Új privát üzeneted érkezett!

Pille,

mit jelent, hogy Seriff férje ápolja? Fogorvosként, vagy éppen dögönyözi?! Lassan külön petőfivárosi team lesztek!Kép

Roz,
sajnálom Nikit, akkor most gondolom szaladtok érte, utána doki? Majd godnolom írsz, hogy mi volt. Puszi Nikinek
Kép

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

most hogy láttam a taliképeket nagyon rossz hogy nem voltam ott, de ahogy Lili is mondta "kicsit suta vafyok még Benedekkel".

olyan jó babám van el sem hiszem:azt szoktam mondani anyukám egy angyalkát küldött nekem ha Õ már nem tud segíteni.
ma 3 napja vagyunk kettesben és egész jól telt a nap.mégis néha depis vagyok, igaz amúgy se voltamsokat a topponKép

Pille! üdv itt és gratula a babócához.

Nana!hányinger vagy hányás is? Ildi korrekt lesz hidd el...bár velem azért is volt ari sztem mert a sulinkba jár a kislánya

roz!!ettél ma már?Látszik hogy niki nagyon lefogyott de annál virgoncabb a képeken, mennyi idösek is a csajszik és áki?

syg_leoka valami szuoi ügyes kis csaj..mi történt?gratula hozzá

kob! elküldenéd a táblát még1x..valamiért nem tudom megnézni..köszike (a lányaid nagyon arik:a pelekás kép tuti)

mino Bálcsi mint egy huszár...

most vukot hallgatubk és alszikKép

akit kihagytam bocs csak letörik a kezemKép

puszika

KépKép
KépKép
bepa77

Pille, tegnap beszéltünk?Te vagy?Különben,üdv itt köztünk! Hol dolgozol?

Kob,mi is egész korán, néhány hetesen áttettük Hancit a nagykádba,mert úgy tűnt a kicsit kinőtteKép, nyilván csak rosszul fogtuk benne,a lényeg, h semmi probléma a nagykáddalKép!

Nana,Erszényes egy régebbi Kismamában volt, h egy nő minden terhesség alatt uannyit hízik kb., akármit is eszik.no jó,nyilván nem a habos tortáról beszéltek, hanem úgy általában.Kép Egyébként is itt van 9hónap amikor tuti nem kell fogyókúrázniKép!

Roz, ne fogyás miatt egyél rendesen, hanem hogy bírd az iramot a gyerekseregeddelKép!

Syg, biztosan a frontok zavarták meg Leot! Robi meg összeszedett vmi vírust? Ápolgasd!KépJaj,mikor költöztök már ide?Bár most lehet, h jobb ha még vártok picit, tegnap óta ezerrel kalapálnak megint a szomszédunkban, sőt a flex is beindult!Kép

Kép
seriff

roz, nikinek gyógypuszi!
függöny nincsen, sajnosKép maci, zsiráf, elefánt, rózsaszín, minden van, de barbie nincsKép

bepa, jó, hogy jelentkeztél! örülök, hogy jól vagytok! majd a legközelebbi talin már ti is ott lesztekKép

még hogy nem tetszik leonának a bzene?! el akart kezdeni sírdogálni, elindítottam a cd-t és abbamaradt a sírás. 5 perc múlva meg aludtKép én meg most eszek, ezért a kisbetű.

seriff, hol vagy? csak nem nyűgi hanna is?

tényleg lesz lassan egy petőfivárosi teamKép

Kép
sygnum

Bepa,

mail ment!

Kép

Kép
kobudo

seriff, ezt a megérzést!

Kép
sygnum

Syg,

akkor megvan a csodaszer Leonához?! Nem akarom elkiabálni, de nagyon örülök, így talán Te is jól leszek.
A nagykádban hogy fürdetitek a piciket? Bemászol vele, vagy behajolsz? Bocs, hogy ilyen kis értetlen vagyok, Kamillával nem volt kádunk, csak zuhanytálcánk, így nem volt gond: csak kiskád volt.

Kössz!

Roz,
miért nem eszel a gyerekekkel? Mintának sem rossz, pihenésnek sem, és legalább Te is nyugopdtan eszel. Mi is azóta reggelizünk, mióta van Kamilla, Lackót nehéz volt előtte meggyőzni, de most már belátta, hogy sokkal jobb.

Vasalok, Emese kint alszik bebugyolálva a teraszon már 1 órája Kép

Kép

Kép
kobudo

roz, ha együtt ülnétek asztalhoz és mindannyian együtt ennétek, akkor lehet, hogy niki is szívesebben enne, meg te is normálisan ennél. esetleg még teríteni is segíthetnének. tudod, legjobb nevelés a példamutatás! és ez nem csak a baccuc-ra igaz!!

seriff, én költöznék már szívesenKépcsak lenne már kész!

terh. alatti hízás: a nővérem az 1. terhessége alatt majdnem 20 kg-t hízott, a 2-al meg csak 4-et! úgy látszik, vannak kivételek, de sztem is kódolt valahol, hogy kb. mennyire hajlamos az ember hízásra.

én pl. most itt zabálom a fornetti sütit, amit robi kis gonoszul iderakott, közben meg csak fogyok és fogyok. 4 kg-val vagyok kevesebb, mint terh. előtt.

Kép
sygnum

Roz, Nikinek én is küldök erősitőpuszikat.
Én anno, kb. 1 éve nagyon aranyos függönyöket láttam az Alföldben is. Mi Micimacisat vettünk, mivel én nagy fan vagyok, a gyereknek még mindegy volt, de azóta már becserkésztem. Kép Kép

Szóval akkor ott volt Barbie-s is.

Seriff, biztos igaz ez a hizás dolog, de olyan szörnyü volt 91 kg-val(!!!!!!) menni szülni ill. hogy utánna még 1 évig 80 voltam, elötte meg 65.

A férjem szerint én ÕSANYA tipus vagyok. KépEgyébként is elég nagy mellem van és jó széles csipőm. Mindkétszer az első probálkozásra terhes lettem és ugy tünik mindkéttszer tombolnak bennem a terhességért elsősorban felelős hormonok. és a zsirpárnácskák rakodnak ezerrel Kép

KépKép
KépKép
nana09

kob, milyen egyformán gondolkodunk néha-gyakranKéppl. evés
ha egyedül fürdetem, akkor behajolok, de ez ritkán van. többnyire valamelyikünkkel fürdik. én nem merek vele beszállni-kimászni a kádból, nehogy véletlenül megcsússzak, így mindig a másikunk hozza be és viszi ki őt. ált. apával fürdik.

Kép
sygnum

nana, nem baj, majd ha meglesz minden baba, csinálunk egy topiktornát isKép

Kép
sygnum

Ja és GYEREKFÜGGÕ vagyok!!!!!!! Kép

Volt nekem, anno, rég szépen ivelő karierem, meg még több diplomás álmaim, meg ... de engem vhogy ezek már nem érdekelnek.

Lehet hogy szégyelnem kellenne és lehet hogy beszükült az agyam, de az anyaság nekem mindennél többet jelent. A nagy karierista baratnőim, akik pár hónapos baby mellett rohannak vissza dolgozni, sőt egyesek egyátalán nem szeretnének gyereketválallni...szóval finoman kifejezve "csodabogárnak" tartanak...

KépKép
KépKép
nana09

Szia Pille, üdv közöttünk!

Syg, nekünk azt mondták, hogy apa csak akkor vehet részt a szülésen, ha megyünk tanfolyamra, igaz a doki azt is hozzátette, hogy függetlenül a tanfolyamtól nem tilthatják meg, hogy ott legyen, mert joga van hozzá, de úgy vagyunk vele, hogy ha ezt akarják, hát legyen. Úgysem szültem még, hátha mondanak valami hasznosat is:-) Mondjuk benzin oda-vissza 5000 Ft, háromszor, na de mindegy...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én nem vagyok hive ezeknek a felkészitőknek, de hidd el Lina nem egy olyan dolog amit "túl kell élni".
Idealizált esetekkel tömik a kismamák fejét, pedig a természet mindenkinél mást mást produkál.

Bocsi, hozzáteszem én Ceglédre jártam. Lehet hogy az itteni szuper! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lina, férjem és nővérem is velem volt, senki semmit nem kérdezett, egyikük sem volt "tanfolyamon".
Dokidnak igaza van, Neked van jogod hozzá, hogy vki veled legyen. A tv. nem köti tanfolyamhoz.

Nana, én sem lennék képes néhány hónapos babát otthonhagyni a karrier kedvéért. Akkor inkább nem szülnék. De azt meg nem bírtam volna ki. Sztem a gyerek a legfontosabb az ember (nő) életében.
Kép

Pókemberesek!!! Már régóta kerestem Nektek:
KépKép

Kép
sygnum

Mi meg nem is akartunk még babót, és mégis sikerült, sőt a menzeszem után pár nappal. Kép
De én nem bánom, nagyon várjuk Minijanikát. Kép
Ja és most voltam fent a főnökömnél és megmondtam neki hogy leisút felisút, mármint novemberben bármikor számíthat rá hogy nem vagyok 1 és 30 kötózött. rendes volt örült hogy szóltam. Én meg megkönnyebültem. Kép
Ez volt a legjobb érzés a karrieremben. Kép
Kezdem úgy érezni, hogy én is imádni fogom az anyaszerepet. Az ismerőseim közül páran próbálnak az ellenkezőséről meggyőzni de én nem hagyom magam. Kép

syg: jó neked hogy fogysz, bár én is ilyen lennék. Kép mármint nem most hanem babókibújás után.
Kép

KépKép
erszényes

Lina: nekem is azt mondták hogy csak tanfolyammal együtt lehet ott a párom a szülésen. nemtom hogy végülis hogy lesz, majd meséld már el hogy milyen volt mert akkor mi is megyünk.
Kép

KépKép
erszényes

Syg,
igen, ezt már én is észrevettem... Mármint a hasonlóságot.

Lina,
tényleg nem tilthatják meg, hogy bent legyen, Szegeden nincs is, illetve nem kötelező. Itt voltunk most, hátha tudnak újat mondani, de nem. Ha ráértek menjetek el az elsőre, aztán majd meglátjátok!

Nana,
én is így voltam a kilókkal, de a pöttömök miatt még ezt is elviseltem... A szoptatással majd lemegy 1 év alatt megint a felesleg!

Kép

Kép
kobudo

Kob,mi mindig behajolunk Hancihoz,szerencsére elég nagy a fürdőszobánk,így elférünk.Mondjuk nem sokáig tart a fürdés,kb 5perc, de már várom, h tudjon ülni és akkor majd pancsolunkKép!

Hanna folyamatosan beszél Hozzátok innen az ölemből, csak nem értem mit mondKép...

Syg,nem volt nyűgi, délelőtt egyik evés közben köhögött-merthogy elaludt a tejcsi meg folyt-függőlegesbe hoztam, és kérdeztem, jól vagy?A válasz szemlehunyás fej előrebillentés, és aludt tovább 3/4órát.Na persze így a séta későbbre maradt,amikor is ki akart ugrani a kocsibólKép. Ha tényleg ilyen jól hat a babazene,lehet, h majd én is elkérem, h felírjukKépKépKép!

Nana ősanya! Ez tetszik Kép! Különben lehet, h meglepő, és imádom Hancit, de időnként 1-1 napra én is visszamennék dolgozni. De nem sietek, megvár a munka, nyugdíjig vagy azon túl is dolgozhatok még eleget, de szeretem a munkámat.

Kép
seriff

Seriff az első 6-8 hónapban nekem is sokszor hiányzott a munkám! Aztán ez vhogy megszünt. Én is imádtam a munkám. Mindig is erre (arra) vágytam, de rengeteg stresszel járt és az a mostani életembe és 2 gyerek (remélhetőleg) nem fér bele.

Hannát hallani akarom!!!Kép

Na ez az amit én nem értek KOB! Én is azt hallottam olvastam mindenhol hogy a szoptatás majd segit megszabadulni a felesleges kiloktól, de...nálam nem jött be.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kobudo, igen, éppen tömte a fogát Kép

Seriff, nem találkoztunk még személyesen. Már láttalak autóból, amikor Hannát sétáltattad, illetve én is a férjed "betege" voltam a múlt hónapban. Remélem meggyógyult már.

Tanfolyammal kapcsolatban annyit tudok, hogy nekünk is azt mondták 4 éve, hogy nélküle nem lehet bent az apuka a szülésnél. Így hát szorgalmasan elmentünk a három alkalomra (kettőre emlékszem)Ha érdekel valakit leírom mi volt.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Seriff, Robi már a múltkor is mondta, hogy Hanci nemsokára kiugrik a kocsibólKép
Szia Hanna! Akkor beszélgessünk! De én sem értem, mit mondasz, majd hozom Leot, most ébredt fel.

Kobudo, és mikor jöttök el hozzánk? Mondjuk ne most, hogy Robi betegKép

Bea, Debrecenben Megatoys vagy Brendon van? Kenguru Gold is van? És hol? Robi holnap Debrecenbe megy.

Kép
sygnum

Pille, légyszi nagyvonalakban írd le, hogy mi volt, hogy fel tudjak készülni lelkileg. Főleg, hogy meddig tart. Még utána vissza akarunk jönni Pestre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes, az a baj, hogy én nem akartam fogyni, a stressztől volt. Most, hogy lehiggadtam, meg is állt a fogyás. 48 kg-nál.

Krokodilt ettetek már? Nagyon finom!

Kép
sygnum

Krokodilt??? grrrrr..
Ez nekem olyan bizarr.
Kép

KépKép
erszényes

Krokodilt??? grrrrr..
Ez nekem olyan bizarr.
Kép

KépKép
erszényes

Linácska, arra pont nem emlékszem, hogy mennyi ideig tartott Kép De biztosan van valaki a többiek közül, aki tudja.
Egyik alkalommal csak beszélgetés volt szülésznővel és orvossal. Elmondták mire lehet számítani és levetítettek egy szülést premier plánban. Akkor egy kicsit nagy szemet meresztettek néhányan. Főleg az apukák Kép
Másik alkalommal körbejártuk a szülészetet, megmutatták a szülőszobákat, elmondták milyen műszerek vannak az ágy körül, pl. körbeadtak egy vákuumot az ottlévők között.(nekünk szükségünk is lett rá a szülésnél)Megnéztük az egyik baba-mama szobát. Bemehettünk, megcsodáltuk a néhány napos,órás babákat és elmondták mire számíthatunk ha oda megyünk és mire, ha a hagyományos kórterembe. Nagyjából ennyi. Ja, és elmondták még, hogy mit vigyünk be otthonról a kórházba, illetve a szabályokat amik a szülésre, szülészetre vonatkoznak. Pl. nem lehet enni,inni vajúdás közben, van beöntés stb. Ezek azóta már lehet, hogy változtak.

pillle

Krokodilt?Syg,Te hol eszel ilyeneket?

Nana,várunk, gyere csak biztosan akkor is mesélne Hanci, ha itt lennél.Például elmondaná, h mit olvasott a múlt heti Nők Lapjában és a Metro katalógusban, merthogy az előbb ezeket tépkedte, ezeket rakosgattam előle, de mindig odahúzta magát, időnként váltott térddel, időnként meg egyszerre húzta a kettőt!Kép
Jársz még Pilates-ra?Vagy most kihagyod? Mert ha erre jársz,ugorj csak be!

Pille, akkor nem tudom,ki vagy, de már lehet, h láttalak én is? Merrefelé laktok?

Kép
seriff

krokodilt még svájcban ettem, a csirkéhez hasonlít és nagyon fini. van zürichben egy ausztrál étterem, ott ettünk egyszer krokodilt, emut, kengurut és struccot.

tiltsa meg az ördög, hogy igyak, ha szomjas vagyok! amikor baleset ér vkit és azonnal műteni kell, akkor őt ki kérdezi meg, hogy evett-ivott-e?

seriff. leona az auchan prospektust tépte az előbbKép

Kép
sygnum

Krokodil? Syg, a legközelebbi talira azt fog sütni?!
Ha meggyógyul Robi, és Kamilla sem lesz beteg, akkor szívesen elmegyünk!

Nana,
a kivétel erősíti a szabályt? Lehet, hogy most majd szépen hamar visszafogysz... Egyébként Kamillával 10,5 kilót szedtem fel, most meg 16-ot. Akkor 1 év alatt 14-et fogytam, most meg nem igazán tudom, mert nics mérlegünk. A konyhai meg nem mér meg rendesen Kép Kép

Pille,
a férjed, vagy Flóra fogát tömi Seriff férje?

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, igen, kiszaladok a szabadidőbe és fogok egy krokot, aztán megsütömKép
OK, gyertek csak!

Kép
sygnum

Nem akar valaki karácsonyra naptárt csinálni? Most töltöttem le egy jó kis progit. Anno, Kamilla első és második karácsonyára mindenkinek ilyet adtunk ajándékba, nagy sikere volt.

Kép

Kép
kobudo

KépKép

Kép
sygnum

Seriff, nem hiszem, hogy láttál volna. Kocsival szoktam előttetek elsuhanni. Pillangó u.-ban lakunk, a régebbi részen.
Kobudo, a férjem fogát tömték. Szépen is nézne ki, ha a háromévesemét kellett volna...
Megpróbálok feltenni róla egy képet (meg a fogairól Kép)

pillle

Jó lenne ha a szabadidőbe tényleg lennének krokik. Ijesztgethetném vele a férjemet és bizti nem akarna menni horgászni! Kép

Seriff, Pilates-re sajna már rég nem járok és most egy ideig bizti nem, pedig kismamajógára nagyon szeretnék, de ha olyan haskeményedős terhességem lesz mint Danussal...Meg rossz helyen tapadt méhlepény...Az elöző babavárásomnál még a nagyobb léptektől is eltiltott az orvos (na ezért is hizhattam 22 kg-ot)
A mostani dokibácsi nem mondott semmit. De ő ilyenkor még ilyesmit nem is láthatott, ugye SERIFF?

Kob, én szeretnék ilyen naptárt NAGYON. Már tavaly is szerettem volna, de akkor elbénáztuk Kép

Cegléden nem tiltottak ilyesmit hogy ivás. Nem is értem??? Mondjuk nekem eszembe se jutott inni, hozzáteszem január volt. És BRRRRRR hideg, akkor voltak a Hó rekordok, az 1 órás út Ceglédre 2,5 óra volt, teli izgalommal, csúszkálás, néha sehol út efektus... Na mindegy. Kép
Kicsit elkanyarodtam.
Szóval most elméletileg június elején fogok szülni. Lányok milyen volt nyáron szülni????

KépKép
KépKép
nana09

Kép

pillle

Sziasztok!

Nem is tudom jó topikban járok-e. Timi vagyok kecskemétről 4 hetes kismama. Érdeklődni szeretnék - hátha tud valaki segíteni - a kméti szülészettel kapcsolatban. Jó lenne saját tapasztalat. Van-e lehetőség alternatív szülésre, vagy inkább az orvosomtól függ mindez? Vannak e itt bábák, vagy csak orvos asszisztensek? Millió kérdésem lenne.
Kérlek, ha tudtok segítsetek tapasztalataitokkal!
Köszönöm!
tym

Én sem bírtam ki, hogy ne igyak. Melegrekordok dőltek meg azokban a napokban. (júl.közepe)Ja, és lázas voltam szülés előtt, közben. Amikor nem jöhettem már le az ágyról, a férjem által adott nedves gézlapból szívtam ki a vizet. Én nem kívánom újra a forróságban szülést. De a hófúvásos, hideg időt sem. Pont jó lesz nekem az a március Kép

pillle

Sziasztok!

Nem is tudom jó topikban járok-e. Timi vagyok kecskemétről 4 hetes kismama. Érdeklődni szeretnék - hátha tud valaki segíteni - a kméti szülészettel kapcsolatban. Jó lenne saját tapasztalat. Van-e lehetőség alternatív szülésre, vagy inkább az orvosomtól függ mindez? Vannak e itt bábák, vagy csak orvos asszisztensek? Millió kérdésem lenne.
Kérlek, ha tudtok segítsetek tapasztalataitokkal!
Köszönöm!
tym

Elhiszem!Kép

Én is tavasszal szerettem volna majd a 2. baby-t, de igy jött össze és reménykedem hogy június elején még nem lesz hőség

KépKép
KépKép
nana09

seriff, a naptárról jutott eszembe!
Kép

Kép
sygnum

Syg,hát ez gyönyörű!Kép

Nana,mikor én szültem,és bent voltam,sőt mikor hazajöttem is hideg volt,pedig május közepe! Õ nézett Uh-val? Engem sosem...Nem,persze,h ilyet nem láthatott!Kép Ne izgulj,minden simán fog menni!
Engem nem nagyon tiltott el semmitől,még a vérzés ellenére sem.Mondjuk vsz meg is bolondultam volna,ha nem mozoghatok.

Pille, Flórának nagyon szép fogai vannakKép!

Kicsi Hanci felébredt,mennem kell!

Kép
seriff

Szia Tym!
Vannak itt olyan anyukák, akik néhány hónapja szültek, ők biztosan leírják a tapasztalatukat. A három évvel ezelőtti állapotokhoz képest lehet, hogy sokat változott a helyzet a kórházban (ezt magam sem hiszem igazán Kép)úgyhogy nem írok inkább róla.

Nagyon édesek a lányok együtt!!

pillle

Tym,

szerintem jó topikban jársz, a lányok majd segítenek, én nem KEcskeméten szültem Kép

Pille,
én is így reméltem, csak olyan félreérthető volt a szöveg Kép Nagyon szép Flóra, a fogai is Kép

Nana,
küldjek majd mintát? Vagy letöltöd? Mekeresem a linket, ha kell!

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sygnum,
tényleg nagyon gyönyörűek a lányok ebben a rózsakoszorúban!

Kép

Kép
kobudo

és ehhez mit szólsz, seriff?
Kép

Kép
sygnum

Syg, Te mit csinálsz? Fellövöd az űrbe Hancit?KépKép

Kép
seriff

hátha nem pilóta, hanem asztronauta leszKép bár nem tudom, mit szólnátok hozzáKép
másik háttérbe nem volt jó a kép. van még manó (abba nem akartam), búvár, szörfös, kisautó, állatkerti ketrec (ne etesd felirattal), 2 nagy fül. szóval ez tetszett a legjobban.

Kép
sygnum

És Leoból mit csináltál?

Kép
seriff

nem tudtam kissza olvasni niki nagyon nincs jól mire dokihoz értünk 1 óra alatt 39,8 volt a láza !!! kapott injekciót és most még várunk most elaludt kodolom a seduxentől megint 2 napig Kép holnap mellkas rtg mert nem tudják mi baja köhög de más baj nem volt mi lehet ez már megintt ????? kivagyok Kép ha nem irok kikötöttünk kórházban mert délután óta nem nagyon hat a lázcsillapító injekció hűőfürdő... semmi szinte folya,atossan lázas Kép már félrebeszélt délután

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?