Új privát üzeneted érkezett!

Ildikó!

Csak egy-két név ötlet, ha még nem tudtál volna választani: Aladdin, Raul, Örs, Borisz.

Éppen gyerekek anyagával foglalkozom. Észbontó néhány szülő, hogy ebben éli ki a fantáziáját. Na, nem ragozom.

Márti
mártus

zuzzzzzz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:51-kor.
vas

Aha, tényleg tök jók.
A helyzet nálunk olyan ez egy gyermektelen pár, potosabban csak élettársak. A srácé a lakás. A csaj olyan 33-34 lehet a fickó hár olyan 36-38 év körül. Szóval igen csak rájuk férne már egy gyerek. A csajt egyébként mindenki utálja akivel idáig beszéltem, senki nem érti, hova tette a Robi eszét mikor ide vette.

Nekünk tényleg nem célunk, hogy zörögjünk, hogy ugráljunk, hogy bárkit is zavarjunk, de mi egyszerűen így élünk. Ja, meg azt is mondta, hogy halottak már Nálunk kiabálást is. Aztán megnyugtatta a Férjem, hogy nem Velem kiabált, hanem szegény Andrással, pont azért, hogy fejezze be a rohangálást, mert Õket zavarja lent.
Szegény kisgyerekkel többet hangoskodtunk ebben az 10 hónapban mint előtte 2 évig. Ez is miattuk.

Szép kis kiadások, gondolom azért másra is el tudtátok volna költeni ezt a manit.

Azért csak fiú neveket írtam, mert azok voltak most olyan különlegesek. Lánynévből nem találtam semmi különöset, max. egy Vanesszát.

Márti
mártus

Sziasztok!

Márti! Persze, volt kemencém is. Elektromos. És én is díszítettem, füleztem, mázaztam. Ahogy a többi fazekas isKép Csirkeitató-sztori aranyosKép És végülis miért ne lenne jó párologtatónak?Kép

Te figyelj, nem lehet, hogy az alsó szomszédéknak nem jön össze a gyerek, és azért ideges, meg bántja a dolog?

Ildi! Csak kalimpál az apja mankójával, aki tök pipa miatta, mert állandóan elhordja, ő meg anélkül mozgásképtelen. Bár ma már flangált egy mankóval is, szóval javul a helyzet. Hajügyben meg az a helyzet, hogy én májusban nulláztam le Miksának, mert már hosszú volt, meg állandóan izzadt benne. Namost halálra csípték a fejét egész nyáron a szúnyogok, szóval nem bizonyult mégse annyira jó ötletnek. Bár tök jól állt nekiKép Most 2 centisre vágtuk, de szerintem ezen a képen hosszabbnak látszik. Félek kicsit, hogy megfázik, ha rövidebb.

A pocid szerintem tök jó, nekem teccKép Én úgy emlékszem, a 18. hét körül ugrott meg egy-két hét alatt látványosan, bár én nagyon dagadtan kezdtem a terhességet, és már jó korán nem fértem bele a gönceimbe.

Én elárulom szívesen a dédelgetett lányneveimet, nálunk a Léna Jázmin vagy a Zorka Jázmin volt talonbanKép Még egy fiúnevet nem tudnék most, mi annyira gyorsan megtaláltuk a Miksát, hogy aztán már nem is nézelődtünk. A múltkor megtetszett a Brúnó, de az uram lehurrogottKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajszikák!

Majdnem szét megy a fejem úgy fáj. Már bevettem egy algpyrint, de nem nagyon használ. Erre a hónapra meg nem vettem buszjegyet, mert még tök jó idő volt idáig. Biciglivel elmerészkedtem reggel, nem is volt olyan vészes, csak most marhán fúj a szél.

Hát, Nálunk ha lány született volna méág a szülőszobában sem tudtuk volna, hogy mi legyen a neve: Anna, Ágnes, Nikolett, Petra, Réka. Ez lett volna a válszték.
Az András az tutti volt. Egyszerűen beleszerettem ebbe a névbe.

Na, és képzeljétek meg van ám már a fiúnévbe a kedvencem: MÁTÉ. Hú, de tetszik, csak apuci hallani sem akar róla. (nem baj, először az Andrásról sem akart aztán..)

Egyébként tényleg a csaj akar gyereket a sráctól, de (állítólag) a srác hallani sem akar róla. Lehet benne vmi., hogy még frusztráltabb a csaj emiatt, de ez sajnos nem oldja meg a problémánkat, sőt talán még fokozza.

Na most már búcsúzom.
Örülnék, ha holnap reggel nem az én nevemet látnám utolsó bejelentkezőnek. OK?!

Puszi Mindenkinek: Márti

u.i. Ildikó! Elaludtál Olivérrel, fogadjunk.
mártus

Aha!!!
Most ébredtünkKép
De most rohanunk a rendelőbe a csüt.-i vérkép eredményemértKép
Puszi
Kép
vas

Ma én vagyok az első, hacsak Márti be nem előz!!!!!Kép
Jó reggelt!!!!!

MIKSÁNAK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT!!!!!
És sok-sok puszika!!!!
Kép

Ildikó
Kép
Kép
vas

Nem előztél be!!!!!
Kép
vas

Aranyos vagy!

Volt egy határidős munkám, gyorsan meg kellett csinálnom.

Én is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT, EGÉSZSÉGET ÉS SZERENCSÉT KÍVÁNOK A KIS MIKSÁNAK!!

Márti

u.i. még írok
mártus

Jól van, na csak vicceltemKép
Már azt se szabad????
Örülj neki, hogy ma jó kedvvel ébredtemKép
Pusz
vas

De azért a csigám cuki, nem?????Kép
vas

Na, vagyok.

Képzeljétek, tegnap eszembe jutott, hogy van Nekem a szekrény mélyén egy diavetítő. Még megboldogult gyermekkoromból. Még a diafilm is be volt fűzve, úgy lett elrakva kb. 25 éve. Nem semmi. Szóval elővettük Andrásnak. Hát azt a tátott szájas nézést, Csajok! Azt hittem megzabálom. Totál beleélte Magát. A Ludas Matyit néztük végig. Sajnos ezt a mesét még nem ismeri, így nem élvezte azért annyira, de első élménynek nagyon jó volt. Majd veszek Neki pár filmet úgy is annyi minden ünnepelni valója lesz mostanában. Aztán persze jött a diavetítő felfedezése, mi az rajta, hogyan kivenni-betenni, stb.

Tegnap olyan hülye voltam, hogy azt hittem felrobbanok. Nem volt elég, hogy tökre fájt a fejem. Képzeljétek, megyek Andrásért a bölcsibe és ott hagytam a táskámat. Otthon a kapunál vettem csak észre, hogy nem tudok bemenni a kapun. Szegény Gyerekkel vissza battyogtam a bölcsibe, majd újra haza. Attól féltem nehogy megfázzon, mert csak egy vékony naci volt rajta, mert amibe levitte Anyósom, le kellett cserélni róla. Tök hideg volt a kis keze mire haza értünk.

Ma jobb a hangulatod, látom!

Olivér már jobban van?

Milyen lett a vérvételi eredményed?

Márti
mártus

űűűűűűűűűűűűűűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:52-kor.
vas

Diavetítőt egyszer mi is elhoztuk Gáboréktól, de vissza is vittük, mert abszolút nem kötötte le Leventét.
Hiába, már a mai világ szülöttjeKép
Örülj neki, hogy Andrisnak tetszikKép
vas

A Férjem is azt mondta, hogy ne nagyon éljem bele Magam ebbe a diavetítősdibe, mert Õk már a mozgó, pörgő képekbe nőttek bele. Lehet, hogy igaza lesz, majd 1-2 kísérletet azért csinálok, hogy jobban leszűrjem a reakcióját.
Feleslegesen én sem akarok beleölni pénzt, ha nem is élvezi igazán.

Na, a Máté név Nektek is eszetekbe jutott, látom. Ennek örülök. El is fogom otthon reklámozni.

Tegnap tök csend volt Nálunk. Semmi huppogás, szaladgálás. Szegény Gyerek nagyon meg van most szeppenve, hogy az a gyönyörűség fel jött.

Nálatok is az oviban meg szokták ünnepelni a Gyerekek egymás szülinapját? Nálunk vinni kell majd sütit, üdítőt, ilyesmit. Pont tegnap volt egy kislánynak szülinapja, láttam kapott egy elég szép kis csomagot. Tele volt Milka édességgel meg Smartis cukorral.
Két kislánynak is Hanna a neve a bölcsiben. (pont az egyiknek volt szülinapja, ez azért jutott eszembe)

Márti
mártus

Márti, ne is monnd a szülinapokat, mert görcsöt kapok tőlükKép
az oviba tortát szoktunk vinni, ott megünneplik ebéd után, valami kis kézzel készített ajándékot kapnak az óvónőktől.Aztán itt az is szokás, na ettől őrülök meg, hogy a szülők valamelyik játszóházba még ezek után megtartják a gyerek szülinapját , és meghívják majdnem az egész csoportot.
Persze ajándékot kell vinni.
És ugyanígy vissza illik hívni az összes gyereket.
Pont tegnap beszéltük este, hogy mi most nem játszóházazunk, nem hívjuk meg az óvodai kölköket, egy ilyen játszóházas buli 10-15 gyerekkel, min.20-25 ezertől indul.Tavaly a haverjával együtt tartottuk az állatkertibe, jó ott feleződött az összeg, de az is 15 fölött volt.
Persze, itt egy újabb torta.
Aztán itthon még egy újabb.Családi körben is illik megtartani.
Min. 3 torta 3 bulival pár nap alatt????
Kicsit luxus, nem????
Így mi most nem szeretnénk tartani játszóházas bulitKép
Ennyit a szülinapokról.
Tehát totál nncs jó véleményem az ovis-bölcsis ünnepségekről.
Minek egy kisgyereknek nyolcszor megünnepelni a szülinapját???
Még túlságosan hozzászokikKép

Ildikó
vas

most viszont megyek a dolgomra.
Kép Kép

majd még benézekKép
vas

Sziasztok!

Köszi csajok mindenkinek a köszöntéseket! Miksa még alszik, úgyhogy ha felébred, egy halom gratulát át kell neki adnunk, mert már többen telefonáltak isKép Aztán elzúgunk Szentendrére a Szamoshoz tortáért, majd zenebölcsi a faluban, délután meg még egy ajándékot veszünk neki, mert még csak néhány kisebb izét tudtam neki vásárolni. Szerintem elmegyünk az Ázsiába, ott van egy bazi nagy játékbolt. (A névnapiját is aznap vettük, együtt, asztalt kapott székekkel az IkeábanKép) De nem is baj, mert az embernek egész nap melóznia kell, legalább nem lábatlankodunk itt. Viszont nem nagyon tudok majd jönniKép

Ildi! A Szonja nekünk is tetszett, de Sz a vezetéknév is, túl erős alliteráció lett volnaKép

Hopp, lányok és még azt akartam mondani, hogy a Máté gyönyörű, de a népszerűségi lista legelején van, nagyon-nagyon sok a Máté mostanában. Nálunk a túl nagy népszerűség vissztartó erő volt, ne legyen öt azonos nevű az oviban. Nekem ez mániámKép Egyébként a párom öccséék kisfia is Máté lett.

Mártus! Nekünk nem volt diavetítőnk, de egyszer vendégségben baromira megégetett egy, úgyhogy nekem csak az maradt meg az emlékeimben, hogy felforrósodik nagyon. És irigyeltem azt, akinek voltKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildikó!

Nem találom az e-mail címedet, küldenék Neked is pár képet.

Márti
mártus

Kitöröltem ,de mindjárt elküldöm neked.
Az a mail címed jó, amiről múltkor küldtél képeket????
vas

Igen

Márti
mártus

Sajnos Nálam bekakilt a freemail, de azért küld csak a címed. Csak meg javul vmikor.

Márti

u.i. Aztán majd lehet ám észt osztani, hogy honnét még mit, meg mennyit fogyjak. Csak bátran.

Szirom, meg Motiot már kapott.
mártus

elküldtemKép
vas

Hát akkor minek küldtem, ha nem is jó?????
Akkor gyorsan visszarakom a profilba a címemet, de 10 perc múlva kitörlöm.
gyors legyélKép
vas

ott van!!!
innentől 10perced van, hogy gyorsan leírdKép
vas

Elküldtem. Figyelhetsz. nekem nincs semmi vissza igazolásom, hogy el ment-e.

kb. 5 perc volt, hogy pár képet betöltsön.

Márti

u.i. Ha nem kaptál semmit itt jelezz vissza, légyszí.
mártus

Márti, szerintem semmi gond nincs Veled, max. egy kis combizom erősítés kéne mégKép
Különben nagyon jó!!! Kép

Csak így továbbKép
Andris aranyosKép

Most megyek varrni, meg kell csinálnom egy függönyt, bár semmi kedvemKép
Már mostam, vasaltam, Olivért lefektettem(max.3 perc volt és aludt isKép )

Puszi, még lehet 3-ig visszanézek!!

Aztán, nyugi, tényleg jól nézel kiKépKép

ildikó
vas

Hát, rá tapintottál mindjárt a lényegre. Szerintem is az nincs még rendben.
Képzelheted a futás előtt milyen vastag volt. Azt sem tudom hol tartanék még futás nélkül. Most marad az otthoni torna, meg kaptam kölcsön egy izomerősítő kézi készüléket (azzal játszik András az egyik képen). Csak az igaszság az, hogy még egyet sem csináltam vele, pedig marhán kéne ám.

Ja, meg ahol úgy félig fekszik a képen azt mutatja meg, hogy Anya hogyan szokott hasizmozni, beakasztja a lábát a combom alá és fel mozog.

Függöny elkészült? Hova csináltad?

Motiotnak is küldtem képeket, de nem nagyon jelentkezik. Mi lehet Vele?

Sziroméknál már bizosan áll a bál.

Miket szoktatok Ti tartani az oviban? Torta, játszóház, meg megint torta, meg 20-25 eFt? Csak pislogok. És mondjuk ha vmelyik. Szülő azt mondja, hogy na nem, én ebben nem veszek részt, akkor mi van?

Na majd még 3-ig bepillantok.

Márti
mártus

Sziasztok!

Ja, áll a tollasbálKép A fiúk húzzák a lóbőrtKép Este lesz nálunk ünneplés, mert tegnap annyi minden közbejött, hogy nem bírtam elmenni ajándékért, meg ugye a torta se lett meg délelőtt, mert Miksa fél 10 után kelt felt. 11-re meg mentünk zenebölcsibe, amit nem akartam kihagyni, mert úgy ítéltem meg, hogy szüksége van rá. Tök nyuszin viselkedett eddig, olyan volt, mint ha zavarban lenne. Egyetlen tapsikolás, annyi nem hagyta el a tenyerét, meg egy félmosoly se. Itthon meg mint a tűz, és úgy általában kedves mindenkivel, és huncut, jó humora van. Tisztára zavarban voltam, hogy most mi is van. Ma viszont megérte elmenni, ma először tapsikolt, integetett, törte a mákot, kavarta a levest, mosolygott is, szóval leesett egy kő...Kép Ha felébredt, megyünk tortáért, de mégse Szentendrére, hanem Újpestre, meg még meglőjük az ajándékát.

Márti! Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem csini vagy, és ha combról lemenne valamennyi, akkor tökéletes lenne! De már így is jó, és szerintem felsőtestről semennyit nem kell leadnod! Az jutott eszembe, hogy a Béres A.-nak volt egy kazija, azt néhány éve sokszor csináltam, és baromira kemény lábizomgyakorlatok vannak benne. Na megnéztem, Változz velem a címe, piros dresszben feszít a csaj az elején. Szóval szerintem ha annak az elejét, a lábrészt lenyomnád naponta, az bőven elég lenne.

És a család gyönyörű, a fiadat nagy huncutnak látomKép

Naszóval dumálok itt tornáról, aztán én meg nem bírom magam rábeszélniKép De iszonyat fáradt vagyok mostanában, mondjuk mindennap főzök, meg mindenhová én megyek, a gyerek után is csak én tudok szaladni, meg még az uramnak is oda kell hordani mindent, szóval most két kölkem van, egy kicsi meg egy nagy. De kezd az ember lassan mobilabb lenni azért.

Mondjuk azért mázlim van ma, szénhidrátnapom van a gyerek szülinapjánKép Az embernek meg holnapután lesz, húsnaponKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Köszi az őszinte szavakat. Tényleg, nincsen még egy kazim sem ezektől a fitness bajnok csapattól de télre egyet be kéne szereznem. Vagy mégse, mert ha meg babás leszek nem igen lehet ugra-bugrálni, csak mértékkel. Majd meg megálmodom, meg nem leszek azért terhes egész életemben, utána is jó lesz még. Na ezt megbeszéltem Magammal.

Ma már többet nem jövök.

Holnapra lesz tortás fotó? LEGYEN!!

Puszi Mindekinek: Márti
mártus

őpizz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:54-kor.
vas

Raktam fel képet a sárgarépa tortáról(ananászos trutyi van a tetején), meg a mangós tortáról is(az meg a másik)- a bal oldali

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7201
A két első helyre tettemKép

Tényleg, Motiot, merre kószálsz????
Meggyógyultatok már????Kép

Ildikó Kép
vas

Sziasztok!

No, képekKép Kezdjük az elején:

15 percesen
Kép

1 évesen
Kép

2 évesen a tortával
Kép

2 évesen a szerelőasztalos ajándékával
Kép

Nem is vacsizik, mert nem hagyja magára az ajándékátKép Viszem utána a kajátKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Hú, Szirom, de csini vagy a képen. Tehetnél fel mostanit is, én még nem is láttalak, hogy hogyan is nézel ki. Ez most jutott eszembe. Már Mindenkihez tudok arcot kötni, csak Hozzád nem igazán. Köszi előre is.
Csak úgy bizsereg levegő, ahogyan bűvöli Miksa a tortáját. Nagyon édes Legényke. A szerelő asztal meg szintén nagyon találó ajándék. Én is gondolkoztam már vmi. ilyesmin.

Hadd menőzzek. Tegnap, hogy úgy mondtátok ezt a comb témát elmentem futni. 4 km-es táv teljesítve. Aztán még este olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy kis sem próbáltam azt az erősítő masinát, hogy gyorsan csináltam kb. 80-100 láb-kar erősítést is. Ma sajnos –valószínű nem lesz futás, mert Apuci fogorvoshoz megy, de mondjuk 2-re, úgyhogy még akármi is lehet. De egy kis torna biztosan lesz. Tényleg olyan jó lenne azt a combika témát eltüntetni. De sajnos én mindig is oda voltam erős, már középiskolás koromban is. Ez persze nem mentség rá, hogy még most is ilyen legyen, csak rajtam múlik a dolog.

Ildikó!

Most teljesen világos ez a szülinapi dolog. Egyébként én is vhogy. így gondoltam, hogy ez csak olyan szabadon választott összejövetel, mármint a játszóházasdi.
Bele gondolok, ahogy látok sok Anyukát itt a bölcsiben, hát néhánynak még az is anyagi megpróbáltatást jelent, hogy egy almát v. banánt hozzon a gyümölcsnapra, nem játszóházba vinni a többi Gyereket. Na, mindegy, hagyjuk.

Hirtelen ennyi. Figyelek.

Puszi: Márti
mártus

Jó reggelt!!!!

Szirom, Miksa irtó aranyosKépLátszik rajta, hogy tök örül nekiKép, és hogy örül a tortának ténylegKép

Olivérrel ma nem tudom mi történt, 8-kor ébredt, pedig korán kelő tyúk szokott lenni.Aztán még bebújtam 7-kor mellé az ágyba(mert a miénkbe átkerült 6 óra fele), aztán én is visszabólintottamKép
Most már tele hassal itt vagyok.Kép
Hú, tudjátok mire kaptam rá???
Van ez a félig megsütött bagett, bárhol lehet kapni,6-8 db-os csomagban, kicsit meg kell még sütni, és annyira finom, meleg , ropogós.....
nyami-nyamiKép
Bár csak reggel eszek ilyet, de azt telerakom minden finomsággalKép

Márti, az a helyzet, hogy ahova Levente jár, ez egy magánovi, és azért vannak ilyen magánakciókKép
Tele pénzes gyerekekkel, akiknek mindent megtesznek a szüleik.(lehet , mi vagyunk a kivételek a csóró formánkkal)
Viszont maga az alapkoncepció, nevelés, programok azok jók.Kép
Ma is almaszüretre mentek a gyerekek.Kép
Csak nem szeretem az ovin kívüli progikat, ennyi.

Ma reggel elvitték a kis autómat, tegnap be lett adva a nagy a szerelőhöz.
Aztán ki lett nyitva a motorháztető, ott jöttek a további meglepik, ott is elvan törve egy két-dologKépSzóval mégse 300 lesz.
Padlót fogok már ettől
Erre este meg beázott a kamra plafonjaKép
A szomszéd ház kazánja, és mosókonyhája van fölötte.
Már egyszer eláztattak minket, most újbólKép
Ezért csináltattuk mi meg a fűtésrendszert.
Ne tudjátok, ki van már a f.....

A lényeg, hogy tegnap reggel is éreztem a kis mukit, meg egy picit most isKép
És jövő szombaton megyek 4d-reKépKép
Tök jó lesz, remélemKép

Nem is dícsértétek meg a tortáimatKép

Ildikó
vas

HAHÓ!!

Szirom!

Ha a fényképeiddel bajlódsz, akkor OK a távollét.

Ildikó!

Te, meg neki hasaltál a függöny varrásnak?

Motiotot nem is tudom, hogy meg kérdezzem-e. Hol lehet a csajszi.

Márti
mártus

Márti, hajrá a futáshoz!!!!!
Kép
vas

Függöny????
Hát az meg mi????
Úgy állok neki, mint akit bottal vernek!!!!!!
Az egyik kész van, a másikat még meg kéne ma csinálnom.
Rohadt sok kedvem van hozzá
Kép

Jézusom ,Olivér meg mindjárt a tv tetején lesz, odatolt egy széket, és ott áll a tetején, m,egyek is
vas

Na, pont kerültük egymást.

Jogos, a felháborodás. Pedig azonnal megnéztem ám. Hát én még soha nem sütöttem ilyen flancos tortákat. Répa torta, hogy jutott eszedbe? Mennyire volt édes? Egyébként nagyon mutatós mind a 2.

Basszus, Nálatok mindíg történik vmi. hülyeség. Már elnézést. Lassan kiálhatsz az erkélyre, aztán szórhatnád is az arra járóknak. Kocsi, kapu, beázás, fűtés. Hihetetlen.

Nem leszek túl szemtelen, ha megkérdezem, hogy mennyibe kerül egy magánovi? Van a környékünkön 3 óvoda ami közül majd válszhatunk, ott még nem tudom az árakat. Persze nem a pénz lesz a döntő a választásnál, csak viszonyítási alapnak Pest és Győr között.

Figyellek közbe.

Mártus
mártus

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:54-kor.
vas

Mit gondolsz, lenne időd meglepni engemet egy répa torta receptel? Annyi répájuk van Anyóséknak, hogy lassan kerítést lehetne csinálni belőle.

Hát tényleg elég húzós ez az ovi dolog. Az mondjuk jogos, hogyha az egyik megkapta a jobbat akkor az a másiknak is jár. Mire Olivér menne oviba, Levente már nem lesz az, így nem kell duplán fizetni, csak folyamatosan. Marha nagy vigasz, mi?

Hova szoktatok járni vásárolni Ausztriába? Én is gondolkodom már ezen nagyon, de még nincskonkrét elhatározás. Kéne vennem egy-két pulcsit, kardigánt ilyesmit. De ha meg terhes leszek hiába veszek most ilyeneket úgy sem fog rám jönni. a Gyerekre szinte mindent varr anyósom, olyan gyönyörűeket, úgy kicsinosítja, hogy csak lesek. A Férjemnek meg van évente vagy 80 eFt ruhapénze a cégtől, Õ nagyjából el is van látva.

Márti
mártus

Sziasztok!

Az ember dolgozik a gépen, de most egy percre itt hagyta. Aztán el kell mennünk megint ügyintézni, szóval csak délután tudok jönni.

Márti, majd küldök akkor képet, bár azt hittem, te is kaptál az esküvői képekből. Akkor keresek, feltével, ha megy a freemail.

Ildi, én is megnéztem a tortákat, nyamiKép. A sárgarépás receptje érdekelne isKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Basszus, megint nem megy a freemail. Ildi, neked nincsenek meg a képek már? Mármint rólunk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A freemail nálam is katasztrófa.

Márti
mártus

De megvannak, mit csináljak velük?
Kinek küldjem ,hova rakjam????vagy csak olyat rakjak fel, amin az ember nincs rajt???
vas

Sárgarépásat majd du. leírom, ha Oli alszik, de amíg ketten netezünk(itt ül az ölemben)addig az nem megyKép
vas

Ne rakd föl!!!Kép Küldd már el Mártusnak emilben, jó? Nem akarok annyit szerepelni, az ember meg egyáltalán nem, agyoncsapKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

oke, azért kérdeztemKép
vas

Elküldtem!!!!!
vas

Most néztem, még nem jött meg.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!