocsijába?????:-0
Timurr!!!
Már én is akartam írni, nagyon szép szemei vannak Majának!!!Igazi igéző szempár, amiért a fiúk megpusztulnak!!Kép
Tényleg, mi magunk maradtunk, mert Mukika Lizije eltünt!!!!Kép

A találkozón jó pletyizést, azért mi itthonmaradottak is jussunk ám eszetekbe!!!

Zsuzsa
zsuba31

Sziasztok!

Vezso,
Kőcke=apukám telefonon kérdezte, hogy van a gyerkőcke? Én mindent csináltam telefonálás közben és nem értettem jól, s visszakérdeztem, milyen kőcke? Aztán valahogy így maradt. Ákos erre is hallgatKép

Babjag,
nagyon szépek vagytok a képeken, és annyira felszabadultnak tűntök.Kép Látom a te kezed van felül a torta felvágásánálKépKép

Timurr,
én is szeretnék ilyen lábakat.Kép Most kellemes "lovaglónadrágot" viselek magamon hájbólKép Kép
Maja annyira szép. Csodálatos szemei vannak. És nagyon vonzó a mosolya is.Kép

Az első képen Mostar van valóban. Még ált iskolában voltunk ott osztálykiránduláson, akkor láttuk az eredeti hidat. Aztán 2002-ben láttuk a romokat, és 2004-ben az "új"hidat.Kép De az egész Mostar katasztrófa volt 2002-ben. Végigbőgtem. De most nagyon sokat szépült és épült.Kép

Második kép Esztergomban készült márc. 15-én. Van ott egy Kálvária domb, és arra másztunk fel férjemmel. Akkor már nagyon fájtak a lábaim a túlsúlytól.KépKép

Nebula,
sajnos nem tudok sütőtökkrémleves receptet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Timurr,
én benne vagyok a táblázat ötletben, csak az esküvői fotóink nekünk is papíron vannak.Kép Várni kell amíg az uram beszkennel egyet. De nem ér nevetni, hogy milyen gombócartúrné voltam.Kép Most is vékonyabb vagyok mint akkor.KépKépKép

Dorka,
jók a viccek, nagyon felvidítanak.Kép

Kép

Kép
vizimano

Zsuba,
Mukika a 2005. januári babák topicban ír.Kép

Kép

Kép
vizimano

Nebula!

Miklos apaczais volt. Ismerted? osztalytarsak voltatok? Tok jo lenne!

az eskuvoi vacsora helyszine a Moricz Zsigmond gimnazium aulaja volt, mert jo nagy, lehetett egy terben a vacsi meg a tanc es nem utolso sorban mert azt ingyen megkaptuk (anyosom ott tanit)

igen igen, az en kezem van felul az eskuvoi tortan, a ferjem ezzel kapcsolatban mindig Margaret Thacher ferjet idezi. "a ferj viseli a nadragot otthon, es ki is vasalja"

Szerintem kulonben minden menyasszony szep, en meg nem lattam csunya menyasszonyt. MEGIS tok jo hallgatni a dicsereteket!!!!! Koszi szepen!

Dorka a viccek szuperek voltak, itt kuncogtam magamban este, mikor mar mindenki aludt.

Kellemes talalkozot mara nektek. Nekunk most rakjak ossze a gyerekbiztos TV allvanyt, igy most nem tudok menni. (7 ev utan meguntuk a hokedlit, amin all a TV, es a Vedono is ovott, hogy a gyerek magara fogja rantani a televiziot)

Udv, BJ
babjag

mindenki elment a talalkozora?

rakjatok fel kepeket!!!!

udv, BJ
babjag

sziasztok! nem vesztem el csak majdnem Kép ismét pesten és netközelben.

Egy hetet Békéscsabán töltöttünk. Vasárnap jöttünk haza , tegnap 5 hós oltás Kép

ami vár: egy halom mosni és vasalnivaló+ takarítás. Kép no de a lényeg hogy újra itt vagyunk.

Jól telt a kis nyaralásunk , pihentem egy kicsit , sokat mászkáltunk. Boldi jókat aludt a "csabai levegőn" ahogy Anyukám mondja. Csak nagyon feületesen olvastam vissza . Remélem Marcipánnak rendbe jött a körme , Connie örülök hogy Ákosnak így ízlik az alma. Boldizsárnak egyszer próbáltam almának a levét adni de nem kellett neki. egyszer próbáltam a sütőtök almával variációt abból lement pár kiskanállal. Egyébként ma 5 hónapos a nagyfiú.7510 gramm és 70(!) centi. Lehet hogy kosaras lesz??

Nagyon jók a nosztalgia fotók.
Teszek fel én is 4-et.

esküvő
pocakosan
Boldi 3napos
és 5 hónapos

Minden baba nagyon aranyos.Maja, Vince, Marcipán , Ákos, Fürtös és a többiek.

Juszti
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
juszti75

Juszti
már hiányoltalak

Édesek aképek,az utolsó tetszik a legjobban.
Jól viselte az oltást Boldi?

Most a talin megy a pletyi mi csajok?Kép

Timurr
Vendég

Vizimanó
nem fogok nevetni,nálam bizto nem voltál kövérebbKép
Ákos szemei is gyönyörűek,rakhatnál fel képetKéprégen láttam a drágátKép
ja a címem timurr@freemail.hu
aki szeretne bekerülni a táblicskuba ide küldje az adatoakt és a képeket

Zsuba bizony Mukika eggyel lejjeb ír,ide úgy tűnik már nem.(

Timurr
Vendég

Biztos jól "kibeszélnek" mindenkit.KépKépKép
Én meg itt lopom a napot, ahelyett, hogy hajat mosnék.Kép

Kép

Kép
vizimano

Timurr,
meg kéne határozni, hogy milyen adatok legyenek? Név, kor (?), baba szül. adatai, és frissebb adatok? Még mi?Kép
Na jó, akkor már megyek is.Kép De ez az 500. hozzászólásom.Kép

Kép

Kép
vizimano

arra gondoltam legyen a nicknév,kép,szüli-névnap,baba újjszülött kép,és mostani kép,születési adatok,névnapja

Angéla,ha eltudod küldeni a táblázatot akkor felpróbbálom majd rakni azt is

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Virág, Vizimano, Timurr: Köszi, aranyosak vagytok.

Vezso: Nem kaptam levelet.

Bocsi, én egy "kicsit" besokalltam (vagy besokaltam, vagy mittudoménmi, tojom le...), aztán kicsit el kell(ett) vonulnom.

Úgy látszik most engem ért el a rosszkedv+depi+minden.

Tanulnom kell, pénteken zh-t írok, és nem értjük, hiába jönnek már az évfolyamtársnőim (barátnőim) szombat óta minden nap 4-5 órát tanulni (hogy közben tudjak Grétizni), egyszerűen nem értjük a dolgokat. Úgyhogy gőzünk nincs hogy fogjuk pénteken megoldani a feladatokat.
Aztán elgondolkodtam, hogy mi a francért szenvedek én ezzel a marhasággal (miért nem elég 1 diploma), miközben egész nap csak babázhatnék is...a válasz triviális....amitől megint kiborultam....
közben egy másik tárgyból programot kell írnom holnapra, azzal is szívtam már 1 hete, aztán végül ma reggelre sikerült befejezni. Ettől 2 percre kicsit jobb kedvem lett.

Meg úgy egyébként is.
Szóval kivagyok egy cseppet.
És elegem van mindenből.

Gréti tünemény! A legjobb dolog az életben amit csináltam.

Na lépek, nem nyomom el a hangulatot, remélem jó volt a tali. Majd írok még talán, ha rendbe jöttem.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timurr,
miattad leszek lompos, loncsos és bozontos.Kép
Itt a kép, nem túl jó minőségben, mert lefotóztam a papírképet.Kép És te NEM VAGY kövér az esküvői képen!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
vizimano

Bea,
panaszkodj nyugodtan, erre van ez a fórum, hisz nem csak jó dolgok történnek velünk.Kép A Kínai Népköztársaság éves sz..termését küldöm a vizsgára.Kép Biztos sikerülni fog.
Én onnan tudtam, hogy át fogok menni egy vizsgán, ha kiborultam és bőgtem, hogy éneztetnembírommegtanulni.Kép Nekem nagy mákom volt, hogy a szakvizsgát előbb letettem mint Ákos jött volna. Még ott is teljesíteni kellett, mert ha jó volt az eredmény, akkor a munkahely visszafizetteKépNagyon sok +++++++++++ energiát küldök.Kép

Tényleg lányok! Valaki el tudná magyarázni nekem a Szondi módszer lényegét? Volt ún. alkalmassági vizsgálatom a győri pszichológiai intézetben. Ott végeztek ilyet is. Egy napig tartott, és csak 3 sort írtak rólam. Ha kértem volna akkor a teljes jellemzést is kiadták volna, de gyáva voltam, és nem kértem. Nincs kedvem szembesüni azzal, hogy milyen vagyok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok Lányok Kép
Milyen volt a tali? Kép
lirian

Vizimano: Uhh...elolvasod a hozzászólásom és egy pszichológiai tanulmány, meg jellemzés jut eszedbe....ez még 2 hét depi....Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Babjag: én 2 vagy 3 évvel a férjed alatt jártam, de ha jól emlékszem, ő abban az osztályban volt, akikkel keringőztem egyik szalagavatón, mert kevés volt náluk a lány. Hányban érettségizett? Meg mintha később is találkoztam volna vele. Közgázt végzett?

Vezso: nahát! És te mikor jártál az apáczaiba? Én 1990-94 között.

Timurr: nem is tudtam, hogy Dombóváron is van ilyen nevű suli Kép Küldöm hamarosan a táblázatbavalókat. Esküvői képet biztos nem tudok adni, mert az otthon van papíron (mi is az őskorszakban esküdtünk). És nagyon köszi, hogy csinálod!

Zsu: jobbulást neked!

Bea: én nagyon felnézek rátok, akik a baba mellett sulit csináltok! Tudom, ez nem vígasz, amikor éppen eleged van az egészből, de szerintem nagyon büszke lehetsz magadra. Kéz- és lábtörést! Avagy: nye puhá, nye perá (csodás a cirill így átírva Kép

Juszti: nem akarom túlfeszíteni a húrt Kép de te is ismerős vagy. Hova jártál suliba?

Jó talizást (bár lehet, hogy mire ezt írom, már vége is van). Kérünk képeket!

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok!

A tali nagyon jó volt, 12-en voltunk, és biztos szokom a gyerekzsivajt, de most egyáltalán nem fáradtam el. Viszont nem is fényképeztem. Ákos meg eldőlt itthon, mint egy babzsák, el is marad a mai almaadag, nehogy estére fájduljon meg a pocija tőle, ha megfájdulna.

Babjag,
De, vannak nem annyira szép mennyasszonyok, már persze önmagukhoz képest biztos ők is szépek.

Bea,
Hát nem csodálom, hogy kivagy.Kép

Hopp, felébredtünk. Akkor mégis almázunk.

KépKép
connie

Kriszta: Békéscsabára Kép tevan gimi utána gate hr szak

Kép
juszti75

Bea,
ez a 2 dolog nem függ össze!!!!Kép Ebből úgysem tuodk jól kijönni. Már akkor értitek, hogy miért nem kértem ki a jellemzésemKépKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Sajna már megint nem tudtam visszaolvasni, csak a képeket néztem meg.
Itt mindenki valóban szép menyasszony volt. De azért csatolok képeket, hogy nem igaz az a mondás, hogy minden menyasszony szép:

Kép

Kép

Kép

Brigó

Ui: azért én sem vagyok egy szépségideál, de egyiken sem én vagyok Kép

Kép

Kép
brigó

Jaj, és bocs, hogy offolom a topicot, de ezt fel kell tennem:

Kép

megfejtést majd később Kép legyen időtök gondolkodni

Kép

Kép
brigó

Visszaolvasás közben láttam, hogy többen kerestek almareszelőt. Én a Brendonban (egriben, de biztos van a többiben is) láttam 990Ft-ért. Azt nem tudom, hogy ennyiért drága e.

Na, mindenki a talin van????Kép

Kép

Kép
brigó

Kép
Dóri (Pviki) és Blanka (Dóri78)
vezso

Kép
Vince (Virág) és Marcipán
"Nekem is kellene ilyen rágóka, majd a Maminak szólok!"
vezso

Kép
Berkiadri a tali legpicurabb babájával: Martinnal és Blankával
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen csinos lányok is lesznek!"
vezso

Kép
"Látjátok fiúk, így kell állni!"
Dorka és Bernát
Connie, Ákos és Csipet (Vaktyúk)
vezso

Lányok,
Én megőrülök néha a mamámtól, ha nem vagyok elég mézmáz a telefonban, akkor folyton besértődik, hogy miért vagyok ideges.Kép Most is épp kerestem valamit egy honlapon, amit mondott, miközben beszéltünk, és arra figyeltem, nem arra, hogy elég kedves vagyok-e vele, erre megint megsértődött.KépKépKép Különben azt se értem, hogy miért ne lehetnék ideges, vagy rosszkedvű. Bár most éppen nem vagyok.

KépKép
connie

Kép
Csipet étkezés közben
vezso

Kép
Ákos, Csipet és a háttérben Bernát Dorkával
"Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés"
vezso

Kép
Dóri és Vilike (Zsana)
"Mesélj még egy ilyen viccet!"